Oțetul de cidru din mere pentru fluctuația tensiunii arteriale

Sticla cu otet de cidru din mere langa niste mere pe o masa.

Oțetul de cidru din mere sau ACV este un produs de uz casnic bine documentat, pe care îl puteți folosi atât la gătit, cât și pentru a ajuta la vindecare.

De la vindecarea durerilor de gât până la calmarea arsurilor solare și a mușcăturilor, oțetul de mere este promovat de sute de ani drept unul dintre cele mai eficiente și mai ieftine remedii naturale.

Este folosit chiar și în pierderea în greutate, ajutând corpul să elimine mai multe grăsimi și oferind metabolismului unei persoane impulsul de care are nevoie.

Cu toate efectele pozitive pe care ACV le are asupra corpului, nu este de mirare că se poate dovedi util și pentru a vă ajuta să scădeți tensiunea arterială. Dar oțetul de mere funcționează cu adevărat în acest sens?

Și dacă da, cum funcționează? Știind ce se poate face cu adevărat pentru hipertensiunea arterială vă poate ajuta să profitați de acest remediu natural minunat și să vă întoarceți la o sănătate mai bună.

Acționează oțetul de mere în reducerea tensiunii arteriale ridicate?

Răspunsul la întrebarea dacă oțetul de mere scade tensiunea arterială, este oarecum complex prin simplitatea sa. În esență, da, dar numai dacă este luat corect și numai pentru anumite tipuri de hipertensiune arterială.

De exemplu, un consumator obișnuit de oțet de mere nu va observa o reducere mare a tensiunii arteriale crescute. În plus, o persoană care are tensiune arterială crescută din cauza bolilor de rinichi sau a altor afecțiuni ale organelor, poate observa doar o mică remediere a tensiunii datorită ACV, sfătuiesc experții medicali.

Cheia utilizării oțetului de cidru de mere constă în utilizarea corectă, angajamentul pentru tratament și în încercarea de a menține o dietă și un stil de viață sănătos, pe lângă faptul că vă bazați pe ACV pentru ajutor în scăderea tensiunii arteriale.

Acestea fiind spuse, oțetul de mere funcționează în scăderea tensiunii arteriale crescute la mulți oameni și merită să-l adăugați la propria dietă sănătoasă pentru a vedea ce poate face pentru dumneavoastră.

Vezi și: Cele mai bune mărci de oțet de mere de pe piață 

Cum funcționează oțetul de mere în scăderea tensiunii arteriale ridicate?

Se crede că oțetul de mere funcționează în mai multe moduri în ceea ce privește tensiunea arterială. În primul rând, este o componentă excelentă în reducerea colesterolului rău, care la rândul său are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale.

AVC este, de asemenea, un detoxifiant și vă poate ajuta corpul să lupte împotriva bolilor și a eliberării zilnice de radicali liberi care vă fac ravagii pe corp, ceea ce indirect poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Când folosiți oțet de cidru de mere pentru remedierea tensiunii arteriale, cel mai probabil vă dați un impuls întregului corp, nu doar pentru a vă trata problemele de tensiune arterială.

Cum reduce oțetul de mere exact tensiunea arterială? Acest lucru nu este pe deplin cunoscut, dar studiile medicale au arătat că persoanele care au consumat oțet de mere în mesele zilnice au prezentat niveluri mai scăzute ale tensiunii arteriale fără a schimba nimic altceva în dietele lor, potrivit unor rapoarte medicale. Puteți avea aceleași rezultate prin simpla adăugare a ACV la dieta zilnică.

Cum să luați oțet de mere pentru probleme de tensiune arterială

Din fericire, există multe modalități prin care poți încorpora oțetul de mere în viața ta de zi cu zi. ACV este disponibil sub formă de pilule sau capsule dacă nu doriți sau nu reușiți să suportați gustul acru, fără a sacrifica potența acestui remediu natural.

Poate fi, de asemenea, pus în alimente și supe obișnuite (câteva linguri de lichid vor fi de ajuns), pentru a ascunde aroma în mesele obișnuite. Oțetul de mere este adesea băut ca un tonic sănătos de dimineață și combinat cu suc de lămâie, apă caldă și o picătură de miere organică, poate fi o băutură destul de gustoasă, care nu numai că ajută la scăderea tensiunii arteriale crescute, dar dă organismului un impuls metabolic.

Dacă suferiți de reflux acid sau arsuri la stomac și sunteți îngrijorat de aciditatea ACV, o altă modalitate de a consuma lichidul este combinarea oțetului de mere cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu îmblânzește aciditatea oțetului de mere permițând în același timp băutura să fie ușor consumată, amestecată cu apă.

Vezi și: Cele mai bune corectoare pentru pielea uleioasă

Cel mai bun mod de a lua oțet de mere pentru sănătate

În mod ideal, oțetul de mere ar trebui luat în fiecare zi pentru rezultate optime. În special pentru cei care suferă de hipertensiune arterială, menținerea unui regim de consum de ACV este esențială în reglarea tensiunii arteriale la un nivel mai sănătos. Aceasta înseamnă că, dacă vă bazați pe oțet de cidru de mere pentru nevoile dvs. de sănătate, trebuie să vă asigurați că ați creat un ritual de a lua zilnic lichidul (sau capsula) pentru cele mai bune rezultate.

Acestea fiind spuse, trebuie să luați o cantitate adecvată, astfel încât să obțineți cel mai mult din oțetul de mere pe care îl consumați și nu toate mărcile și tipurile ACV sunt la fel. Oțetul de mere are cel mai bun efect atunci când este consumat în cantitate de 2 linguri pe zi, indiferent dacă este sub formă lichidă sau echivalent sub formă de capsulă, iar cel mai bun tip de AVC de cumpărat este soiul organic sau cel virgin.

În acest fel, este mai probabil să consumați o versiune mai „pură” de oțet de cidru de mere și nu versiunea comercială diluată care este vândută în mod obișnuit în magazinele alimentare.

Dacă vă gândiți să adăugați oțet de cidru de mere la stilul dvs. de viață, ar trebui să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a merge mai departe, astfel încât să vă asigurați că nu intră în conflict cu medicamentele actuale pe care le luați deja. În acest fel, medicul dumneavoastră poate fi conștient de orice metode alternative de sănătate pe care le utilizați și vă poate ajuta să vă monitorizați starea de sănătate pe baza acestor cunoștințe.

Ieftin și fiabil, AVC este o modalitate excelentă de a reduce în mod natural hipertensiunea arterială, de a elimina toxinele din corp și de a vă menține corpul într-o stare de sănătate optimă, care este benefică pentru inimă și întregul corp.

Oțetul de mere este mai mult decât o bază de sosuri în bucătărie, este un instrument excelent pentru sănătate și puteți avea rezultate minunate în utilizarea acestuia pentru scăderea tensiunii arteriale în fiecare zi.

Citește și: Cel mai bun șampon împotriva căderii părului 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc