Cele mai bune probiotice vegane

Alimente asezate intr-un desen.

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să ai dificultăți în a obține suficiente probiotice din aportul zilnic de alimente. O soluție la această problemă este să iei un supliment și există diverse probiotice vegane pe care le poți folosi.

Am o serie de prieteni vegani, iar unii dintre ei iau probiotice înainte de masă. Unii prieteni au avut probleme cu digestia înainte de a folosi suplimente și spun că probioticele au ajutat. Există, de asemenea, dovezi medicale care spun că probioticele au beneficii pentru sănătate.

Mai jos este un link către un scurt videoclip YouTube care explică unele dintre beneficiile probioticelor:

Cele mai bune probiotice vegane

GNC Ultra Probiotic Complex

Cutie probiotice vegane GNC Ultra Probiotic Complex.

 • Pachet de 30 capsule.
 • Ajută digestia.
 • Îmbunătățește sistemul imunitar.

Probiotic-10 25 Billion, Now Foods

Cutie Probiotic-10 25 Billion, Now Foods.

 • Capsule probiotice.
 • Vegan prietenos.
 • 50 capsule per flacon.

Swanson Dr. Stephen Langer’s Ultimate 16 Strain Probiotic

Cutie probiotice Swanson Dr. Stephen Langer's Ultimate 16 Strain.

 • Probiotice organice.
 • Vegan prietenos.
 • 60 de capsule per flacon.

Synergize Your Gut Good Routine by Secom

Cutie probiotice Synergize Your Gut Good Routine by Secom.

 • 30 capsule probiotice.
 • Promovează echilibrul bacterian.
 • Îmbunătățește sistemul imunitar.

Cine trebuie să folosească cele mai bune probiotice vegane?

Oricine aderă la o dietă vegană poate folosi probiotice vegane, precum și alimentele alese. Atâta timp cât sănătatea ta generală este bună, poți beneficia de pe urma luării unui supliment probiotic. Suplimentele pot fi luate atât de bărbați, cât și de femei, dar unele dintre ele pot să nu fie potrivite pentru copii.

De asemenea, poți lua probiotice dacă suferi de sindromul colonului iritabil (IBS) sau de balonare. Probioticele pot fi luate și pentru a ajuta la afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema sau psoriazisul. Datorită faptului că probioticele te ajută să procesezi alimente, ele pot ajuta în lupta cu aceste afecțiuni.

Chiar dacă nu ești vegan, vei putea să beneficiezi de pe urma probioticelor luate zilnic. Dacă nu mănânci suficiente din alimentele care conțin bacterii bune, suplimentele te pot ajuta. Mulți dintre noi au tendința de a consuma alimente de tip fast-food sau mese pre-preparate, iar acestea pot să nu conțină probioticele de care avem nevoie.

Cum funcționează cele mai bune probiotice vegane?

Deoarece probioticele sunt o bacterie vie, ele ajută la digestie, echilibrând bacteriile găsite în intestin. Echilibrarea bacteriilor bune și rele înseamnă că stomacul și intestinele tale vor fi mai sănătoase. O bună sănătate gastro-intestinală este esențială pentru menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Probioticele au și alte beneficii pentru sănătate, în afară de a ajuta digestia. Dacă sistemul tău digestiv funcționează, corpul tău primește nutrienți din alimentele vegane pe care le consumi. Obținerea cantității corecte de nutrienți este esențială pentru o piele sănătoasă și pentru a îţi menține sistemul imunitar.

Cum aleg cele mai bune probiotice vegane?

Înainte de a începe să iei orice probiotice, ar trebui să citești instrucțiunile, astfel încât să cunoști ingredientele. Un supliment ar trebui să conțină cel puțin șase tulpini de bacterii vii și peste 20 de miliarde de microorganisme per doză. Aceste cantități sunt necesare pentru a menține echilibrul bacteriilor bune/rele.

Alege probioticele care te vor ajuta cu problemele pe care le întâmpini. Toate produsele au beneficii similare, dar unele vor avea beneficii suplimentare pe care le poți găsi utile. Este demn de remarcat faptul că, atunci când începi să iei capsule, este posibil să suferi de reacții adverse până când corpul tău se obișnuiește cu ingredientele.

Cumpără probiotice care sunt ușor de luat cu un pahar cu apă înainte de masă. Unor oameni le este greu să înghită tablete sau capsule și ar putea fie nevoiți să caute o alternativă. Cele mai multe dintre probioticele vegane sunt sub formă de capsule și sunt acoperite pentru a le face ușor de înghițit.

De asemenea, ar trebui să te gândești unde vei depozita capsulele după ce le-ai cumpărat. Dacă probioticele nu sunt liofilizate, acestea vor trebui refrigerate. Dacă capsulele nu sunt păstrate la temperatura corectă, bacteriile vii vor muri și nu vor fi eficiente.

Este demn de remarcat faptul că unii oameni pot fi alergici la unele dintre ingredientele din suplimente. Dacă ai probleme de sănătate sau iei medicamente pe termen lung, ar trebui să te consulți cu medicul de familie înainte de a lua orice probiotice.

Iată o listă de lucruri pe care trebuie să le cauți atunci când alegi probiotice vegane:

 • Verifică ingredientele înainte de a cumpăra.
 • Asigură-te că probioticele sunt potrivite pentru tine.
 • Cumpără probiotice care sunt ușor de ingerat.
 • Consultă instrucțiunile de păstrare pentru capsule.

Care sunt cele mai bune probiotice vegane?

Am analizat o serie de probiotice vegane de pe piață și am selectat patru pentru vizionare. Ne-am uitat la calitate, preț și cantitate, precum și la beneficiile luării fiecărui produs. Am analizat aceste patru probiotice și am subliniat argumentele pro și contra pentru fiecare.

GNC Ultra Probiotic Complex

Cutie probiotice vegane GNC Ultra Probiotic Complex.

Probioticele GNC Ultra Probiotic Complex sunt vândute în flacoane de 30 capsue și sunt prietenoase cu veganii. Ingredientele active ajută digestia și sunt rezistente la acidul din stomac. De asemenea, probioticele ajută la susținerea sistemului imunitar natural al organismului pentru a îmbunătăți sănătatea generală și a lupta împotriva infecțiilor.

Oamenii care au folosit aceste produse au spus că și-au îmbunătățit digestia și că acum pot consuma alimente vegane pe care nu le puteau mânca în trecut. Câțiva clienți au spus că și starea pielii lor s-a îmbunătățit după ce au luat capsulele. Multor clienți le-a plăcut și faptul că aceste capsule probiotice sunt ambalate ca flacon şi nu în blistere.si n

Clienții care au cumpărat aceste probiotice vegane au raportat efecte secundare, inclusiv tulburări de stomac, greață și amețeli. Un număr de oameni au spus că nu au văzut nicio schimbare după ce au luat probiotice pentru o perioadă de timp. Câțiva clienți au menționat că au fost constipați după ce au luat capsulele probiotice și că nivelul lor de energie a fost redus.

Avantaje

 • Ajută digestia.
 • Îmbunătățește pielea.
 • Produsul poate fi folosit si de către femeile însărcinate.
 • Nu necesita refrigerare.

Dezavantaje

  • Poate provoca amețeli la unele persoane.
  • Unii dintre cumpărători au raportat ca nu au fost eficiente pentru ei.

Verifică preț GNC Ultra Probiotic Complex aici!

Probiotic-10 25 Billion, Now Foods

Probioticul fabricat de Now este potrivit pentru vegani și este vândut în flacoane de 50 de capsule. Probioticele sunt rezistente la acizii din stomac pentru a promova o digestie sănătoasă, precum și pentru a ajuta la procesul de detoxifiere. Nu conține lactate, soia și gluten și ajută la îmbunătățirea bunăstării generale la adulții sănătoși.

Clienții care au achiziționat aceste probiotice au spus că au atenuat disconfortul cauzat de balonare după câteva zile de utilizare. Utilizatorii au spus că nu mai au probleme de digestie de când au început să ia aceste probiotice. Deși prețul nu este tocmai mic, mulți au fost mulțumiți de cantitatea de capsule probiotice din pachet raportând la costul produsului.

Unii utilizatori au susținut că aceste probiotice au provocat o iritare a pielii după doar câteva zile de utilizare. Câțiva clienți au spus că după ce au luat comprimatele au avut unele probleme cu stomacul și au simțit greață. Alți câțiva clienți au mai spus că nu au mai văzut niciun rezultat după ce au luat probiotice pentru o perioadă de timp.

Avantaje

 • Reduce balonarea.
 • Ajută la digestie.
 • Raport bun calitate/preț.

Dezavantaje

  • Poate provoca iritarea pielii.
  • Poate provoca greață.

Verifică preț Probiotic-10 25 Billion, Now Foods aici!

Swanson Dr. Stephen Langer’s Ultimate 16 Strain Probiotic

Cutie probiotice Swanson Dr. Stephen Langer's Ultimate 16 Strain.

Poți avea încredere că probioticele intestinale produse de Swanson sunt făcute din ingrediente naturale. Acestea sunt vândute în flacoane de 60 capsule. Capsulele vegane susțin sănătatea digestivă și ajută bacteriile bune care se găsesc în intestin. Capsulele ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea bunăstării generale.

Clienții care au luat aceste probiotice au spus că digestia lor s-a îmbunătățit și au, de asemenea, au mult mai multă energie. Oamenii au fost impresionați de cât de ușor sunt de înghițit capsulele, chiar dacă sunt destul de mari. Clienților le-a plăcut și faptul că probioticele nu trebuie să fie refrigerate deoarece sunt liofilizate.

Alți clienți au susținut că au cauzat balonare și constipație. Câțiva oameni au spus că după ce au luat capsulele au avut dureri de stomac și a crescut flatulența.

Avantaje

 • Ajută digestia.
 • Ușor de luat.
 • Nu este nevoie de refrigerare.

Dezavantaje

  • Poate provoca balonare.
  • Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză)

Verifică preț Swanson Dr. Stephen Langer’s Ultimate 16 Strain Probiotic aici!

Synergize Your Gut Good Routine by Secom

Cutie probiotice Synergize Your Gut Good Routine by Secom.

Aceste probiotice Synergize Your Gut Good Routine , prietenoase cu veganii, produse de Secom ,sunt vândute în pachete de 30 de capsule, ceea ce reprezintă o lună de tratament. Acest probiotic ajută la promovarea unui echilibru optim al bacteriilor în intestin pentru a ajuta digestia. Probioticele ajută, de asemenea, la reducerea balonării, la întărirea sistemului imunitar, iar capsulele nu conțin aditivi sintetici.

Persoanele care au folosit aceste probiotice au spus că au mai puține gaze și balonare de când le-au luat. Clienții au mai spus că s-au simțit mai bine după ce le-au luat și nu mai au probleme digestive. Mulți au declarat că aceste capsule sunt ușor de înghițit, fără un gust neplăcut, spre deosebire de alte capsule pe care le-au folosit.

Câțiva clienți au spus că au dezvoltat o erupție cutanată după ce au luat capsulele timp de câteva zile. Persoanele care au luat comprimatele au raportat, de asemenea, constipație și flatulență crescută.

Avantaje

 • Reduce balonarea.
 • Ajută digestia.
 • Nu lasă un gust neplăcut după utilizare.

Dezavantaje

  • Poate provoca erupții cutanate.

Verifică preț Synergize Your Gut Good Routine by Secom aici!

Alegerea noastră

Toate probioticele pe care le-am analizat sunt potrivite pentru vegani și au unele beneficii pentru sănătatea generală a organismului. Toate sunt sub formă de capsule și sunt ușor de înghițit cu un pahar cu apă. Toate cele patru produse sunt într-o gamă de preț similară și sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

După compararea tuturor produselor, cele mai bune probiotice vegane în opinia noastră sunt GNC Ultra Probiotic Complex.

Aceste probiotice prietenoase cu veganii ajută digestia și, de asemenea, ajută la întărirea sistemului imunitar natural al organismului. Capsulele îmbunătățesc, de asemenea, starea pielii.

Citește și:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc