Cel mai sănătos alcool de băut – Există de fapt alcool sănătos?

Persoane la o masa cu sticle de bere in fata.

Nu-mi place nimic mai mult decât să amestec un cocktail bun și chiar am propriul meu bar de acasă. Pare o prostie pentru un bărbat să spună asta, dar îmi plac acele cocktailuri gustoase cu fructe și cu umbreluțe – și chiar am inventat unul.

Este minunat să vă relaxați în weekend după o sesiune bună de ciclism sau alergare, cu o bere rece, un pahar de vin spumant rece sau un ceai cu gheață Long Island. Haideți să aflăm care este cel mai sănătos alcool.

Din păcate, având în vedere că încerc să slăbesc, a trebuit să reduc cantitatea de alcool pe care o beau. Știu că nu am voie să îl consum și am aflat câteva lucruri destul de uimitoare!

De ce vinul roșu este în meniul meu

Toată lumea iubește un pahar de vin roșu bun cu o farfurie de paste sau pentru a-i ajuta să intre în starea de spirit pentru niște „momente sexy”. Vinul roșu este probabil singurul alcool care poate fi considerat de fapt „sănătos” și asta deoarece conține puțin nutrient numit Resveratrol.

Resveratrolul provine din pielea strugurilor roșii și este un nutrient care ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, reduce nivelul colesterolului din sânge și vă va împiedica deteriorarea arterelor.

Deși este posibil să nu am colesterol ridicat la vârsta mea, încă mă bucur de proprietățile vinului roșu care stimulează circulația. Consider că anumite părți ale corpului dependente de sânge funcționează mult mai bine după un pahar de vin, așa că este întotdeauna în meniul meu.

Într-un pahar de vin de 100 ml, veți obține:

  • 85 de calorii
  • 5 mg sodiu
  • 2,8 g carbohidrați

Una peste alta, vinul nu este prea rău pentru talie și, de fapt, vă va ajuta să slăbiți.

Vezi și: Cele mai bune multivitamine pentru femei

Bucuriile vinurilor alb și rose

Dacă doriți o băutură răcoroasă care să vă ajute să vă relaxați într-o zi fierbinte, nu există nimic ca un rose rece sau un vin alb. Frumusețea acestor vinuri este că sunt, de asemenea, destul de scăzute în calorii.

Vinurile albe și rose sunt făcute fără pielea boabelor de struguri, deci nu există resveratrol în ele. Cu toate acestea, studiile au arătat că vinurile albe și rose au în continuare aceleași beneficii minunate de a stimula inima ca vinul roșu, deci este încă o băutură acceptabilă în timp ce urmez o dietă.

Un pahar de vin rose  de 100 ml are:

  • 83 de calorii
  • 2,9 grame de carbohidrați
  • Un pahar de vin alb de 100 ml are
  • 84 de calorii
  • 5 mg sodiu
  • 2,7 g carbohidrați

Dacă nu sunteți un fan al vinului roșu închis, cele albe și rose sunt o opțiune excelentă.

Bere sănătoasă: există?

Berea este băutura preferată pentru bărbați, dar a trebuit să renunț la ea deocamdată, deoarece este prea bogată în calorii pentru ca dieta mea să o permită.

Știați că: Corpul bărbaților stochează greutatea în jurul burții, astfel încât caloriile suplimentare pe care le obțineți din bere sunt stocate sub formă de burtă.

Acum, există și câteva excepții de la regula „Fără bere”:

Pentru cei care încearcă să prevină cancerul, berea cu o mulțime de hamei conține un nutrient numit xanthohumol care poate opri dezvoltarea tumorilor.

Dacă trebuie neapărat să vă răcoriți, luați cel mai ușor pilsner pe care îl puteți găsi – și consumați doar unul! Aceste beri ușoare sunt cea mai bună alegere în timp ce urmați o dietă de slăbire.

Vezi și: Cea mai bună vopsea de păr pentru părul alb 

Alcool mai puternic

Dacă aveți de gând să ieșiți pentru o noapte serioasă de băut, nu o faceți! Rămâneți la consumul a una sau două băuturi fie gin, fie whisky.

Gin

Ginul provine din fructe de ienupăr și este un diuretic (ceea ce înseamnă că te face să urinezi) care ajută să scazi nivelul zahărului din sânge.

Whisky

Whisky-ul este ușor pentru burtă și nu vă dă mahmureală a doua zi. Pentru a-l face și mai minunat, are la fel de mulți antioxidanți ca vitamina C, conține acid elagic care luptă împotriva cancerului și absoarbe proprietățile de protecție sănătoase din butoaiele de lemn în care este îmbătrânit. Pentru un alcool dur, este unul bun!

Coniac

Un shot de coniac are la fel de multă Vitamina C ca un pahar de suc de portocale, dar numai acel brandy de înaltă calitate.

Amestecuri cu conținut scăzut de calorii

Ultimul meu sfat pentru petrecăreții consumatori de alcool care doresc să slăbească: alegeți amestecurile cu conținut scăzut de calorii.

Suc Zero Zahăr – Versiunile mai ușoare de Coca-Cola, Sprite și Fanta alcătuiesc mixuri grozave și au puține calorii.

Suc natural – Sucul vândut în supermarketuri are aproape întotdeauna zahăr adăugat, așa că pregătiți-vă propriile sucuri de portocale, mere și ananas cu un storcător pentru a vă face băuturile sănătoase.

Suc de lămâie – Băuturile precum Mojitos, Caipiroska și Margarita pot fi preparate cu suc de lămâie, așa că stoarceți-vă propriile lămâi pentru băuturi gustoase!

Citește și: Cele mai bune multivitamine pentru persoanele vegane și vegetariene

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc