Cel mai bun corector pentru tenul uscat

Fata cu trei puncte de crema corectoare sub ochi.

Nu toți suntem binecuvântați cu un ten perfect și mulți oameni au imperfecțiuni ale pielii pe care vor dori să le acopere. Din fericire, există produse pe piață care oferă o varietate de soluții, iar utilizarea unui corector de calitate este o opțiune bună. Cu toate acestea, persoanele cu pielea uscată vor trebui să găsească un produs adecvat care să le ofere atât acoperirea eficientă de care au nevoie, cât și să ofere o hidratare adecvată.

Ca produs cosmetic, produsele anticearcăn conțin multe ingrediente diferite și există o gamă largă în prezent pe piață.

Un bun corector ar trebui să ofere o acoperire eficientă pentru o varietate de imperfecțiuni, cum ar fi:

 • Petele de piele.
 • Cearcăne întunecate sub ochi.
 • Pori vizibili ai pielii.
 • Pete de vârstă.
 • Semne de naștere.
 • Cicatrici ale acneei.

Cel mai bun corector pentru tenul uscat

Corector Bourjois Radiance Reveal.Anticearcăn Bourjois Radiance Reveal

Acest corector ajută la mascarea imperfecțiunilor feței, cum ar fi roșeața și cearcănele fiind formulat cu acid hialuronic purificat, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale hidratante.

Corector anticearcan Deborah Milano 24Ore Perfect.Anticearcăn Deborah Milano 24Ore Perfect

Oferă o strălucire naturală, impecabilă, estompând vizibil liniile fine sub ochi. Poate fi folosit singur sau peste fond de ten.

Corector L'Oreal Paris True Match Touche Magique.Corector L’Oreal Paris True Match Touche Magique

Cu calităţile unei creme de îngrijire şi iluminarea unui corector, are efecte vizibile după doar o săptămâna de utilizare.

Corector Catrice Camouflage Cream.Corector Catrice Camouflage Cream

O versiune emolientă care ajută la ascunderea cearcănelor cu o formulă bogată în umiditate concepută pentru pielea uscată și sensibilă din zona ochilor.

Cum să selectezi un produs adecvat

Va trebui să încerci câteva corectoare diferite înainte de a găsi un produs care să se potrivească tipului și colorației tale specifice. Unele produse disponibile vor fi  similare unui fond de ten. Multe dintre aceste produse pot fi combinate pentru a se potrivi în final cu majoritatea tonurilor pielii – ceea ce este foarte important.

Corectoarele sunt ambalate fie într-un flacon, stick sau compacte și sunt disponibile în diferite dimensiuni. Aceste produse se întind ușor pe piele și unele dintre ele oferă, de asemenea, protecție împotriva razelor UV dăunătoare ale soarelui. Multe dintre corectoare conțin, de asemenea, ingrediente care vor hidrata pielea.

Corector pentru cearcăne și porii vizibili

Când folosești un anticearcăn sau pentru a acoperi porii vizibili, este recomandabil să utilizezi un produs aprobat dermatologic pentru piele este sensibilă. Dacă ascunzi cercurile întunecate de sub ochi, este obligatoriu un produs aprobat de oftalmolog.

Corector pentru pete și cicatrici lăsate de acnee

Petele pot fi acoperite cu corector, dar un regim bun de îngrijire a pielii este, de asemenea, important.

Pielea ta trebuie să fie curată și fără grăsime înainte de a utiliza un anticearcan și produsul trebuie îndepărtat corect înainte de a merge la culcare.

Dacă ascunzi cicatrici adânci lăsate de acnee, de obicei va trebui să aplici câteva straturi subțiri de anticearcăn pentru a obține cea mai bună acoperire posibilă.

Corector pentru pete de vârstă și semne din naștere

Atunci când alegi un produs care să ascundă petele de vârstă sau semnele din naștere, ar trebui să examinezi cu atenție nuanțele disponibile. Selectarea culorii corecte îţi va permite să potrivești corectorul cu tonul natural al pielii.

După ce am analizat foarte multe din produsele disponibile, am selectat patru produse care, în opinia noastră, sunt cele mai bune pentru un ten cu pielea uscată.

Anticearcăn Bourjois Radiance Reveal

Corector Bourjois Radiance Reveal.

Un anticearcăn care corectează imperfecțiunile, luminează pielea și asigură o hidratare de până la 24 de ore. Ingredientele cheie ale acestui produs sunt antioxidant: tocoferol şi acidul hialuronic.

Aplicatorul de tip baghetă asigură o aplicare convenabilă și precisă pentru a estompa imperfecțiunile, cearcănele, umflăturile de sub ochi, ridurile și liniile fine.

Folosește aplicatorul pentru a aplica puncte în jurul ochilor apoi cu ajutorul vârfurilor degetelor sau cu un bureţel special, se uniformizează pe piele. Poate fi folosit și ca iluminator.

Avantaje

 • Preț bun pentru un brand de top.
 • Acoperire bună.
 • Hidratare excelentă a pielii.
 • Testat oftalmologic.

Dezavantaje

  • Nu este grozav pentru acoperirea petelor roșii.
  • Unele persoane au considerat că aplicatorul nu este de cea mai bună calitate.

Verifică preț anticearcăn Bourjois Radiance Reveal aici!

Anticearcăn Deborah Milano 24Ore Perfect

Corector anticearcan Deborah Milano 24Ore Perfect.

Acest anticearcan ușor de aplicat oferă o acoperire excelentă și nu conține parabeni și talc. Acest produs care acoperă petele, este disponibil în șase nuanțe de culoare și hidratează pielea fiind îmbogățit cu vitamina E. Acest corector este o alegere excelentă dacă locuiești într-un climat umed, plus că nu este testat pe animale – ceea ce este întotdeauna un bonus.

Obține o strălucire naturală, impecabilă, aplicând  în jurul ochilor, buzelor și colțurilor nasului pentru a acoperi imperfecțiunile pielii, acneea sau alte pete. Estompează vizibil liniile fine sub ochi. Poate fi folosit singur sau peste fond de ten.

Avantaje

 • Fără parabeni și talc.
 • Hidratează pielea.
 • Nu a fost testat pe animale.

Dezavantaje

  • Trebuie aplicat frecvent.
  • Nu durează mult.

Verifică preț anticearcăn Deborah Milano 24Ore Perfect aici!

Corector L’Oreal Paris True Match Touche Magique

Corector L'Oreal Paris True Match Touche Magique.

Cu calităţile unei creme de îngrijire şi iluminarea unui corector, are efecte vizibile după doar o săptămâna de utilizare. Corectorul de la L’Oreal Paris se potrivește cu culoarea și textura pielii tale, ajută la reducerea vizibilă a cearcănelor, ascunde petele şi uniformizează tenul.

Are un aplicator tip perie moale.

Avantaje

 • Testat antialergic.
 • Fără miros.
 • Bună alegere de nuanțe.

Dezavantaje

  • Poate fi necesar să utilizezi şi alte produse pentru a obține cele mai bune rezultate.

Verifică preț corector L’Oreal Paris True Match Touche Magique aici!

Corector Catrice Camouflage Cream

Corector Catrice Camouflage Cream.

Acest produs este o alegere ideală ca soluție pentru acoperirea pielii pe tot parcursul zilei. Consistența cremoasă face acest anticearcăn ușor de aplicat și lasă pielea moale și hidratată. Testat dermatologic și oftalmologic, este o  versiune emolientă care ajută la ascunderea cearcănelor cu o formulă bogată în umiditate concepută pentru pielea uscată și sensibilă din zona ochilor

Avantaje

 • Disponibil într-o varietate de nuanțe.

Dezavantaje

  • Ușor prea gras.

Verifică preț corector Catrice Camouflage Cream aici!

Alegerea noastră

După ce am analizat foarte multe din produsele disponibile online, am constatat că toate oferă o acoperire decentă, precum și o anumită hidratare a pielii.

În opinia noastră, corectorul care se remarcă prin faptul că oferă cea mai bună acoperire, dar şi hidratare a pielii este Bourjois Radiance Reveal.

Citește și: Cea mai bună pudră pentru piele uscată

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc