Cel mai bun supliment pentru creșterea în greutate pentru femei

Cel-mai-bun-supliment-pentru-cresterea-in-greutate-pentru-femei

Majoritatea femeilor își petrec întreaga viață luptând pentru a pierde câteva kilograme, dar credeți-mă, există și câteva femei ce își doresc de fapt să pună câteva kilograme. Asta se întâmplă mai ales în cazul celor ce doresc să își crească masa musculară.

Dacă faceți parte din această minoritate și aveți nevoie de mai multe calorii în dieta dumneavoastră, un supliment pentru creștere în greutate poate fi o opțiune potrivită.

Dar care este cel mai bun supliment pentru creșterea în greutate pentru femei?

Top 5 cel mai bun supliment pentru creșterea în greutate pentru femei

Borcan cu suplimente crestere in greutate Weight Gainer 2200 Gold GNC Pro Performance.Weight Gainer 2200 Gold GNC Pro Performance

Acest produs are un conținut scăzut de grăsimi și un nivel crescut de calorii, și a fost creat special pentru persoanele ce doresc să crească rapid în greutate.

Flacon cu suplimente crestere in greutate femei Pro Nutrition - Pro Mass.Pro Nutrition – Pro Mass

Acest produs pe bază de proteine din zer este făcut special pentru a crește masa musculară.

Flacon sumplimente crestere in greutate MRM All Natural Gainer.MRM All Natural Gainer

Acest supliment pentru creșterea în greutate are în compoziție și 5 tulpini de tip probiotic ce susțin sistemul digestiv.

Flacon suplimente crestere in greutate Muscle Milk - Gainer Protein Powder.Muscle Milk – Gainer Protein Powder

Acest supliment conține două tipuri de proteine, cu eliberare lentă și cu eliberare rapidă, și ajută la creșterea nivelului de masă musculară.

Punga suplimente crestere in greutate Real Gains Universal Nutrition.Real Gains Universal Nutrition

Acest produs pe bază de proteine din zer ajută la creșterea masei musculare prin conținutul său extrem de mare de calorii.

Este nevoie să creșteți în greutate?

Experții sugerează că numai 1,7% din populația SUA este subponderală, punându-se mai mult accentul pe pierderea în greutate decât pe creșterea în greutate este de înțeles să vă simțiți pe dinafară.

Dacă vă analizați IMC-ul (Indicele Masei Corporale), ar trebui să fie între 18,5 și 24.9 pentru a vă clasa la o greutate sănătoasă. Orice este persoană are o masă corporală mai mică decât această categorie este considerată subponderală.

Dacă descoperiți că aveți o greutate sub limita normală, va trebui să vă gândiți la numărul de calorii pe care îl consumați în comparație cu numărul de calorii pe care le ardeți.

Regula generală este că fiecare kilogram este echivalentul a 35.000 de calorii. Dacă doriți să creșteți în greutate trebuie să luați în considerare creșterea consumului de calorii cu minimum 500 de unități pe zi. Astfel veți crește treptat în greutate, cu câte 0,5 kg pe săptămână. (sursă)

Înainte de a considera că vi s-a dat undă verde pentru a consuma rapid acele gogoși, gândiți-vă mai bine. Dacă trebuie să vă creșteți greutatea corporală, trebuie să vă asigurați că depuneți această greutate în mod sănătos, nu să consumați numai grăsimi.

Aici vă pot veni în ajutor suplimentele pentru creșterea în greutate.

Ce sunt suplimentele de creștere în greutate?

Suplimentele de creștere în greutate sunt adesea asociate cu bodybuilder-ii ce doresc să depună din ce în ce mai multă masă musculară, sau cu oamenii din lumea fitness-ului ce doresc să își crească masa musculară. Nu înțelegeți greșit, asta sunt, până la un punct.

Totuși, nu trebuie să vă faceți griji pentru faptul că suplimentele de creștere în greutate nu vă vor transforma în varianta feminină a lui Arnie peste noapte.

Pentru a crește consumul de calorii, suplimentele de creștere în greutate reprezintă o opțiune convenabilă și sănătoasă.

Conceptul de bază este de a bea un shake pe bază de pudră în adiție la o dietă echilibrată. Astfel, se permite depunerea progresivă și sănătoasă a greutății. Fiind lichid, este mai ușor de consumat pentru persoanele ce se luptă cu pofta de mâncare.

Conținutul de calorii din suplimentele pentru creșterea în greutate este de undeva la 500 de calorii, majoritatea energiei venind din carbohidrați și proteine din zer pentru a ajuta la depunerea masei musculare, nu a masei grasoase.

Multe dintre suplimentele de creștere în greutate includ nutrienți adiționali pentru a îmbunătăți și sănătatea.

Cine poate beneficia din suplimentele de creștere în greutate?

Motive de sănătate

Boala poate duce la pierderea unui nivel crescut de greutate. Refacerea forței este un pas important al refacerii.

Poate că ați pierdut o mare parte din masa musculară în acea perioadă, iar un supliment de creștere în greutate vă poate ajuta să o refaceți.

Genetica

Persoanele cu un tip de corp ectomorf au un corp subțire cu foarte puțin țesut gras și musculatură. Persoanele ectomorfe se luptă în general cu depunerea de greutate, oricât de mult ar mânca.

Cu toate că multe femei sunt geloase pe persoanele ectomorfe, subiectul de creștere în greutate poate fi unul sensibil pentru dumneavoastră, și un supliment de creștere în greutate poate ajuta la umplerea acelor forme pe care le doriți.

Iubitorii de fitness

Poate că doriți să vă definiți din punct de vedere fizic și vreți să vă tonifiați musculatura. Un supliment de creștere în greutate conține destule proteine din zer pentru a hrănii musculatura, fiind o bună opțiune de shake de refacere după antrenament.

Care este cel mai bun supliment de creștere în greutate pentru femei?

Când vă uitați la toate opțiunile vi se pare că opțiunile sunt foarte limitate atunci când vine vorba de suplimentele de creștere în greutate potrivite și pentru femei, și aveți dreptate.

Cu toate acestea, există câteva produse universale foarte bune ce sunt la fel de potrivite pentru femei cum sunt pentru bărbați.

Vestea bună este că ne-am ocupat noi de munca grea de a găsi 5 cele mai bune suplimente de creștere în greutate despre care considerăm că sunt potrivite pentru femei.

Weight Gainer 2200 Gold  GNC Pro Performance

Borcan cu suplimente crestere in greutate Weight Gainer 2200 Gold GNC Pro Performance.

Acest supliment este perfect pentru persoanele ce doresc să crească în greutate, fiind plin de calorii, dar și de nutrienți esențiali. Este o sursă sustenabilă de proteine și carbohidrați, dar și de aminoacizi, minerale și vitamine. Conține enzime ce ajută la absorbirea proteinelor și carbohidraților în organism și are un conținut scăzut de grăsimi, chit că are un nivel foarte ridicat de calorii.

Pro

  • Oferă 50 g proteina si 404 g carbohidrați per servire
  • Conține Aminogen și Carbogen
  • Conține BCAA
  • Conține minerale și vitamine
  • Crește nivelul de energie pe timpul antrenamentului
  • Aromă atractivă
  • Variante de arome: Ciocolată și vanilie
  • Potrivit pentru femei și bărbați

Verifică preț Weight Gainer 2200 Gold  GNC Pro Performance aici!

Pro Mass Pro Nutrition

Flacon cu suplimente crestere in greutate femei Pro Nutrition - Pro Mass.

Acest produs pe bază de proteine din zer a fost făcut special pentru a susține creșterea nivelului de masă musculară, fiind perfect pentru sportivi sau pentru persanele cu un stil de viață activ.

Are un conținut mediu de carbohidrați de două tipuri, cu absorbție rapidă și lentă în organism, și un conținut de vitamine esențiale pentru refacerea după depunerea de efort, și pentru creșterea nivelului de masă musculară.

Pro

 • Potrivit pentru femei și bărbați
 • Varietate de arome: căpșuni, vanilie, ciocolată
 • Conținut mediu de carbohidrați cu absorbție lentă și rapidă
 • Conține vitamine
 • Indicat tuturor sportivilor și persoanelor cu un stil de viață activ

Contra

  • Conținut scăzut de proteine per porție de servire

Verifică preț Pro Mass Pro Nutrition aici!

MRM All Natural Gainer

Flacon sumplimente crestere in greutate MRM All Natural Gainer.

Acest supliment pentru creșterea în greutate este în totalitate natural și oferă un nivel mediu de calorii, carbohidrați și proteine, având în conținutul său, ca un plus, 17 tipuri diferite de vitamine și minerale, esențiale pentru refacere, dar și pentru depunerea de masă musculară. Ajută foarte mul t persoanele ce au un apetit scăzut, oferind un aport crescut de calorii față de dieta obișnuită.

Produsul nu conține nici un ingredient artificial sau sintetic, fiind o alegere minunată pentru persoanele ce preferă produsele de tip organic sau BIO.

Prețul este atractiv, dar anumite persoane susțin că suplimentul nu le-a ajutat să crească în greutate, acestea rămânând la greutatea inițială după consumarea produsului.

Pro

 • 500 de calorii
 • 63 g carbohidrați
 • 35 g de proteine
 • 17 tipuri de vitamine/minerale
 • 18 porții
 • Nu conține gluten
 • Nu conține arome/îndulcitori artificiali
 • Are un preț convenabil

Contra

  • Anumite persoane nu au crescut în greutate după folosirea acestui produs

Verifică preț MRM All Natural Gainer aici!

Muscle Milk – Gainer Protein Powder

Flacon suplimente crestere in greutate Muscle Milk - Gainer Protein Powder.

Această  pudră proteică ce ajută la creșterea în greutate a fost creată, în primul rând, pentru persoanele ce pierd în greutate în timpul antrenamentului, pentru a ajuta la creșterea în greutate.

Are un nivel crescut de calorii, carbohidrați și proteine, și conține 22 de tipuri diferite de vitamine și minerale ce vor ajuta la refacerea corpului după antrenament și la creșterea în greutate.

Poate fi folosit sub formă de shake, este ușor de digerat și are un preț atractiv.

Anumiți utilizatori au relatat faptul că pudra nu se amestecă bine cu lichidele și că are un gust neplăcut.

Pro

 • 650 calorii
 • 109 g carbohidrați
 • 32 grame de proteine
 • Nu conține gluten
 • 22 tipuri de vitamine/minerale
 • 14 porții

Contra

  • Nu se amestecă bine
  • Are un gust neplăcut

Verifică preț Muscle Milk – Gainer Protein Powder aici!

Universal Nutrition – Real Gains

Punga suplimente crestere in greutate Real Gains Universal Nutrition.

Acest supliment sub formă de pudră are un conținut mediu spre minim de carbohidrați și proteine. Este potrivit pentru suplimentarea dietei, în cazul în care dieta dumneavoastră nu conține destule calorii.

Aroma produsului este atractivă pentru majoritatea consumatorilor. Suplimentul este eficient în pentru persoanele ce au un stil de viață activ și doresc să îmbunătățească dieta prin nivelul crescut de calorii.

Din păcate, anumiți utilizatori s-au plâns că produsul creează ușoare probleme digestive, deci trebuie să luați în considerare acest argument în cazul în care aveți un stomac sensibil.

Pro

 • 602 calorii
 • 84 g carbohidrați
 • 53 g proteine
 • 10 tipuri de vitamine
 • 10 arome
 • 31 de porții

Contra

  • Anumiți utilizatori au avut efecte adverse la nivelul sistemului digestiv

Verifică preț Universal Nutrition – Real Gains aici!

Alegerea noastră pentru cel mai bun supliment de creștere în greutate pentru femei

Pentru noi, câștigătorul este GNC Pro Performance  Weight Gainer 2200 Gold.

Cu 1840 de calorii per porție, 50 de grame de proteine și 404 grame de carbohidrați, are un raport decent între carbohidrați și proteine, și vă poate ajuta la creșterea în greutate în mod eficient.

Conține BCAA, vitamine și minerale, fiind potrivit pentru orice atlet. Dacă vă gândiți să încercați un supliment pentru creșterea în greutate, credem că acesta este cel mai potrivit pentru femei.

Citește și: Cele mai bune șampoane pentru părul alb

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc