Cele mai bune suplimente alimentare lichide cu multivitamine

Cele-mai-bune-suplimente-alimentare-lichide-cu-multivitamine

În zilele noastre, poți găsi multivitamine în aproape orice formă imaginabilă. Acestea vin în capsule, masticabile, jeleuri și chiar amestecuri de sucuri. În cea mai mare parte, tipul de vitamine pe care alegi să îl iei se rezumă pur și simplu la preferințe personale.

Cu toate acestea, dacă urăști să înghiți pastilele sau cauți un supliment cu multivitamine pentru un copil, o formulare lichidă este o opțiune bună. Ai informații de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun supliment cu multivitamine sub forma lichidă, chiar aici.

Cine poate beneficia de  multivitamine sub formă lichidă?

Poate fi greu să îi faci pe copii – chiar și pe adolescenți – să înghită o pilulă cu multivitamine, întreagă. Din acest motiv, un lichid cu gust plăcut este mai potrivit pentru a îndeplini această sarcină.

Nu doar copiii au dificultăți la înghițire. Vârstnicii și adulții cu probleme esofagiene pot beneficia, de asemenea, de  multivitamine sub formă lichidă. Cei care nu pot mânca o dietă solidă completă sunt mai expuși riscului de deficiențe de nutrienți, deci este important să li se suplimenteze mesele, sub supravegherea unui medic.

În cele din urmă, există unii adulți care nu au probleme fizice cu înghițirea, ci mai degrabă experimentează un blocaj mental. Deși acest lucru poate fi depășit în timp şi exersând, totuși un complex de multivitamine lichid poate elimina problema.

Top 5 cele mai bune suplimente alimentare lichide cu multivitamine

Sticla cu supliment alimentar multivitamine Child Life Secom.Supliment alimentar Child Life Secom, multivitamine şi minerale

Un complex multivitaminic lichid care combină atât vitaminele, cât și mineralele din surse naturale.

Cutie supliment alimentar lichid Alvityl.Supliment alimentar Alvityl multivitamine

Formula sa combină 11 vitamine dozate special pentru a acoperi 100% din valorile nutriționale de referință pentru a te asigura că organismul este în formă și vitalitate fizică maximă.

Cutie si sticla supliment alimentar lichid Vibracell.Supliment multivitamine natural Vibracell, Martera

Complex multivitaminic obținut din sucuri de fructe, legume și plante presate la rece, atent selecționate

Sticla supliment alimentar lichid Fin Multis, Finclub.Multivitamine, Fin Multis, Finclub

Acest supliment promite nutriția într-o sticlă: are toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie atât pentru sănătatea zilnica, cât şi pentru susținerea sistemului imunitar, osos, articular, ochi şi piele.

Cutie si sticla supliment alimentar lichid Immuno, VITAKING KFT.Immuno – sirop multivitamine cu minerale si extracte de plante

Este un complex care vizează în special susținerea sistemului imunitar, şi conține vitaminele B6, E, zinc, cupru, plus extracte din plante.

Sunt multivitaminele lichide mai bune decat cele în alte forme de prezentare?

Pentru a înțelege diferența dintre multivitaminele solide și lichide, trebuie să ne uităm la ce se întâmplă odată ce înghițim. Comprimatele sunt pulbere de substanțe nutritive comprimate, iar conținutul lor nu este diferit de cele dintr-o formulare lichidă multivitaminică. Odată ce doza ajunge la stomac, aceasta se descompune în componente individuale care apoi se dizolvă și intră în sânge.

Este adevărat că medicamentele lichide sar, în esență, peste un pas. Sunt deja dizolvate înainte de a ajunge la stomac. Aceasta înseamnă că vor intra mai rapid în sânge. Cu toate acestea, diferența este doar o chestiune de minute – ceea ce este util pentru ceva de genul unui analgezic de la care dorești o ameliorare instantanee, dar nu atât de important pentru un complex multivitaminic.

Ce să cauți într-un complex multivitaminic lichid bun?

Avem nevoie de 13 vitamine și 15 minerale în mod regulat pentru o sănătate bună. Aceasta înseamnă că cele mai bune multivitamine lichide vor conține aproape 30 de vitamine și minerale diferite. Caută suplimente care conțin între 50% și 100% din doza recomandată pe zi, pentru fiecare.

Verifică etichetele vitaminelor pentru a vedea dacă acestea includ nutrienții care ne lipsesc cel mai frecvent – B12, C și D, plus fier și calciu.

Vitamina B12, cunoscută și sub numele de folat sau acid folic, joacă un rol în transformarea alimentelor în energie. Vitamina C joacă un rol în mecanismul de vindecare al organismului. Ajută la absorbția fierului. Vitamina D ajută corpul să absoarbă calciul, iar mușchii și nervii au nevoie de ea pentru a funcționa.

Fierul joacă un rol crucial în transportul oxigenului prin sânge. Este o componentă necesară a hemoglobinei și mioglobinei, ambele proteine ​​purtătoare de oxigen. Calciul joacă multe roluri în organism, inclusiv ceea ce ţine de creșterea și vindecarea oaselor, transmiterea semnalelor nervoase și mișcarea musculară.

Lucruri de evitat

Poate doriți să eviți anumite ingredientele din plante din suplimentul  multivitaminic lichid ales, cu excepția cazului în care sunt ceva pe care îl consumi frecvent ca aliment. Aceste plante pot provoca interacțiuni medicamentoase. De exemplu, ginsengul, adesea inclus pentru energie, poate interacționa cu diluanții de sânge. Există, de asemenea, potențiale probleme de sănătate, cum ar fi toxicitatea hepatică din ingredientul pe bază de plante kava kava.

Cantități extrem de mari de diferite vitamine și minerale se găsesc, de asemenea, în mod obișnuit în multivitamine. Există puține dovezi că supraîncărcarea corpului cu vitamine îi va face bine dar poate fi cu siguranță dăunătoare.

Deși sunt de obicei benigne, ai putea dori, de asemenea, să eviți ingredientele artificiale, cum ar fi agenții de colorare și aromele.

Când este cel mai bun moment pentru a lua multivitamine?

Vitaminele, în special vitaminele liposolubile, cum ar fi vitamina K și vitamina D, sunt mai ușor absorbite când le iei în timpul unei mici gustări care conține unele grăsimi dietetice.

Alte ingrediente obișnuite, cum ar fi vitaminele B, pot întrerupe somnul, deci este mai bine să le iei dimineața sau în timpul prânzului.

Este important să reții că unele componente multivitamine au posibile interacțiuni medicamentoase. Fierul poate reduce eficacitatea unor antibiotice. Consultă-te cu furnizorul de asistență medicală (doctor de familie, farmacist…) înainte de a începe să faci o cură cu orice medicamente sau suplimente noi fără prescripție medicală, pentru a evita complicațiile.

Cum să alegi cele mai bune suplimente alimentare cu multivitamine, sirop

Când cumperi vitamine și suplimente, fă o mică cercetare asupra companiei înainte de a hotărî achiziționarea. Caută un produs care este fabricat într-o instalație certificată GMP (bune practici de fabricație pentru produse farmaceutice) pentru a te asigura că sunt utilizate ingrediente de înaltă calitate.

Acum vom arunca o privire la câteva dintre opțiunile noastre pentru cel mai bun complex multivitaminic lichid de pe piață.

Supliment alimentar Child Life Secom, multivitamine şi minerale

Sticla cu supliment alimentar multivitamine Child Life Secom.

Acest supliment combină atât vitaminele, cât și mineralele în cantități ideale pentru a crea un complex multivitaminic lichid bine conturat.

Ambalajul și etichetarea sunt subevaluate, dar produsul din interiorul ambalajului este un aliment nutritiv care conține 13 vitamine si 10 minerale, extrase din surse naturale. Are un gust plăcut, de mango sau portocale.

Avantaje

 • Literalmente, fiecare vitamină și mineral necesară
 • Fără gluten
 • Derivat în întregime din surse naturale
 • Aproximativ 30 porții pe sticlă
 • Ușor de dat copiilor

Dezavantaje

  • Post-gust persistent
  • Cu textură ușor „prăfoasă”
  • Unii utilizatori au raportat că au avut greață din cauza produsului

Verifică preț supliment alimentar Child Life Secom aici!

Supliment alimentar Alvityl multivitamine

Cutie supliment alimentar lichid Alvityl.

Formula sa combină 11 vitamine dozate special pentru a acoperi 100% din valorile nutriționale de referință pentru a te asigura că organismul este în formă și vitalitate fizică maximă datorită vitaminelor B1, B3, B6, B8, B9 și C care contribuie la reducerea oboselii. De asemenea complexul Alvityl participă la creșterea densității osoase datorită vitaminei D.

Sub formă de lichid, este bine adaptat pentru copiii mici care îl apreciază și ideal pentru adulții care au dificultăți de înghițire. Are un gust plăcut de fructe.

Flaconul presurizat asigură o protecție optimă a vitaminelor chiar și după deschidere.

Avantaje

 • Fără zahar
 • Formulă bună ce asigură toleranţa
 • Fără gluten, nuci, lactate și soia
 • Certificat GMP și non-OMG
 • Blând chiar și pe stomacul gol

Dezavantaje

  • Necesită refrigerare
  • Gustul este neplăcut pentru unele persoane

Verifică preț supliment alimentar Alvityl aici!

Supliment multivitamine natural Vibracell, Martera

Cutie si sticla supliment alimentar lichid Vibracell.

Vibracell este un supliment alimentar natural multivitaminic format din sucuri de fructe, legume și plante presate la rece, atent selecționate. În principal de origine organică certificată.

Mai mult, sunt adăugate și vitaminele A, B6, B12, C, D, seleniu, acid folic, lăptișor de matcă, L-carnitină, coenzima Q10, magneziu.

Avantaje

 • Obținut din ingrediente naturale presate la rece
 • mulțime de vitamine și minerale
 • Aromă naturală
 • Fără zahăr adăugat
 • Mulți utilizatori observă o energie îmbunătățită

Dezavantaje

  • Preț mare

Verifică preț supliment alimentar natural Vibracell, Martera aici!

Multivitamine Fin Multis, Finclub

Sticla supliment alimentar lichid Fin Multis, Finclub.

Acest supliment promite nutriția într-o sticlă. Deși nu sunt în mod necesar de acord cu ideea că un flacon de medicament este cel mai bun loc pentru a găsi o nutriție completă, se pare că acest comlpex de multivitamine are toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie atât pentru sănătatea zilnica, cât şi pentru susținerea sistemului imunitar, osos, articular, ochi şi piele.

Fin Multis este un complex ce conține pe lângă vitaminele de bază, beta caroten, zinc şi seleniu.

Datorita gustului său foarte bun, va fi apreciat de copii, dar poate fi folosit şi de către persoane în perioade de recuperare, convalescenţă, sau de către cei cu o dietă dezechilibrată, precum şi de către cei care au dificultăți de a înghiți medicamente (tablete sau capsule).

Avantaje

 • Gust plăcut
 • Vegetarian, fără OMG-uri, fără gluten
 • Poate îmbunătăți nivelul de energie
 • Beneficii potențiale pentru sănătatea sistemului imunitar

Dezavantaje

  • Unora dintre utilizatori nu le place gustul
  • Nu are în formulă calciu și magneziu

Verifică preț Multivitamine Fin Multis, Finclub aici!

Immuno – sirop multivitamine cu minerale şi extracte de plante

Cutie si sticla supliment alimentar lichid Immuno, VITAKING KFT.

Immuno, produs de  VITAKING KFT, este un complex care vizează în special susținerea sistemului imunitar, şi conține vitaminele B6, E, zinc, cupru, plus extracte din plante: rădăcină de astragalus şi ginseng, precum şi fructe de măceș.

Astragalus, este o planta medicinala binecunoscuta in medicina traditionala chineza, folosita de mii de ani si considerata un bun tonic pentru organism.

Avantaje

 • Conține vitaminele şi extractele de plante necesare pentru întărirea sistemului imunitar

Dezavantaje

  • Unele persoane pot prezenta alergii la unele componente din extracte de plante

Verifică preț siron multivitamine Immuno – VITAKING KFTaici!

Alegerea noastră pentru cel mai bun supliment alimentar lichid cu multivitamine

Fără îndoială, Child Life Secom este complexul multivitaminic lichid, preferat. Are tot ceea ce ai nevoie și nimic din ceea ce nu îţi trebuie. Este posibil să nu aibă cel mai grozav gust, dar se detașează foarte bine în comparație cu restul multivitaminelor  de pe lista noastră.

Dacă ai întrebări despre multivitaminele lichide, suplimentele sau sănătatea în general, te rugăm să contactezi întotdeauna medicul sau farmacistul!

Citește și: Cele mai bune multivitamine pentru păr sănătos şi împotriva căderii părului 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc