Care sunt cele mai bune vitamine pentru creșterea părului speciale pentru părul negru în 2024?

Fată cu părul negru și ochi albaștri văzută de aproape.

Coafurile se schimă odată cu sezonul, dar un aspect rămâne constant – părul lung rămâne mereu în vogă. Cu toate că poate părea o frumusețe fără efort pe o persoană precum Beyonce, femeile cu părul negru știu că nu este ușor să crești șuvițe lungi și sănătoase.

Având grijă corespunzător de părul dumneavoastră este cheia creșterii unor șuvițe lungi și sănătoase, dar suplimentele potrivite vă pot da și volum.

Dacă folosiți zilnic cele mai bune vitamine pentru păr negru, atunci părul dumneavoastră poate crește mai repede, va căpăta strălucire și volum, devenit mai puternic decât înainte.

Bio Schwartz – Growth & Shine. Hair Formula with BiotinFlacon și cutie vitamine pentru creșterea părului Bio Schwartz – Growth & Shine. Hair Formula with Biotin.
“Formula specială pentru femei conține vitamine pure, speciale pentru creșterea părului și biotină. Nu este modificat genetic.”

 

Zhou Nutrition – HairfluenceFlacon vitamine pentru creșterea părului Zhou Nutrition – Hairfluence.
“Conține un mix de biotină, extract din bambus, colagen, calciu, keratină, Vitamina B12, C, A și D3, pentru creșterea părului.”

 

Flacon vitamine pentru creșterea părului Mielle Organics – Adult Healthy Hair Formula.Mielle Organics – Adult Healthy Hair Formula
“Făcute din plante, aceste vitamine ajută la prevenirea posibilității de vârfuri despicate în cazul părului negru.”

 

Crește părul negru mai greu?

Ați aflat, probabil, din statisticile comune, că părul crește cu 15 cm pe an. Cu toate că în anumite cazuri, studiile arată că viteza de creștere a părului poate varia în funcție de diferiți factori, incluzând rasa, dieta, stresul, medicația și fluctuațiile hormonale. ( sursă)

Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Dermatologie a descoperit că rasa poate juca un rol important în creșterea părului. Femeile Asiatice participante la studiu au observat o creștere de 15 cm pe o perioadă de un an, femeile Afro-Americane au observat o creștere de 10 cm, iar femeile caucaziene o creștere de 15 cm, toate având aceleași condiții. (sursă)

Dieta și nutriția joacă, de asemenea un rol important în creșterea și pierderea părului. Studiile arată că deficiența de minerale, vitamine și acizi grași esențiali pot crea o dificultate în creșterea părului. (sursă)

Suplimentele alimentare cu o bună formulă ce conține vitamine poate ajuta la umplerea golului nutrițional, făcând părul să crească mai repede.

Ce ingrediente ajută la creșterea părului negru?

Există o varietate de vitamine și minerale ce pot ajuta la stimularea de creștere a foliculelor de păr. Cele mai bune vitamine specifice părului negru vor avea o parte, sau toate ingredientele necesare ce vor aduce cele mai bune rezultate.

Vitamina C

Vitamina C nu este bună numai pentru imunitatea dumneavoastră. Este cheia producerii colagenului în corp, o proteină importantă ce ajută la creșterea sănătoasă a unghiilor și părului și la menținerea sănătății pielii.

Vitamina C conține, de asemenea, antioxidanți, ce ajută la lupta împotriva radicalilor liberi. Dacă părul dumneavoastră este slăbit și lipsit de viață, e posibil să fie nevoie de administrarea unui supliment alimentar ce conține vitamina C.

Complex de Vitamina B

Există 8 tipuri diferite de vitamina B ce fac parte din complexul vitaminic B, B1, B2, B3, B5, B7, B9 și B12. Vitamina B are un rol vital în sistemul energetic, metabolic, muscular, nervos, dar și în creșterea unghiilor și a părului și în sănătatea pielii.

Vitamina B este hidrosolubilă, ceea ce înseamnă că nu este stocată în corp pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a beneficia de conținut, suplimentele ce conțin vitamina B trebuie luate zilnic.

Niacina

O altă vitamină de tip B, Niacina, joacă un rol important în corp și se ocupă cu hrănirea scalpului, ajutând la circularea optimă a sângelui. (sursă) Un scalp sănătos aduce un păr sănătos, ce nu este despicat și uscat și căruia îi scad șansele de cădere sau rupere.

Biotina

O altă importantă vitamină de tip B este Biotina. Biotina este unul din cele mai populare suplimente de pe piață ce ajută la creșterea rapidă a părului. Când este luat într-un mix de vitamine pentru păr, ajută corpul la producerea glucozei și procesarea proteinelor, aducându-le în forma de aminoacizi. (sursă).

Părul este făcut din mai multe elemente, unul dintre ele fiind o proteină, keratina. Biotina ajută la păstrarea unui păr sănătos, împingând corpul spre producerea keratinei. (sursă)

Pentru o descriere detaliată despre cum puteți folosi biotina pentru creșterea părului, vizionați acest videoclip informațional de la Dr. James Meschino.

Vitamina E

Folosită în mod local, masând-o asupra scalpului, vitamina E ajută la creșterea părului. Este un puternic antioxidant ce ajută la refacerea țesutului, iar, atunci când este luată pe cale orală, poate ajuta și la menținerea unui păr sănătos și strălucitor. (sursă)

Fier

Fierul este o minerală crucială în creșterea unui păr puternic. Dacă aveți un păr negru, uscat și subțire, e posibil să aveți o deficiență de fier. Suplimentele orale ce conțin fier pot uneori cauza iritații ale stomacului, deci este foarte important ca acestea să fie luate împreună cu mâncarea.

Zinc

O doza mică de zinc poate aduce multe beneficii. Această vitamină vă poate ajuta la menținerea sistemului imunitar, îmbunătățește digestia și reglează hormonii.

Fluctuațiile hormonale vă pot afecta părul, în anumite cazuri ducând chiar la căderea părului. Asigurându-vă că aveți necesarul de zinc în dieta dumneavoastră este o bună metodă de a crește un păr negru sănătos.

Suplimente alimentare marine

În afară de lista cu bine cunoscutele substanțe ce ajută la creșterea părului, există câteva componente ce au arătat rezultate pozitive în anumite studii științifice.

Suplimentele alimentare marine luate pe cale orală combină cartilagiile de rechin și pudra de moluscă ce s-au dovedit hrănitoare pentru păr după realizarea a două studii diferite. Subiecții acestor studii au văzut îmbunătățiri în stimularea creșterii părului și reducerea căderii părului. (sursă)

Uleiul de mentă

Uleiul de mentă folosit în mod cutanat stimulează creșterea părului, acest lucru fiind dovedit prin studii. Cu toate că nu este o vitamină sau minerală, este un ingredient pe care îl veți găsi în majoritatea suplimentelor pentru părul negru ce ar putea ajuta la creșterea unui păr cu fir mai gros și mai puternic.

Într-un studiu, s-au descoperit rezultate prin care se arată că uleiul de mentă aduce rezultate mai bune față de alte produse cutanate pentru creșterea părului. (sursă)

Cine ar trebui să folosească vitaminele pentru creșterea părului specifice părului negru?

Atât femeile, cât și bărbații cu părul negru pot avea o dificultate în menținerea unui păr cu fir gros și sănătos. Dacă sunteți în această situație, puteți fi un candidat când vine vorba de nevoia pentru vitamine speciale pentru părul negru de creștere dacă experimentați următoarele:

 • Subțierea și căderea părului.
 • Aveți părul uscat sau firav.
 • Observați că părul dumneavoastră se rupe ușor.
 • Folosiți aparate ce funcționează cu căldură, precum uscătorul de păr sau ondulatorul.
 • Vă tratați părul cu chimicale prin folosirea soluțiilor permanent sau a soluțiilor de îndreptare în mod repetat.
 • Doriți să creșteți un păr lung cu fir gros.
 • Doriți un păr mai plin de volum, greutate și strălucire.

BioSchwartz Schwarts Biosearch Fast Acting WomenGrowth and Shine

Flacon și cutie vitamine pentru creșterea părului Bio Schwartz – Growth & Shine. Hair Formula with Biotin.

Create pentu a se lupta cu probleme din interior, Vitaminele pentru păr Fast Acting Women`s Growth and Shine oferă o varietate de substanțe ce ajută la creșterea unui păr sănătos. Se iau două pastile zilnic și vă puteți aștepta la observarea unor rezultate în primele patru săptămâni.

PRO

Include vitamina C și o doză de vitamina A (precum beta-caroten), o doză mare din toate vitaminele B

 • 5000 mcg de biotină per doză
 • Produsul a fost testat de o parte terță
 • Nu este modificat genetic
 • Nu conține ingrediente artificiale sau chimicale
 • Nu conține soia, lactate, ou, crustacee, porumb, gluten sau nuci
 • Este făcut în SUA
 • Este vegetarian

CONTRA

 • Trebuie luat în timpul mesei, existând riscul de iritarea a stomacului.
 • Unele persoane susțin că pastilele au un miros neplăcut.

Verifică preț Bio Schwartz – Growth & Shine. Hair Formula with Biotin aici!

Zhou – Hairfluence

Flacon vitamine pentru creșterea părului Zhou Nutrition – Hairfluence.

Hairfluence de la Zhou Nutrition conține o formulă 100% naturală ce ajută la creșterea rapidă a părului, părul devenind lung, puternic și sănătos. Suplimentul zilnic are un dozaj de două pastile pe zi timp de 30 de zile, pentru rezultate optime.

PRO

 • Ingredientele includ vitamina A, C, D și complex B
 • 5000 mgb Biotina per doză
 • 50 mg keratină per doză
 • Utilizatorii susțin că rezultatele apar în mai puțin de 4 săptămâni
 • Nu conține soia, lactate, ou, crustacee, nuci sau gluten
 • Este vegetarian
 • Nu este modificat genetic
 • Este făcut în SUA.

CONTRA

 • Unele persoane au raportat iritații cutanate după folosirea suplimentului.

Verifică preț Zhou Nutrition – Hairfluence aici!

Mielle Organics – Adult Healthy Hair Formula

Flacon vitamine pentru creșterea părului Mielle Organics – Adult Healthy Hair Formula.

Acest supliment ajută la îmbunătățirea sănătății părului și a sistemului imunitar. Este un mix complex de vitamine, minerale ce sunt 100% naturale, neavând nici un ingredient sintetic.

Un dozaj de 4000 mcg de biotină per doză, ce ajută la îngroșarea firului de păr și stimulează regenerarea. Face părul mai strălucitor, crescându-i rezistența și reducând șansa de deteriorare.

Conține extract de palmier pitic, extract de ceai verde și ginko biloba pentru a crește nivelul de energie, reduce inflamația și îmbunătățește rezistența cardiacă.

Având 60 de tablete într-o cutie, aceste vitamine ajung perfect pentru o lună.

PRO

 • 100% natural.
 • Ajută la îngroșarea firului de păr.
 • Ingredientele adăugate adițional aduc beneficii sănătății generale.

CONTRA

 • Dozajul de biotina este mic
 • Are doar 60 de tablete.

Verifică preț Mielle Organics – Adult Healthy Hair Formula aici!

Iar câștigătorul este…

Fiecare supliment alimentar prezentat în această analiză are o multitudine de elemente ce îl plasează în rândul concurenților de top. Fiecare dintre ele oferă o doză zilnică de vitamine ce pot ajuta la creșterea părului, dar, în opinia noastră, unul dintre ele iese în evidență.

Schwartz Biosearch Fast Acting Women`s Growth and Shine îndeplinește criteriile noastre, luând primul loc atunci când vine vorba de vitaminele speciale pentru creșterea părului negru.

Oferă o doză largă ce include multe ingrediente dovedite clinic potrivite pentru creșterea părului, nu conține aditivi și substanțe de umplutură ce se găsesc în celelalte produse.

Este un produs vegetarian. Părul negru sănătos începe din interior, iar acest supliment vă va ajuta să aveți coafura dorită.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc