Cele mai bune suplimente cu magneziu

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale magneziului.

Palpitațiile cardiace pot fi cauzate de o serie de factori, de la consumul de prea multă cofeină până la afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi aritmia. Vestea bună este că, în unele cazuri, magneziul poate ajuta la restabilirea acelui ritm natural sănătos.

Dar care este cel mai bun produs cu magneziu? Citește mai departe pentru a afla.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Cutie suplimente cu magneziu Maximag Express, Zdrovit.Maximag Express, Zdrovit

Granule orale cu absorbţie rapidă.

Flacon cu suplimente Magnesium Citrate, Now Foods.Magnesium Citrate, Now Foods

Formula unică de magneziu cu 200 mg în fiecare capsulă.

Cutie suplimente cu magneziu Doppelherz magneziu 400.Doppelherz magneziu 400

Combinație echilibrată de 400 mg Magneziu, Vitamina B1, Vitamina B6, Vitamina B12, Acid folic.

Flacon cu suplimente Magnesium KAL, Secom.Magnesium KAL, Secom

Produs ce conține magneziu în 3 forme: oxid, citrat şi malat, 500 mg în fiecare capsulă.

Beneficiile magneziului

Magneziul are o relație foarte strânsă cu inima. Pentru a înțelege acest parteneriat, trebuie să înțelegem mecanica dintre cei doi.

Inima ta este un mușchi. Pentru a-l face să se miște și, în consecință, să facă pomparea sângelui, este nevoie de impulsuri electrice.

Magneziul este un electrolit care este responsabil pentru transmiterea mesajelor electrice și, teoretic, acționează ca un stimulator cardiac pentru inimă.

Experții recunosc importanța magneziului atunci când vine vorba de palpitații ale inimii. Acest lucru se datorează efectului său asupra stabilității membranei musculare.

Suplimentarea cu magneziu ar putea avea potențialul de a crește contracția mușchiului din atriul drept al inimii (sinoatrial) și intervalul de frecvență al pulsului, adică o bătaie constantă a inimii.

Deficitul de magneziu

Cercetările au demonstrat că, dacă nivelul de magneziu este prea scăzut, acesta ar putea contribui la ritmurile neregulate ale inimii.

Într-un experiment clinic, 14 femei au primit o dietă cu restricții de magneziu, echivalentul a 33% alocație alimentară recomandată (RDA).

În perioada specificată, cinci femei au suferit modificări ale ritmului cardiac. Acest lucru a dus la încheierea prematură a testului pentru  a-și echilibra nivelul de magneziu.

Dacă palpitațiile inimii sunt o consecință a nivelurilor insuficiente de magneziu, atunci în mod natural s-ar putea presupune că un supliment poate ameliora simptomele.

Ce să cauți într-un supliment de magneziu?

Dozare

Doza alimentară recomandată de magneziu (DZR) variază în funcție de vârstă și sex:

Femei adulte (19 până la 50+) între 310 mg și 320 mg

Bărbați adulți (19 până la 50+) între 400 și 420 mg

Suplimentele se găsesc de obicei în doze între 200 mg și 400 mg, prin urmare ar trebui să poți găsi un nivel potrivit pentru nevoile tale.

Forme de magneziu

Magneziul poate veni, de asemenea, sub diferite forme.

În cele din urmă, toate ating același obiectiv, totuși unele procesează sau absorb mai repede decât altele. Cele mai comune tipuri găsite în suplimente sunt cunoscute ca citrat de magneziu și glicinat.

Alți factori

Multe pastile de magneziu sunt concepute pentru cei cu alergii sau cu cerințe speciale alimentare. Unele pot conține chiar și vitamine și minerale suplimentare, de aceea merită să ții cont de acest lucru dacă iei deja şi alte suplimente.

Care este cel mai bun supliment de magneziu

Când începi să cauți un supliment de magneziu care se potrivește cerințelor tale, realizezi varietatea largă de opțiuni existente pe piață.

Încercarea de a negocia diferitele opțiuni pentru a identifica ce brand oferă cea mai bună calitate poate fi uneori destul de dificil de rezolvat.

Prin urmare, am trecut prin foarte multe dintre opțiunile disponibile și am ales primele patru produse cu magneziu care cred că vor fi potrivite pentru majoritatea oamenilor.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Maximag Express, Zdrovit

Magneziul este un mineral esențial pentru funcționarea organismului. Magneziul ajută la menținerea normală a tensiunii arteriale, a oaselor puternice și a ritmului cardiac stabil.

Maximag Express, sub formă de pliculeţe cu granule orale instant, este un supliment de magneziu (375 mg) combinat cu vitamina B6 (1,4 mg ) care ajuta sinergic la combaterea oboselii , la metabolismul energetic normal și la sustinerea optimă a sistemului nervos.

Doza zilnică recomandată este de 2 pliculețe ce pot fi dizolvate în apă sau puse direct pe limbă şi consumate cu un pahar de apa, suc, etc.

Este ușor de înghițit (mai ales pentru cei care au dificultăți în a înghiți pastile sau capsule) şi are o absorbție rapidă.

Cei care l-au folosit îl recomandă ca având efecte vizibile şi intr-un timp foarte scurt.

Avantaje

 • Forma de prezentare: granule
 • Gust plăcut
 • Absorbție rapidă

Dezavantaje

  • Unele persoane au prezentat deranjamente stomacale şi crampe abdominale

Verifică preț Maximag Express, Zdrovit aici!

Magnesium Citrate, Now Foods

Flacon cu suplimente Magnesium Citrate, Now Foods.

Magneziul este un mineral esențial pentru producerea și metabolismul de energie, contracția musculară, transmiterea impulsului nervos și mineralizarea oaselor. Este un cofactor necesar pentru aproximativ 300 de enzime.

Printre reacțiile catalizate de aceste enzime se numără sinteza acizilor grași, sinteza proteinelor și metabolismul glucozei. Statutul magneziului este, de asemenea, important pentru reglarea echilibrului de calciu prin efectele sale asupra glandei paratiroide. Acest citrat de magneziu de la Now Foods este un supliment mineral cu reacție completă.

Doza zilnica recomandata este de 2 capsule.

Avantaje

 • formula unică de magneziu cu 200 mg în fiecare capsulă
 • Suport pentru sistemul nervos
 • Sprijină producția de energie
 • Non-OMG
 • Vegetarian/Vegan
 • Calitate GMP asigurată

Dezavantaje

  • Capsulele destul de mari şi greu de înghițit
  • Unele persoane cu stomac sensibil s-au plâns de aciditate după ingerarea capsulelor

Verifică preț Magnesium Citrate, Now Foods aici!

Doppelherz magneziu 400

Cutie suplimente cu magneziu Doppelherz magneziu 400.

Experții spun că mulți oameni nu consumă suficiente alimente cu magneziu. Adulții care primesc mai puțin decât cantitatea recomandată de magneziu sunt mai susceptibili de a avea markeri de inflamație crescuți. Inflamația, la rândul său, a fost asociată cu afecțiuni majore de sănătate, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și anumite tipuri de cancer. De asemenea, un nivel scăzut de magneziu pare a fi un factor de risc pentru osteoporoză.

Produsul Doppelherz magneziu  este o combinație echilibrată de 400 mg Magneziu, 4,2 mg Vitamina B1, 5 mg Vitamina B6, 5 g Vitamina B12, 600 g Acid folic.

Se recomanda un comprimat pe zi, în cure de cate 2 luni, urmate de 1 lună pauză, minim de doua ori pe an.

Avantaje

 • Doar un comprimat pe zi
 • Aport de vitamine B
 • Contribuie la funcția cardiacă normală

Dezavantaje

  • Unele persoane s-au plâns că suplimentele de magneziu pot provoca greață și diaree

Verifică preț Doppelherz magneziu 400 aici!

Magnesium KAL, Secom

Flacon cu suplimente Magnesium KAL, Secom.

Magnezium KAL de la Secom este un produs unic ce conține magneziu în 3 forme: oxid, citrat şi malat, 500 mg în fiecare capsulă, alături de vitamina B6. Parte a grupului vitaminelor B, Vitamina B6 este necesară pentru funcționarea organismului în parametri optimi. Deoarece nu este produsă natural  de către organism , aportul suplimentar este necesar pentru rolul său în: sinteza proteinelor, lipidelor şi carbohidraților, a globulelor roșii şi în susținerea echilibrului sistemului nervos.

Este necesara doar o capsula pe zi (datorita concentrației foarte mari, se poate lua si o capsula la 2 zile.

Avantaje

 • Raport calitate/cantitate/preț foarte avantajos
 • 60 de capsule
 • Capsule vegetale

Dezavantaje

  • Concentrație mult prea mare pentru unele persoane

Verifică preț Magnesium KAL, Secom aici!

Alegerea mea pentru cel mai bun supliment cu magneziu

Alegerea mea de top este  Maximag Express, Zdrovit, cel mai bun supliment alimentar cu magneziu cu absorbție ridicată, pur și simplu pentru că bifează toate avantajele.

Acest supliment are o porție decentă de magneziu, dar, mai important, este conceput pentru a fi absorbit cu ușurință  (este bine să culegi toate beneficiile din ceea ce pui în organism).

Are un raport calitate-preț foarte bun, așa că nu numai că va aduce beneficii sănătății, ci și buzunarelor.

Citește și:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc