Cele mai bune suplimente pe bază de fructe de soc

Vas plin cu fructe de soc.

Fructele de soc se folosesc de secole drept remedii medicale din popor. În ultimul timp, medicina modernă a început să folosească aceste fructe. Aceste fructe mici chiar sunt reprezentative pentru zicala ”mici dar puternice” atunci când vine vorba de posibilele beneficii legate de sănătate.

Nu este surprinzător că suplimentele cu fructe de soc au devenit din ce în ce mai populare, din moment ce medicina și nutriția s-au modernizat.

Dacă vă gândiți să le încercați, trebuie să aflați în primul rând care este cel mai bun supliment pe bază de fructe de soc de pe piață în momentul de față. Citiți mai departe pentru a afla cât de special poate acest fruct să fie.

Top 5 cele mai bune suplimente pe bază de fructe de soc

Cutie si flacon suplimente pe baza de soc Sambucol Liquid Original.Sambucol Liquid Original

Produsele din această gamă sunt pe bază de fructe de soc, un puternic antioxidant ce vă ajută să vă mențineți starea de sănătate la un nivel optim. Produsele nu conțin gluten sau îndulcitori artificiali și sunt potrivite și pentru copii.

Cutie si flacon suplimente soc Dacia Plant.Dacia Plant – elixir din fructe de soc

Acest produs este potrivit pentru curele de slăbit având un puternic efect detoxifiant.

Flacon sumplimente cu soc Minimarțieni - Gummy cu Soc Walmark.Minimarțieni – Gummy cu soc Walmark 

Acest supliment alimentar îmbunătățește sistemul imunitar prin conținutul său de soc, Vitamina C și multe alte vitamine. Vine sub formă de jeleuri gumate ușor de consumat.

Flacon suplimente pe baza de soc Calivita SambuRex.Calivita SambuRex

Acest produs este făcut dintr-un extract concentrat de soc negru, în combinație cu Echinaceea, vitamina C și zinc. Este sub formă lichidă, fiind ușor de administrat și este potrivit pentru toate vârstele. Ajută la întărirea sistemului imunitar, mai ales în lunile răcoroase din an, în care gripele și virozele atacă organismul.

Cutie si flacon supliment pe baza de soc Hofigal.Hofigal – Tinctură de fructe de soc

Produsul are un efect detoxifiant, ce poate fi ușor laxativ, și ajută la expectorare și la eliminarea toxinelor prin glandele sudoripare.

Ce sunt fructele de soc?

Se poate găsi crescând în zonele cu garduri vii din Europa și în multe state din SUA, fructele de soc fiind variate.

Aceste fructe de un mov închis sunt cunoscute pentru folosința lor în crearea de gemuri și tonice în casă. Cu toate acestea, joacă și un rol important ca plante vindecătoare.

Specia principală a fructelor de soc se folosește în scopuri medicinale și are numele de sambucus nigra, cunoscut și sub numele de soc negru. Majoritatea studiilor științifice s-au legat de această plantă sau bazat pe această specie de soc.

Fructele de soc sunt o sursă bogată de nutrienți, conținând o multitudine de minerale și vitamine, de antioxidanți și flavonoide, ce sunt esențiale pentru menținerea sănătății corporale.

Beneficiile de sănătate ale fructelor de soc

Îmbunătățesc sistemul imunitar.

Fructele de soc au o concentrație mare de flavonoide cu numele de antocianine. Antocianinele le dau și culoarea mov. Acești antioxidanți puternici ajută la menținerea copului în siguranță susținând sistemul imunitar ce luptă cu bolile precum:

Răceala comună

Conform Centrului de Control și Prevenție al Bolilor în fiecare an există milioane de cazuri de gripă comună. Adulții pot fi afectați de răceală de 2 sau 3 ori pe an în mod comun și copiii de mai multe ori.

Cercetările sugerează că fructele de soc pot reduce severitatea și durata infecției întărind sistemul imunitar.

Una din modalitățile cele mai comune de contactare a răcelii comune este pe cale aeriană. Acest lucru se întâmplă din cauza aerului condiționat și a sistemelor de recirculare a aerului ce se folosesc.

312 călători au luat parte la un test clinic. Au fost separați în 2 grupuri și li s-au administrat suplimente cu fructe de soc sau placebo. Participanții au fost nevoiți să completeze 3 chestionare pe durata testului.

Rezultatele au descoperit că episoadele de răceală comună apar în cazul persoanelor cărora li s-a administrat tratamentul placebo.

S-a mai notat și că în cazul grupului cu tratament placebo, episoadele de răceală au avut o durată mai lungă (117 zile) în comparație cu persoanele ce au luat suplimente cu fructe de soc (57 zile).

Gripa

Gripa este o boală infecțioasă cauzată de virusul gripal. Este adesea confundată cu răceala comună, dar simptomele gripei sunt mai severe.

Extractul de fructe de soc s-a dovedit a fi eficient în tratarea și ameliorarea simptomelor provocate de virusul gripal.

Cercetătorii au investigat scopul fructelor de soc în tratarea gripei cu infecții de tip A și B.

60 de pacienți ce sufereau de gripă au fost tratați cu fructe de soc sau cu un sirop de tip placebo.

Rezultatele au arătat clar faptul că simptomele s-au rezolvă cu 4 zile mai devreme în cazul pacienților ce au primit fructe de soc, față de cazul pacienților ce au primit tratamentul placebo.

Se pare că fructele de soc au fost eficiente și atunci când au fost administrate pe timpul epidemiei de gripă din Africa de Sud. În acest, vindecarea completă s-a observat după 2 sau 3 zile în 90% din cazurile tratate.

Motivul pentru care fructele de soc sunt atât de eficiente în lupta împotriva gripei vine de la producția de citokine inflamatorii.

Citokinele au un efect special asupra interacțiunii și comunicării dintre celule ce reglează responsivitatea imunitară.

Fructele de soc cresc producția de citokine, activând un sistem imunitar sănătos.

Diabetul

Diabetul este o boală din cauza căreia corpul nu poate controla nivelul zahărului din sânge. Apare în momentul în care corpul nu folosește sau produce destulă insulină.

Fructele de soc au fost documentate ca tratament pentru diabet. S-a raportat că acest fruct poate reduce rezistența la insulină și nivelul secrețiilor de insulină, permițând reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Precauții

Cu toate că suplimentele pe bază de fructe de soc sunt considerate sigure pentru consum, în general, pot interacționa cu anumite medicamente și condiții medicale.

Medicamentele pentru diabet

Dacă luați tratament pentru diabet, ar trebui să consultați un medic înainte de a lua suplimente pe bază de fructe de soc.

Sarcina

Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, doctorul vă ca sfătui să vă abțineți de la a lua suplimente pe bază de fructe de soc. Cercetările clinice în acest domeniu sunt inexistente, și nu există dovezi care să ateste siguranța pe timpul sarcinii sau a alăptării.

Bolile autoimune

Fructele de soc joacă un rol important în stimularea sistemului imunitar. Deci, în cazul în care suferiți de o boală autoimună precum artrita reumatică, scleroza multiplă sau boala Crohn, este cel mai bine să consultați  un medic înainte de a lua suplimente pe bază de fructe de soc.

Evitați fructele crude de soc

Înainte de a merge prin tufișuri pentru a vă strânge propriile fructe de soc, este important să luați în considerare prevențiile. Consumați numai fructe de soc procesate. Fructul crud conține substanțe toxice pentru consumul uman.

Cele mai bune suplimente pe bază de fructe de soc

Există multe tipuri de suplimente pe bază de fructe de soc din care puteți alege, dar este adesea grei să decideți care firmă are produsele de cea mai bună calitate.

Vestea bună este că am făcut noi cercetarea de piață pentru dumneavoastră și am ales 5 cei mai potriviți candidați pentru titlul de cel mai bun supliment pe bază de fructe de soc. Vă vom împărtăși argumentele pro și contra pentru a vă ajuta să luați o decizie informată, iar la final vă vom spune care este produsul nostru favorit din punct de vedere personal.

Sambucol Liquid Original

Cutie si flacon suplimente pe baza de soc Sambucol Liquid Original.

Produsele de la Sambucol sunt făcute pe bază de extract din fructe de soc, acesta fiind un puternic antioxidant ce poate îmbunătăți sistemul imunitar, pentru ca aceasta să poată lupta împotriva virusurilor, bacteriilor și fungilor. Gustul este atrăgător și plăcut. Produsele pot fi administrate adulților și copiilor, și nu conțin gluten, îndulcitori  sau coloranți.

Se poate administra constant, pe parcursul întregului an, iar forma lichidă a Sambucolului Lichid Original este foarte ușor de administrat.

Produsul se poate găsi sub formă de sirop, în formele Sambucol Original, Sambucol Immuno Forte + Vitamina C + Zinc,  Sambucol Immuno Forte + Vitamina C + Zinc Sugar Free și Sambucol + Vitamina C for Kids, în varianta de jeleuri Sambucol Immuno Forte + Vitamin C + Zinc și Sambucol Gummies for Kids + Vitamin C, sub formă de capsule Sambucol Immuno Forte + Vitamin C + Zinc, capsule vegetale și sub formă de comprimate efervescente Sambucol Immuno Forte Effervescent + Vitamin C + Zinc, după preferințele și necesitățile dumneavoastră.

Pro

  • Nu conțin gluten, coloranți sau îndulcitori artificiali
  • Se pot administra zilnic
  • Potrivite pentru copii și adulți
  • Se pot administra pe parcursul întregului an
  • Practic și ușor de administrat
  • Dezvoltat de un virusolog
  • Suplimentul se poate găsi în mai multe forme
  • Cercetat științific de 30 de ani
  • Preț accesibil

Verifică preț Sambucol Liquid Original aici!

Dacia Plant – elixir din fructe de soc

Cutie si flacon suplimente soc Dacia Plant.

Acest produs este potrivit pentru completarea curelor de slăbire, având un puternic efect detoxifiant. Poate avea un ușor efect laxativ, ce va accelera tranzitul intestinal și ajută la eliminarea retențiilor de lichide din organism, ajutându-vă să vă controlați greutatea.

Pentru persoanele cu sensibilitate gastro-intestinală, se recomandă administrarea elixirului după masă.

Pro

 • Contribuie la detoxifierea organismului
 • Accelerează tranzitul intestinal
 • Favorizează eliminarea lichidului reținut excesiv în corp
 • Ajută la întreținerea siluetei

Contra

  • Conține alcool
  • Poate fi iritant pentru stomac

Verifică preț Dacia Plant aici!

Minimarțieni – Gummy cu soc Walmark

Flacon sumplimente cu soc Minimarțieni - Gummy cu Soc Walmark.

Acest produs pe bază de extract de soc negru, în combinație cu Vitamina C și multe alte vitamine are proprietăți antioxidante și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și la creșterea nivelului de energie. În același timp, protejează celulele e stresul oxidativ.

Aroma plăcută de coacăze negre și mere este foarte atrăgătoare, și nu conține coloranți, conservanți, îndulcitori artificiali, gluten sau lactoză.

Pro

 • Conține vitamine și minerale
 • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
 • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ
 • Reduce starea de oboseală
 • Aromă de mere și coacăze negre
 • Nu conține coloranți artificiali, conservanți, îndulcitori artificiali, gluten, sau lactoză

Contra

  • Aroma este artificială
  • Potrivit numai pentru copii

Verifică preț Minimarțieni – Gummy cu soc Walmark aici!

Calivita SambuRex

Flacon suplimente pe baza de soc Calivita SambuRex.

Acest produs pe bază de extract de soc negru în combinație cu Echinaceea, vitamina C și zinc ajută la întărirea sistemului imunitar, mai ales în lunile răcoroase ale anului, în care virusurile, și bacteriile atacă organismul. Produsul este în formă lichidă și are un gust atrăgător și plăcut.

Forma sa lichidă face produsul foarte ușor de administrat, mai ales în cazul persoanelor în vârstă sau cu probleme la înghițire. Produsul nu conține zaharuri, arome artificiale, coloranți sau alcool.

Pro

 • Doză mare și concentrată de soc negru în combinație cu un complex de plante printre care și Echinaceea
 • Conține vitamina C și zinc
 • Are un gust plăcut
 • Potrivit pentru persoanele în vârstă, cu probleme la înghițire
 • Potrivit în cazul răcelilor, gripelor, durerilor în gât și problemelor digestive
 • Nu conține zaharuri, arome artificiale și coloranți
 • Nu conține alcool

Contra

  • Preț ridicat
  • Se poate găsi numai sub formă lichidă

Verifică preț Calivita SambuRex aici!

Hofigal – Tinctură de fructe de soc

Cutie si flacon supliment pe baza de soc Hofigal.

Acest produs are efect detoxifiant, fiind potrivit pentru curele de slăbire, și ajută la eliminarea toxinelor prin intermediul glandelor sudoripare, iar efectul său laxativ îl face potrivit pentru persoanele ce suferă de afecțiuni precum constipația cronică. Poate elimina retențiile de apă din organism și poate ameliora problemele precum tulburările hormonale.

Conținutul de soc ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, iar tinctura poate fi folosit și ca tratament pentru gripe, și alte afecțiuni respiratorii.

Pro

 • Poate acționa ca un depurativ-diuretica, puternic detoxifiant, expectorant, sudorifică, este ușor laxativ și antalgic
 • Potrivit în cazul multor afecțiuni medicale
 • Potrivit pentru curele de slăbire

Contra

  • Pot apărea efecte adverse foarte neplăcute în cazul supradozajului

Verifică preț Hofigal – Tinctură de fructe de soc aici!

Alegerea noastră pentru cel mai bun supliment pe bază de fructe de soc

Pentru noi, Sambucol este produsul cel mai potrivit pentru primul loc. Este potrivit pentru întreaga familie. Nu conțin gluten, coloranți sau îndulcitori artificiali. Se pot administra zilnic copiilor și adulților. Este valabil pe piață în foarte multe forme.

Acest supliment a fost făcut după norme stricte și a fost cercetat științific timp de 30 de ani. Recomandăm Sambucol oricui dorește să încerce pentru prima dată suplimente pe bază de fructe de soc.

Dacă le-ați încercat, spuneți-ne în comentarii cum vi s-au părut.

Citește și: Cele mai bune multivitamine pentru persoanele vegane și vegetariene

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc