Cea mai bună pudră proteică pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză

Farfurie plină cu pudră și o lingură de lemn pe un tocător.

Când vine vorba de pudră proteică, majoritatea persoanelor se gândesc la zer. Această formă a proteinelor  ușor de digerat este adesea prima alegere a atleților și pasionaților de fitness. Cu toate acestea, fiind un produs din lapte, zerul poate fi problematic în cazul persoanelor ce suferă de intoleranță la lactoză.

Vestea bună este că se găsesc multe variante pe piață ce vă vor ajuta să vă îndepliniți obiectivele legate de fitness. În acest articol voi analiza câteva dintre variante dintre cele mai bune pudre proteice pentru persoanele ce suferă de intoleranță la lactoză, și voi explica și cum se folosesc.

Ce este intoleranța la lactoză?

Lactoza este un tip de zahar ce se găsește în produsele din lapte. Prin urmare, intoleranța la lactoză se referă la faptul că lactoza nu poate fi digerată de către corpul dumneavoastră. În termeni practici, aveți o sensibilitate la lapte și la produsele din lapte.

Multe persoane experimentează simptome neplăcute după câteva ore după ce au consumat lactoză. Aceste simptome include balonarea, gazele, durerile abdominal, diareea, greața și voma.

Intoleranța la lactoză are mai multe niveluri. Fiecare individ poate suporta lactoza până la un anumit punct. Un individ poate bea 3 pahare de lapte înainte de a avea simptome, este posibil ca alt individ să suporte cu greu chiar și o gură de lapte.

Singurul tratament pentru intoleranța la lactoză este evitarea completă a acesteia. Ceea ce înseamnă că va trebui să tăiați orice produs conține lactoză din dieta dumneavoastră.


Pungă cu pudră proteică BulkSupplements – Soy Protein Isolate PowderBulkSupplements – Soy Protein Isolate Powder
„Un supliment potrivit persoanelor vegane ce conține 90% proteine pure – proteine din soia la fel de bogate ca și cele din zer.”

 

Natera – Hemp Protein PowderPungă cu pudră proteică Natera – Hemp Protein Powder
„Are un nivel ridicat echilibrat de omega 3, 6 și 9, cu 13g de proteine din 100% ulei din semințe de cânepă Canadiană.”

 

Recipient cu pudră proteică Optimum Nutrition – Gold Standard 100% EggOptimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg
“Conține același nivel de proteine pe care îl au 7 albușuri de ou. Acest supliment natural conține toți aminoacizii esențiali.”

 

Recipient cu pudră proteică Source Naturals – Pea Protein Powder.Source Naturals – Pea Protein Powder
“Fibrele și amidonul au fost îndepărtate din acest supliment pentru a reduce balonarea și gazele, făcând acest produs delicat cu sistemul digestiv.”

 

Recipient cu pudră proteică Total Action – Vanilla Cream Whey Isolate Protein.Total Action – Vanilla Cream Whey Isolate Protein
“Nu conține lactoză sau îndulcitori artificiali și nu a fost modificată genetic. Ajută la creșterea masei muscular și pierderea în greutate.”

Pudrele Proteice și lactoza

Cum am menționat mai sus, proteinele pe bază de zer sunt cele mai populare când vine vorba de pudre proteice. Zerul este o sursă de proteine de calitate superioară, conține toți aminoacizii esențiali și se absoarbe repede în corp după ce îl beți. Cu toate acestea, zerul este un produs din lapte, și are adesea un nivel crescut de lactoză, fiind nepotrivit oricărei persoane ce suferă de intoleranță la lactoză.

Proteinele izolate din zer

Cum am menționat mai sus, proteinele pe bază de zer se extrag din lapte. Cu toate acestea, proteinele izolate din zer sunt procesate la un nivel înalt, conțin un nivel scăzut de carbohidrați și un nivel scăzut de lactoză. Asociația Națională a Puterii și Condiționării susține că proteinele izolate din zer sunt potrivite persoanelor ce suferă de intoleranță la lactoză.

Proteinele din Soia

Conform Institutului Linus Pauling, proteinele pe bază de soia sunt o sursă excelentă, și conțin component numite izoflavone ce promovează sănătatea inimii și a oaselor.

Deoarece proteinele din soia (sau varianta lor izolată) nu conțin nici un tip de lactoză, acestea sunt potrivite oricărei persoane ce suferă de intoleranță la lactoză.

Proteinele din fasole

Proteinele pe bază de fasole vin din păstăi galbene de fasole uscate ( da, este vorba de păstăile pe care le puneți și în supă). Fiind o sursă proteică pe bază de plante, precum soia, nu conține lactoză și este un produs natural.

Proteinele din cânepă

Cum sugerează și numele, proteinele pe bază de cânepă vin din semințele de cânepă, aceasta fiind un superaliment. Cânepa este o proteină pe bază de plante, potrivită persoanelor vegane și nu conține lactoză în mod natural. Astfel, este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să găsească o alternativă a proteinelor bazate pe produse din lapte.

Proteinele din orez brun

Făcute din orez brun întreg, această formă de proteine oferă un excelent profil de aminoacizi. Proteinele pe bază de orez brun sunt preferate de către persoanele vegane, și, desigur, nu conțin lactoză în mod natural.

Proteinele din grâu

Glutenul ce se găsește în grâu poate fi izolat, pentru a crea o pudră proteică ce nu conține lactoză. Singura problemă cu această popular opțiune bazată pe plante este că nu poate fi folosită de persoanele cu sensibilitate la gluten sau la grâu.

Proteinele din carne de vită

Proteinele pe bază de carne de vită derivă din mușchi de vită hrănită cu iarbă, în loc de lapte. Atâta timp cât nu aveți o dietă vegană sau vegetarian, aceste proteine sunt potrivite drept o alternativă a proteinelor ce conțin lactoză.

Proteinele din ou

Marea majoritate a oamenilor cunoaște faptul că ouăle sunt pline de proteine. Deci, nu este nici o surpriză faptul că există proteine pe bază de ou pe piață. A fost proclamată drept cea mai optimă sursă de proteine, datorită biodisponibilității sale incredibile.

Cea mai bună pudră proteică pentru persoanele ce suferă de intoleranță la lactoză

Am analizat mai multe variante de pudre proteice potrivite persoanelor ce caută un înlocuitor pentru cele ce conțin lactoză. Vă voi oferi analiza a cinci produse ce concurează pentru cea mai bună pudră proteică pentru persoanele ce suferă de intoleranță la lactoză.

Am inclus multe informații, și argument pro și contra pentru fiecare produs, pentru ca dumneavoastră să puteți lua ușor decizia corectă.

BulkSupplements – Soy Protein Isolate Powder

Pungă cu pudră proteică BulkSupplements – Soy Protein Isolate Powder

Această pudră proteică este creeată din soia izolată, și are un singur ingredient! Nu conține alergeni, adiții, arome sau coloranți. Fiecare porție conține 27 de grame de protein și aminoacizi esențiali și ne esențiali naturali. Vine la un preț bun, este făcut în SUA și este testat în laboratoare pentru a garanta puritatea.

Pro

 • 100% proteine pe bază de soia
 • Fiecare porție conține 27 grame de proteine
 • Toți aminoacizii esențiali și ne esențiali
 • Nu conține lactoză, gluten, lactate, zaharuri, drojdie sau porumb
 • Nu conține aditivi sau prezervativi
 • Preț excelent
 • Făcut în SUA
 • Puritate garantată prin teste făcute în laboratoare

Contra

 • Gustul nu este potrivit pentru toată lumea

Verifică BulkSupplements – Soy Protein Isolate Powder aici!

Viva Labs – 15g Orgaic Hemp Protein Powder

Pungă cu pudră proteică Natera – Hemp Protein Powder

Acest produs fără aromă este o pudră proteică pe bază de cânepă Canadiană. Caracterul organic și faptul că nu este modificată genetic sunt certificate. Are un preț rezonabil, și fiecare porție oferă numai 15 grame de proteine, ce poate fi un nivelul mult prea mic pentru anumite persoane.

Nu conține alergeni și include aminoacizi. Un alt punct important este că acest produs este o excelentă sursă de fibre. Spre deosebire de alte produse, această pudră poate fi folosită și la gătit, nu numai în shake-uri.

Pro

 • Proteine organice pe bază de cânepă
 • Include aminoacizi
 • Nemodificate genetic
 • Cânepă crescută în Canada
 • Preț rezonabil
 • Nu conține alergeni
 • Nu are aromă

Contra

 • Doză scăzută de proteine per porție

Verifică Viva Labs – Natera Hemp Protein Powder aici!

Optimum Nutrition – 100% Egg Protein

Recipient cu pudră proteică Optimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg

Optimum Nutrition este un producător de suplimente bine cunoscut printre experții ce fac antrenamente grele și bodybuilderi. Nu este o surpriză că au venit cu o opțiune potrivită persoanelor ce suferă de intoleranță la lactoză.

Toate produsele de la Optimum Nutrition sunt făcute în SUA și sunt înregistrate în programele de la NSF International, Companiei de Sănătate Publică și Siguranță și Buna Practică de Fabricație (GMP).

Aceste proteine oferă 24 grame de proteine per porție. Singura parte negativă este prețul foarte ridicat. Acest produs este probabil ”standardul de aur” al proteinelor, dar are și un preț potrivit karate-lor aurului.

Pro

 • Supliment de la un producător de calitate
 • 100% proteine pe bază de ou
 • 24 grame de proteine per porție
 • Nu conține lactoză
 • Nu conține gluten
 • Făcut în SUA
 • Certificat de NSF
 • Urmărește normele GMP

Contra

 • Conține soia
 • Extrem de scump

Verifică Optimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg aici!

Source Naturals – Protein Power

Recipient cu pudră proteică Source Naturals – Pea Protein Powder.

Aceste proteine au la bază păstăile de fasole galbenă și vin la un preț extrem de mic.

Nu sunt modificate genetic, nu conțin gluten și sunt hipoalergenice. Problema lor este că oferă o doză foarte mică de proteine și au un gust sărat ce este neplăcut pentru multe persoane.

Pro

 • Proteine pe bază de fasole
 • Preț foarte mic
 • Nemodificate genetic
 • Nu conțin gluten
 • Hipoalergenice

Contra

 • Oferă numai 14 grame de proteine per porție
 • Gust foarte sărat

Verifică Source Naturals – Pea Protein Powder aici!

Total Activation – Vanilla Cream Whey Isolate Protein

Recipient cu pudră proteică Total Action – Vanilla Cream Whey Isolate Protein.

O pudră proteică cu un gust foarte plăcut ce se dizolvă ușor fără să lase o textură pulverulentă. Este un supliment ideal nu numai pentru creșterea musculaturii, dar și pentru asistarea scăderii în greutate. Motivul este conținutul scăzut de carbohidrați și formula ce are ca obiectiv reducerea stării de foame.

Nu conține îndulcitori precum aspartamul – toată dulceața vine din extractul natural de fructul călugărului (monk fruit) și ștevie.

Spre deosebire de alte suplimente, grăsimile nu sunt eliminate prin denaturare, ce poate face  absorbția mai grea a proteinelor și reduce aminoacizii din pudră. În locul acestei metode, pudra are un conținut scăzut de grăsimi în mod natural și nu conține soia, lactoză sau porumb.

Pro

 • Nu conține lactoză, soia sau porumb
 • Conținut scăzut de carbohidrați
 • Nu conține îndulcitori artificiali
 • Se dizolvă ușor
 • Conține gluton ce ajută la menținerea sănătoasă a pielii

Contra

 • cantitate mică de 420 de grame
 • Poate cauza balonare

Verifică Total Action – Vanilla Cream Whey Isolate Protein aici!

Alegerea noastră

Voi fi sincer, după nenumărate analize făcute asupra pudrelor proteice pentru diferiți utilizatori și diferite nevoi legate de dietă, am devenit un mare admirator al firmei BulkSupplements. În mare parte pentru că ei fac exact ce scrie pe etichetă.

Tot ceea ce ține de produsele lor este simplu iar ingredientele utilizate sunt pure, și nu există reclame de umplutură pe pachete. Consider că proteinele lor pe bază de soia sunt o alegere excelentă pentru cea mai bună pudră proteică pentru persoanele ce suferă de intoleranță la lactoză.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc