Cele mai bune extracte și suplimente de Rhodiola Rosea

Planta Rhodiola Rosea.

Beneficiile administrării Rhodiola Rosea devin din ce în ce mai evidente, prin urmare este ușor de văzut de ce Rhodiola Rosea este populară în rândul persoanelor interesate de sănătatea și bunăstarea lor.

Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să știi care suplimente sunt cele mai bune. Citește mai departe pentru a descoperi care este cel mai bun supliment de Rhodiola Rosea.

Cine poate beneficia de Rhodiola Rosea?

Înțelegem cât de important este să avem grijă de noi înșine, deoarece viața noastră este mai stresantă ca niciodată, iar rutina zilnică ne face să obosim și să nu ne putem concentra.

Rhodiola Rosea este o planta folosita de cei care doresc sa-si îmbunătățească starea generala de sanatate prin ameliorarea simptomelor de stres si combaterea oboselii. Acum este foarte popular printre elevii care doresc să se concentreze la școală, precum și mamele supra-ocupate, pentru a le ajuta să facă față rutinei zilelor agitate.

Rhodiola Rosea este, de asemenea, cunoscută pentru creșterea performanței sportive și arderea grăsimilor de pe abdomen. Suplimentele de Rhodiola sunt importante pentru o minte și un corp puternic și sănătos.

Dacă dorești să beneficiezi de oricare dintre acești factori în viața ta, poți lua în considerare adăugarea de Rhodiola Rosea ca suplimente zilnice.

Top 4 cele mai bune extracte și suplimente de Rhodiola Rosea

Flacon cu suplimente alimentare Rhodiola Rosea Aliness.Supliment alimentar Rhodiola Rosea 500 mg Aliness

500 mg de Rhodiola în fiecare capsulă, cu puternice proprietăți tonifiante, benefice împotriva stresului.

Flacon cu suplimente alimentare de Rhodiola Rosea Now Foods.Rhodiola Rosea 500mg, Now Foods

Prietenos cu vegetarienii, 500 mg de Rhodiola ajută la atenuarea stresului. Nu conține ingrediente modificate genetic.

Flacon cu suplimente alimentare cu Rhodiola Rosea Alevia.Supliment alimentar Rhodiola Alevia

O pastilă „pură” care nu conține nici o acoperire, colorant artificial, îndulcitori, gluten sau grăsimi hidrogenate.

Flacon cu suplimente alimentare de Rhodiola Life Extension.Rhodiola Extract, Life Extension

Susține metabolismul energiei celulare prin promovarea producției eficiente de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondrii.

Beneficiile Rhodiola Rosea

Reduce stresul

Rhodiola Rosea ajută la creșterea capacității de transport a oxigenului celulelor roșii din sânge și ne îmbunătățește energia și rezistența în perioadele de stres.

Când ești stresat, dioxidul de carbon și acidul lactic cresc și oxigenul scade; Rhodiola Rosea poate acționa împotriva acestui lucru. Dacă avem mai multă rezistență și energie, ne putem îmbunătăți performanța la locul de muncă și în alte aspecte ale vieții noastre.

Rhodiola Rosea poate reduce hormonul stresului cunoscut sub numele de cortizol, care este o cauză a nivelurilor majore de stres în corpul nostru.

Cred că se poate afirma cu siguranță că majoritatea dintre noi ar aprecia o reducere a stresului pe care îl simțim în viața noastră de zi cu zi.

Te poate ajuta să arătați mai tânăr și să pierzi în greutate

Rhodiola Rosea poate încetini, de asemenea, procesul de îmbătrânire ceea ce înseamnă că te poți simți și arăta mai bine. Cine nu și-ar dori asta?

Rhodiola Rosea face, de asemenea, să se elibereze hormonul enzimatic cunoscut sub numele de lipază sensibilă,  care permite organismului să utilizeze grăsimea păstrată în celulele abdominale. Acest lucru poate ajuta la reducerea grăsimii de pe abdomen.

Îţi oferă performanţe mai mari

Dacă dorești să îţi îmbunătățești performanţele la antrenamente, Rhodiola Rosea ajută recuperarea și rezistența în timpul exercițiului, deci ar trebui să te gândești să adaugi acest lucru la stiva ta de suplimente.

Într-un studiu realizat în Jurnalul Internațional de Nutriție Sportivă și Metabolismul Exercițiului, se arată că acționează împotriva inflamației și determină o recuperare mai rapidă a mușchilor, ceea ce permite performanțe mai mari.

Muncim din greu pentru a rămâne în cea mai bună formă fizică posibilă, urmând diete și exerciții fizice. Luarea de Rhodiola Rosea poate ajuta la reducerea grăsimilor de pe abdomen și funcționează și mai bine atunci când este combinată cu exercițiile fizice.

Ameliorează depresia

Tulburarea depresivă majoră (MDD) este o afecțiune psihiatrică obișnuită care afectează aproximativ 350 de milioane de adulți din întreaga lume.

În ultimele trei decenii, utilizarea remediilor pe bază de plante a devenit răspândită ca tratament.

Se crede că Rhodiola Rosea are un impact pozitiv asupra activității axei hipotalamo-hipofizo-adrenocorticale (HPA) care, la rândul său, modulează sistemul central de răspuns imunitar. Se crede că această acțiune joacă un rol cheie în modularea stresului și a capacității corpului de a se adapta la acesta.

Ce trebuie să cauți într-un supliment Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea este o plantă adaptogenă care provine din cele mai reci zone din Europa de Est și Asia. Este o plantă care crește pe munți în aceste zone.

Conține compuși numiți rosavine și salidroside. Cel mai bun raport al produsului este de 3 la 1. Ar trebui să cauți Rhodiola Rosea 100% liofilizată care nu conține aditivi sau umpluturi, acest lucru este considerat natural.

Capsulele Rhodiola Rosea au un efect stimulator asupra organismului în același mod ca și cofeina.

Doza zilnică recomandată variază, dar media din majoritatea studiilor pare să fie între 250 – 500 mg de două ori pe zi. Deși, dacă o iei pentru depresie, unele cercetări sugerează că poți crește doza la 600 mg pe zi.

Cu toate acestea, dacă ai afecțiuni medicale preexistente sau iei în prezent orice medicament, îţi recomandăm să te adresezi medicului înainte de a lua acest produs.

Care este cel mai bun supliment Rhodiola Rosea?

Cu atât de multe produse de pe piață, poate fi dificil să știm care este cel mai bun de ales. Am făcut cercetări și am ales primele 4 opțiuni pentru cele mai bune suplimente de Rhodiola Rosea.

Supliment alimentar Rhodiola rosea 500 mg Aliness

Flacon cu suplimente alimentare Rhodiola Rosea Aliness.

Acest produs de la Aliness are un raport de 3/1 dintre rosavine și salidroside pentru eficienţă maximă.

Aliness este o companie poloneză care se concentrează pe cea mai înaltă calitate, încredere și securitate. Produsele lor sunt produse în conformitate cu conceptul „etichetă curată”. Aceasta înseamnă că nu conțin ingrediente inutile. Capsulele nu conțin plastifianți, aditivi nocivi sau alergeni. Prin urmare, sunt potrivite chiar și pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau lactoză. Toate ingredientele conținute în suplimentele lor nu conțin organisme modificate genetic (fără OMG).

Avantaje

 • Instrucțiunile de dozare clare
 • 500 mg pe capsulă
 • 100% natural
 • Nu conține organisme modificate genetic (fără OMG)

Dezavantaje

  • Preț destul de mare

Verifică preț Rhodiola Rosea Aliness aici!

Rhodiola Rosea 500mg, Now Foods

Flacon cu suplimente alimentare de Rhodiola Rosea Now Foods.

Acest produs provine de la binecunoscuta marcă de suplimente Now Foods și are un raport de 3/1 dintre rosavine și salidroside. Pe partea de dezavantaje, are o aromă puternică de trandafir, care poate să nu se potrivească papilelor gustative ale tuturor.

Avantaje

 • 500 mg pe capsulă
 • Instrucțiuni de dozare clare
 • 60 capsule în fiecare flacon
 • Fără gluten și soia
 • Fabricat în SUA

Dezavantaje

  • Preț mare
  • Aroma puternică de trandafir

Verifică preț Rhodiola Rosea, Now Foods aici!

Supliment alimentar Rhodiola Alevia

Flacon cu suplimente alimentare cu Rhodiola Rosea Alevia.

Acest produs de la Alevia conține extract hidroalcoolic 15-20:1, din rădăcini cu 5% rosavine. Este ceva mai ieftin decât alte produse, ceea ce este un avantaj.

Avantaje

 • 60 comprimate
 • Instrucțiuni de dozare clare
 • Fără gluten și soia
 • Nu conține lianți sau umpluturi

Dezavantaje

  • Unii utilizatori consideră că aceste comprimate sunt mai greu de înghițit

Verifică preț Rhodiola Alevia aici!

Rhodiola Extract, Life Extension

Flacon cu suplimente alimentare de Rhodiola Life Extension.

Acest produs susține metabolismul energiei celulare prin promovarea producției eficiente de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondrii.

Din nou, capsulele de la Life Extension au un raport de 3/1 dintre rosavine și salidroside, care este raportul ideal, având 250mg extract per capsulă. Este recoltat după 4 ani de creștere și nu este modificat genetic. Cu toate acestea, este mai puțin scump decât alte produse.

Avantaje

 • 60 capsule
 • Raport ideal de rosavine și salidroside
 • Preț acceptabil

Dezavantaje

  • Doar 250mg per capsulă

Verifică preț Rhodiola Extract, Life Extension aici!

Alegerea noastră

Motivul pentru care Rhodiola Rosea 500 mg Aliness este o alegere excelentă, este în primul rând faptul că oferă cel mai bun raport recomandat 3/1 de rosavine și salidroside.

Nu conține umpluturi și este 100% natural. De asemenea, faptul că Aliness este o companie poloneză care se concentrează pe cea mai înaltă calitate, încredere și securitate, având produse în conformitate cu conceptul „etichetă curată” şi oferind astfel încredere suplimentară în calitatea produsului.

Din toate aceste motive, ar putea fi o alegere excelentă pentru majoritatea oamenilor care doresc să încerce un supliment de Rhodiola Rosea.

Citește și: Cele mai bune probiotice pentru sănătatea vaginală

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc