Cele mai bune multivitamine pentru păr sănătos şi împotriva căderii părului 

Cele-mai-bune-multivitamine-pentru-par-sanatos-si-impotriva-caderii-parului 

Există pe piață astăzi numeroase suplimente și remedii minune pentru creșterea părului. Deși mulți nutrienți sunt esențiali pentru părul sănătos, cu atâtea produse similare pe raft, poate fi greu de spus care sunt cele mai bune multivitamine pentru păr sănătos  și împotriva căderii părului.

De aceea am aruncat o privire asupra gamei largi de suplimente care susțin că ajută la creșterea părului și previn căderea părului. Amm ales o serie de cinci și am împărtășit informații detaliate despre fiecare pentru a te ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză.

Cine ar trebui să utilizeze multivitamine pentru păr sănătos şi împotriva căderii parului

Pentru bărbați și femei, părul joacă un rol imens la nivelul  încrederii în sine și cât de atrăgători ne simțim. A avea un păr des şi strălucitor pare că este un obiectiv superficial, totuși este unul pentru care majoritatea oamenilor se străduiesc. Nu știu despre tine, dar în general oamenii, sunt mai încrezători în momentul în care ies din salon cu un stil de păr nou, plin de volum.

Problema  este că unii dintre noi ne întoarcem la părul subțire, lipsit de lumină, de îndată ce produsele de styling profesionale se epuizează. Chiar dacă părul tău este relativ des azi, se știe ca din nefericire pe măsură ce îmbătrânim, toți pierdem părul într-o oarecare măsură.

Unii dintre noi pierdem părul mai repede decât alții. Multe femei suferă modificări substanțiale ale părului ca urmare a dezechilibrului hormonal în timpul sarcinii și al menopauzei. Deși mulți bărbați pot apărea în lume cu capul ras, majoritatea doamnelor nu s-ar simți  fericite folosindu-l pe Bruce Willis ca inspirație pentru păr!

Nu este de mirare că atât de mulți dintre noi încep să caute ceva care poate ajuta la prevenirea căderii excesive a părului și, dacă avem noroc, chiar să îi promovăm creșterea. Dacă este un produs natural, chiar mai bine!

Având în vedere toate aceste lucruri, este sigur să spunem că oricui îi pasă de părul său poate beneficia de utilizarea unui produs multivitaminic pentru păr sănătos  și împotriva căderii părului.

Top 5 cele mai bune multivitamine pentru păr sănătos şi împotriva căderii părului

Flacon multivitamine pentru păr Dr.Herz.Multivitamine pentru păr Dr.Herz

Cu extract de mei în combinație cu zinc, vitamina B6 şi vitamina C inclusiv biotină, acest supliment este conceput pentru a promova creșterea sănătoasă a părului.

Flacon multivitamine pentru par GNC Women's Ultra NourishHair.GNC Women’s Ultra NourishHair, complex de multivitamine pentru păr

Vitamine esențiale, aminoacizi și minerale se combină pentru a preveni căderea părului, încurajând în același timp creșterea părului.

Cutie multivitamine pentru par si unghii Arkopharma.Forcapil păr şi unghii, Arkopharma

Fără gluten și vegan. Amestecul de vitamine restabileste vitalitatea părului și întareste unghiile.

Cutie multivitamine pentru par si unghii Sun Wave Pharma.Supliment alimentar Revisan păr şi unghii Sun Wave Pharma

Produsul de la Sun Wave Pharma, include biotină împreună cu alte vitamine puternic concentrate pentru a încuraja creșterea părului.

Cutie multivitamine pentru par Ducray Anacaps Progressiv.Tratament capsule Ducray Anacaps Progressiv împotriva căderii părului

Recomandat de dermatologi, include ingrediente puternice pentru creșterea părului: biotină, zinc şi seleniu ce ajută la dezvoltarea foliculilor de păr.

Cu ce te pot ajuta  multivitaminele pentru păr sănătos şi împotriva căderii parului

Adevărul este că mulți oameni au o dietă care nu le oferă toate vitaminele și mineralele de care au nevoie. Prin urmare, fără a lua în considerare chiar sănătatea părului, multivitaminele pot fi benefice pentru sănătatea ta generală.

Cu toate acestea, dacă suferi de pierderea semnificativă a părului, prima oprire ar trebui să fie să consulți un medic pentru a exclude orice boală care stă la baza acestor simptome.

Mulți oameni suferă de căderea părului printr-o serie de motive, cum ar fi simpla moștenire genetică, îngrijirea deficitară a părului, modificări hormonale și chiar afecţiuni, cum ar fi alopecia.

Deși există o serie de cazuri în care utilizarea multivitaminelor este suficientă pentru a îţi îmbunătăți sănătatea părului, este important să verifici dacă nu este necesară şi o altă formă de tratament.

Cum să alegi un complex multivitaminic pentru păr sănătos și împotriva căderii părului

Înainte de a ne uita peste câteva produse din această categorie, trebuie să subliniez cât de important este să verifici temeinic ingredientele din suplimentele pe care le vizezi. Există multe opțiuni diferite care oferă așa-numitele „cure minune” pentru creșterea părului. Multe includ pur și simplu o serie de vitamine și minerale esențiale, dar altele vor include și alte ingrediente menite să favorizeze creșterea părului.

Nu are rost să plătești pentru un simplu complex de multivitamine. Știind ce substanțe nutritive sunt dovedite eficiente pentru creșterea părului este cel mai bun mod de a compara alegerile tale. Vitaminele și mineralele esențiale pentru creșterea părului sunt:

 • Vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12)
 • Vitamina C
 • Vitamina D
 • Zinc
 • Magneziu
 • Fier
 • Vitamina A
 • Proteină
 • Vitamina E

Mulți oameni au auzit de biotină, o vitamină B, precum și de keratină, care este un tip de proteină. Îţi recomand cu drag să alegi un complex multivitaminic care să le includă în special.

Reține – există întotdeauna un risc de reacții adverse atunci când începi să iei un nou medicament sau supliment. Dacă acest lucru te preocupă, îţi recomand să eviți produsele complexe cu ingrediente adăugate, cum ar fi extracte din plante.

Multivitamine pentru păr Dr.Herz

Flacon multivitamine pentru păr Dr.Herz.

Cu extract de mei în combinație cu zinc, vitamina B6 şi vitamina C inclusiv biotină, acest supliment este la fel ca celelalte, un complex multivitaminic conceput pentru a viza sănătatea părului. Compania Dr.Herz este foarte transparentă. Îți oferă o analiză completă, explicând toate ingredientele și modul în care au fost testate. Acest lucru inspiră cu siguranță încredere.

Este un produs foarte popular, mulți oameni au observând o creștere remarcabilă în doar o lună.

Singurul dezavantaj este că există câțiva utilizatori care au observat că le-a provocat erupții cutanate. Acest lucru ar putea fi ceva de luat în considerare dacă pielea ta este deosebit de sensibilă.

Avantaje

 • Aprovizionare pentru 60 de zile
 • Preț rezonabil
 • Testat pentru puritate

Dezavantaje

  • Câtăva utilizatori au semnalat erupții cutanate

Verifică preț multivitamine pentru păr Dr.Herz aici!

GNC Women’s Ultra NourishHair, complex de multivitamine pentru păr

Flacon multivitamine pentru par GNC Women's Ultra NourishHair.

Îmi place foarte mult acest produs. Acesta este un amestec de vitamine esențiale, aminoacizi și minerale ce se combină pentru a preveni căderea părului, încurajând în același timp creșterea părului.

Aminoacizii sunt elementele constitutive ale proteinelor și, sincer, fac multe lucruri grozave pentru corpul tău. Toate celulele noastre sunt alcătuite din proteine, dar și din cheratină care se găsește în părul nostru. Acesta este motivul pentru care aminoacizii joacă un rol important în sănătatea părului.

Acest produs are din păcate un preț destul de mare pentru o aprovizionare de 30 de zile. Dar, primește recenzii pozitive de la utilizatori.

Avantaje

 • Multivitamine cu biotină și niacină
 • Include aminoacizi esențiali
 • Nu conține amidon, arome artificiale, conservanți, grâu, gluten şi porumb.

Dezavantaje

  • Preț cam mare

Verifică preț multivitamine pentru păr GNC Women’s Ultra NourishHair aici!

Forcapil păr şi unghii, Arkopharma

Cutie multivitamine pentru par si unghii Arkopharma.

Fără gluten și vegan. Amestecul de vitamine restabilește vitalitatea părului și întărește unghiile. Unul dintre cele mai populare produse destinate îngrijirii sănătății parului, producătorul susține că Forcapil este indicat în cazul tuturor cauzelor care pot duce la căderea părului: de la stres şi oboseala până la regim alimentar dezechilibrat, sau cantitate mare de sebum la nivelul scalpului.

Pentru rezultate vizibile se recomanda cure de 2 – 4 luni, cu câte 2 capsule înghițite dimineața. Un flacon ajunge pentru 60 de zile de tratament.

Avantaje

 • Conține vitamine pentru păr și piele
 • Capsule gelatinoase ușor de înghițit
 • Fără gluten și vegan

Dezavantaje

  • Preț relativ ridicat

Verifică preț multivitamine pentru păr şi unghii Arkopharma aici!

Supliment alimentar Revisan păr şi unghii Sun Wave Pharma

Cutie multivitamine pentru par si unghii Sun Wave Pharma.

Revisan este o sursă de 30 de zile de multivitamine destinate în special creșterii părului. Include o serie de vitamine și minerale, aminoacizi si extracte naturale antioxidante, precum și biotină, care promovează în mod specific creșterea părului.

O mulțime de oameni au observat rezultate pozitive cu aceste tablete. În general, pare a fi cel mai util pentru o nouă creștere a părului deși unii utilizatori au observat şi reducerea cantității de cădere a părului.

Singurul dezavantaj al acestui produs este că putini utilizatori au observat efecte secundare adverse. Există întotdeauna o șansă de efecte secundare cu un produs nou și acest lucru variază de la persoană la persoană. Cu toate acestea, merită să ai în vedere acest dezavantaj semnalat, dacă ești sensibil la suplimente.

Avantaje

 • Aprovizionare pentru 30 de zile
 • Multivitamine cu biotină și colină
 • Preț rezonabil
 • Bun la reducerea căderii excesive a părului

Dezavantaje

  • Unii oameni au observat efecte secundare adverse

Verifică preț multivitamine pentru păr şi unghii Sun Wave Pharma aici!

Tratament capsule Ducray Anacaps Progressiv împotriva căderii părului

Cutie multivitamine pentru par Ducray Anacaps Progressiv.

Recomandat de dermatologi, include ingrediente puternice pentru creșterea părului: biotină, zinc şi seleniu ce ajută la dezvoltarea foliculilor de păr.

Acest produs este un complex multivitaminic special conceput pentru a îmbunătăți sănătatea părului. Vine sub formă de capsule gelatinoase care asigură o aprovizionare de 30 de zile.

Aceste tablete oferă o gamă de vitamine și minerale, inclusiv cele care sunt esențiale pentru creșterea părului. Mulți utilizatori raportează rezultate pozitive, însă nu este un remediu instantaneu. Se recomanda cure de 3 luni de utilizare continuă înainte ca rezultatele să fie vizibile. Dacă ești îngrijorat de căderea continuă a părului, este posibil ca acest produs să nu fie cel mai potrivit, deoarece nu reduce instantaneu căderea părului.

Avantaje

 • Capsule gelatinoase moi
 • Multivitamine care vizează creșterea foliculilor de par
 • Mulți utilizatori au observat rezultate pozitive

Dezavantaje

  • Durează peste trei luni pentru a observa rezultatele

Verifică preț multivitamine pentru păr Ducray Anacaps Progressiv aici!

Alegerea noastră

Multivitaminele personal preferate pentru păr și împotriva căderii părului din această listă sunt cele de la Dr.Herz.

Deși toate produsele pe care le-am discutat sunt opțiuni bune, sunt deosebit de impresionat de eforturile producătorului de a dovedi puritatea suplimentului Dr.Herz.

Citește și: Cele mai bune șampoane organice pentru mătreață

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc