Cele mai bune suplimente DIM (Diindolilmetan)

Cele-mai-bune-suplimente-DIM-Diindolilmetan

Există mult entuziasm legat de suplimentele DIM din cauza potențialelor proprietăți anti cancer. Făcându-se mai multe studii, a devenit clar faptul că numeroase beneficii sunt asociate cu DIM, făcându-le să merite să fie încercate. Astăzi vom vorbi despre cele mai bune suplimente pe bază de DIM de pe piață.

Top 5 cele mai bune suplimente DIM (Diindolilmetan)

Flacon suplimente QuickSilver Scientific QuickSilver Scientific.QuickSilver Scientific – Diindolylmethane-Nano-Emulsie Lipozomala Dim

Acest supliment alimentar ce conține DIM este sub formă lichidă, de tip emulsie, ce se absoarbe mult mai rapid în organism.

Flacon cu suplimente DIM Swanson.Swanson DIM (diindolilmetan) 100mg 

Aceste capsule cu DIM ajută la echilibrarea nivelului de estrogen din organism și a libidoului, în timp ce cresc și nivelul masei musculare.

Flacon suplimente DIM Source Naturals.Source Naturals – DIM (Diindolilmetan) 100 mg 

Aceste capsule ajută la menținerea echilibrului hormonal prin conținutul de DIM.

We Like Vitamins DIM 100 mgFlacon suplimente DIM We like vitamins.

Include capsule pentru 200 de utilizări, acest supliment reface nivelul de DIM și este foarte delicat pentru stomac.

Flacon cu suplimente DIM Detox Genie.Detox Genie – DIM with BioPerine

Creat în mare parte pentru bărbații și femeile de peste 40 de ani, reduce simptomele menopauzei și promovează sănătatea prostatei.

Ce este Diindolimetanul?

Diindolimetanul, cunoscut ca și DIM este o puternică chimicală pe bază de plante (fitochimicală) ce se poate găsi adesea în legumele crucifere. DIM lucrează la crearea unui echilibru sănătos dintre testosteronul și estrogenul din corp.

DIM acționează ca un inhibator de aromatază. Inhibatorii de aromatază blochează enzimele aromataze, ce transformă androgenii în estrogen. Astfel, se limitează nivelul de estrogen pentru a se stimula creșterea numărului receptorilor hormonali pozitivi la cancerul mamar.

Multe studii științifice au fost făcute pentru a se înțelege efectul alimentelor ce conțin DIM în tratarea cancerului mamar.

Avantajele adăugării Diindolimetanului în rutina zilnică

Chit că sunteți de gen masculin sau feminin, consumul zilnic de DIM poate avea efecte avantajoase asupra stării generale de bine. Cu toate că estrogenul și testosteronul sunt considerate în general specifice genului, sunt prezente și în cazul femeilor, și în cazul bărbaților.

În afară de creșterea riscului de cancer, dereglările hormonale pot determina starea de sănătate din multe puncte de vedere.

Femeile ce se află în faza de  menopauză sau pre-menopauză pot beneficia din echilibrarea hormonală. Veți observa o scădere a simptomelor asociate cu menopauza precum bufeurile, transpirațiile nocturne, iritabilitatea și multe altele.

Bărbații ce se află la începutul cele-i dea doua etape a vieții tind să aibă un nivel mai crescut de estrogen față de atunci când erau mai tineri. Excesul de estrogen în cazul bărbaților poate cauza simptome precum disfuncția erectilă, problemele de fertilitate și chiar și probleme cardiovasculare.

DIM poate ajuta oamenii de orice vârstă pentru a-și reface nivelul normal de estrogen. Beneficiile folosirii suplimentelor DIM în mod regulat includ reducerea acneei, îmbunătățirea stării psihice și creșterea nivelului de energie.

De ce să alegeți un supliment DIM?

Probabil că ați auzit că alimentele precum broccoliul, rucola și varza chinezească conțin inhibatori de estrogen naturali cu numele de DIM. Cu toate aceste, pentru a consuma destul DIM pentru a face o diferență trebuie să consumați 900 grame de broccoli pe zi.

Hormonii și durerile de cap

Schimbările echilibrului hormonal pot crea efecte adverse nedorite. Durerile de cap legate de hormoni sunt comune în primele zile de consumare a suplimentelor DIM, timp în care corpul se obișnuiește cu noua rutină.

Analgezicele fără prescripție medicală vă pot ajuta în primele zile. Dacă durerile de cap sau migrenele persistă după câteva zile, luați în considerarea micșorarea dozei sau consultarea unui medic.

După ce să vă uitați atunci când alegeți un supliment DIM

Suplimentele DIM sunt destul de simple. Majoritatea brand-urilor nu includ aditivi sau alte ingrediente. În anumite cazuri, se adaugă bioperin, piperină a cărei compoziție este derivată din extractul de piper negru, pentru a crește nivelul de absorbție. Cu toate acestea, cercetările mai amănunțite sunt necesare pentru a se dovedi dacă bioperinul este sau nu eficient în acest caz.

Anumite brand-uri includ și vitamina E, ce este, de asemenea folosită pentru creșterea biodisponibilității. Anumite studii au descoperit o conexiune între vitamina E și o biodisponibilitate crescută.

Dozajul recomandat

Majoritatea suplimentelor DIM vin sub formă de capsulă cu o concentrație între 100 și 200 mg. Cele ”extra” potente au o concentrație de peste 200 mg. În majoritatea cazurilor se recomandă administrarea de între 100 și 200 mg zilnic.

Analiza celor mai bune suplimente DIM

QuickSilver Scientific – Diindolylmethane-Nano-Emulsie Lipozomala DIM

Flacon suplimente QuickSilver Scientific QuickSilver Scientific.

Acest supliment sub formă de emulsie oferă 20 mg DIM în fiecare 2ml de soluție, 4 pompe fiind necesare în cazul fiecărei serviri.

Fiind sub formă lichidă de emulsie, se absoarbe mult mai repede în organism față de suplimentele pe bază de DIM sub formă de capsule.

Pro

 • Formă lichidă
 • Absorbție rapidă
 • Cel mai avansat sistem de încapsulare
 • Conține vitamina E

Contra

  • Conține numai 25 de porții

Verifică preț QuickSilver Scientific – Diindolylmethane-Nano-Emulsie Lipozomala DIM aici!

Swanson – DIM (diindolilmetan) 100mg

Flacon cu suplimente DIM Swanson.

Suplimentul pe bază de DIM de la Swanson vine sub formă de capsule și are în compoziție vitamina E și Fosfidil Colină ( făcut din lecitină din soia), dar și un extract de piper negru.

Capsulele sunt naturale în totalitate și nu au nici o aromă și ajută la echilibrarea nivelului de estrogen fin corp, crescând și nivelul masei musculare în același timp.

Pro

  • Promovează nivelurile sănătoase de estrogen
  • Eliberează testosteronul legat
  • Acționează ca inhibitor natural al aromatazei
  • Ajuta la creșterea masei musculare
  • Crește apetitul sexual la bărbați
  • Ajută la arderea grăsimilor

Verifică preț Swanson – DIM (diindolilmetan) 100mg aici!

Source Naturals – DIM (Diindolilmetan) 100 mg 

Flacon suplimente DIM Source Naturals.

Acest produs este pur și dă rezultate mult mai bune față de produsele create de concurență. Ingredientele sunt controlate cu strictețe, oferind o garanție de siguranță.

Acest produs asigură și absorbția de nutrienți suplimentari, având printre ingrediente vitamina E, bioperina și fosfolipidele.

Pro

  • Face estrogenul să metabolizeze calea 2-hidroxi estronă
  • Eliberează testosteronul legat
  • Acționează ca inhibitor natural al aromatazei
  • Susține echilibrul hormonal
  • Ajută la creșterea masei musculare
  • Ajută la arderea grăsimilor
  • Crește apetitul sexual la bărbați

Verifică preț Source Naturals – DIM (Diindolilmetan) 100 mg aici!

We Like Vitamins DIM 100 mg

Flacon suplimente DIM We like vitamins.

Un supliment DIM ce are ca obiectiv tratarea simptomelor legate de menopauză. Este certificat GMP, deci puteți fi siguri de consistența și calitatea sa.

Acest supliment nu conține coloranți artificiali, arome artificiale, prezervativi, lactate sau derivate din lactate.

Forma redusă a capsulelor permite controlarea cantității ingerată. Femeile cu un stomac sensibil pot lua în considerare această opțiune. Creează cea mai bună rutină pentru sănătatea dumneavoastră.

Părțile rele ale acestui produs se leagă de mirosul neplăcut. Nu au nici un gust nici un miros plăcut. Puteți încerca să luați aceste pastile cu alt tip de lichid față de apă.

Pro

 • Ameliorează simptomele de menopauză
 • Ideale pentru persoanele cu un stomac sensibil
 • Certificare GMP
 • Rezervă de până la 200 de zile
 • Se poate controla doza
 • Capsule ușor de înghițit
 • Nu conțin prezervativi

Contra

  • Nu sunt potrivite pentru persoanele vegetariene
  • Au un miros și un gust neplăcut

Verifică preț We Like Vitamins DIM 100 mg aici!

Detox Genie DIM with BioPerine

Flacon cu suplimente DIM Detox Genie.

Suplimentele de la Detox Genie sunt făcute din ingrediente 100% naturale ce lucrează împreună cu corpul pentru a combate estrogenul A dominant. Rezultă în ameliorarea simptomelor asociate cu menopauza.

Formula BioPerine ajută la absorbția mai rapidă în corp  dim. Puteți beneficia de doze mai mici din aceste capsule față de cazul suplimentelor DIM ce nu conțin BioPerine.

În timp ce hormonii dumneavoastră încep să se echilibreze, puteți avea dureri de cap în primele zile. Începeți cu o doză mică, până când efectele încep să dispară.

Pro

 • Ingrediente 100% naturale
 • Echilibrează hormonii
 • Tratează simptomele de menopauză
 • Absorbție mai bună datorită BioPerine
 • Rezervă pe 2 luni
 • Nu conțin gluten
 • Nu conțin organisme modificate genetic
 • Vegane

Contra

  • Conțin stearat de magneziu
  • Anumiți utilizatori au raportat dureri de cap

Verifică preț Detox Genie DIM with BioPerine aici!

Concluzie

Personal, considerăm că Diindolylmethane-Nano-Emulsie Lipozomala Dim de la Quicksilver Delivery System este cel mai bun supliment DIM. Are o absorbție superioară și un efect imediat, fiind mult mai rapidă decât în cazul capsulelor sau tabletelor.

Este potrivit și pentru femei și pentru bărbați, și este un anti-inflamator, ajută sistemul imunitar, echilibrează hormonii, accelerează metabolismul, reduce inflamațiile generale și articulare și are acțiune detoxifiantă.

În concluzie, este alegerea dumneavoastră când vine vorba de alegerea unui supliment DIM, pentru dumneavoastră sau pentru familia dumneavoastră. Luați aminte, corpul fiecărei persoane reacționează diferit la anumite suplimente. Nu pierdeți beneficiile suplimentelor cu diindolimetan pentru că o anumită formă nu v-au priit.

Citește și: Cele mai bune șampoane organice pentru mătreață

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc