Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Cele-mai-bune-perii-pentru-perierea-uscata

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele în direcția inimii pentru o perioadă de câteva minute, de două ori pe zi.

Set Fellis pentru masaj si tonifiere

Set perii din lemn.

 • Exfoliază şi întinerește-ti pielea folosind setul Fellis cu peri naturali de mistreț.
 • Obține experiența spa completă acasă cu acest set complet de periaj uscat.
 • Sunt folosite doar materiale naturale de cea mai înaltă calitate.

Perie corp pentru masaj, Donegal

Perie din lemn.

 • Cea mai înaltă calitate – Spre deosebire de alte perii, peria uscată de la Donegal este realizată numai din materiale de cea mai înaltă calitate;
 • Mâner inclus – Mânerul solid din lemn de fag o face utilizabilă în zone ale corpului greu accesibile
 • Rezultate vizibile – Peria Donegal a arătat rezultate excelente pentru sănătatea și frumusețea pielii la periajul uscat.

Perie pentru masaj corporal Unicornbeauty

Perie din lemn tinuta de o persoana in mana.

 • Folosită pentru a exfolia pielea, pentru a crește fluxul de sânge și pentru a promova o piele sănătoasă și strălucitoare.
 • Săculeț de călătorie inclus pentru o depozitare convenabilă.

De ce să folosești o perie uscată?

Susținătorii periajului uscat cred că această practică promovează circulația și fluxul sanguin, reduce aspectul celulitei și exfoliază pentru a  lăsa pielea mai tonifiată, mai moale și mai hidratată.

Periajul uscat poate, de asemenea, ameliora aspectul pielii uscate sau cu aspect solz de-a lungul timpului, prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Folosirea unei perii uscate poate încuraja detoxifierea organismului, deoarece periajul uscat crește fluxul sanguin și îmbunătățește circulația limfatică.

Dacă dorești să scapi de aspectul celulitei inestetice, periajul uscat poate reduce în timp gropițele tipice afecțiunii, oferind pielii un aspect mai plin prin circulație periferica îmbunătățită.

Periajul uscat poate oferi, de asemenea, unele dintre aceleași beneficii ca și un masaj, cum ar fi senzații de relaxare și întinerire, deoarece implică mișcări repetitive care stimulează pielea.

Cu toate acestea, spre deosebire de masaj, poți folosi pur și simplu peria uscată ori de câte ori este necesar, din confortul propriei case, fără tam-tamul de a rezerva și de a plăti o programare la un spa sau la un terapeut de masaj.

Periajul uscat poate ajuta, de asemenea, la reducerea aspectului de umflare vizibilă, iar unele persoane care folosesc o perie uscată susțin în mod regulat că ajută la ameliorarea stresului.

Folosirea unei perii uscate nu este pentru toată lumea – dacă ai o afecțiune dermatologică (cum ar fi psoriazisul sau tipuri de eczeme) care are ca rezultat zone inflamate sau ulcerații pe piele, utilizarea unei perii uscate poate agrava simptomele.

Cum funcționează periajul uscat?

Folosirea unei perii pentru periere uscată este o practică relativ simplu de stăpânit – tot ceea ce este necesar este ca tu sa deții o perie uscată de înaltă calitate, de preferință cu peri naturali, deoarece sinteticul poate provoca iritații ale pielii.

Majoritatea persoanelor care folosesc perii uscate au ședințe zilnice și, deși periajul uscat nu este dăunător dacă poate provoca sensibilitate pielii dacă este practicat în exces (adică mai mult de două ori pe zi).

Este de preferat să urmezi o sesiune de periaj uscat cu un duș, deoarece periajul uscat favorizează exfolierea și, în funcție de starea pielii, pot exista fulgi de piele care să cadă de pe corp în timpul și după proces.

Din același motiv, ar trebui sa îţi desfășori sesiunea de periaj uscat în baie sau pe o suprafață cu gresie, pentru a curăța cu ușurință orice piele reziduală care cade.

Începi să îţi perii brațele, picioarele și trunchiul în orice ordine preferi, asigurându-te întotdeauna că miști peria în direcția inimii, mai degrabă decât îndepărtându-te de ea (adică perii gambele spre coapse, mâinile spre umeri și stomacul spre piept).

O sesiune de periaj uscat nu trebuie să dureze mai mult de câteva minute – periază fiecare zonă de mai multe ori. Ai grijă să aplici cantitatea de presiune care ţi se potrivește, atât cât să te simți confortabil.

Odată ce ai încheiat sesiunea de periaj uscat, poți fie să îţi ștergi pielea cu o cârpă umedă de spălat sau cu un prosop, fie să faci un duș; oricare ar fi preferința ta.

În funcție de cât de des e folosită, o perie uscată trebuie spălată cu apă și săpun delicat o dată pe săptămână și lăsată la uscat la aer (de preferință la soare) pentru a evita mucegaiul.

Cum să alegi peria uscată potrivită

Periile uscate vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Perii pot fi sintetici sau naturali, iar fermitatea perilor variază de la foarte moi la fermi.

O perie uscată mică, de mână, fără mâner, este ideală dacă ești capabil să ajungi în toate zonele corpului cu mâinile, dar poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru persoanele cu afecțiuni care fac dificilă aplecarea pentru a ajunge la picioare și spate. (adică obezitate, leziuni ale spatelui, fracturi etc.).

Deși mai costisitoare, o perie uscată cu mâner lung îți va permite să atingi toate zonele necesare ale corpului cu un efort minim. Perii uscate cu mânere detașabile sunt și ele disponibile dacă dorești să ai cele două opțiuni.

Există trei tipuri de peri folosiți la periile uscate: peri de mistreț, peri din fibre naturale de plante și peri sintetici. Periile cu peri naturali tind să fie o opțiune mai populară, deoarece fibrele sintetice pot irita pielea.

Atunci când alegi o perie uscată, este important să iei în considerare preferințele personale și tipul de piele. Periile uscate cu peri foarte moi și moi sunt ideale pentru a fi folosite pe zonele delicate, cum ar fi fața ta, sau pentru persoanele care au început procesul de periere uscată care doresc să se aclimatizeze cu senzația.

Periile uscate cu peri medii sunt benefice pentru periajul corpului, dar nu trebuie folosite pe față și utilizate ușor pe zone sensibile precum pieptul și stomacul.

În cele din urmă, periile uscate cu peri extra fermi sunt utilizate în general pentru periajul corporal de către persoane experimentate cu piele obișnuită cu periajele obișnuite care doresc să crească eficienţa.

Calitatea este, de asemenea, cheia atunci când vine vorba de selectarea periei uscate potrivite. În mod ideal, doriți să selectați o perie care este fabricată din materiale de înaltă calitate, care este rezistentă și care va dura mult timp.

Periile uscate de proastă calitate tind să-și piardă perii, ceea ce reduce eficacitatea practicii și este incomod. Deși pierderea perilor periei uscate se poate întâmpla în timp cu o utilizare frecventă, o perie de calitate inferioară își va pierde perii rapid (sau perii se vor aplatiza, ceea ce face ca peria să fie mult mai puțin eficientă).

Materialele folosite pentru bază și mânerul (dacă există) unei perii uscate sunt, de asemenea, un factor cheie care contribuie la calitate. Periile uscate cu baze din plastic pot avea mai multe șanse să acumuleze mucegai în timp, precum și să fie supuse spargerii, iar dacă mânerul periei este realizat din materiale ieftine, poate fi, de asemenea, mai expus la rupere sau crăpare în timp.

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Set Fellis pentru masaj si tonifiere

Set perii din lemn.

Fellis este o perie uscată cu mâner lung, realizată cu peri naturali de mistreț și o bază din lemn, care este descrisă ca fiind ideală pentru exfolierea și întinerirea pielii. Mânerul acestei perii este detașabil, iar peria în sine are atașată o curea elastică dacă preferi să o folosești fără mâner.

Peria uscată vine cu un kit complet care include şi o perie cu doua feţe (pe o parte piatră ponce pe o parte peri fini, pentru utilizarea în pedichiură)  şi o perie de masaj cu bulbi, precum şi o tijă pentru utilizarea în zonele inaccesibile.

Periile uscate Fellis sunt destinate utilizării numai pe pielea uscată : dacă periile sunt folosite în mod repetat în timpul dușurilor sau băilor, perii își vor pierde fermitatea și vor fi mai puțin eficienți în timp.

Periile uscate pentru corp, pot fi spălate cu apă și săpun delicat, deși este recomandabil să eviţi umezirea bazelor din lemn, deoarece expunerea repetată la apă poate reduce strălucirea și calitatea lemnului în timp.

Avantaje

 • Peria adaptabilă, uscată pentru corp poate fi utilizată cu sau fără mâner lung.
 • Vine cu perii suplimentare pentru pedichiura si masaj față
 • Materiale de înaltă calitate.

Dezavantaje

  • Cureaua elastică de pe peria uscată se poate rupe după o utilizare excesivă.
  • Dacă sunt supraexpuse la apă, perii pot începe să cadă.
  • Mânerul detașabil din lemn se poate crăpa sau așchia dacă este folosit cu putere si expus la apă

Verifică preț set perii Fellis aici!

Perie corp pentru masaj, Donegal

Perie din lemn.

Peria pentru piele uscată Donegal este o perie uscată de mână, cu un mâner de bază din lemn și peri din porc mistreț. Peria include un mâner solid din lemn de fag care o face utilizabilă în zone ale corpului greu accesibile, precum şi un cârlig de agățare.

Această perie uscată are aproximativ43 cm lungime, iar perii sunt destul de fermi. Peria este considerată ideală pentru a reduce aspectul celulitei, pentru a exfolia pielea și pentru a curăța porii înfundați, care pot avea ca rezultat pielea inestetică sau firele de păr încarnate. Poate fi curățată la fiecare câteva săptămâni cu apă și săpun și apoi lăsată să se usuce la aer.

Avantaje

 • Materiale de înaltă calitate, având în vedere prețul relativ scăzut.
 • Este prevăzută cu mâner solid precum şi un cârlig de agățare.

Dezavantaje

  • Perii se pot slăbi și se pot pierde după un timp.
  • Perii pot fi prea fermi pentru persoanele cu piele sensibilă.

Verifică preț perie corp pentru masaj, Donegal aici!

Perie pentru masaj corporal Unicornbeauty

Perie din lemn tinuta de o persoana in mana.

Peria de corp cu peri naturali Unicornbeauty este o perie uscată mică pentru exfolierea pielii, îmbunătățirea circulației sângelui și promovarea pielii sănătoase și strălucitoare. Această perie uscată are un mâner cu bandă pentru o prindere ușoară.

Această perie uscată este relativ mică. Are peri din fibre vegetale de agavă care sunt mediu fermi și pot fi curățați cu apă și săpun, apoi lăsați să se usuce la aer sau periați cu un pieptene.

În ciuda fermității perilor, poate fi folosit de persoane cu piele sensibilă sau afecțiuni ușoare ale pielii (cum ar fi keratoza pilară). Poate fi folosită și sub duș, deși este recomandat să o lași să se usuce complet la aer după utilizare, pentru a preveni apariţia mucegaiului.

Avantaje

 • Versatilă, poate fi folosită pe pielea uscată și umedă.
 • Micuță, convenabilă pentru călătorii.
 • Poate fi folosită pe pielea sensibila.

Dezavantaje

  • Perii își pierd fermitatea după o utilizare moderată frecventă.
  • Cureaua nu este reglabilă și este posibil să nu se potrivească tuturor dimensiunilor mâinilor.

Verifică preț perie pentru masaj corporal Unicornbeauty aici!

Alegerea noastră

Deși oricare dintre periile uscate pe care le-am menționat aici îţi va aduce beneficii pielii prin îmbunătățirea circulației și exfoliere, peria uscată ideală nu este doar cea care îşi face treaba. Alte aspecte importante ale unei perii uscate includ materiale de înaltă calitate pentru bază, precum și peri, durabilitatea, adaptabilitatea și ușurința în utilizare.

Din aceste motive, cea mai bună perie uscată recomandată este setul Fellis. Nu numai că peria este rezistentă, cu o bază din lemn și peri naturali de mistreț, dar este un produs versatil care poate fi folosit de aproape orice persoană.

Citește și:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc