Cele mai bune mărci de oțet de mere de pe piață 

Cele-mai-bune-marci-de-otet-de-mere-de-pe-piata 

Dacă ai făcut cercetări despre oțetul de mere, este posibil să fii familiarizat cu gama impresionantă de beneficii pentru sănătate pe care se crede că le oferă. Uciderea bacteriilor, încurajarea pierderii în greutate și combaterea diabetului sunt doar câteva dintre lucrurile pe care oamenii susțin că este capabil acest oțet.

Există nenumărate mărci de oțet de mere. Suficient pentru a-ți face capul să se rotească! În acest articol, vom explora potențialele beneficii și te vom îndrepta spre cele mai bune mărci de oțet de mere de pe rafturi chiar acum.

Top 5 cele mai bune mărci de oțet de mere de pe piață

Sticla cu otet de mere bio bio De Nigris.Oţet din cidru de mere nefiltrat bio De Nigris

Este nefiltrat și nediluat. Include culturile vii „Mama” pentru a îmbunătăți digestia și a spori energia.

Oţet din cidru de mere – BraggSticla cu otet de mere Bragg.

Produs nepasteurizat şi nefiltrat. Conține “Mama”, şi este obținut din ingrediente provenite din agricultura bio.

Sticla cu otet de mere Biona.Otet din cidru de mere nefiltrat bio Biona

Oțet de cidru de mere organic care conține culturi “Mama”. Produs Bio, nefiltrat, cu o aciditate de 5%.

Sticla cu otet de mere Nefiltrat Dennree.Oţet Bio de Mere Nefiltrat Dennree

Oțetul de cidru de mere Dennree este extras din mere organice aromate. Sucul lor tulbure natural (Mama) este fermentat natural  şi neîncălzit.

Sticla cu otet de mere Diet Food.Oţet de mere bio, Diet Food

Oțetul de mere organic certificat, raw vegan, cu beneficii importante în sănătate şi calități excelente de detoxifiere.

Avantajele pentru sănătate ale oțetului de mere

De peste 2.000 de ani, oamenii au pretins că oțetul de cidru de mere este leacul pentru orice, de la crize de tuse la accelerarea vindecării rănilor externe. Investigațiile științifice nu susțin utilizarea oricărui oțet ca agent antiinfecțios, indiferent dacă este utilizat local sau oral. Acestea fiind spuse, există încă modalități în care oțetul poate fi benefic pentru bunăstarea ta.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra a ceea ce poate face o lingură sau două de oțet de mere pe zi.

Pierdere în greutate

Deși trebuie efectuate mai multe teste, cercetătorii sugerează că oțetul de mere poate ajuta la scăderea în greutate, în timp. Cercetătorii consideră că oțetul poate activa anumite gene din corpul tău, care sunt implicate în descompunerea grăsimilor.

Controlul diabetului și al zahărului din sânge

Oțetul de mere are proprietăți anti-glicemice. Funcționează pentru a bloca digestia anumitor amidonuri care pot crește glicemia. Oțetul de mere poate încetini progresia diabetului, făcându-l benefic în mod special pentru pacienții cu rezistență la insulină.

Probleme digestive

Oțetul de cidru de mere nefiltrat îți poate lăsa amidon nedigerat în stomac. Deși acest lucru nu pare un lucru bun, este. Restul de carbohidrați acționează ca hrană pentru probiotice (bacterii bune) din intestin.

Ce ar trebui să cauți în cele mai bune mărci de oțet de mere?

Există câteva lucruri care diferențiază cele mai bune mărci de oțet de mere de restul. Aici vom discuta câteva lucruri pe care ar trebui să le urmărești.

Nefiltrat

Când cauți oțet de cidru de mere, este de preferat o versiune nefiltrată, în special pentru tratarea problemelor digestive. Ar trebui să poți vedea o masă tulbure plutind în sticlă, la cele mai bune mărci de oțet de mere.

Această masă este ceea ce se numește adesea „mamă”. Mama este plină de probiotice și alte bacterii benefice, care sunt bune atât pentru digestie, cât și pentru susținerea sistemului imunitar.

Nepasteurizat

Alegerea unui oțet de cidru de mere care a trecut prin procesul de pasteurizare este ideală pentru a obține cele mai bune rezultate. Procesul de pasteurizare distruge microorganismele patogene prin atingerea temperaturilor de cel puțin 170 de grade Celsius.

Cu toate acestea, acest proces de încălzire nu are nici o modalitate de a identifica doar bacteriile patogene (rele) și poate distruge și microorganismele probiotice (bune). Stabilitatea probiotică poate scădea atunci când este menținută la temperaturi de 50 grade Celsius.

Dacă nu ai nevoie în mod deosebit de beneficiile probiotice ale oțetului de cidru de mere și ai alte motive pentru utilizarea acestuia, o marcă pasteurizată este o alegere bună.

Recipient de sticlă

Datorită nivelurilor ridicate de aciditate ale oțetului de mere, un recipient de sticlă este cel mai bun. Recipientele din plastic au potențialul de a se deteriora în timp. Dacă oțetul de mere pe care îl doreşti este depozitat într-un recipient din plastic, asigură-te că este sigur în condiții alimentare ANSVA (autoritatea română pentru siguranța alimentelor).

Flaconul trebuie să fie, de asemenea, fără BPA și fără ftalați. Administrația pentru Medicamente și-a exprimat îngrijorarea cu privire la BPA și efectele sale potențiale asupra creierului, comportamentului și prostatei. Există, de asemenea, îngrijorare în ceea ce privește ftalații, toxicitatea acestora și riscurile pe care le pot prezenta pentru oameni.

Sfaturi despre modul de utilizare a oțetului de mere

Oțetul de mere poate fi de ajutor corpului tău în multe feluri. Totuși, administrarea greșită poate duce la o experiență neplăcută. Utilizează următoarele sfaturi pentru a te orienta:

 • Diluează-l. Un amestec bun ar trebui să fie undeva între 1-2 linguri la 250g de apă.
 • Folosește un pai. Un pai îţi va permite să consumi oțetul în timp ce ocolești cât mai mult posibil papilele gustative.
 • Soarbe-l cu înghițituri mici. Administrarea lentă odată cu masa de două ori pe zi, îți va oferi cele mai bune rezultate.
 • Pentru cele mai bune rezultate, agită-l înainte de utilizare pentru a distribui „mama”.

Oțet din cidru de mere nefiltrat bio De Nigris

Sticla cu otet de mere bio bio De Nigris.

Un oțet de cidru de mere fabricat doar din mere BIO și culese manual pentru o prospețime optimă. Sucul pur de mere se transformă în oțet prin fermentare naturală – nu se adaugă substanțe chimice sau agenți.

Poate fi diluat cu apă și consumat pentru a ajuta la îmbunătățirea digestiei, a încuraja detoxifierea și a crește nivelul de energie. În plus, acest oțet poate fi masat în păr după spălare pentru a preveni mâncărimea scalpului, pentru a adăuga strălucire și pentru a reduce vârfurile despicate.

Acest oțet de cidru de mere acționează și ca un produs de curățare sigur pentru uz casnic, deci este ideal dacă ai animale de companie sau copii. Poate elimina substanțele chimice din fructe și poate ajuta la îndepărtarea insectelor.

Avantaje

 • Fermentat natural.
 • Conține culturi „mamă” vii.
 • Fabricat din mere organice.

Dezavantaje

  • Destul de acid

Verifică preț Oţet De Nigris aici!

Oţet din cidru de mere – Bragg

Sticla cu otet de mere Bragg.

Există un motiv pentru care Bragg este liderul pieței în producția de cidru de mere. Înființat în 1912 de doi doctoranzi, este greu să greșeşti alegând  acest cunoscut brand.

Produs nepasteurizat şi nefiltrat. Conține “Mama”, şi este obținut din ingrediente provenite din agricultura bio, iar producătorul spune ca ajuta unei bune digestii si susține sistemul imunitar. Cu o aciditate de 5%, protejează astfel cavitatea bucală şi stomacul. Nefiind pasteurizat, consumând acest produs ai parte de toate beneficiile probiotice ale oțetului de cidru de mere.

Avantaje

 • Raw și certificat organic
 • Tulpină puternică de oțet” Mama”
 • 5% aciditate
 • Certificat Kosher
 • Flacon din sticlă

Dezavantaje

  • Se ţine frigider după deschidere
  • Nu îl poţi folosi pentru a face cidru fermentat acasă

Verifică preț Oţet Bragg aici!

Otet din cidru de mere nefiltrat bio Biona

Sticla cu otet de mere Biona.

Marca Biona este un lider pe piață pentru produse organice.

Oțetul de mere Biona este o alegere bună pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea digestivă sau imună. Are un nivel de aciditate de doar 5%, ceea ce îl face mai puțin dur decât alte câteva mărci. Oțetul nefiltrat nu este tratat termic sau pasteurizat, pentru a menține enzimele sănătoase.

Pentru un tonic revigorant, amestecă 1-2 linguri de oțet de cidru Biona cu miere într-un pahar cu apă și savurează-l imediat. Aroma sa bogată și gustul fructat și acidulat sunt susținute de o serie de enzime valoroase, făcând acest oțet de cidru delicios și sănătos în mod natural.

Din păcate, nu este posibil să îți creezi propriul cidru fermentat cu această „Mamă”. Deși acest produs nu este pasteurizat tehnic, acesta trece totuși printr-un proces minor de încălzire.

Avantaje

 • Raw și organic certificat
 • Culturi vii „Mama”
 • Redus la 5% aciditate
 • Certificat Kosher
 • Recipient de sticlă

Dezavantaje

  • Trebuie păstrat la frigider după deschidere

Verifică preț Oţet Biona aici!

Oţet Bio de Mere Nefiltrat Dennree

Sticla cu otet de mere Nefiltrat Dennree.

Oțetul organic de cidru de mere oferă o plăcere pură. Oțetul de cidru de mere Dennree este extras din mere organice aromate. Sucul lor tulbure natural (Mama) este fermentat natural  şi neîncălzit, fiind îmbuteliat fără pasteurizare: ca rezultat, elementul probiotic va fi mai puternic. .

Aroma sa fin acră conferă o notă aparte salatelor şi legumelor crude. De asemenea, diluat cu apă sau suc, este o băutură răcoritoare ideală cu beneficii evidente asupra digestiei si altor funcții din organismului tău.

Avantaje

 • Nepasteurizat pentru rezultate maxime
 • Ideal pentru stomacurile sensibile
 • Gust răcoritor
 • Non-OMG

Dezavantaje

  • Unii utilizatori ar prefera un gust mai puternic de mere
  • Unii utilizatori se plâng că produsul este prea scump

Verifică preț Oţet Dennree aici!

Oţet de mere bio, Diet Food

Sticla cu otet de mere Diet Food.

Diet Food este o companie din Polonia, specializată în produse bio de tip superfood, dietetice, fără carbohidrati, fără gluten şi soia.

Oțetul de mere organic certificat, raw vegan, cu beneficii importante în sănătate şi calităţi excelente de detoxifiere.

Deoarece acest oțet de cidru de mere nu este diluat, poate dauna smaltului  dinților fiind mai agresiv decât soiurile diluate. Asigură-te că îţi clătești gura cu apă plată, între utilizări.

Indiferent dacă alegi să utilizezi oțetul de mere în bucătărie în scopuri aromatizante sau dorești să-l folosești pentru beneficii pentru sănătate, oțetul de mere Diet Food este o alegere bună.

Avantaje

 • Raw vegan
 • Fără gluten

Dezavantaje

  • Nediluat, poate fi agresiv pentru smalțul dinților

Verifică preț Oţet Diet Food aici!

Considerații finale

După o analiză atentă, am ales Bio De Nigris drept cea mai bună marcă de oțet de mere. Are tot ce ți-ai putea dori sau ai nevoie într-o singură lovitură. Este fabricat din mere organice, ecologice. „Mama” puternică a oțetului este ideală pentru orice, de la ajutorarea problemelor digestive până la stimularea sistemului imunitar.

În cele din urmă, depinde de tine să stabilești ce versiune de oțet de mere va fi cea mai bună pentru corpul tău și buget. Sperăm că, prin ajutorul acestui ghid, ești cu un pas mai aproape de luarea deciziei finale.

Citește și: Cele mai bune șampoane organice pentru mătreață

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc