Cele mai bune suplimente de L-carnitină

Cele-mai-bune-suplimente-de-L-carnitina

Cred că orice fanatic al fitness-ului va fi de acord cu mine când spun că l-carnitina este una dintre „chestiile esențiale” când vine vorba de fitness și performanță.

Dacă întrebi un culturist, „ce suplimente folosești ?” L-carnitina este aproape garantat că este acolo undeva pe lista lui. Cu toate acestea, acest supliment nu este doar pentru băieții ”înfometați” de mușchi din această lume.

Vestea despre beneficiile arderii grăsimilor ale l-carnitinei zumzăie în jurul comunității de fitness, iar popularitatea sa este în continuă creștere.

Hai să încercăm sa facem o lista cu cele mai bun suplimente de l-carnitină în 2021, astfel încât să poți arde eficient caloriile şi de acasă.

Top 5 cele mai bune suplimente de L-carnitină

Recipient cu supliment de L-carnitina Carnitina Muscletech Platinum.Carnitina Muscletech Platinum

Fără stimulente. Acest supliment conține 500 mg de L-carnitină L-tartrat pentru a îmbunătăți recuperarea în antrenamente.

Recipient cu supliment de L-carnitina Acetyl L-Carnitine Jarrow Formulas.Supliment alimentar Acetyl L-Carnitine Jarrow Formulas

Acest supliment de carnitină a fost testat în laborator pentru puritate şi conţine forma acetilată, metabolic activă a L-carnitinei.

Recipient cu supliment de L-carnitina L-Carnitina OstroVit Supreme Pure.L-Carnitina OstroVit Supreme Pure

O pulbere care se dizolvă ușor în apă sau băutura ta preferată, fără un gust neplăcut. 500 mg de L-carnitină.

Recipient cu supliment de L-Carnitina Gold Nutrition.L Carnitina, Gold Nutrition

Capsule vegetariene ușor de înghițit. Acest produs este conceput pentru a promova o inimă sănătoasă și a stimula metabolismul.

Recipient cu supliment de L-Carnitina Now Foods, L-Carnitine.Supliment alimentar, Now Foods, L-Carnitine

Un supliment 100% pur, care a fost testat clinic pentru creșterea nivelului de energie celulară și transportul acizilor grași.

Ce este L-carnitina?

L-carnitina este un aminoacid esențial condiționat, ceea ce înseamnă că este produs în organism, dar dacă corpul tău nu produce suficient, ar putea avea efecte negative asupra sănătății tale.

Există diferite tipuri de l-carnitină, dar cel mai frecvent utilizat în suplimentele sportive se numește tartrat de l-carnitină, în principal pentru că intră mai rapid în sânge, ceea ce îl face mai eficient.

Iată un pic de știință din spatele funcțiilor de l-carnitină din corp:

„L-carnitina este un candidat ideal ca arzător de grăsimi, deoarece rolul său esențial este de a transfera acizii grași în celulele energetice (mitocondrii), unde se transformă în combustibil”.

Așadar, ai putea spune că este sistemul de livrare a combustibilului, sau mijlocul de transport pentru transferul energiei din corp.

Și pe cealaltă parte a monedei, l-carnitina este, de asemenea, responsabilă pentru eliminarea toxinelor (stres oxidativ) care se acumulează atunci când energia este procesată, ajutându-te să păstrezi mușchii.

Beneficiile suplimentelor de L-carnitină

În lumea fitnessului, suplimentele de l-carnitină sunt deosebit de benefice din mai multe motive. Iată o descriere rapidă a câtorva dintre cele mai importante beneficii dacă doreşti să slăbeşti:

 • Crește nivelul de energie
 • Transformă grăsimea în energie
 • Crește pierderea de grăsime
 • Protejează mușchii
 • Reduce oboseala
 • Controlul greutății

Creșterea performanței exercițiilor

Dacă crești nivelurile de l-carnitină în organism, nivelul tău de energie va crește, astfel încât vei putea lucra mai intens și mai mult timp. De asemenea, nu ar trebui ca exerciţiul fizic să se mai simtă la fel de provocator.

L-carnitina ajută, de asemenea, nu numai la reducerea acidului lactic, ci și la creșterea fluxului de sânge în mușchi, ceea ce ajută la ameliorarea senzației de„arsură” pe care o simți atunci când faci exerciții intense.

Aceasta înseamnă că ar trebui să poţi ridica ritmul și să faci mai multe repetări mult mai ușor.

Îmbunătățește timpul de exerciții post recuperare

L-carnitina este, de asemenea, o opțiune bună pentru îmbunătățirea efectului recuperării după o activitate intensă.

De fapt, cercetările sugerează că, prin îmbunătățirea fluxului sanguin către țesuturile musculare, scade efectul stresului hipoxic (lipsa de oxigen) în mușchi.

De asemenea, s-a demonstrat că scade generarea de radicali liberi și, ca urmare, reduce durerea mușchilor.

Prin urmare, dacă mușchii au mai puține „lucruri rele” în ei, va permite inevitabil un timp de recuperare mult mai rapid. Deci, poți reveni la sport mai repede sau mai frecvent.

Pierdere în greutate

Întrucât l-carnitina este un arzător eficient al grăsimilor, creșterea metabolismului și îmbunătățirea performanței, ar putea fi o combinație perfectă pentru controlul greutății, făcându-o o opțiune eficientă pentru persoanele care urmează dietă.

Există, de asemenea, motive care sugerează că este l-carnitina  benefică  pentru a scăpa grăsimea din acele zone încăpățânate, cum ar fi abdomenul.

Un studiu a fost efectuat pentru a identifica dacă l-carnitina a fost benefică pentru pierderea în greutate și rezultatele au concluzionat că nu numai IMC a fost redus semnificativ, dar și măsurătorile șoldurilor și taliei au scăzut.

Care este cel mai bun supliment de L-carnitină 

Deoarece există atât de multe suplimente diferite , încercarea de a găsi cel potrivit pentru nevoile tale ar putea fi destul de dificilă. Din fericire pentru tine, am aruncat o privire la ceea ce este mai bun sau mai puţin bun pe piață și am selectat cinci produse, care cred că sunt potrivite pentru majoritatea oamenilor.

Carnitina Muscletech Platinum

Recipient cu supliment de L-carnitina Carnitina Muscletech Platinum.

Formula Muscle Tech Platinum100% l-carnitină este condusă de știință. Muscle Tech este renumit pentru programul extins de cercetare și dezvoltare pe care îl are pentru toate produsele sale.

Acest supliment de l-carnitină este axat pe reducerea leziunilor musculare, așa că ar putea fi benefic pentru cei care doresc să se asigurare că vor obține o recuperare rapidă după exerciţii fizice intense.

Știind că poți reveni la sală mai devreme decât mai târziu, ți-ar putea spori eforturile și obiectivele de slăbire.

Ingredientele sunt clar detaliate – nu sunt implicate amestecuri – și este, de asemenea, fără stimulente.

Pentru ca este fabricat în SUA, prețul de pe raft în Romania este destul de mare, dar raportul calitate preț este destul de echitabil.

Avantaje

 • 500 mg capsule de tartrat de l-carnitină
 • 180 capsule per ambalaj
 • Fabricat in SUA
 • Sprijinit științific

Dezavantaje

  • Unii utilizatori au raportat dureri de cap după utilizare

Verifică preț Carnitina Muscletech Platinum aici!

Supliment alimentar Acetyl L-Carnitine Jarrow Formulas

Recipient cu supliment de L-carnitina Acetyl L-Carnitine Jarrow Formulas.

Acest supliment de carnitină a fost testat în laborator pentru puritate şi conţine forma acetilată, metabolic activă a L-carnitinei.

Acest supliment nu conține umpluturi sau ingrediente suplimentare. Doar 100% acetil l-carnitină pentru a te asigura că primeşti rezultate maxime. Testat în laborator, are o garanție de puritate.

Cu o capsula de 1-2 ori pe zi vei primi beneficiile nootropice ale îmbunătățirii memoriei și stării de spirit. Pentru fanaticii de fitness, poate ajuta la arderea grăsimilor, la creșterea nivelului de rezistență și la asistență la recuperare mai rapidă.

Avantaje

 • Fără aromă.
 • Fără umpluturi.
 • Testat în laborator pentru puritate.
 • Îmbunătățește memoria.
 • Asistenţă la antrenament de rezistență.

Dezavantaje

  • Preţ destul de mare pentru 60 capsule

Verifică preț Acetyl L-Carnitine Jarrow Formulas aici!

L-Carnitina OstroVit Supreme Pure

Recipient cu supliment de L-carnitina L-Carnitina OstroVit Supreme Pure.

Această pulbere de l-carnitină are o sugestie de servire de 105 porții. Testată în laborator pentru puritate, aceasta pudră conține tartrat de L-carnitina de cea mai înaltă calitate.

Îţi poate oferi explozii de energie grozave, o recuperare mai bună și o senzație bună de rezistență crescută pe tot parcursul sesiunilor de sport, deci vei fi de acord că sunt factori pozitivi atunci când îți atingi obiectivele de fitness.

Întrucât este o pulbere, o poți amesteca cu băutura la alegere, dar are tendința de a se depune pe fundul paharului, așa că asigură-te că o agiți rapid sau amesteci înainte de a lua o înghițitură.

Avantaje

 • Testat în laborator pentru puritate
 • Preț bun
 • Fără soia
 • Fără lactoză
 • Fără aditivi sau umpluturi

Dezavantaje

  • Are un gust neplăcut

Verifică preț L-Carnitina OstroVit Supreme Pure aici!

L Carnitina, Gold Nutrition

Recipient cu supliment de L-Carnitina Gold Nutrition.

Supliment care are ca scop promovarea pierderii de grăsime prin potențialul său de a crește metabolismul și, de asemenea, de a contribui la un mediu pozitiv pentru creșterea musculară.

Conține ingrediente de calitate superioară care au fost testate în laborator pentru puritate în conformitate cu standardele autorităților în sănătate.

Cred că este un supliment extraordinar pentru cei care doresc să slăbească câteva kilograme, menținând în același timp nivelurile globale de energie pentru ziua respectivă.

Un dezavantaj este că s-ar putea să îţi fie greu sa înghiți 3 capsule înainte de antrenamente.

Avantaje

 • 750 mg capsule tartrat de l-carnitină
 • Testat în laborator pentru autenticitate și puritate
 • Ajută sistemul imunitar şi funcțiile creierului

Dezavantaje

  • Doar 60 capsule per flacon
  • 3 capsule pe zi de antrenament

Verifică preț L Carnitina, Gold Nutrition aici!

Supliment alimentar, Now Foods, L-Carnitine

Recipient cu supliment de L-Carnitina Now Foods, L-Carnitine.

Now Foods oferă un produs de bună calitate, cu o doză standard de 1000 mg pe tabletă de tartrat de carnitină.

Oferă o bună bază de sprijin pentru îmbunătățirea fitnessului și a pierderii în greutate prin creșterea energiei și transportarea acizilor grași acolo unde trebuie.

Include ingrediente naturale care nu sunt OMG, care sunt sigure pentru majoritatea cerințelor dietetice și fără alergeni – un bonus pentru cei cu intoleranțe.

Este păcat că pastilele  sunt potrivite cu dimensiunile băieților mari, așa că pentru unii s-ar putea dovedi a fi o provocare să încerce să le înghită.

Avantaje

 • 1000 mg per tabletă L-carnitină tartrat
 • Fără OMG
 • Vegan și vegetarian prietenos
 • Fără gluten

Dezavantaje

 • Tabletele sunt foarte mari

Verifică preț Now Foods, L-Carnitine aici!

Citește și: Cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de tip crossfit

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc