Cele mai bune pudre proteice pentru persoanele ce suferă de diabet

Cele-mai-bune-pudre-proteice-pentru-persoanele-ce-sufera-de-diabet

Chit că doriți să vă îmbunătățiți planul de slăbit curent sau să depuneți mai multă masă musculară la sala de fitness, pudrele proteice vă pot fi de ajutor. Cu toate acestea trebuie să fiți foarte atenți atunci când alegeți o pudră proteică.

Asigurați-vă că produsul pe care îl alegeți se potrivește cu stilul dumneavoastră de viață și cu nevoile dumneavoastră alimentare, deoarece sunt factori foarte importanți. Citiți mai departe pentru a afla care este cea mai bună pudră proteică pentru persoanele ce suferă de diabet.

Pentru ce au fost făcute pudrele proteice?

Există mai multe tipuri de pudre proteice pe piață, majoritatea fiind folosite pentru motive specifice.

Spre exemplu puteți găsi proteine ce ajută la pierderea în greutate, pudre pentru creșterea și depunerea de musculatură și înlocuitoare de mese. În mod tradițional, majoritatea pudrelor proteice se folosesc după antrenament sub formă de shake-uri pentru a ajuta utilizatorii să-și îndeplinească obiectivele de fitness.

Top 5 cele mai bune pudre proteice pentru persoanele ce suferă de diabet

Sticla pudra proteica Prozis Zero Shake.Prozis Zero Shake

Un supliment nutritiv sub formă de băutură, pe bază de proteine.

Punga pudra proteica My Protein Impact Whey Protein.My Protein Impact Whey Protein

O pudră proteică cu un profil foarte bun de aminoacizi și un conținut foarte ridicat de proteine.

Punga pudra proteica Nutra Bio - Whey Proteine Isolate.Nutra Bio – Whey Proteine Isolate 

Un produs realizat pe baza proteinelor din zer complet natural, ce ajută la refacerea după antrenament, tonifiază musculatura și vă ajută să vă mențineți în formă.

Recipient pudra proteica Vitabolic Whey Trilogy.Vitabolic Whey Trilogy 

Acest produs este făcut din proteine pe bază de zer și se poate găsi într-o varietate de arome.

Recipient pudra proteica Pur Ya! Vegan Protein Raw Bio.Pur Ya! Vegan Protein Raw Bio

Acest produs poate fi combinat cu iaurt, poate fi pus în smoothie-uri, salate sau cereale și este o foarte bună sursă de proteine. Este potrivit pentru persoanele vegetariene, vegane și raw vegane.

Beneficiile pudrelor proteice

Pudrele proteice ajută la pierderea în greutate în timp ce mențin musculatura.

Dacă începeți să urmați un program de slăbit, mai ales în cazul în care încercați să îmbunătățiți sau să inversați efectul diabetului de tip 2, urmarea unei diete cu un conținut foarte scăzut de calorii (VLCD) este un plan bun.

Programele precum dieta pentru diabetici pot fi o bună modalitate de a pierde în greutate rapid. Trebuie să fiți totuși atenți la restricționarea nivelului de calorii, deoarece acest nivel scăzut poate cauza descompunerea masei musculare corporale în timpul antrenamentului, deoarece corpul încearcă să țină grăsimile stocate. Consumul de shake-uri proteice după antrenament poate ajuta la conservarea musculaturii și la arderea unui nivel mai mare de calorii.

Pudrele proteice ajută la controlarea stării de foame

Dacă încercați să completați cu succes un plan de pierdere în greutate, stările constante de foame pot fi un obstacol major. Cu toate acestea, cercetările au arătat că dacă se consumă un shake proteic ce conține 50 de grame de proteine din zer, se poate reduce nivelul hormonilor ce semnalează creierului starea de foame pentru până la 5 ore.

Pudrele proteice pot ajuta la combaterea stresului

Dacă vă simțiți stresați, obosiți sau chiar deprimați, studiile au arătat că proteinele din zer pot crește nivelul de serotonină din creier. Astfel, vă pot ajuta să faceți față stresului într-un mod mai eficient.

Este posibil ca proteinele să lupte împotriva cancerului.

Studiile au arătat cp folosirea proteinelor din zer poate ajuta în lupta împotriva unora dintre tipurile comune de cancer. Incluzând cancerul de prostată și de colon.

Diabetul și pudrele proteice

Studiile au arătat că suplimentarea cu proteine din zer poate să faciliteze gestionarea glicemiei din sânge.

Cercetările sugerează că folosirea shake-urilor proteice cu proteine din zer înainte de mese, chiar și a celor cu un conținut ridicat de zaharuri, poate scădea drastic nivelul glicemiei din sânge. De aceea, folosirea suplimentelor cu proteine poate di benefică pentru persoanele ce suferă de diabet de tip 2, ajutând la gestionarea bolii.

Cum să alegeți o pudră proteică potrivită

Pe lângă beneficiile evidente ale consumului de suplimente cu proteine, înainte de a lua în considerarea încercarea pudrelor proteice, este important ca persoanele ce suferă de diabet să evalueze amănunțit dacă este sau nu necesară folosirea acestui tip de suplimente.

Comitetul pentru Alimentație și Nutriție din cadrul Institutului de Medicină recomandă ca bărbații adulți să consume 56 de grame de proteine pe zi, iar femeile numai 46 de grame  pe zi, aceasta fiind doza necesară. Este posibil ca suplimentarea să nu fie necesară.

Conform Asociației Americane a Diabetului persoanele ce suferă de diabet au un risc foarte crescut de a dezvolta afecțiuni de rinichi. De aceea, dacă aveți probleme cu rinichii, consumul excesiv de proteine poate fi periculos.

Luând aceste argumente în considerare, este important să notăm că deși produsele despre care vom discuta mai jos sunt potrivite pentru persoanele ce suferă de diabet, este imperativ să consultați un medic înainte de a încerca orice supliment nou.

Dacă doriți să creșteți nivelul proteinelor din dietă, puteți face asta fără folosirea suplimentelor. Dacă v-a fost recomandat să evitați pudrele proteice există multe alimente bogate în proteine pe care le puteți introduce în dieta dumneavoastră. Alimentele bogate în proteine includ:

 • Vita macră
 • Carnea de pui
 • Peștele proaspăt
 • Nucile
 • Fasolea
 • Soia
 • Semințele

Dacă sunteți siguri că pudrele proteice sunt o soluție potrivită pentru dumneavoastră și doriți să le încercați, mai os veți găsi câteva tipuri pe care ar merita să le căutați.

Este ideal să găsiți o pudră proteică ce nu conține zaharuri. Multe dintre pudrele proteice pot fi pline de arome artificiale și pot avea un conținut foarte ridicat de zaharuri.

Am analizat câteva dintre pudrele proteice fără zahăr, și cu un conținut foarte scăzut de zaharuri, și mai jos vom discuta despre 5 dintre cele mai potrivite pudre proteice pentru persoanele ce suferă de diabet, după părerea noastră, alegând la final preferata noastră dintre ele.

Prozis – Zero Shake Supliment Nutritiv, Shake Proteic, Zero Zahăr – 250 ml (Ciocolată)

Sticla pudra proteica Prozis Zero Shake.

Cu toate că am spus că vom analiza cele mai potrivite pudre proteice pentru persoanele ce suferă de diabet, suplimentul meu preferat este de fapt un produs gata preparat, ce poate fi consumat imediat.

Produsul nu conține zaharuri, și poate fi consumat pre-antrenament, în timpul antrenamentului sau post-antrenament. Are aromă de ciocolată sau vanilie și vine sub formă de milkshake într-o sticlă de 250 ml.

Pro

 • Este potrivit și pentru persoanele de gen feminin, și pentru cele de gen masculin
 • Poate fi folosit de persoanele atletice
 • Are ca ingrediente principale proteinele și carbohidrații
 • Nu conține zahăr
 • Este gata preparat
 • Potrivit pentru consolidarea musculaturii și pentru susținerea creșterii masei musculare
 • Convenabil
 • Mic și ușor de consumat în mișcare

Contra

  • Unul dintre ingredientele principale este reprezentat de carbohidrați

Verifică preț Prozis – Zero Shake Supliment Nutritiv aici!

My Protein – Impact Whey Protein

Punga pudra proteica My Protein Impact Whey Protein.

Acest produs are un foarte bun profil de aminoacizi, și este făcut, în mare parte, din proteine. Se absoarbe ușor în corp și este fabricat de o firmă de încredere ce face pudre proteice de calitate ridicată pe bază de zer.

Conținutul de lactoză și grăsimi este unul scăzut, și are un conținut ridicat de calciu și aminoacizi. Raportul de BCAA-uri al acestui produs este foarte mulțumitor.

Produsul se adresează persoanelor active, sportivilor profesioniști, celor ce au nevoie de recuperare sau celor ce doresc să-și crească nivelul masei musculare.

Cel mai bine este să consumați o doză de proteine de la Impact Whey cu 30 de minute înainte de antrenament, sau atunci când simțiți dumneavoastră nevoia.

Conținutul mic de zaharuri al acestui produs îl face potrivit și pentru persoanele ce suferă de diabet.

Pro

 • Are 19 arome diferite disponibile, printre care și biscuite cu cremă și fructe de vară
 • Conține numai 4 grame de zaharuri per 100 g, adică un gram de zaharuri per doză
 • Concentratul de zer reprezintă o bună sursă de aminoacizi esențiali
 • Oferă 82 grame de proteine per 100 de grame
 • Are un conținut mic de lactoză și grăsimi
 • Este un produs dietetic
 • Potrivit pentru femei și bărbați
 • Poate fi folosit pre-antrenament sau post-antrenament

Contra

  • Conținutul de zaharuri poate varia în cazul fiecărei arome

Verifică preț My Protein – Impact Whey Protein aici!

Nutra Bio – Whey Protein Isolate

Punga pudra proteica Nutra Bio - Whey Proteine Isolate.

Acest produs pe bază de proteine din zer de înaltă calitate ajută la refacerea musculară după antrenament, la tonifierea musculaturii și vă ajută să vă mențineți în formă.

Proteinele din zer ajută la controlarea nivelului glicemiei din sânge, controlând glucoza, și aduc un plus de nutrienți regimului dumneavoastră alimentar ce vă oferă cele necesare pentru a vă putea reface după un antrenament intens.

Conținutul  caloric este 110 calorii, conținutul de carbohidrați este foarte mic, și nu conține grăsimi.

Pro

  • Ajută la controlul nivelului de glicemie din sânge
  • Conținut redus de carbohidrați
  • Nu conține zahăr
  • Este un produs dietetic
  • Are un conținut scăzut de grăsimi
  • Ajută la menținerea masei musculare în timpul regimului de slăbit
  • Potrivit pentru femei și bărbați
  • Poate fi folosit pre-antrenament și pre-antrenament

Verifică preț Nutra Bio – Whey Protein Isolate aici!

Vitabolic – Whey Trilogy

Recipient pudra proteica Vitabolic Whey Trilogy.

Produsul are un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați și este realizat pe baza a 3 surse de proteine. Concentrația de proteine este ridicată, iar acestea sunt de calitate superioară. Gustul este foarte plăcut, iar pudra se dizolvă imediat în apă. Se poate găsi în mai multe variante de arome, precum ciocolata, vanilia, biscuitul cu frișcă, lămâia cu iaurt și căpșunile.

Produsul, având un conținut scăzut de zaharuri, este potrivit și pentru persoanele ce suferă de diabet și ajută la creșterea nivelului de masă musculară.

Pro

 • Conținut scăzut de zaharuri (2.3 g)
 • Arome variate
 • Nu conține cofeină
 • Potrivit pentru creșterea și menținerea masei musculare
 • Un total de BCAA de 15.32 per 100 grame

Contra

  • Potrivit numai pentru bărbați
  • Poate fi consumat numai post-antrenament

Verifică preț Vitabolic – Whey Trilogy aici!

Pur Ya! – Vegan Protein Raw Bio

Recipient pudra proteica Pur Ya! Vegan Protein Raw Bio.

Acest produs reprezintă o foarte bună sursă de proteine ce poate fi combinată cu iaurt, sau adăugată în  smoothie-uri, cereale sau salate. Este potrivită pentru persoanele vegetariene sau vegane  și are certificare

Proteinele sunt pe bază de semințe de dovleac bio și crude, iar conținutul mic de zaharuri face produsul potrivit și pentru persoanele ce suferă de diabet. De asemenea, Pur Ya! Conține o varietate de  vitamine și minerale ce ajută în cazul  persoanelor active ce duc un stil de viață vegan, vegetarian sau raw vegan.

Pro

 • Poate fi folosit într-o varietate de moduri
 • Conține o varietate de minerale și vitamine
 • Potrivit pentru vegani, vegetarieni și raw vegani
 • Poate fi utilizat în dieta zilnică
 • Potrivit pentru bărbați și femei
 • Fabricat în Germania

Contra

  • Conținut mai ridicat de zaharuri față de celelalte produse (4g)
  • Nu este pe bază de zer ci de semințe de dovleac

Verifică preț Pur Ya! – Vegan Protein Raw Bio aici!

Concluzie

Produsul preferat din punct de vedere personal este Zero Shake de la Prozis, din mai multe motive. În primul rând pentru că nu conține zahăr, deci este sigur de folosit pentru persoanele ce suferă de diabet.

Conține o doză potrivită de proteine pentru persoanele atletice. Cu toate acestea, pentru persoanele ce deja iau o doză mare de proteine din dietă este mai bine să se aleagă un produs cu un conținut mai mic de proteine.

Mai mult, sticla mică ce conține un milkshake proteic ce este gata preparat este foarte convenabilă. Puteți să luați sticla în geantă. Fără să faceți mizerie și fără să vă chinuiți să preparați un shake. Consider că aceasta este cea mai potrivită variantă pentru persoanele ce suferă de diabet.

Citește și: Cele mai bune multivitamine pentru femei

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc