Cele mai bune suplimente de calciu pentru copii

Diferite pastile pe o frunza.

Știm cu toții cât de important este calciul pentru construirea oaselor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de copiii noștri.

Copiii în creștere trebuie să mănânce alimente bogate în calciu pentru a asigura oase puternice și sănătoase. Cu toate acestea, uneori, a obține suficient calciu pentru copiii tăi este mai ușor de spus decât de făcut.

Este greu să controlezi ce mănâncă copiii tăi dacă sunt afară sau la școală. Mulți copii sunt mofturoși la mâncare.

Dacă te confrunți cu aceste probleme, adăugarea unui supliment de calciu la dieta micilor heruvimi ar putea fi calea de urmat.

La ce trebuie să ne gândim atunci când le oferim copiilor noștri suplimente zilnice? Care sunt cele mai bune suplimente de calciu pentru copii? După câteva cercetări, am găsit răspunsurile la aceste întrebări.

Deși există o serie de suplimente disponibile, am redus-o la cele 5 care consider că sunt cele mai bune opțiuni. Citește  mai departe pentru a afla ce produs este cel mai bun pentru copiii tăi.

Top 5 cele mai bune suplimente de calciu pentru copii

Sticluta cu sirop de calciu pentru copii Childlife Essentials.Sirop cu calciu si magneziu pentru copii, Childlife Essentials

Calciul lichid și magneziul sunt combinate cu zinc și vitamina D, într-o formulă foarte absorbabilă.

Cutie si sticla cu calciu pentru copii Yummi Bears.Calciu cu vitamina D3 pentru copii Yummi Bears

Jeleuri aromate cu gust de portocale, ananas  si căpșuni, cu calciu și vitamina D3. 100% fără gluten, fără zahăr și vegetarian.

Flacon cu calciu pentru copii GNC Milestones Kids.GNC Milestones Kids calciu pentru copii

Comprimatele masticabile cu aromă naturală de fructe, conțin calciu, fosfor și vitamina D3, pentru oase puternice şi dinți sănătoși.

Cutie si plic cu calciu pentru copii Pediakid Calcium C.Pediakid Calcium C

Calciu praf ușor de luat, care poate fi turnat pe limbă sau amestecat în apă.

Cutie si flacon cu calciu si vitamina D3 pentru copii Jutavit.Tablete masticabile pentru copii calciu şi vitamina D3 Jutavit

Fiecare porție de două capsule masticabile oferă Calciu 120 mg, Vitamina D3 20ug. Aromă de vanilie.

De ce este calciu important pentru copii?

Când copiii noștri sunt bebeluși, au un ritm de creștere foarte rapid. Oasele lor devin mai lungi și mai puternice pentru a le permite să facă primii pași prețioși.

Pentru a ne asigura că cresc corect, trebuie să fim atenți la nutriția pe care o oferim copiilor noștri. De multe ori acest lucru este mai ușor la bebelușii mici, atunci când cea mai mare parte a hranei lor provine din lapte matern sau formulă.

În acest timp, toate vitaminele și mineralele lor esențiale sunt livrate prin dieta lor lichidă. Pe măsură ce micuții noștri continuă tranziția de la bebeluși la copii, obținerea acestor substanțe nutritive esențiale este la fel de importantă pentru creștere ca în acele prime luni.

Întrucât oasele noastre cresc continuu pe tot parcursul copilăriei și dezvoltarea osoasă nu este completă până la adolescență, este crucial să se aducă suficient calciu în dieta unui copil.

Mulți oameni nu își dau seama că aportul de calciu nu este responsabil doar de creșterea oaselor. De asemenea, contribuie în mare măsură la îmbunătățirea funcționării mușchilor și nervilor.

Dacă nivelurile de calciu din sânge sunt scăzute, corpul  va lua depozite de calciu din oase pentru a compensa. În ceea ce privește copiii, faptul că au un aport scăzut de calciu îi poate expune să prezinte un risc crescut de a dezvolta rahitism.

Dacă ești îngrijorata că al tău copil nu primește suficient calciu, adăugarea unui supliment zilnic ar putea reduce riscul de efecte negative asociate cu deficiența de calciu.

Cum se alege un supliment de calciu

Probabil că te întrebi ce să cauți într-un supliment de calciu pentru copiii tăi, precum și cum să alegi cel mai bun produs pentru copil.

De obicei, ne gândim mult mai mult la ceea ce punem în corpul copiilor noștri, decât ce ne facem cu al nostru! Primul lucru la care mă gândesc despre aportul de calciu al copilului este să iei în considerare și cantitatea de vitamina D pe care o primește zilnic.

Calciul și vitamina D

Vitamina D este esențială pentru ca organismele noastre să poată absorbi calciul. Deci, dacă nu primești suficientă vitamina D, administrarea unui supliment de calciu simplu nu va îmbunătăți prea mult aportul de calciu.

Mulți oameni din întreaga lume, în special cei care nu trăiesc la soare pe tot parcursul anului, sunt deficienți în vitamina D. Prin urmare, dacă locul în care locuiești are multe zile de toamnă întunecata și ierni dure, încercarea unui supliment de calciu cu vitamina D adăugată ar putea fi cea mai bună opțiune.

Dozare

De asemenea, trebuie să iei în considerare care supliment este cel mai potrivit pentru copilul tău, în funcție de vârsta lui.

Cât de des ți-ai trimis soțul la farmacie pentru ceva pentru copii, doar ca să-l aducă acasă și să-și dea seama că este pentru o altă grupă de vârstă? Știu că s-a întâmplat  în multe ocazii!

De aceea, este important să înțelegi cât de mult calciu are nevoie copilul tău pentru a ști care supliment va fi cea mai bună opțiune pentru el.

Sunt recomandate următoarele doze pentru o sănătate osoasă optimă:

 • 1 – 3 ani – 700 miligrame de calciu zilnic
 • 4 – 8 ani – 1.000 miligrame de calciu zilnic
 • 9 – 18 ani – 1.300 miligrame de calciu zilnic

Preferinţe

Un ultim lucru de luat în considerare este modul în care copilul tău ia medicamente. Sunt fericiți să înghită comprimatele? Vor accepta doar formă lichidă? Aceste preferințe vor determina, de asemenea, ce produs ar fi cel mai potrivit pentru familia ta.

Sirop cu calciu și magneziu pentru copii, Childlife Essentials

Sticluta cu sirop de calciu pentru copii Childlife Essentials.

Pentru acei copii care urăsc orice trebuie să mestece, acesta este răspunsul. Este un supliment lichid de calciu care conține, de asemenea, magneziu, vitamina D3 și zinc.

Îmi place de asemenea, nu numai din cauza vitaminelor și mineralelor suplimentare, ci și pentru că este potrivit pentru copii de toate vârstele. Dă-i copilului tău între o linguriță și două linguri pe zi, în funcție de vârsta lui.

Vine într-o sticlă de 474 ml, care cu doar o linguriță pe zi ar trebui să dureze destul de mult. Aroma de portocală este în general plăcută.

Avantaje

 • Supliment lichid
 • Conține calciu magneziu vitamina D3 și zinc
 • Aromă de portocală
 • Fără gluten
 • Fără soia
 • Fără cazeină

Dezavantaje

  • Consistenţa siropului nu este pe placul tuturor

Verifică preț Childlife Essentials aici!

Calciu cu vitamina D3 pentru copii Yummi Bears

Cutie si sticla cu calciu pentru copii Yummi Bears.

În cazul în care copiii tăi urăsc să ia suplimente, dar iubesc jeleurile în formă de ursuleți,  Yummi Bears este o opțiune excelentă pentru familia ta.

Aceste jeleuri au atât calciu, cât și vitamina D3, cu 90 de ursuleți in fiecare flacon. Sunt fără zahăr, fără gluten și lactoză, ceea ce este minunat și au o aroma plăcută de fructe.

Sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, astfel încât o sticlă asigură întreaga familie cu suficient calciu. Prin urmare dacă ești în căutarea unui supliment de calciu ușor de luat, potrivit pentru întreaga familie, aceasta poate fi o soluție pentru tine.

Avantaje

 • Ușor de luat
 • 90 jeleuri
 • Fără coloranți artificiali
 • Fără gluten
 • Fără OMG
 • Fără zahăr
 • Pentru copii și adulți

Dezavantaje

  • Nu am găsit

Verifică preț calciu Yummi Bears aici!

GNC Milestones Kids calciu pentru copii

Flacon cu calciu pentru copii GNC Milestones Kids.

Aceasta este o altă opțiune de tablete masticabile care include vitamina D3. Există 120 de jeleuri pe sticlă, cu delicios gust de căpșuni, cireșe si portocale.

Îmbogățite cu vitamina D si fosfor, vor asigura creșterea sănătoasă a oaselor şi dinților.

Acest produs este, de asemenea, fără gluten şi lactoză, si este vegetarian.

Avantaje

 • Formă masticabilă
 • 60 de porții
 • Îmbogățit cu fosfor
 • Fără gluten

Dezavantaje

  • Nu am găsit

Verifică preț GNC Milestones Kids calciu aici!

Pediakid Calcium C

Cutie si plic cu calciu pentru copii Pediakid Calcium C.

Nu este întotdeauna ușor să îi faci pe copii să își ia vitaminele și suplimentele. Dar acest produs de calciu simplifica lucrurile.

În loc de comprimate incomode pe care unii copii le pot înghiți sau mesteca mai greu, acestea sunt sub formă de pulbere. Fiecare cutie conține 14 de plicuri individuale care sunt pur și simplu deschise și puse direct pe limbă: cu efect efervescent şi aromă de cola, ce se dizolva instantaneu. Alternativ, pulberea poate fi amestecată într-un pahar de apă. Poate fi administrată inclusiv la copii cu intolerantă lactoză.

Poate fi folosit şi de către copii mai mari de 15 ani, şi adulți. 2 plicuri asigură 800mg de calciu.

Avantaje

 • Plicuri individuale.
 • Pulbere ușor de luat.
 • Aroma potrivită pentru copii.
 • Vitamina D suplimentară.
 • Zero zahăr.

Dezavantaje

  • Doar în măsura în care îți displace aroma de cola.

Verifică preț Pediakid Calcium C aici!

Tablete masticabile pentru copii calciu şi vitamina D3 Jutavit

Cutie si flacon cu calciu si vitamina D3 pentru copii Jutavit.

Fiecare porție de două capsule masticabile oferă Calciu 120 mg, Vitamina D3 20ug. Aromă de vanilie.

Flacon cu 30 de tablete masticabile, supliment de calciu necesar pentru aproximativ 2 săptămâni.

Avantaje

 • Masticabil
 • Aroma plăcută
 • Preț rezonabil

Dezavantaje

  • Cantitate mică de tablete incluse

Verifică preț calciu Jutavit aici!

Citește și: Care este cea mai bună marcă de complex de vitamina B de cumpărat

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc