Cele mai bune suplimente și pilule cu leptină

Cele-mai-bune-suplimente-si-pilule-cu-leptina

Cred că oricine își dorește să găsească o soluție magică pentru pierderea în greutate în zilele noastre, nu-i așa? Acum 5 ani, am pierdut 45 de kg prin metoda tradițională – cu multă muncă și multe lacrimi de-a lungul aventurii. Aș fi dat orice să pot lua o pastilă care să facă procesul mai rapid și mai ușor!

Descoperirea leptinei mi-a schimbat punctul de vedere despre pierderea în greutate. Explică, în primul rând, de ce este atât de complicată.

În acest articol voi explica tot ce trebuie să știți despre leptină – suplimente naturale, efectele adverse ale suplimentelor cu leptină, de unde puteți cumpăra suplimente pe bază de leptină și cel mai important, vă voi oferi analiza mea în detaliu a suplimentelor cu leptină.

Top 5 cele mai bune suplimente și pilule cu leptină

Flacon cu suplimente OstroVit.OstroVit – Arzător de grăsimi, Acid Linoleic Conjugat + Ceai Verde + L-Carnitină

Acest supliment alimentar sub formă de capsule se adresează persoanelor active, și conține acid linoleic conjugat (CLA), în combinație cu L-carnitina și un extract din frunze de ceai verde.

Flacon suplimente GNC - Total Lean Premium CLA 3-6-9.GNC – Total Lean Premium CLA 3-6-9

Acest produs are în compoziție ingrediente foarte importante ce ajută la pierderea în greutate precum CLA, MCT și GLA, având în compoziție și omega-3.

Flacon cu suplimente Haya Labs.Haya Labs – Supliment nutritiv CLA

Acest produs poate fi de ajutor persoanelor cu probleme tiroidiene, ajutând la creșterea nivelului metabolic.

Flacon cu suplimente Solgar.Solgar – Supliment alimentar Tonalin CLA 

Acest supliment de la Solgar pe bază de CLA este complet natural și provine din semințe și ulei de șofrănel, ajutând la arderea grăsimilor acumulate în nivelul subcutanat, controlând nivelul greutății și menținând nivelul țesutului muscular.

Flacon cu suplimente Rotta Natura.Rotta Natura – CLA Acid linoleic conjugat 1000mg

Acest produs ajută la pierderea în greutate, pentru ca dumneavoastră să vă puteți atinge obiectivele atunci când vine vorba de siluetă.

Ce este mai exact leptina?

Leptina este un hormon produs de celulele grasoase din corp. Cu cât există mai multe celule grasoase, cu atât este produsă mai multă leptină.

Leptina călătorește prin fluxul sanguin către creier unde trimite semnalul de ”plin”. Interacționează și cu papilele gustative și cu sistemul de recompensare pentru a face rezistența la pofte mai ușoară. Îmbunătățește metabolismul și arderile de calorii.

Asta ar trebui să însemne că atunci când în corp există destule resurse de grăsime, semnalele în lanț ale leptinei ar trebui să ne oprească din mâncat. Cu toate acestea, nu așa se întâmplă. În lumea modernă de astăzi, supraabundența și nivelul crescut de calorii din alimente a creat o așa numită ”rezistență la leptină”. Asta înseamnă că în cazul persoanelor supraponderale și obeze, lanțul de comunicare al leptinei este rupt.

Persoanele cu o greutate crescută au foarte multă leptină în sânge, însă semnalele nu ajung la creier. Corpul poate fi supra hrănit, dar creierul are senzația că sunteți înfometați.

Controversa

Există multe controverse legate de suplimentele cu leptină. Pentru început, leptina este o proteină naturală, la fel ca și carnea, peștele și legumele pe care le consumăm în dieta obișnuită. Dacă ar fi să luăm o pastilă cu leptină, pur și simplu am digera-o și descompune-o. Nu ar ajunge niciodată intactă la creier.

În al doilea rând, nu există pe piață suplimente cu leptină pură pentru pierderea în greutate. În cazuri rare, dacă o persoană nu poate produce leptină deloc, i se pot administra injecții cu leptină de către un medic licențiat, dar acest caz se aplică rar.

Majoritatea persoanelor ce doresc să piardă în greutate au foarte multă leptină în fluxul sanguin. Adăugarea unui surplus de leptină nu va face o diferență dacă au o rezistență la leptină. Suplimentele pe care noi le-am selectat conțin ingrediente ce ajută la echilibrarea nivelului de leptină pentru ca acesta să revină la normal.

Aceste ingrediente merg de la ierburi la grăsimi sănătoase, până la alte suplimente pe bază de hormoni. Unele dintre ingredientele de mai sus chiar scad nivelul leptinei, ce poate părea ilogic. Considerați acest efect ca o modalitate de echilibrare.

Leptina din fluxul sanguin al persoanelor supraponderale va crește sensibilitatea pe termen lung. Cu toate acestea, poate cauza senzația de foame dacă nu este contracarată cu un suprimator de apetit precum extractul de ceai verde.

După ce să vă uitați atunci când alegeți un supliment cu leptină

Acum știm că suplimentele pe bază de leptină ce se găsesc online nu conțin leptină ci mai mult conțin nutrienți suplimentari ce ajută la echilibrarea hormonală și metabolică. Cercetările sunt departe de a fi concluzive când vine vorba de acest subiect, dar am descoperit câteva ingrediente ce trebuie căutate atunci când doriți să alegeți un supliment ce să ajute la creșterea sensibilității la leptină.

Acidul Linoleic Conjucat (CLA)

CLA a fost asociat cu pierderea în greutate în multe studii. Se crede că are un efect de scădere a nivelului de leptină. Crescând sensibilitatea.

Un studiu realizat la Universitatea Purdie din Statul Ohio a luat ca și eșantion un grup de pacienți ce sufereau de diabet. Unui grup i s-au dat suplimente cu CLA și altui grup i s-au dat medicamente de tip placebo. Grupul ce a consumat CLA a avut un index al masei corporale mai mic față de grupul ce a avut parte de tratament placebo. Nivelul de leptină din sânge a fost redus împreună cu nivelul glicemiei din sânge.

Melatonina

Ciclurile de somn și leptina sunt legate unele de altele. Lipsa de somn este cunoscută pentru scăderea nivelului de leptină într-un mod dramatic, cauzând foame și mâncat în exces.

Melatonina este un hormon natural ce promovează somnul ce se poate găsi în câteva dintre suplimentele cu ”leptină”. Dacă aveți un somn de proastă calitate sau dormiți prea puțin, această substanță vă poate ajuta să vă mențineți poftele în frâu.

Mango-ul Sălbatic  African

Puteți găsi remedii naturiste în zilele noastre care să ajute aproape în cazul oricărei condiții, dar ce spuneți de plantele ce pot crește nivelul leptinei: O opțiune naturală vine de la un fruct – mango-ul sălbatic African sau ” Irvingia gabonensis”.

Un studiu a arătat legătura dintre nivelul leptinei, pierderea în greutate și un extract din acest fruct numit ”IGOB131”. Pe parcursul a 4 săptămâni, extractul sau un preparat placebo a fost consumat de 40 de participanți supraponderali, împreună cu o dietă ce implica un nivel scăzut de grăsimi. Grupul ce a consumat suplimentul cu mango a pierdut aproximativ 5,6% din masa musculară, pe când grupul placebo a pierdut aproximativ 1%.

L-carnitină

L-carnitina este o proteină ce se găsește adesea în suplimentele pentru creșterea masei musculare. Cu toate acestea, se folosește și pentru pierderea în greutate. Este capabilă să echilibreze nivelul leptinei și poate face mai ușoară menținerea unei diete cu un nivel scăzut de calorii.

Un studiu făcut asupra femeilor supraponderale sau obeze ce se aflau în perioada premenopauză a testat suplimentele pe bază de carnitină față de efectul unui tratament placebo. Grupul ce a consumat carnitină a experimentat o scădere a indexului masei corporale de 4,5% și a pierdut cu 6,5% în zona circumferinței taliei.

Cum să luați suplimentele cu leptină

Suplimentele cu leptină ar trebui să se ia dimineața împreună cu un pahar mare de apă, asta dacă nu conțin melatonină. În acest caz, ar trebui să se ia cu jumătate de oră înainte de somn.

Dacă aveți stări de greață atunci când luați pastilele, ar trebui să consumați mâncare înainte sau după doză. Consultați un medic profesionist înainte de a lua orice tip de supliment. Este foarte important să faceți acest lucru dacă suferiți de o afecțiune medicală sau dacă luați medicamente cu prescripție medicală.

Analiza suplimentelor cu leptină

OstroVit – Arzător de grăsimi, Acid Linoleic Conjugat + Ceai Verde + L-Carnitină

Flacon cu suplimente OstroVit.

Acest produs pe bază de CLA, în combinație cu L-Carnitina, și extractul de ceai verde, și se adresează persoanelor cu o viață activă.

Suplimentul ajută la arderea masei de grăsime inutilă din corp, CLA fiind un antioxidant mult mai puternic decât vitamina E. În același timp, îmbunătățește și mineralizarea osoasă și normalizează nivelul de glucoză din sânge.

Extractul de ceai verde este un antioxidant adițional ce face procesul de reducere a grăsimilor mai rapid și poate elimina radicalii liberi.

L-Carnitina din acest produs ajută, de asemenea, la arderea grăsimilor corporale, și crește nivelul de energie. De asemenea, previne și depunerea de grăsimi.

Pro

  • Susține abilitățile fizice și mentale.
  • Ajută la scurtarea timpului de regenerare post-antrenament.
  • Ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
  • Susține metabolismul glucozei.
  • Are un efect pozitiv asupra imunității organismului.
  • Conține L-carnitină și extract de ceai verde.
  • 90 de capsule.
  • Se ia o singură capsulă pe zi.
  • Anti-îmbătrânire.
  • Stimulează arderea grăsimilor, reduce greutatea.
  • Conține CLA.

Verifică preț supliment OstroVit aici!

GNC – Total Lean Premium CLA 3-6-9

Flacon suplimente GNC - Total Lean Premium CLA 3-6-9.

Acest produs conține ingrediente speciale ce ajută la pierderea în greutate, precum CLA, MCT ȘI GLA, dar și omega-3. Total Lean vă va ajuta să pierdeți în greutate, în tip ce vă păstrați sănătatea, și vă va crește nivelul de energie.

Conținutul de MCT și Omega-3 ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și a articulațiilor.

Pro

 • Conține 1,7g CLA pe porție
 • Include 150mg. de GLA pe porție
 • Conține Omega-3 și MCT, ce mențin articulațiile și sistemul cardiovascular sănătoase
 • Îmbunătățește compoziția corporala și tonusul muscular
 • Dă corpului energie și ajută metabolismul fără a conține stimulenți

Contra

  • Preț ridicat

Verifică preț supliment GNC – Total Lean Premium CLA 3-6-9 aici!

Haya Labs – Supliment nutritiv CLA

Flacon cu suplimente Haya Labs.

Acest supliment îmbunătățește metabolismul, având un efect pozitiv în cazul persoanelor ce suferă de probleme de tiroidă. Reduce nivelul grăsimilor abdominale și ajută și la creșterea masei musculare.

Produsul poate scădea și nivelul colesterolului, a trigliceridelor și chiar și rezistența la insulină, în același timp, reducând și reacțiile alergice la produse alimentare.

Pro

 • Crește energiahttps://l.profitshare.ro/l/8074977
 • Reduce durerea
 • Ajută la recuperare
 • Arde grăsimile
 • Preț mic

Contra

  • Nu conține L-carnitină

Verifică preț supliment Haya Labs aici!

Solgar – Supliment alimentar Tonalin CLA 

Flacon cu suplimente Solgar.

Acest produs realizat din ulei și semințe de șofrănel complet naturale, pe bază de CLA, ajută la reducerea nivelului de grăsimi acumulate sub piele și la controlarea nivelului de greutate, în timp ce menține țesutul muscular.

În combinație cu antrenamentul fizic regulat și o dietă sănătoasă, beneficiile pot ajunge cel mai înalt nivel în cazul persoanelor ce doresc să piardă în greutate în greutate în timp ce își mențin masa musculară, în cazul persoanelor atletice și în cazul persoanelor ce doresc să-și mențină sub control greutatea corpului.

Pro

 • Ajută la controlul greutății
 • Ajută la reducerea grăsimii acumulate la nivel subcutanat
 • Conține CLA
 • 60 de capsule moi
 • Capsulele sunt ușor de înghițit
 • CLA din ulei de șofrănel și semințe

Contra

  • Nu conține L-carnitină
  • Preț ridicat

Verifică preț supliment Solgar aici!

Rotta Natura – CLA Acid linoleic conjugat 1000mg

Flacon cu suplimente Rotta Natura.

Acest supliment are o concentrație de 85% de substanță activă, CLA, fiind unul dintre cele mai bine vândute produse de acest tip.

S-au realizat peste 18 studii ce au demonstrat eficiența acestui produs, ce oferă beneficii de sănătate și siguranță consumatorilor.

Ajută la reducerea nivelului de grăsimi, fiind o soluție naturală pentru pierderea în greutate și perfecționarea siluetei.

Pro

 • Pentru eliminarea grăsimilor
 • Sportivilor, pentru creșterea masei musculare
 • Pentru eliminarea celulitei
 • Ajută la eliminarea grăsimilor din organism
 • Susține remodelarea corporală
 • Ajută la menținerea și creșterea masei musculare
 • Stimulează metabolismul
 • Optimizează nivelul de colesterol din sânge

Contra

  • Nu conține L-carnitină
  • Se iau 3 capsule pe zi

Verifică preț supliment Rotta Natura aici!

Efecte adverse și precauții

După cum am menționat mai sus, leptina în sine nu se găsește în momentul de față sub formă de tratament pentru pierderea în greutate. Dacă, în viitor aceste tipuri de produse vor fi dezvoltate, există mai multe efecte adverse ce trebuie luate în considerare. Dacă aveți un surplus de leptină în sânge din cauza greutății excesive  și a rezistenței la leptină, puteți observa anumite simptome.

În primul rând, leptina se leagă de metabolism, ceea ce înseamnă că poate crește ritmul cardiac și presiunea arterială. Un efect advers mai puțin întâlnit este creșterea frecvenței urinării și a transpirației. În mare parte, atunci când metabolismul este crescut, fiecare sistem din corp începe să funcționeze în mod accelerat.

Nivelul crescut de leptină poate cauza și insomnii din cauza efectului stimulant. Dacă vă amintiți, nivelul leptinei poate fi normalizat de suplimentul pentru somn cu numele de melatonină.

Leptina crește și fertilitatea în cazul femeilor, crescând șansele de sarcină. De fapt, este folosită ca tratament pentru fertilitate în anumite cazuri. Nivelul crescut de leptină poate cauza și stările de greață în cazul multor utilizatori.

Câteva efecte adverse ale leptinei se leagă de scăderea nivelului de glicemie din sânge și riscul de hipoglicemie în cazul persoanelor cu diabet. Există și o legătură între nivelul crescut de leptină și multe tipuri de cancer și boli autoimune. Sunt necesare cercetări amănunțite pe acest subiect, dar este destul, cel puțin pentru mine, să mă facă să vreau să-mi echilibrez nivelul leptinei în mod natural decât să iau o doză directă de leptină din pastile.

Alte modalități de a crește nivelul de leptină

În afara suplimentelor, există multe alte modalități naturale de a echilibra nivelul leptinei. O dietă sănătoasă bogată în proteine și cu un nivel scăzut de grăsimi și carbohidrați este un tratament dovedit.

Concluzii legate de suplimentele cu leptină

Lumea suplimentelor cu leptină – și a suplimentelor pentru pierderea în greutate în general – poate crea confuzii. Chiar și după ce am cercetat extensiv, este greu să aleg un produs câștigător din produsele analizate. Fiecare oferă ceva diferit deci este cel mai bine să evaluați produsele pe baza nevoilor dumneavoastră.

Dacă ar trebui să aleg, Arzătorul de grăsimi, Acid Linoleic Conjugat + Ceai Verde + L-Carnitină de la OstroVit ar fi primul pe lista mea. Conține L-carnitină, dar și extract de ceai verde, ce ajută la suprimarea apetitului.

Ați încercat până acum vreun supliment cu leptină? Care este produsul dumneavoastră favorit din listă, sau ați alege alt produs? Comunicați-mi răspunsurile dumneavoastră în comentarii, abia aștept să le citesc.

Citește și: Cele mai bune multivitamine pentru femei

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc