Care sunt beneficiile uleiului de pește Omega 3?

Pilule cu ulei de peste Omega 3.

Uleiul de pește Omega-3 este un produs care a atras multă atenție în ultimii ani, iar mulți oameni au încercat acest supliment – în primul rând din cauza “modei” care a prins pe internet.

Dar este uleiul de pește Omega-3 chiar bun pentru dvs.? Înțelegerea uleiului de pește vă poate ajuta să aflați adevărul despre afirmațiile făcute cu privire la beneficiile uleiului de pește Omega-3.

De ce ajută uleiul de pește?

Majoritatea oamenilor nu ar crede că uleiul simplu ar putea fi bun pentru corpul dumneavoastră, dar adevărul este că există uleiuri speciale în uleiul de pește, care vă vor îmbunătăți sănătatea. Acești nutrienți sunt DHA și EPA, doi acizi cu nume foarte lungi și de ne pronunțat. Acești acizi ajută la gestionarea bolilor de inimă, a inflamației în corp, a depozitării grăsimilor și la mult mai multe lucruri. Beneficiile Omega-3 sunt prezente datorită acestor doi acizi.

Care sunt beneficiile uleiului de pește Omega-3?

Beneficiile Omega-3 pentru sănătate sunt de fapt destul de numeroase, deși multe afirmații exagerate au fost făcute de companiile care încearcă să vândă produsul.

Îmbunătățește sănătatea inimii

Acizii grași Omega-3 din uleiul de pește vor ajuta la reducerea trigliceridelor, colesterolului LDL și a presiunii arteriale din sistemul cardiovascular, ceea ce înseamnă că inima dvs. va fi mult mai sănătoasă. Datorită faptului că nu există nimic care înfundă “motorul cu ardere internă” al inimii, acesta va putea funcționa fără a fi suprasolicitată.

Vezi și: Cele mai bune multivitamine pentru femei

Reduce riscul de accident vascular cerebral și atac de cord

Când aveți prea mult colesterol plutind în interiorul arterelor, este posibil să se lipească de pereți. Cu cât se acumulează mai mult colesterol, cu atât se îngustează arterele. La un moment dat, arterele vor fi complet blocate, provocând un atac de cord sau accident vascular cerebral. Omega-3 previne scăparea de sub control a colesterolului și astfel veți reduce riscul acestor două tulburări cardiace potențial fatale, luând ulei de pește.

Scade inflamația

Tulburările precum artrita și cistita sunt aproape întotdeauna însoțite de inflamații în organism, iar afecțiunea este destul de dureroasă. Acizii grași Omega-3 previn inflamațiile și pot provoca reducerea umflăturilor articulațiilor, organelor sau mușchilor. Dacă doriți să reduceți durerea și inflamația, Omega-3 poate fi o modalitate bună de a o trata în mod natural.

Îmbunătățește funcția creierului

Creierul dvs. are nevoie de anumite substanțe chimice pentru a funcționa corect, dar acestea pot fi produse numai atunci când corpul dvs. are suficiente ingrediente brute – ingrediente precum DHA și EPA. Lipsa lor poate reduce funcția creierului și poate duce la probleme precum depresie și ADHD. Există numeroase beneficii cunoscute ale uleiului de pește Omega-3 pentru funcția creierului. Obținând mai mulți din acești doi acizi grași esențiali, veți promova o sănătate excelentă a creierului.

Crește fertilitatea și dorința sexuală

Acesta este unul dintre cele mai interesante beneficii ale uleiului de pește Omega-3. Acidul gras Omega-3 vă ajută să vă echilibrați hormonii, să creșteți circulația hormonală și să vă asigurați că organismul dvs. primește suficient din fiecare hormon. Hormonii echilibrați sunt cheia fertilității și vă vor ajuta să vă stimulați și dorința sexuală.

Vezi și: Cele mai bune probiotice pentru sănătatea vaginală

Reduce riscurile de cancer

Au fost efectuate studii privind beneficiile uleiului de pește Omega-3 în lupta împotriva cancerului și, deși rezultatele au fost mixte, aceste studii au concluzionat că poate ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer.

Capacitatea acestor acizi grași de a regla hormonii înseamnă că administrarea uleiului de pește Omega-3 vă poate ajuta să reduceți riscul de cancer de prostată, colon și pancreas – toate acestea rezultând din niveluri hormonale dezechilibrate.

Iată și un videoclip care prezintă primele 5 alimente care conțin ulei de pește Omega-3

Facilitează sarcinile sănătoase

Beneficiile uleiului de pește Omega-3 în timpul sarcinii sunt numeroase. Utilizarea uleiului s-a dovedit a ajuta la reducerea riscului de hipertensiune arterială în timpul sarcinii, depresiei postpartum la mame și nașterii premature. Acizii din ulei ajută și sângele să curgă mai ușor, garantând că bebelușul primește suficiente substanțe nutritive în timpul sarcinii.

Wow! Cine știa că există atât de multe beneficii pentru uleiul de pește Omega-3?

Concluzie

Uleiul de pește nu trebuie să aibă un gust urât. Uleiul de pește de înaltă calitate de la Carlson este aromat cu lămâie și are câteva beneficii uimitoare pentru sănătatea ta!

Citește și: Cele mai bune probiotice pentru piele sensibilă şi acnee

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc