Cele mai bune multivitamine pentru femei

Fata cu bratele ridicate in sus vazuta din spate.

Dacă vă gândiți mai bine, nu e chiar o exagerare. Vitaminele ajută la conservare și îngrijire. Ajută întregul corp, de la sănătatea inimii la un efect împotriva îmbătrânirii.

Există multe vitamine și minerale pe piață speciale pentru femeile de peste 50 de ani, dar aici vom discuta despre vitaminele pentru femei sub această vârstă. Vom analiza punctele importante și vă vom ajuta să decideți care sunt cele mai bune multivitamine pentru femei.

Top 5 cele mai bune multivitamine pentru femei

Flacon multivitamine Garden of Life - Vitamin Code Women.Garden of Life – Vitamin Code Women

Aceste multivitamine pentru femei pe bază de alimente întregi au un profil nutrițional foarte echilibrat, special creat pentru necesitățile feminine.

Flacon multivitamine Optimum Nutrition - Opti - Women.Optimum Nutrition – Opti – Women

Aceste multivitamine pentru femei conține un profil nutrițional complet ce se bazează pe peste 30 de alimente.

Flacon multivitamine Now Foods Eve.Now Foods Eve

Aceste mutlivitamine pentru femei conțin 40 de ingrediente ce vă vor ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de sănătate.

Cutie multivitamine Centrum pentru femei complet de la A-Z.Centrum pentru femei complet de la A-Z 

Acest produs este un complex de multivitamine pentru femei ce conține toate substanțele esențiale acestora.

Cutie multivitamine GNC Earth GeniusTM.GNC Earth GeniusTM  multivitamine pentru femei 

Aceste multivitamine pentru femei sunt potrivite pentru persoanele vegetariene și ajută la obținerea unui plus de nutrienți în organism.

De ce aveți nevoie de multivitamine pentru femei?

Multivitaminele pentru femei și bărbați nu sunt chiar atât de diferite. Cu toții avem nevoie de cam aceiași nutrienți pentru a ne simți bine. Cu toate acestea, femeile au nevoie de extra nutrienți pentru a-și păstra sănătatea pe timpul menstruației, sarcinii sau alăptării.

După ce ar trebui să vă uitați când alegeți Multivitamine pentru femei?

Fierul și calciul sunt vitale în perioada premenstruală a femeilor. Alte vitamine și minerale includ acidul folic, complexul de vitamine B și vitamina C.

Fierul

Femeile pierd o cantitate destul de mare de fier în fiecare lună prin menstruație, deci este importantă refacerea rezervelor. Această minerală este responsabilă pentru producția de celule roșii. (sursă) Fierul este numit și oxigenul sângelui.

O deficiență de fier poate duce la anemie. Anemia vă va lăsa cu o stare de oboseală din moment ce celulele nu primesc destul oxigen.

Adolescentele ce abia și-au început menstruația și femeile vegetariene sau vegane trebuie să fie foarte atente ca nivelul de fier să fie optim.

Bărbații au nevoie de 8mg de fier pe zi, pe când femeile au nevoie de o cantitate mai mult decât dublă: 18mg pe zi. Femeile gravide au nevoie de 27mg pe zi.

Calciul

Femeile ajung la vârful masei osoase în jurul vârstei de 30 de ani, după aceea, oasele încep să se deterioreze. Femeile au un risc mai crescut de osteoporoză. Vârful masei osoase este mai mic la femei decât la bărbați. Menopauza cauzează o scădere rapidă a estrogenului, ce cauzează deteriorarea accelerată a oaselor.

Consumul de suplimente cu calciu la vârsta de 20 sau 30 de ani scade riscul de afecțiuni osoase mai târziu în viață.

Calciul este benefic și dacă plănuiți să rămâneți gravidă. Cercetările au arătat că suplimentele cu calciu reduc riscul de hipertensiune în timpul sarcinii, precum și efectele adverse ale hipertensiunii arteriale.

Un fetus în dezvoltare are și el nevoie de mai mult calciu pentru a crește.

Femeile gravide nu au neapărată nevoie de mai mult calciu. Dar ar trebui să consume doza recomandată de calciu, măcar din alimente bogate în calciu în fiecare zi.

Este, de asemenea, important să aveți destulă vitamina D, ce ajută la absorbția calciului. Vitamina D vă ajută și să vă asigurați că aveți destul fosfor, un alt nutrient vital pentru sănătatea oaselor.

Acidul Folic

Acidul folic (cunoscut și ca vitamina B9) încurajează dezvoltarea celulară. Reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare, depresie și chiar de anumite tipuri de cancer.

Cercetătorii au căzut de acord că acest tip de acid este un supliment esențial pentru oricine își dorește să aibă copii.

Poate reduce riscul de afecțiuni congenitale pe timpul sarcinii.  Mai multe studii au arătat că suplimentele cu acid folic previn defectele coloanei vertebrale, ale măduvei spinării și ale creierului.

În schimb, un nivel scăzut de acid folic poate duce la un risc crescut de naștere prematură, a unei greutăți scăzute la naștere și la restricționarea dezvoltării fetale, caz în care bebelușul este foarte subnutrit la naștere.

Ar trebui să luați acid folic mai ales în primele săptămâni de sarcină, și, dacă este posibil, celelalte săptămâni de sarcină. Din acest motiv, CDC recomandă ca toate femeile ce au o vârstă potrivită pentru a da naștere să ia acid folic.

Vitaminele B

Vitaminele B ajută la îmbunătățirea metabolismului. Permit corpului să proceseze zaharurile, grăsimile și carbohidrații mai repede. (sursă)

Vitaminele B comune pentru femei includ tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), acidul pantotenic (B5), biotina (B7), B12, și, desigur, acidul folic (B9).

Anumiți oameni au folosit vitaminele B pentru a trata anxietatea și depresia. Puteți observa experiența utilizatorilor, și vitaminele B ce au fost recomandate:

Vitamina C

Vitamina citricelor nu este bună numai în cazul răcelilor.

Vitamina C are și proprietăți împotriva îmbătrânirii, precum prevenția apariției ridurilor. Cu toate că multe femei cu vârsta între 20 și 30 de ani nu își fac griji încă de îmbătrânire, aceștia sunt anii în care prevenția este crucială.

Dr. Ashinoff de la Centrul Medical al Universității Hackensack spune că acțiunea de prevenție este cea mai bună modalitate de a preveni îmbătrânirea pielii. 9sursă)

Protejarea pielii de soare cu cremă de protecție solară, hidratarea, și nutrienții sănătoși, vitaminele și mineralele reprezintă cei mai buni pași pe care îi puteți face pentru a vă menține pielea tânără. Decât să folosiți produse ce sunt promovate ca fiind ”aur lichid” sau ce au efecte precum cel al Botox-ului, cremele hidratante antioxidante cu vitamina C și E au un mod de susținere mult mai științific. (sursă)

Vitamina C are și proprietăți de conservare și poate reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare și poate și extinde durata de viață.

Cele mai bune multivitamine pentru femei

Garden of Life – Vitamin Code Women

Flacon multivitamine Garden of Life - Vitamin Code Women.

Multivitaminele RAW pentru femei sunt produse la temperaturi mai joase față de alte produse și conțin, pe lângă minerale și vitamine, probiotice și enzime. Multivitaminele sunt sub formă de capsule.

Nutrienții din compoziție au fost extrași  din alimente crude, precum fructele, legumele și legumele cu frunze verzi. Produsul conține și antioxidanți din surse naturale.. Vă va hrăni organismul și vă va ajuta să vă mențineți starea de sănătate.

Suplimentul nu conține aditivi, arome sau îndulcitori în compoziția sa și nu a niciodată încălzit.

Pro

 • Ajută la sănătatea sânilor și a inimii
 • Ajută sistemul reproducător
 • Ajută digestia cu probiotice vii și enzime
 • Nu includ organisme modificate genetic
 • Sunt RAW
 • Certificare Star-K Kosher
 • Vegetariene
 • Fără gluten

Contra

Preț ridicat

Verifică preț Garden of Life – Vitamin Code Women aici!

Optimum Nutrition – Opti Women

Flacon multivitamine Optimum Nutrition - Opti - Women.

Aceste multivitamine sub formă de capsule vin în flacoane de 60 sa 120 de bucăți, sunt speciale pentru femei și ajută în cazul problemelor de sănătate precum colita, gastrita sau ulcerul.

Suplimentul a câștigat de 2 ori premiul pentru cel mai bun Supliment pentru femei, oferind astfel o garanție a calității și eficienței produsului.

Are un conținut ridicat de Vitamina D în compoziție, ce are un puternic efect antioxidant , dar și un conținut ridicat de vitamine din complexul B, ce contracarează efectul stresului.

Pro

  • Complex de multivitamine și minerale
  • Conține acid folic, fier și calciu
  • Destinat exclusiv pentru femei
  • Crește sistemul imunitar
  • Previne și scade oboseala
  • Peste 30 de ingrediente speciale

Verifică preț Optimum Nutrition – Opti Women aici!

Now Foods Eve

Flacon multivitamine Now Foods Eve.

Aceste multivitamine speciale pentru femei conțin 40 de ingrediente ce vă vor ajuta să vă mențineți un nivel optim de sănătate.

Formula special realizată pentru femei are un conținut de minerale și vitamine importante pentru corp ce vă vor completa dieta de zi cu zi și vă vor crește nivelul de energie, îmbunătățindu-vă sistemul imunitar și crescându-vă pofta de viață.

Compoziția complexă extrasă din diverse plante aduce un plus de nutrienți vieții de zi cu zi, printre care, un impuls oferit de antioxidanți.

Pro

  • Conținut de vitamine si minerale de bază
  • Conține acid folic, important pentru femeile fertile
  • Vitamina C tamponată pentru a reduce aciditatea
  • Susține sistemul imunitar și metabolismul
  • Sursă de fier ce nu dă probleme digestive
  • Scad oboseala
  • Enzime din plante
  • Concepute pentru femei

Verifică preț Now Foods Eve aici!

Pfizer Centrum pentru femei complet de la A-Z

Cutie multivitamine Centrum pentru femei complet de la A-Z.

Aceste multivitamine au un profil nutrițional complet, creat special pentru femei vă va oferi un plus de energie și vă va îndeplini cerințele nutriționale pe care alimentația nu le poate îndeplini.

Produsul este potrivit și pentru persoanele ce suferă de intoleranță la gluten și nu conține zaharuri. Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și la protejarea pielii, unghiilor, părului și a oaselor.

nutriționale ale femeilor.

Pro

  • Potrivit pentru persoanele ce suferă de intoleranță la gluten.
  • Nu conține zaharuri
  • Reface nivelul de energie
  • Ajută sistemul imunitar
  • Conține vitamine pentru păr, piele și unghii
  • Menține sănătatea oaselor
  • Conține iod
  • Preț acceptabil

Verifică preț Pfizer Centrum pentru femei aici!

GNC Earth GeniusTM multivitamine pentru femei

Cutie multivitamine GNC Earth GeniusTM.

Aceste multivitamine pentru femei sunt potrivite pentru persoanele vegetariene și oferă un plus de nutrienți dietei dumneavoastră zilnice.

Nutrienții din acest produs sunt extrași din fructe și legume, iar produsul conține și enzime digestive ce susțin sistemul digestiv.

Pro

  • Conține vitamine și minerale din surse vegetale
  • Conține antioxidanți
  • Include merișor pentru sprijinirea sănătății urinare
  • Conține enzime ce susțin sistemul digestiv
  • Conține vitamina D, calciu și vitamina K
  • Conține vitamina E și magneziu
  • Nu este modificat genetic, și nu conține coloranți sau îndulcitori artificiali

Verifică preț GNC Earth GeniusTM multivitamine pentru femei aici!

Concluzii

Cu toate că are un preț ridicat, noi am alege multivitaminele de la Garden of Life pentru titlul de cele mai bune multivitamine pentru femei. Procesul de producție este complet transparent și sigur.

Cu toate acestea, a fost o alegere la limită între Garden of Life și Optimum Nutrition. Pentru persoanele ezitante când vine vorba de produsele RAW, Optimum Nutrition este alegerea potrivită. Dacă vreți să alegeți un produs de calitate superioară, Garden of Life este alegerea cea mai potrivită.

Citește și: Cele mai bune șampoane organice pentru mătreață

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc