Cele mai bune suplimente energizante de pre-antrenament pentru începători

Review-cele-mai-bune-suplimente-energizante-de pre-antrenament-pentru-incepatori

Fie că tocmai te-ai antrenat recent sau dacă ești un mândru dependent de mersul la sala, la un moment dat vei dori să îți duci antrenamentul la nivelul următor.

Poate că ai auzit vorbindu-se despre suplimentele de pre-antrenament și ești curios să afli mai multe despre ele. Aceste suplimente își îndeplinesc așteptările?

În acest articol, voi răspunde la aceste întrebări și îţi voi împărtăși alegerile pentru cele mai bune suplimente de pre-antrenament pentru începători. Chiar ai nevoie de un supliment de pre-antrenament când începi să te antrenezi?

Top 4 cele mai bune suplimente energizante de pre-antrenament pentru începători

Recipient suplimente de pre-antrenament Optimum Nutrition.Aminoacizi BCAA Pre Workout, Optimum Nutrition

Un sistem complet pre-antrenament pentru a-ţi spori energia, puterea, rezistența și masa musculară. Fără creatină.

Recipient suplimente de pre-antrenament Nutrex Research.Lipo 6 Black Training Pre Workout, Nutrex

Pre-antrenament cu unele dintre cele mai puternice și avansate ingrediente pentru a-ţi îmbunătăți antrenamentul. Testat pentru substanțe interzise.

Recipient suplimente de pre-antrenament Kaged Muscle.Kaged Muscle In-Kaged, Complex pentru Energie

Beta alanina CarnoSyn brevetată crește nivelul de carnozină musculară. Ambalat cu ingrediente de înaltă calitate.

Recipient suplimente de pre-antrenament Cognix.Pre Workout EN Cognix, Fresh Raspberry

Pre-antrenament puternic, 2000 mg de citrulină totală împreună cu beta alanină. Folosește numai ingrediente susținute de cercetare.

Cine poate beneficia de un supliment energizant pre-antrenament?

Când începi un regim de antrenament, probabil că ai ca obiectiv fie să pierzi în greutate, fie să construiești mușchi, să arăți “în formă”, sau să combini ambele. Este posibil să atingi toate aceste obiective fără a lua un supliment pre-antrenament, dar probabil va dura mai mult.

Suplimentele energizante de pre-antrenament oferă o varietate de beneficii care te vor ajuta să profiți la maximum de antrenament. Ca novice, s-ar putea să ai impresia că suplimentele de pre-antrenament oferă pur și simplu energie. Cu toate acestea, aceste suplimente fac mult mai mult. Beneficiile suplimentare ale suplimentelor pre-antrenament includ:

 • – Construirea mai bună a mușchilor prin includerea aminoacizilor cu lanț ramificat (BCAA)
 • – Concentrare mai clară ca urmare a vitaminelor și a cofeinei
 • – Creșterea rezistenței care duce la o pierdere mai mare de grăsime.

Ingrediente uzuale din suplimentele pre-antrenament şi funcțiile lor

Pe măsură ce cauți cele mai bune suplimente de pre-antrenament pentru începători, vei observa că cele mai apreciate mărci conțin multe dintre aceleași ingrediente. Fiecare ingredient are propriul scop. Iată câteva ingrediente.

Proteine din zer

Proteinele stimulează creșterea musculară. Acest lucru se aplică indiferent dacă le obții din alimentele din dieta ta sau dacă asimilezi proteine din zer, care metabolizează puțin mai ușor decât proteinele pe care le obții din alimentele pe care le consumi. Proteina din zer vine de obicei sub formă de pulbere și o amesteci cu lichid.

Beta alanină

Beta alanina este un aminoacid care reduce oboseala musculară, astfel încât să te poți antrena mai mult. Îți elimină, de asemenea, senzația de arsură pe care o simți atunci când ai făcut un antrenament greu.

Cofeină

Poți obține o doză de cofeină în cafeaua de dimineață sau în băutura energizantă de după-amiaza târzie. Cofeina îți trezește celulele și te face să te simți mai alert. Multe suplimente conțin cofeină, deci dacă nu dorești să adaugi cofeină suplimentară într-o zi obișnuită, caută un supliment fără cofeină sau sări peste cafeaua de dimineață.

Nitrat de creatină

Mulți producători adaugă creatină în formulelor lor, deoarece crește rezistența și crește masa musculară. Creatina îți satură literalmente mușchii și îi lasă să lucreze dincolo de ceea ce poți face fără ea. Ia-o în fiecare zi, chiar și în zilele de odihnă, înainte sau după antrenament. Creatina îți oferă o forță suplimentară, iar nitrații dau o cursă de sânge mușchilor tăi, care este denumită în mod obișnuit „pompare”.

Cum să iei un supliment energizant pre-antrenament

Suplimentele pre-antrenament vin sub formă de pulberi și capsule. Majoritatea prospectelor acestor suplimente te instruiesc să le iei cu 20-30 de minute înainte de a începe antrenamentul. Pudrele pot fi integrate în smoothie-urile de pre-antrenament pentru a îţi oferi un impuls major și pentru a te menține în formă pe toată durata exercițiului.

Dacă ești ca mine și te îndrepți direct spre sală de la serviciu, probabil vei găsi capsulele mai convenabile. Capsulele nu necesită pregătire, le poți duce oriunde şi lua oricând.

Aminoacizi BCAA Pre Workout, Optimum Nutrition

Recipient suplimente de pre-antrenament Optimum Nutrition.

Fie că este vorba de antrenamente la sală, ciclism, alergare, drumeții, ciclism, practicarea sporturilor de echipă sau doar efectuarea sarcinilor zilnice, Amino Energy Plus Electrolytes îţi oferă cofeină pentru a sprijini energia și concentrarea şi aminoacizi pentru a sprijini recuperarea musculară.

Se poate consuma oricând ai nevoie de un impuls de energie, sau pentru a recupera electroliții pierduți prin transpirație în timpul exercițiului. Adulții sănătoși au nevoie de minerale precum potasiu, sodiu și magneziu. Acești electroliți ajută la susținerea funcției musculare și a echilibrului fluidelor.

Conține BCAA şi arginină, 100 miligrame de cofeină din surse naturale, 5 grame aminoacizi şi doar 5 calorii pe porție (zero zahăr). Testat pentru substanțe interzise.

Avantaje

 • Nu provoacă furnicături corporale
 • Nu te hiperactivează
 • Îți stimulează metabolismul
 • Oferă buna „pompare” mușchilor

Dezavantaje

  • Poate fi necesar să ajustezi doza din cauza nivelului de cofeină
  • Unii utilizatori au raportat ușoare tulburări de stomac

Verifică preț Aminoacizi BCAA Pre Workout, Optimum Nutrition aici!

Lipo 6 Black Training Pre Workout, Nutrex

Recipient suplimente de pre-antrenament Nutrex Research.

Lipo 6 Black Training de la Nutrex Research este formulat în jurul puterii aminoacizilor și creatinei. Nu este gândit pentru cei slabi. Este un supliment pre-antrenament puternic care te va asigura că ajungi la sală în stil de luptător complet. Ar trebui să rezervi acest pre-antrenament numai pentru sesiunile de exercițiu cele mai serioase si solicitante. Te energizează rapid şi vei crește intensitatea antrenamentului la un nivel care te va surprinde. Creează o forță puternică pentru a construi mușchii, a impulsiona metabolismul, a spori energia și a îmbunătăți rezistența.

Avantaje

 • Oferă energie fără să îţi dea senzații de amețeală
 • Nu are acel gust chimic sau nisipos
 • Fără coloranți artificiali

Dezavantaje

  • Cofeina este prea puternică pentru unii oameni
  • Un pic mai scump decât produsele comparabile

Verifică preț Lipo 6 Black Training Pre Workout, Nutrex aici!

Kaged Muscle In-Kaged, Complex pentru energie

Recipient suplimente de pre-antrenament Kaged Muscle.

Kaged Muscle a adoptat o abordare în trei părți pentru a dezvolta această formulă cu ingrediente care abordează stimularea musculară, energia și rezistența.

Matricea de combustibil muscular conține aminoacizi precum L-Leucina, L-Isoleucina și L-Valina. Acești aminoacizi funcționează împreună pentru a-ți alimenta mușchii și a-i pregăti pentru un antrenament riguros.

Conține L-citrulină, carnozină și apă de cocos, care funcționează împreună pentru a-ţi oferi suficientă rezistență, ore în șir, în timpul antrenamentului.

A treia parte a acestei formule conține taurină, L-tirozină și cafea organică pentru a îţi sprijini sistemul neurologic și pentru a te menține alert mental. Cofeina provine din boabe de cafea verde.

Se vede cum această abordare în trei părți face lucrurile mai clare pentru începători. Utilizatorii au raportat că, folosind acest produs, au reușit să-și împingă mai mult rezistenta la antrenamente.

Avantaje

 • Cofeina este organică și este bine tolerată de majoritatea oamenilor
 • Formula din trei părți se adresează mușchilor oferind putere și rezistență
 • Te menține hidratat
 • Se dizolvă ușor în apă

Dezavantaje

 • Prea dulce pentru gustul unora
 • Unii utilizatori raportează stomac deranjat

Verifică preț Kaged Muscle In-Kaged aici!

Pre Workout EN Cognix, Fresh Raspberry

Recipient suplimente de pre-antrenament Cognix.

Pre Workout EN Cognix, include mai multe ingrediente pe care te aștepți să le găsești într-un supliment pre-antrenament, cum ar fi citrulina pentru rezistență, citicolina și cofeina  pentru a îmbunătăți concentrarea mentală și vigilența.

Combinația unică de ingrediente din acest produs îţi oferă voința de a face mai mult efort și duce la spargerea platourilor de slăbire.

Acest produs îşi face efectul rapid, deci este ceva de încercat dacă îţi place să te antrenezi la prânz.

Avantaje

 • Cofeina este ușoară și nu provoacă nervozitate
 • Nu provoacă furnicături corporale
 • Oferă doze bune de energie
 • Are efect rapid

Dezavantaje

  • Nu este suficientă cofeină pentru a avea un efect asupra unora

Verifică preț Pre Workout EN Cognix, Fresh Raspberry aici!

Suplimentul principal de pre-antrenament pentru începători

Câștigătorul clar pentru suplimentul de top pentru pre-antrenament pentru începători este Optimum Nutrition Amino Energy. Această formulă conține multe dintre ingredientele obișnuite care lucrează pentru a îţi crește energia, a scădea grăsimile și a construi mușchii. Acest produs are avantajul de a conține aminoacizi importanți și doar suficientă cofeină pentru a-ti  îmbogăți energia fără a te suprastimula.

Citește și: Cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de tip crossfit

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc