Cea mai bună pudră pentru piele uscată

Cutie cu pudra pentru piele uscata si pensula.

Dacă ai pielea uscată, poate fi destul de dificil să atingi acel echilibru între evitarea excesului de strălucire și menținerea pielii hidratată, mai ales dacă îţi place un aspect mat.

În timp ce unele pudre pot fi prea grele și pot lăsa un aspect de coajă pe piele, o pudră de finisare te poate ajuta să controlezi strălucirea și să arăți imaculat … și dacă nu ai încercat până acum o pudră de acest tip, nu știi ce îţi lipsea!

Iată ghidul tău pentru cele mai bune pudre pentru pielea uscată.

Top 4 cea mai bună pudră pentru piele uscată

Cutie pudra Maybelline NY Fit Me.Pudra Maybelline NY Fit Me

Pulbere ușoară  pentru pielea normală până la cea uscată. Oferă o acoperire de lungă durată cu finisaj neted.

Cutie pudra pentru piele uscata L.A Girl HD Pro Setting Powder.Pudra pulbere translucidă L.A Girl HD Pro Setting Powder

O pulbere ușoară ajută la fixarea machiajului, astfel încât să adere la piele ore în șir cu o formulă care absoarbe excesul de sebum.

Cutie pudra pentru piele uscata Ardell Beauty Glam Finale Translucent.Pudra de finisaj Ardell Beauty Glam Finale Translucent

Un complex care reflectă lumina este folosit pentru a arăta strălucitor în orice lumină. Păstrează machiajul la loc, cu un finisaj invizibil.

Cutie pudra pentru piele uscata Coty Airspun Loose Face Extra Coverage.Pudra pulbere Coty Airspun Loose Face Extra Coverage

O pudră pulbere cu o formula mătăsoasă, din particule ultra fine, ideală pentru a ascunde imperfecțiunile tenului si a conferi un finisaj natural, mat.

Ce este pudra de finisaj?

Pudra de finisaj este utilizată pentru a fi aplicată cu o pensulă specială, deasupra pielii, după ce ai terminat aplicarea fondului de ten.

Este concepută pentru a ajuta restul machiajului tău să ascundă porii mai mari, să estompeze liniile fine și să-ți ofere acel aspect impecabil care ne bucură în fiecare zi.

Se prezintă în două forme – fie pulbere fină, fie compactă. Unele persoane consideră că pudrele compacte sunt mai ușor de utilizat, dar acest lucru e doar o chestiune de alegere personală.

De ce să folosești pudra de finisaj pentru pielea uscată?

Fiecare tip de piele prezintă propriile provocări. Folosirea pudrei pe pielea uscată poate fi dificilă, deoarece orice pulbere se îmbibă cu uleiul natural al pielii și umezeala, ceea ce poate duce la un aspect al pielii încrețit şi „solzos” și face ca machiajul tău să arate încărcat.

În timp ce absorbția este un avantaj pentru pielea grasă, pielea uscată are nevoie de tot ajutorul pentru a păstra cât mai multă hidratare.

Pielea uscată beneficiază de o pudră care se așează ușor pe suprafața pielii, mai degrabă decât să se înmoaie și să aspire umezeala, păstrând pielea proaspătă și radiantă.

Care este cea mai bună pudră pentru pielea uscată?

Am ieșit la vânătoare de produse de acest tip, pentru a găsi cele mai bune patru pudre de finisaj ideale pentru pielea uscată.

Iată ce am descoperit:

Pudra Maybelline NY Fit Me

Cutie pudra Maybelline NY Fit Me.

Un produs frumos prezentat, de bună calitate, această pudră de finisaj a impresionat multe utilizatoare, care au raportat că merge bine pe piele pentru a crea un finisaj delicat. Multe persoane au scris o mulțime de comentarii pozitive despre acest produs şi despre cat de mulțumite sunt de aspectul lor impecabil!

Având multe opțiuni de nuanțe, câteva doamne au spus că a fost nevoie de câteva încercări pentru a găsi nuanța potrivită, dar au fost mulțumite de rezultatele lor atunci când s-au decis.

La o fracțiune din costul altor produse de acest tip, pudra Maybelline NY Fit Me are un preț rezonabil.

Avantaje

 • Pudră compactă.
 • Testată
 • Se întinde ușor.
 • Non-comedogen.
 • Potrivită pentru pielea sensibilă.
 • Disponibilă în 20 de nuanțe.

Dezavantaje

  • Poate fi nevoie de câteva încercări pentru a selecta nuanța corectă.

Verifică preț Maybelline NY Fit Me aici!

Pudra pulbere translucidă L.A Girl HD Pro Setting Powder

Cutie pudra pentru piele uscata L.A Girl HD Pro Setting Powder.

Acest produs este un real succes, multe femei spunând că au obținut un finisaj impecabil, ascunzând porii și liniile fine fără să încarce tenul.

O utilizatoare a comentat că această pudră are o nuanță uşor cenușie, dar, în ansamblu, cele care au folosit-o au găsit că a funcționat foarte bine pentru ele.

Prețul este un pic mai ridicat, dar justificat în raport cu calitatea.

Avantaje

 • Formula Light.
 • Aplicator de puf Velour.
 • Potrivită pentru vegani.
 • Fără parabeni

Dezavantaje

  • persoană a raportat o nuanță ușor gri după utilizarea acestui produs.

Verifică preț L.A Girl HD Pro Setting Powder aici!

Pudra de finisaj Ardell Beauty Glam Finale Translucent

Cutie pudra pentru piele uscata Ardell Beauty Glam Finale Translucent.

Un lucru care s-a remarcat cu adevărat pentru multe utilizatoare în legătură cu acest produs a fost eficiența: au raportat o senzație naturală și ușoară și nu a uscat pielea.

Câteva utilizatoare au raportat că pudra conferă pielii o nuanță ușor prea palidă.

Majoritatea celor care au achiziționat-o au considerat că acesta este un produs excelent și care merită banii.

Avantaje

 • Reflectarea luminii.
 • Formula fără greutate.
 • Fără parfum.

Non-comedogen.

Dezavantaje

  • Poate face pielea să pară mai palidă.

Verifică preț Ardell Beauty Glam Finale Translucent aici!

Pudra pulbere Coty Airspun Loose Face Extra Coverage

Cutie pudra pentru piele uscata Coty Airspun Loose Face Extra Coverage.

Femeile care au cumpărat-o, au fost foarte impresionate de această pulbere ușoară, ușor de aplicat, care arată foarte natural pe piele. Utilizatoarele au observat că machiajul lor a durat mult mai mult.

O persoană ar fi preferat ca pudra să fie mai fină și mai puțin granulată.

Deși această pudră de finisaj este mai scumpă decât alte produse similare, utilizatoarele au considerat, în general, că este o calitate excelentă și merită costul suplimentar.

Avantaje

 • 65g pudră.
 • Vegan prietenos.
 • Super ușoară.
 • 100% garanție de satisfacție.

Dezavantaje

  • O persoană a considerat că pulberea e puțin prea grosieră.

Verifică preț Coty Airspun Loose Face Extra Coverage aici!

Alegerea noastră

Fiecare dintre produsele pe care le-am analizat au luat cu siguranță, recent, cel puțin câteva noi adepte, dar cea pe care o recomand ca cea mai bună alegere este Maybelline NY Fit Me.

Brandul Maybelline și-a stabilit reputația pentru produsele de calitate excelentă, iar utilizatoarele care iubesc senzația ușoară și naturală a acestei pudre de finisaj, au fost la fel de impresionate că nu a existat niciun efect de uscare pe piele.

Ușurința de aplicare, precum și capacitatea sa de a minimiza porii și liniile fine, de a controla strălucirea și de a conferi pielii acel aspect perfect, impecabil, fac din acest produs un câștigător real.

„Cireașa de pe tort” este costul rezonabil – acest produs concurează cu ușurință cu pudrele mult mai scumpe.

Citește și: Cele mai bune suplimente cu colagen

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Pahar cu suc de rosii pe o masa.

7 rețete delicioase de suc de roșii

Rețetele de suc proaspăt presat conțin adesea verdețuri, fructe dulci și legume. Aceste sucuri au adesea un ingredient principal de aromatizare, cum ar fi varza

Unt pe un fund de lemn langa un cutit rosu.

Care este cel mai bun unt?

Îmi amintesc cu bucurie de o bucată proaspătă de pâine prăjită scoasă din toaster, unsă cu unt și miere și de savurarea unei gustări delicioase