Cele mai bune multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani

Cele-mai-bune-multivitamine-pentru-barbatii-de-peste-60-de-ani

Vă faceți zilnic necesarul de vitamine? Sunteți sigur că aveți toate vitaminele de care are nevoie corpul dumneavoastră?

În timp ce multe persoane încearcă să opteze pentru o dietă sănătoasă, acoperirea tuturor bazelor este foarte complicată.

Alunecând cu seninătate către vârsta de aur – cel puțin, așa funcționează în teorie – acest obiectiv poate deveni și mai complicat, din varii motive. Cu toate acestea, persoanele mai în vârstă trebuie să fie foarte atente la dietă.

Deci, cum puteți beneficia de tot ce aveți nevoie?

Primul pas este optarea pentru o dietă corespunzătoare, ce conține produse proaspete și naturale. Dacă această dietă nu conține tot ce e nevoie, multivitaminele pot fi o opțiune convenabilă pentru a vă revanșa în fața corpului dumneavoastră.

Veți afla mai multe despre multivitamine – de ce sunt ele importante – și, în mod specific, cum să alegeți cele mai bune multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani.

Supliemente Centrum Silver Men 50+Centrum Silver Men 50+
„Include ingrediente ce promovează sănătatea inimii, creierului și a ochilor, elemente esențiale în cazul bărbaților de peste 60 de ani.”

 

Flacon suplimente NatureMade Mutli for Him 50+NatureMade Multi for Him 50+
„Nu conțin fier, gluten sau drojdie. O tabletă pe zi, ce este mică, pentru a fi ușor de înghițit. 22 de ingrediente cheie.”

 

Cutie suplimente Nature's Way Alive! Once Daily Men’s 50+ Ultra PotencyNature’s Way Alive! Once Daily Men’s 50+ Ultra Potency
„19 vitamine și minerale cu 100% sau mai mult din valoarea zilnică. Vitaminele extra puternice din gama B transformă alimentele în energie.”

 

Cutie cu suplimente Garden of Life Code 50 & Wiser MenGarden of Life Code 50 & Wiser Men
„Create pentru a menține o prostată sănătoasă. În afară de vitamine, conțin probiotice active ce ajută sistemul digestiv.”

 

Flacon suplimente NewChapter 40+ Every Man's One Day MultiNewChapter 40+ Every Man’s One Day Multi
„O pastilă delicată ce poate fi luată oricând. Conține seleniu pentru a ajuta prostata.”

 

Schimbări nutriționale în cazul unei vârste avansate

Multe persoane descoperă pe parcurs ce cresc în vârstă că apetitul scade gradat și au nevoie de mai puțină hrană. Acest fapt poate deveni o problemă atunci când vine vorba de ingerarea tuturor nutrienților necesari corpului în mod regulat.

Un studiu publicat în Jurnalul International al Sănătății Orale susține că problemele dentare pot avea un mare impact negativ asupra nutriției în cazul persoanelor cu o vârstă mai înaintată. Poate deveni greu să înghițiți sau să mestecați, iar protezele dentare vor face anumite alimente imposibil de mâncat.

Chiar și înaintea crizei globale a fondurilor de pensie, multe persoane ce erau ieșite la pensie se chinuiau să o scoată la capăt. După o anumită vârstă, lucrurile precum costurile medicale pot lăsa persoanele cu un buget foarte limitat. Acest fapt poate face alimentele de calitate mult prea costisitoare pentru unele dintre persoanele în vârstă.

Înaintând în vârstă, multe persoane depind de transportul public, sau de prieteni și familie pentru a se deplasa. Acest lucru poate face accesul la alimente proaspete și sănătoase mult mai dificil. Studiile clinice susțin, de asemenea, că lipsa expunerii în mod regulat la soare poate duce la deficiențe de vitamina D.

Multivitaminele sunt o soluție potrivită multor persoane în vârstă pentru a-și completa necesarul de nutrienți de care au nevoie în mod regulat. Dar aici apare problema alegerii celor mai bune multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani.

De ce nu pot să ia bărbații de peste 60 de ani orice tip de multivitamine?

Nu toate multivitaminele sunt potrivite oricui. De exemplu, cu toate că, în general, o doză mare de vitamina A este benefică, acest caz nu se aplică tuturor grupurilor demografice. Un studiu realizat de Jurnalul Clinic American de Nutriție arată că o doză puternică de vitamina A poate fi toxică pentru persoanele mai în vârstă.

Ingerarea unei doze ridicate de fier nu este, de asemenea, recomandată bărbaților cu o vârstă înaintată; poate cauza probleme precum constipația.

Administrația regulată a unor doze mari de medicamente merge adesea mână în mână cu aceste problem, și nu se înțeleg bine cu doze mai mari din anumiți nutrienți.

Flacon cu medicamente lângă diferite fructe și legume.

De ce tip de vitamine au nevoie bărbații de peste 60 de ani?

Vă oferim aici o listă rapide a vitaminelor potrivite pentru bărbații mai în vârstă:

Vitamina D

Necesară tuturor pentru a avea oase și dinți sănătoși, vitamina D ajută, în același timp, și la producerea testosteronului. Conform Institutului Național al Sănătății, acest hormon ajută la reglarea apetitului sexual, a maselor osoase și musculare și la producerea celulelor albe și a spermei.

Vitamina B12

Această vitamină ajută la producerea celulelor roșii, crește nivelul energiei și îmbunătățește funcționarea sistemului nervos.

Cercetătorii de la Școala de Medicină Harvard susțin că vitamina B12 poate fi o problemă specifică bărbaților mai în vârstă, și poate duce la depresie, pierderi de memorie, anxietate și paranoia, pierderea gustului și a mirosului sau incontinență.

Vitaminele A, C și E

Vitaminele A, C și E sunt pline de antioxidanți, ce sunt extrem de importanți după o anumită vârstă. Pot ajuta în lupta cu îmbătrânirea, protejează împotriva bolilor cardiovasculare și a anumitor tipuri de cancer, ajută în cazul degenerării oculare și a bolilor mentale, și poate ajuta la prevenirea pierderii țesutului muscular.

Vitamina K

Esențială pentru menținerea unei inimi sănătoase, a oaselor și a coagulării sanguine. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine fragilă, fiind mult mai ușor să vă învinețiți sau să aveți parte de umflături sau tăieturi. Cu cât se coagulează mai repede sângele, cu atât scade riscul extensiv, scăzând timpul de refacere. Vitamina K ajută și la gestionarea inflamațiilor și a tractului digestiv.

Precauții pe care trebuie să le luați în considerare

Cu toate că este important să luați zilnic toți nutrienții esențiali, este la fel de important să știți care nutrienți sunt potriviți pentru dumneavoastră, și cum să îi luați.

Mai jos vom lăsa un videoclip în care se vorbește despre cât de importante sunt vitaminele pentru populația mai în vârstă, și câteva precizații despre folosirea vitaminelor:

Care sunt cele mai bune vitamine pentru bărbații de peste 60 de ani?

Vă punem la dispoziție cinci produse pe care le-am analizat, ce au fost selectate cu grijă pentru bărbații trecuți de o anumită vârstă. Am pus în evidență părțile bune, dar și părțile rele ale fiecărui supliment, ca dumneavoastră să puteți găsi cele mai bune multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani!

Centrum Silver Men 50+ Multivitamin

Supliemente Centrum Silver Men 50+

Reputația acestei mărci este bine cunoscută, iar firma este de încredere la nivel global în industria sănătății, și pe bună dreptate.

Utilizatorii sunt mulțumiți de conținutul crescut de vitamina D și de multele tipuri de vitamina B, și le place faptul că formula suplimentului este creată special pentru bărbați. Singura problemă este că unul sau doi utilizatori au considerat pastilele mult prea mari, provocând o dificultate la înghițire.

Suplimentul are ca obiective îmbunătățirea sănătății prostatei, a creierului, a inimi și a ochilor pentru persoanele cu o vârstă înaintată, iar, marea majoritate a utilizatorilor a fost impresionată de acest produs. Utilizatorii au fost plăcut surprinși și de faptul că acest produs are cel mai mic preț dintre cele pe care noi le-am analizat. Mulți oameni se așteptau ca marca cea mai cunoscută să aibă și prețul cel mai ridicat, dar nu este cazul aici.

Pro

 • 30 capsule cu un înveliș neted
 • Ușor de înghițit pentru majoritatea persoanelor
 • Ajută la îmbunătățirea nivelului de energie și concentrare
 • Nu conține gluten sau fier
 • Cel mai recomandat brand de către personalul medical

Contra

 • Pastilele pot fi prea mari pentru anumite persoane, fiind greu de înghițit.

Verifică Centrum Silver Men 50+ aici!

Nature Made Multi For Him 50+ & Vitamin D3

Flacon suplimente NatureMade Mutli for Him 50+

Acest supliment este de calitate superioară, conține vitamine și minerale, și are un preț destul de mic. Conține mai mult de 20 de nutrienți diferiți, este creat special pentru bărbați mai în vârstă, și poate ajuta la sprijinirea articulațiilor, creșterea sistemului imunitar și îmbunătățirea generală a sănătății.

Utilizatorii sunt mulțumiți de nivelul sănătos al antioxidanților și vitaminelor și doza generoasă de vitamina D3 și de calciu.

Mulți utilizatori sau simțit mai plini de viață după ce au luat aceste suplimente – dar unul sau doi utilizatori au avut stări de greață drept efect advers. Au fost văzute ca produse de calitate bună de majoritatea persoanelor, și fiind unele dintre cele mai ieftine produse pe care le-am analizat, au n preț bun pentru valoarea lor.

Pro

 • 99 de tablete
 • 100% ingrediente naturale
 • Făcute în SUA, verificare de tip USP a producătorului
 • Nu conțin fier sau gluten

Contra

 • Pot cauza stări de greață unui procent minor dintre utilizatori

Verifică NatureMade Multi for Him 50+ aici!

Nature’s Way – Alive Once Daily Men’s 50+

Cutie suplimente Nature's Way Alive! Once Daily Men’s 50+ Ultra Potency

Aceste multivitamine sunt de înaltă calitate și se bazează pe alimente având o formulă specială ce este corectă și echilibrată în dozajul majoritar al vitaminelor de care au nevoie membrii mai în vârstă de gen masculin ai populației. Conține extract din 26 de fructe și legume, pentru a crea o soluție completă prin multivitamine.

Această marcă este plăcută de oameni, de asemenea, doza unică zilnică este preferată în majoritate. Mulți utilizatori au considerat pastilele ușor de înghițit, cu toate că anumite persoane le-au considerat puțin cam mari. Utilizatorii au fost, în general, impresionați de vitalitatea și nivelul de energie ce a apărut după ce au început să ia multivitaminele în mod regulat, foarte mulți utilizatori au fost extrem de impresionați de prețul mic al suplimentului.

Pro

 • Pastile ce ajung pentru 60 de zile
 • Conține 23 de vitamine și minerale
 • Include un nivel ridicat al potenței vitaminei B
 • Impuls energetic
 • Făcute din extract de plante

Contra

 • Nu sunt potrivite pentru bărbații ce suferă de hipertensiune arterială
 • Tabletele sunt prea mari pentru anumite persoane, creează dificultate la înghițire

Verifică Nature’s Way Alive! Once Daily Men’s 50+ Ultra Potency aici!

Garden of Life – Men’s Raw Whole Food Vitamin

Cutie cu suplimente Garden of Life Code 50 & Wiser Men

Multivitaminele au fost considerate de calitate superioară de către majoritatea utilizatorilor, și multe persoane au observat că au mai multă energie, dorm mai bine și nu au mai avut la fel de multe stări proaste ca în general după ce au început să ia suplimentul în mod regulat.

Special create pentru bărbații mai în vârstă, această formulă conține un mix de vitamine ce ajută la menținerea unei prostate sănătoase, a unei vederi bune și a unui sistem cardiovascular sănătos, crescând și nivelul general al sănătății.

Oamenii au fost impresionați de ingredientele ce vin din alimente întregi crude, și unii utilizatori au raportat scăderea tensiunii arteriale și creșterea concentrării mentale și a consistenței gândirii. Singura problemă a fost că un număr mic de utilizatori susțin că aceste pastile au provocat o jenă stomacală.

În general, utilizatorii consideră că aceste pastile sunt de o calitate bună, sunt capsule ușor de înghițit ce vin la un preț rezonabil.

Pro

 • 120 de capsule
 • Suplimentul este 100% natural
 • Conține, de asemenea, probiotice, ce ajută sistemul digestiv
 • Nu conține lactoză
 • Nu conține gluten
 • Nu conține fier sau ingrediente de umplutură

Contra

 • Există posibilitatea de a cauza o jenă stomacală pentru unii utilizatori.

Verifică Garden of Life Code 50 & Wiser Men aici!

New Chapter – One Daily 40+ with Probiotics

NewChapter 40+ Every Man's One Day Multi

Acest brand este foarte cunoscut datorită surselor sale de nutrienți naturale din alimente întregi, fructe, legume și verdețuri. Acest supliment este creat pentru a menține o prostată sănătoasă, o vedere bună, o îmbunătățire a sistemului imunitar, a sistemului cardiovascular și digestiv și o îmbunătățire a sănătății generale.

Multe persoane au raportat o stare mai bună după ce au luat acest supliment – câteva persoane au raportat o îmbunătățire a memoriei. O persoană a raportat o stare de nervozitate după ce a luat acest supliment. Aceste capsule au fost considerate, în general, ușor de înghițit de către utilizatori, și ușor de digerat, fără a avea vreun efect advers neplăcut, unii utilizatori au raportat că au avut parte de mai puține răceli și au luat viruși mai greu.

Pro

 • 90 de capsule ușor de înghițit
 • Ajută la menținerea sistemului imunitar
 • Nu este modificat genetic
 • Organic
 • Îmbunătățește vitalitatea și sănătatea generală

Contra

 • persoană a raportat o stare de neliniște după ce a luat pastilele

Verifică NewChapter 40+ Every Man’s One Day Multi aici!

Alegerea noastră

Multivitaminele de calitate pot fi o adiție importantă în dieta multor persoane. Odată cu înaintarea în vârstă. Bărbații și femeile au nevoie de mici schimbări când vine vorba de dietă, și un supliment creat special pentru bărbații în vârstă poate asigura un profil nutrițional complet.

Toate cinci produsele analizate erau populare în rândul utilizatorilor, dar produsul ce a ieșit în evidență drept cea mai bună alegere de multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani au fost suplimentele Silver Men 50+ Multivitamine de la Centrum.

Utilizatorii au fost mulțumiți de varietatea nutrienților incluși în supliment. Oamenii au foarte multă încredere în această marcă, și simt că există o certitudine și o garanție când vine vorba de calitatea produsului.

Multe persoane au raportat o îmbunătățire a sănătății în general și un impuls energetic ce a venit împreună cu multivitaminele. Luând în considerare și prețul excelent, este ușor de observat de ce acestea sunt cele mai bune multivitamine pentru bărbații de peste 60 de ani.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc