Cele mai bune suplimente cu Iarba Țapului (Horny Goat Weed)

Frunze de Iarba Tapului (Horny Goat Weed) vazute de aproape.

Iarba Țapului  (Horny Goat Weed) este folosită de mai bine de 2000 de ani în medicina tradițională chineză. Fidel numelui său, utilizarea sa principală a fost creșterea libidoului la bărbați și femei și, de asemenea, la ameliorarea simptomelor sindromului premenstrual și ale menopauzei la femei.

Ce este Iarba Țapului (Horny Goat Weed)?

Iarba Țapului este o plantă care crește sălbatică în regiunile Chinei. Se găsește cel mai abundent la altitudini mai mari.

În mod tradițional, frunzele buruienii Horny Goat erau folosite pentru a face o infuzie pentru băut. Ingredientul activ, icariina, este un compus flavonoid care conferă plantei  culoare.

Având în vedere cercetarea științifică pentru a-i demonstra eficacitatea, am considerat că merită să investigăm în continuare.

Top 5 cele mai bune suplimente cu Iarba Țapului (Horny Goat Weed)

Cutie cu Iarba Tapului Horny Goat Weed - Bio.Horny Goat Weed – Bio

Certificată  ca produs BIO, această pulbere are o concentrație ridicată de icariină pentru a stimula libidoul.

Punga cu Iarba Tapului Springmarkt.Pulbere de Horny Goat Springmarkt

O pungă cu fermoar resigilabilă asigură păstrarea prospețimii. Garantat pentru a fi pulbere de Horny Goat 100% pură.

Horny Goat Weed (Iarba tapului, Iarba Caprei nebune) Vitaviva Flacon cu suplimente cu Iarba Tapului Horny Goat Weed Vitaviva.

Suplimentat cu Muira Puama, rădăcină de Maca, Saw Palmetto, şi Tongkat Ali, pentru rezistență maximă.

Flacon cu suplimente de Iarba Tapului Maca Haya Labs.Extract Iarba Țapului şi Maca Haya Labs

Un supliment potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Conține Ginseng suplimentar pentru a spori libidoul.

Flacon cu suplimente cu Iarba Tapului Now.Extract de Iarba Țapului Now

Extract de Iarba Țapului suplimentat cu Maca, menține vitalitatea hormonală.

sc name=”delimitator-sc” ]

Cine are nevoie de Horny Goat Weed?

Acum disponibil pe scară largă ca supliment, extractul de Iarba Ţapului s-a dovedit că produce multe alte efecte pozitive asupra inimii, oaselor, creierului și sistemului nervos, rinichilor, sănătății mintale și căderii părului. De asemenea, are potențiale proprietăți anti-îmbătrânire.

Are efect pentru creșterea libidoului?

Răspunsul scurt aici este … da! Efectele buruienii Horny Goat au fost observate pentru prima dată de păstorii de capre care trăiesc în regiunile muntoase din China.

Au observat mai întâi cum caprele lor au devenit mai viguroase după ce s-au hrănit cu frunzele plantei. Cercetările științifice confirmă acum că de fapt crește libidoul la bărbați și femei și îmbunătățește funcția erectilă la bărbați.

Ameliorează simptomele sindromului premenstrual și ale menopauzei

Starea proastă dată de SPM este cunoscută femeilor din întreaga lume. Simptomele pot fi severe – uneori debilitante – și pot include dureri abdominale, dureri de spate, dureri articulare și musculare, acnee, oboseală, cefalee și dificultăți de somn.

În mod similar, trecerea prin menopauză poate fi o perioadă de nesuportat, hormonii „tropăind” peste tot având ca rezultat o varietate de simptome neplăcute. Cele mai frecvent recunoscute includ bufeurile și schimbările de dispoziție.

Extractul de Iarba Țapului s-a dovedit a fi eficient în reducerea simptomelor atât ale sindromului premenstrual, cât și ale menopauzei, datorită unui efect reglator asupra hormonilor care produc simptomele.

Întărește oasele

Cu toții avem nevoie de oasele noastre pentru a ne susține. Acestea acționează ca puncte de ancorare pentru mușchi pentru a le permite să acționeze mecanismele pârghiei pe care ne bazăm pentru a ne deplasa.

Păstrarea oaselor noastre sănătoase și puternice este esențială pentru a menține o bună calitate a vieții.

O structură osoasă slabă crește riscul de rupere a oaselor și de producere a fracturilor de avulsie (unde mușchii se rup din os și iau o parte din os cu ei).

S-a demonstrat că extractul de Iarba Țapului  întărește structura de tip fagure de miere a oaselor și s-a dovedit că îmbunătățește afecțiuni precum osteoporoza.

Promovează vindecarea oaselor și a tendoanelor

Foarte puțini oameni reușesc să participe la sport și exerciții fizice regulate, fără a suferi ocazional un fel de accidentare.

Leziunile tendinoase sunt foarte frecvente, pot fi dificil de reabilitat și pot cere o mulțime de timp pentru recuperare.

Cercetările au arătat că Horny Goat Weed este eficientă în promovarea vindecării după accidentarea  și repararea tendonului și au ca rezultat nu numai vindecarea mai rapidă, ci și creșterea rezistenței tendonului.

Îmbunătățește starea de spirit și ameliorează depresia

Statisticile arată că milioane de persoane în lume, au fost diagnosticate cu depresie. Mulți dintre noi experimentăm starea de spirit depresivă la un moment dat în viața noastră.

Cercetările au demonstrat că extractul de Iarba Țapului este eficient în îmbunătățirea stării de spirit și a simptomelor depresive prin reglarea substanțelor chimice din hipocamp – partea creierului responsabilă de învățare, memorie și emoție.

Protejează inima

Unul dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea inimii este formarea de depozite grase în artere. Acest lucru are potențialul de a provoca un atac de cord dacă blochează arterele coronariene. Cercetările indică faptul că extractul de Iarba Țapului poate fi eficient în oprirea formării depozitelor de grăsime.

Protejează sistemul nervos

Sistemul nostru nervos este ceea ce ne face să funcționăm. Fără el, nimic altceva din corp nu își poate face treaba.

În cercetările recente, s-a arătat că extractul de Horny Goat Weed are un rol semnificativ în protejarea sistemului nervos și poate chiar îmbunătăți afecțiuni precum boala Parkinson.

Scleroza multiplă este o altă afecțiune care afectează sistemul nervos. Provoacă deteriorarea acoperirii protectoare a nervilor. Extractul de Iarba Țapului poate îmbunătăți capacitatea organismului de a repara acoperirea protectoare a nervului.

Îmbunătățește funcția renală

Rinichii sunt esențiali pentru sănătate. Sunt sistemul nostru de filtrare a sângelui, eliminând deșeurile interne sub formă de urină. S-a demonstrat că extractul de Iarba Țapului îmbunătățește funcția rinichilor și reduce inflamația la rinichi.

Încurajează creșterea părului

Subțierea părului și chelia afectează aproximativ un mare procent dintre bărbați până ajung la vârsta de 35 de ani. Nici femeile nu sunt scutite de aceasta neplăcere, rărirea parului fiind un simptom cu care se confrunta multe dintre ele. Acest lucru poate avea un impact imens asupra percepției de sine și a încrederii personale. S-a demonstrat că extractul de Iarba Țapului stimulează foliculii de păr și încurajează creșterea părului.

Anti îmbătrânire

Există chiar unele dovezi care sugerează că, în combinație cu alte ierburi și substanțe nutritive, extractul de Horny Goat Weed are un rol de jucat pentru a ne păstra aspectul mai tânăr.

Precauții de utilizare!

Doza recomandată pentru Horny Goat Weed variază între 1000 mg și 2000 mg zilnic.

Majoritatea producătorilor declară că produsul lor nu este destinat utilizării în timpul sarcinii și de către mamele care alăptează, așa că solicitați sfatul medicului înainte de a lua.

Care este cel mai bun supliment de Horny Goat Weed?

Având atâtea beneficii dovedite pentru sănătate asociate cu Iarba Țapului și atâtea mărci diferite disponibile acum pe scară largă, am decis să simplificăm lucrurile. Am analizat cinci dintre cele mai populare mărci existente în prezent pe piață pentru a te ajuta să faci o alegere în cunoștință de cauză.

Am inclus  capsule și pulberi în recenzia noastră. Unora le place comoditatea de a lua o capsulă, în timp ce pulberile oferă o mare accesibilitate din punct de vedere al banilor și sunt mai potrivite pentru persoanele care au dificultăți la înghițirea capsulelor, fiind ușor de adăugat la băutura sau smoothie-ul tău preferat.

sc name=”delimitator-sc” ]

Horny Goat Weed – Bio

Cutie cu Iarba Tapului Horny Goat Weed - Bio.

Micro ingrediente pudră de extract de Horny Goat ecologic, premium.

Acest produs este de foarte bună calitate, iar utilizatorii raportează rezultate excelente cu foarte puține puncte negative. Interesant este că utilizatorii nu au raportat niciun gust descurajant.

Se poate adăuga în apă, sucuri, sau pur şi simplu poți sa îl presari peste diverse salate.

Avantaje

 • Formă de pulbere
 • Certificat organic
 • Non-OMG
 • Fără gluten, soia, lactate, drojdie și zahăr
 • Cuşer
 • Potrivit pentru vegetarieni și vegani
 • Fără aditivi sau conservanți

Dezavantaje

  • Fără lingură de măsurare în ambalaj
  • Un utilizator a raportat dureri de stomac după administrare

Verifică preț Horny Goat Weed – Bio aici!

Pulbere de Horny Goat Springmarkt

Punga cu Iarba Tapului Springmarkt.

Springmarkt este un brand bine cunoscut care oferă produse de înaltă calitate la prețuri competitive.

Pulberea lor pură de Horny Goat are multe puncte bune și foarte puține negative și este unul dintre cele mai competitive produse pe care le-am analizat.

Unii utilizatori spun că gustul este descurajant; alții spun că acest lucru este gestionabil amestecându-l într-un smoothie.

Avantaje

 • Formă de pulbere
 • Testat în laborator pentru a garanta puritatea
 • Porții suficiente pentru o lună în ambalaj de 60g
 • Fără zahăr, drojdie, soia, gluten și aditivi

Dezavantaje

  • Gust destul de pregnant neplăcut

Verifică preț Pulbere de Horny Goat Springmarkt aici!

Horny Goat Weed (Iarba tapului, Iarba Caprei nebune) Vitaviva

Flacon cu suplimente cu Iarba Tapului Horny Goat Weed Vitaviva.

 

Vitaviva oferă un produs de bună calitate, cu bonusul suplimentar altor ingrediente care îmbunătățesc performanța, iar majoritatea utilizatorilor raportează rezultate bune. Capsulele sunt făcute din făină de orez şi celuloză, ceea ce face ca acest produs să fie potrivit şi pentru vegetarieni și vegani.

Potrivit atât pentru femei cat şi pentru bărbați: ajută libidoul şi funcția sexuală, îmbunătățește energia şi rezistenţa, atenuează disconfortul în perioada menopauzei, ajută la prevenirea pierderii masei osoase.

Suplimentat cu Muira Puama, rădăcină de Maca, Saw Palmetto, şi Tongkat Ali, pentru rezistență maximă.

Avantaje

 • 120 capsule pe recipient (30 porții)
 • 1000 mg extract de Iarba Țapului
 • Ingrediente 100% naturale
 • Amestec de alte ingrediente naturale care îmbunătățesc performanța

Dezavantaje

  • Preț ridicat
  • Câțiva utilizatori raportează niciun efect

Verifică preț Horny Goat Weed (Iarba tapului, Iarba Caprei nebune) Vitaviva aici!

Extract Iarba Țapului şi Maca Haya Labs

Flacon cu suplimente de Iarba Tapului Maca Haya Labs.

Acest extract de Iarba Țapului suplimentat cu Maca oferă 750 mg pe porție cu 90 de capsule pe recipient. Se administrează o singură dată pe zi, prin urmare este suficient un flacon pentru aproximativ 3 luni de utilizare.

Un supliment potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Conține Ginseng suplimentar pentru a spori libidoul.

Avantaje

 • 90 capsule pe recipient (90 porții)
 • 750mg extract per capsulă
 • Non-OMG
 • Majoritatea utilizatorilor raportează un efect bun

Dezavataje

  • Câțiva utilizatori  raportează niciun efect

Verifică preț Extract Iarba Țapului şi Maca Haya Labs aici!

Extract de Iarba Țapului Now

Flacon cu suplimente cu Iarba Tapului Now.

Un produs conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ceea ce ar putea însemna economisirea cheltuielilor cu alegerea a două suplimente diferite.

Pentru bărbați, se vor revitaliza în interiorul și în afara dormitorului. Nivelurile de energie vor crește și pot ajuta la restabilirea libidoului obosit. Acest lucru este îmbunătățit în plus prin includerea extractului de rădăcină Maca.

Doamnele beneficiază și ele. Acesta va echilibra nivelul de estradiol și estrogen, oferind o senzație de sănătate și vioiciune.

A fost testat de un laborator pentru a asigura calitatea și puritatea.

Avantaje

 • Potrivit pentru bărbați și femei
 • Include rădăcină Maca suplimentară
 • Susține sănătatea oaselor
 • Reduce durerile articulare

Dezavantaje

  • Dozaj mic de icariină
  • Pot fi greu de înghițit

Verifică preț Extract de Iarba Țapului Now aici!

Alegerea noastră

Când vine vorba de extracte de Horny Goat Weed, preferatul nostru este Horny Goat Weed – Bio. Este de înaltă calitate, organic, potrivit pentru aproape fiecare dietă și nu conține aditivi și conservanți. Forma de pulbere îl face sa poată fi ușor de adăugat la smoothie-ul tău preferat – un plus pentru cei care se luptă să ia capsule. Adaugă un raport excelent calitate-preț în afacere și sperăm să vezi de ce l-am ales ca şi câștigător!

Citește și: Care este cea mai bună marcă de complex de vitamina B de cumpărat

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc