Cele mai bune shake-uri de înlocuire a meselor pentru scăderea în greutate

Cele-mai-bune-shake-uri-de-inlocuire-a-meselor-pentru-scaderea-in-greutate

Cred că majoritatea oamenilor vor fi de acord cu mine când spun că aceia dintre noi aflați în „Lumea pierderii în greutate” sunt mereu într-o căutare constantă pentru a găsi cel mai eficient mod de a schimba situația cu kilogramele in plus.

Shake-urile de înlocuire a meselor nu sunt în niciun caz un lucru nou, sunt sigur că mulți dintre voi ați auzit despre ele la televizor, online sau prin intermediul prietenilor. Dar chiar funcționează? Sau sunt doar un alt truc pentru a îţi cheltui banii câștigați cu greu?

Produsele de înlocuire a meselor sunt cu siguranță ceva foarte des întâlnite în cadrul comunității celor care fac dietă, atât de mult încât nu poți să te întorci într-un magazin de sănătate fără să observi câteva sortimente. Dar pe care le alegi ? Cu atâtea opțiuni, te-ar putea lăsa scuturat bine de bani.

Așa că m-am gândit să arunc o privire asupra ofertelor și voi obține „shake-ul” potrivit din cele mai bune produse de înlocuire a mesei pentru pierderea în greutate, astfel încât să te ajut sa faci alegerile cele mai bune pentru tine.

Top 4 cele mai bune shake-uri de înlocuire a meselor pentru scăderea în greutate

Shake GNC Total Lean Lean Shake.Shake înlocuitor de masă GNC Total Lean Lean Shake

Proteine pentru stimularea creșterii musculare combinate cu fibre pentru a ajuta la suprimarea poftei de mâncare.

Shake scadere in greutate Vega.Formulă proteică, înlocuitor de masă, Vega

Proteine obținute dintr-un amestec de plante din multisurse, cu o aroma savuroasă de ciocolată, potrivit şi pentru vegani.

Shake pentru pierdere in greutate Vega Sport Premium.Formulă proteică vegetală, înlocuitor de masă, Vega Sport Premium

O pulbere completă de înlocuire a meselor care suprimă senzația de foame, încurajează creșterea musculară și arde grăsimea nedorită.

Punga shake pentru scadere in greutate GNC AMP Wheybolic.Înlocuitor de masă – pudră proteică din zer, GNC AMP Wheybolic

Supliment de proteine potrivit programului tău  săptămânal de antrenament, care conține concentrat proteic ultra-purificat din zer cu asimilare rapidă.

Ce sunt shake-urile de înlocuire a meselor?

Este un pic de “ghici ciupercă ce-i”, dar răspunsul scurt este că shake-urile de înlocuire a mesei sunt exact asta – o băutură concepută ca înlocuitor pentru una sau două mese obișnuite pe zi, în funcție de obiectivele de slăbire.

Practica standard este să bei shake-ul la micul dejun și la prânz (momentele în care eşti mai presat de timp) și apoi să iei o masă bine echilibrată seara.

În shake-ul tău vor fi o serie de ajutoare importante pentru pierderea în greutate, care toate au roluri specifice și, atunci când sunt combinate, formează o echipă foarte bună.

Proteinele

Proteinele sunt un candidat primordial pentru a  asista eficient în pierderea în greutate, deci sunt o alegere evidentă pentru un shake. Iată câteva dintre avantajele dintr-o privire:

 • Controlul apetitului
 • Păstrează masa musculară
 • Sporesc metabolismul
 • Promovează pierderea de grăsime

Lupta împotriva foamei

Proteinele sunt mai satisfăcătoare decât alte surse de energie alimentară, cum ar fi glucidele sau grăsimile. De asemenea, durează mai mult timp pentru a fi digerate, asta înseamnă că organismul tău lucrează mai mult pentru al procesa și te simți sătul mai mult timp.

Deci, consumând mai multe proteine, poți arde mai multe calorii și, dacă nu te simți înfometat, ar trebui să consumi mai puține calorii în același timp.

Păstrarea mușchilor

Știm cu toții cât de important este să faci mișcare atunci când încerci să slăbești. Proteinele joacă, de asemenea, un rol cheie în creșterea pierderii de grăsime, dar menținând mușchii cei atât de importanți.

Un studiu sugerează că, prin creșterea aportului de proteine, și mai ales cu exercițiile fizice, pierderea de grăsime a fost crescută în timp ce masa musculară a fost păstrată.

Fibre

Fibrele dietetice sunt un alt membru al echipei „A” de înlocuire a mesei, iată câteva dintre avantajele de top în ajutorul pentru pierderea în greutate:

Controlează nivelul zahărului din sânge

Oferă sentimentul de saţietate

Promovează digestia sănătoasă

Controlul apetitului

Când încerci să scapi de kilograme în plus, dacă  poți reduce caloriile, știi la un moment dat că acest lucru va duce la pierderea în greutate. Uciderea acelei chinuitoare senzații  de foame este o parte importantă a câștigării bătăliei.

Aici fibrele pot fi utile, ele umplu stomacul și îi spun creierului că ești sătul. Deoarece durează mai mult timp pentru a digera, prelungește efectul senzației de burtă plină.

Nivelul de zahărului din sânge

Anumite alimente pe care le consumăm procesează prin corp mai repede decât altele. Acest lucru face ca insulina să crească prea repede, care apoi se blochează pe celulele adipoase, împiedicându-le să fie utilizate ca energie, ceea ce înseamnă că vor ajunge să fie depozitate ca grăsime.

Fibrele dietetice solubile absorb apa din intestin și încetinesc digestia acestor zaharuri în fluxul sanguin, reglând astfel nivelul zahărului din sânge. Acest lucru permite utilizarea energiei și previne depozitarea grăsimilor.

Nivelurile stabile de zahăr din sânge înseamnă, de asemenea, niveluri constante de energie pe tot parcursul zilei și pot preveni durerile de foame.

Avantajele înlocuirii meselor cu shake-uri

Știm cu toții cât de dificilă este dieta. Avem acele bune intenții de a mânca echilibrat atunci când vrem să slăbim, dar tentațiile încearcă întotdeauna să se strecoare. În acest caz, un shake-urile de înlocuire a mesei ajută  foarte mult.

Îndepărtează focusarea pe mâncare

Cu un shake de înlocuire, eviți mâncarea. Tot ce trebuie să faci este să bei acel shake și masa este gata. Este convenabil, de asemenea, că eviți tentația de a lua doar o masă procesată rapid.

Ești unul dintre cei care sar peste micul dejun?

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, așa că de ce mulți dintre noi o omitem? Pentru că este prea devreme sau poate că te grăbești?

Studiile sugerează că cei care evită micul dejun sunt mai predispuși să fie asociați cu persoanele supraponderale decât cei care nu fac asta.

Aici shake-urile de înlocuire a meselor ar putea fi benefice pentru acei evazioniști ai micului dejun, deoarece este mai bine să mănânci ceva, mai degrabă decât nimic.

Mână de ajutor

Un shake de înlocuire a mesei ar putea fi o modalitate foarte bună de a stimula pierderea în greutate. Fie că ești la o fază  de platou sau abia începi, de obicei rezultatele care survin rapid stimulează motivația și te încurajează.

Controlul caloriilor

Când încerci să numeri fiecare calorie până la ultima firimitură, înlocuirea mesei cu un shake este un mod foarte eficient de a ști exact câte primești. Nu mai există repetate cântăriri, verificare cu aplicații sau ceva de genul acesta. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și știi că porția îţi va oferi o cantitate specifică de calorii.

Evitarea senzației de foame

Deoarece înlocuitorii de masă au un nivel bun de proteine și fibre, care sunt amândoi cunoscuți pentru nivelurile lor ridicate de sațietate, în teorie, ar trebui să prevină efectele foametei și să te facă să te simți mai plin pentru mai mult timp. Aceasta înseamnă că zgomotele stomacului care ghiorțăie ar trebui să fie reduse la minimum, împiedicându-te să te îndrepţi către automatul din pauza de ceai.

Pierderea în greutate și menținerea acesteia

Atunci când iei în considerare toate aceste puncte, shake-urile de înlocuire a meselor par a fi un lucru foarte bun pentru a-ţi atinge obiectivele de slăbire. De asemenea, ar putea fi o modalitate foarte bună de a ține lucrurile sub control după ce ai ajuns la țintă. Chiar și suplimentarea unei mese pe zi ar putea fi o modalitate bună de a menține greutatea acolo unde dorești.

Considerații

Oricât de benefic ar fi un shake de înlocuire a mesei, există întotdeauna cealaltă față a monedei pe care trebuie să o abordez și eu.

Este o soluție pe termen lung?

Problema cu a bea ceva în loc să mănânci este pentru cât timp ai putea să susții acest obicei,cu adevărat? Dacă începi să simți ca îți lipsește  ceva, este firesc că vei dori mai mult din el.

Dacă voința ta nu este suficient de puternică, ai putea ajunge să te lovești de acele alimente care îţi lipsesc cu adevărat, lucru care învinge obiectivul.

Nu se compara cu nimic senzația de a mânca ceva solid și satisfacția pe care o obții din gust. Ar putea fi un shake benefic doar pe termen scurt?

Obiceiuri alimentare nesănătoase

Dacă ai obiceiuri alimentare proaste înainte de a trece la o dietă de înlocuire a meselor, acestea nu te învață cu adevărat să îţi schimbi obișnuințele.

Dacă te repezi în shake-uri de fiecare dată când câștigi câteva kilograme, da, fără îndoială, vei pierde în greutate dacă te ții de ele. Dar dacă te întorci la mâncare la fel ca înainte, vei fi pe un carusel fără sfârșit și te vei întoarce la acele multe kilograme de unde ai plecat.

Chiar ar trebui să încerci să ții seama  la ce și de ce mănânci și să te gândiți la schimbarea sau trecerea alimentelor la alternative sănătoase.

Nu este un miracol în pahar

Dacă crezi că o înlocuire a mesei va face ca greutatea să scadă fără a face nimic, atunci vei fi dezamăgit. Aceasta este una dintre principalele concepții greșite despre înlocuirea meselor.

Ţine minte că trebuie totuși să depui efort pentru a obține rezultate.

Varietatea este condimentul vieții

Cu toții trebuie să-l amestecăm lucrurile din când în când, o schimbare este la fel de bună ca o odihnă; sau cel puțin așa se spune. Aceasta ar putea fi o problemă cu shake-urile de înlocuire a meselor.

Te-ai putea plictisi cu aceeași aromă zi de zi, ceea ce te-ar putea duce în rătăcire și în ispită.

Voi fi de acord că există acum mai mult ca  oricând mai multe opțiuni disponibile pentru a te ajuta, dar alegerea poate fi totuși limitată. Cele mai comune mărci sunt disponibile în aromele de ciocolată, căpșuni, sau vanilie.

Ce trebuie să cauți într-un shake de înlocuire a mesei

Evident, toată lumea are priorități și obiective diferite de slăbire, dar iată câteva puncte cheie pe care trebuie să le iei în considerare pentru a profita la maximum de shake-ul ales.

Atenție la zahăr

Unele shake-uri pot fi pline de zahăr, ceea ce îl poate face să aibă un gust mai bun, dar este sigur ca nu te va ajuta la pierderea în greutate. Încearcă și alege ceva cât mai scăzut în zahăr și clar nu depăși 3 grame.

Calorii

Țintește o înlocuire a mesei în jurul valorii de 200 de calorii. Dacă mergi prea jos, s-ar putea să ai probleme în susținerea acelui nivel și să ajungi să îţi deteriorezi toată munca grea. La polul opus, dacă te duci prea sus, ai putea ajunge să te îngrași.

Fibre

Caută ceva care are între 5 și 10 grame de fibre pentru a te ajuta să controlezi foamea. Nu vrei să te simți flamând  și să cedezi tentației.

Nutrienți

Shake-urile de înlocuire a meselor ar trebui să fie hrănitoare, așa că ar trebui să includă vitamine și minerale esențiale de care ai nevoie pentru funcțiile de zi cu zi. Caută ceva care să conțină peste 20 dintre aceștia.

Proteină

Pentru servirea proteinelor, studiile sugerează că trebuie să te uiți în jurul valorii de 20 de grame. Acest lucru nu numai că va ajuta la nivelurile de sațietate, dar previne și pierderea masei musculare și ajută la pierderea de grăsime.

Carbohidrați

Vei avea nevoie de energie în corp pentru a te menține în mișcare, așa că încearcă să cauți ceva care este bine echilibrat proporțional cu nivelurile de proteine.

Grăsimi

Nu dorești să vezi grăsimi trans pe lista de ingrediente și orice grăsimi saturate trebuie într-adevăr menținute la minimum.

Cel mai bun shake de înlocuire a meselor pentru pierderea în greutate

Când cauți un shake de înlocuire a mesei, vei realiza în curând că există un număr destul de mare de produse din care să alegi și poate fi adesea dificil să îţi dai seama cine oferă cea mai bună calitate.

Prin urmare m-am uitat la opțiunile disponibile și am ales cinci dintre cele mai bune shake-uri de înlocuire a mesei pentru slăbit, care ar trebui să se potrivească aproape tuturor.

Shake înlocuitor de masă GNC Total Lean Lean Shake

Shake GNC Total Lean Lean Shake.

GNC sunt un brand cu reputație în lumea nutriției și au creat un înlocuitor sănătos al mesei pentru a susține tonusul muscular și un metabolism sănătos.

Pentru a menține poftele la distanță și pentru a te menține sătul pentru mai mult timp, conține o combinație de 25 grame de proteine din zer și lapte de calitate și 8 grame de fibre.

Cele 18 grame de carbohidrați ar trebui să fie adecvate pentru a îţi menține nivelul de energie ridicat şi a te susține peste zi.

Cu cele 23 de vitamine și minerale esențiale ar trebui să te ajute să completezi golurile nutriționale pentru a menține sănătatea și bunăstarea.

Aroma de portocală face o schimbare revigorantă față de soiurile obișnuite de ciocolată pe care obișnuiești să le găsești, dar unii oameni spun că este puțin cretoasă și poate lăsa un gust ciudat în urma consumului.

Avantaje

 • 200 de calorii pe porție
 • Fibre dietetice 8 grame
 • Zaharuri 3 grame
 • Proteine 25 de grame
 • Carbohidrați 18 grame
 • Sodiu 150 mg
 • Grăsimi 3 grame
 • 23 de vitamine și minerale
 • 16 porții per cutie

Dezavantaje

  • Textura cretoasă
  • Poate lăsa un gust ciudat

Verifică preț GNC Total Lean Lean Shake aici!

Formulă proteică, înlocuitor de masă, Vega

Shake scadere in greutate Vega.

Vega a adoptat abordarea naturală cu aceasta pudră de înlocuire a meselor, astfel încât să poți combina beneficiile unei alimentații curate și a pierderii în greutate, împachetate într-un singur shake.

Ingredientele artificiale sunt ceva ce nu vei găsi pe această etichetă. De asemenea este un produs prietenos cu dieta keto şi deține certificat vegan.

Vitaminele A, C, K şi fier din fructe și legume au fost utilizate în acest shake, astfel încât să menții o nutriție adecvată.

Pentru a sprijini masa musculară și a îţi oferi energia de care ai nevoie, aceasta conține 7 grame destul de bine echilibrate de carbohidrați sănătoși cu eliberare lentă provenite din cereale organice. De asemenea, oferă 20 grame de proteine obținute din plante.

Avantaje

 • 20 de porții per cutie
 • 120 calorii la fiecare servire
 • Zaharuri 0 grame
 • Proteine 20 grame
 • Carbohidrați 7 grame
 • Grăsimi 2,5 grame
 • Sodiu 290 mg
 • Fără gluten
 • Fără OMG
 • Fără ingrediente artificiale

Dezavantaje

  • Doar 3 grame de fibre

Verifică preț Vega aici!

Formulă proteică vegetală, înlocuitor de masă, Vega Sport Premium

Shake pentru pierdere in greutate Vega Sport Premium.

Această pudră pentru shake înlocuitor de masă te ajută să îţi controlezi aportul de calorii în timp ce lupți împotriva foamei și îţi oferă toți nutrienții vitali de care ai nevoie pentru a te menține într-un echilibru sănătos.

Cu o aromă delicioasă de fructe de pădure, acest shake are o porție bună de 30 de grame de proteine din plante pentru a te ajuta să păstrezi mușchii și să îţi controlezi apetitul. De asemenea, este îmbogățit cu fier si potasiu, pentru a completa sănătatea și nutriția zilnică.

Mai puțin bine este ca acest shake conține prea puține fibre (doar 2 grame), şi are o cantitate de 2 g de zaharuri.

Avantaje

 • 160 de calorii pe porție
 • Proteine 30 grame
 • Carbohidrați 5 grame
 • Fără gluten
 • Cu fier si potasiu
 • Aromă de fructe de pădure

Dezavantaje

  • Prea puține fibre

Verifică preț Vega Sport Premium aici!

Înlocuitor de masă – pudră proteică din zer, GNC AMP Wheybolic

Punga shake pentru scadere in greutate GNC AMP Wheybolic.

Un supliment pentru o persoana mai activă. Ajută la construirea mușchilor în timp ce accelerează recuperarea după antrenamente.

Oferă o porție bună de proteine ultra-purificate, izolat şi hidrolizat proteic din zer cu asimilare rapidă, împreună cu un conținut scăzut de zaharuri, grăsimi și sodiu. Acest shake este  benefic pentru satisfacerea naturală a foamei și gestionarea pierderii în greutate, dovedit pentru a creşte şi masa musculară.

Avantaje

 • Proteine 20 grame
 • Zaharuri 1 gram
 • Grăsimi 1 gram
 • Sodiu 115 mg
 • Cu calciu, fier, crom, potasiu
 • Fără soia
 • Non OMG
 • Aroma delicioasă de ciocolată

Dezavantaje

  • Raport scăzut de carbohidrați la proteine

Verifică preț GNC AMP Wheybolic aici!

Alegerea noastră

Cel care iese în evidență din mulțime și câștigătorul clar pentru mine este GNC’s lean shake 25.

Oferă un shake de înlocuire a mesei echilibrat, de calitate, care ar trebui să contribuie la promovarea pierderii în greutate, dar încurajează și adăugarea exercițiilor fizice în programul tău.

Are o porție bună de proteine, care ar trebui să te susțină și să îţi protejeze mușchii, iar carbohidrații echilibrați ar trebui să îţi mențină nivelul de energie ridicat.

În plus, fibrele adecvate vor ajuta la controlul poftei de mâncare și te vor ajuta să reduci poftele.

Din aceste motive, cred că acest shake de înlocuire a mesei ar putea fi o opțiune potrivită pentru oricine se gândește să încerce să slăbească.

Citește și: Cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de tip crossfit

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc