Poate ajuta grapefruit-ul și sucul de grapefruit la arderea grăsimilor?

Un pahar cu suc de grapefruit langa o felie de grapefruit in prim plan.

Iarna este sezonul asociat cu multe tradiții: atârnarea luminițelor, schimbul de cadouri, rezoluțiile de Anul Nou, și multe altele. Tradiția mea personală este mai puțin comună. În fiecare iarnă comand o cutie mare de grapefruit și aștept să ajungă la mine acasă.

Durează câteva săptămâni până ajunge pachetul, dar ziua în care ajung acasă și îmi văd pachetul cu grapefruit că mă așteaptă în fața ușii, mă face mereu foarte fericită.

E ceva ce mama mea făcea când eram copil, și acum că îmi trăiesc propria viață, continui tradiția. În articolul de astăzi vom încerca să răspundem la următoarea întrebare: Arde grapefruit-ul grăsimile?

Sezonul de grapefruit este din iarnă până la începutul primăverii, și asta înseamnă că în această perioadă din an, aceste citrice sunt mult mai gustoase decât altă dată.

Nu numai că sunt mai gustoase, grapefuitul ajută și la îmbunătățirea sistemului imunitar. Un fruct are 4 grame de fibre, o tonă de vitamina C și vitamina A, și totul la numai 100 de calorii.

Grapefruit-ul este visul unei persoane ce ține dietă și este și foarte sănătos și potrivit pentru dieta oricui.

Ce spuneți despre dietele cu grapefruit?

Poate sucul de grapefruit să ardă grăsimea? Folosind grapefruit-ul drept o armă pentru a scădea în greutate nu este o idee nouă. Așa numitele ”diete pe bază de grapefruit” sunt populare încă din anii 1970, și încă se folosesc.

Aceste diete susțin că persoanele ce participă înlocuiesc foarte multe dintre alimentele pe care le consumă în general cu grapefruit și cu sucul de grapefruit.

Făcând acest lucru, persoanelor ce țin dieta li se spune că vor pierde multe kilograme într-o scurtă perioadă de timp. Cu toate acestea, popularitatea acestui trend a lăsat persoanele confuze despre modul în care consumul de grapefruit ajută la pierderea în greutate. Poate grapefruit-ul să ardă grăsimile sau există altă explicație?

Adevărul este că majoritatea dietelor pe bază de grapefruit de tip fad doar taie un număr foarte mare de calorii, înlocuind alimentele cu fructe mici. Pierdeți în greutate deoarece consumați mai puține calorii decât ardeți, deci are sens faptul că multe persoane ce participă la această dietă ajung să slăbească.

Este mai mult o dietă de tip crash, ceea ce înseamnă că nu poate fi folosită pe termen lung, deoarece consumul grapefruit-ului ca înlocuitor pentru alimente nu reprezintă o modalitate de trai.

Consumul unui nivel prea mic de calorii poate fi la fel de nesănătos precum consumul excesului de calorii. Cu toate acestea, există o modalitate de a introduce grapefruit-ul în dieta dumneavoastră.

Chiar poate grapefruit-ul să ardă grăsimi? Nu. Este foarte simplu. Conținutul de fibre și apă al grapefruit-ului ajută oamenii să se simtă mai plini și mai satisfăcuți pentru o perioadă mai lungă de timp față de multe alte alimente. Acest lucru este real în cazul multor fructe.

Există și câteva beneficii de sănătate când vine vorba de grapefrut!

https://youtu.be/r71oXkOWu5I

Sucul de grapefruit

După cum am spus mai sus, în fiecare iarnă comand o cutie imensă de grapefruit. Cu toate că este extrem de delicios, după câteva săptămâni de mâncat grapefruit la micul dejun, mi se acrește puțin de același gust. Din fericire, am un storcător de fructe.

Storcătoarele de fructe sunt o bună modalitate de a consuma fructe și legume, deoarece scapă de fibre și le fac mai ușor de absorbit pentru corpul dumneavoastră, când vine vorba de vitamine și minerale.

Când vine vorba de grapefruit, dacă scoateți fibrele, scoateți și componentă ce ajută la pierderea în greutate?

Sau poate grapefruit-ul să ardă celulele grase? Se pare că există un nivel crescut de naringerin în grapefruit, un antioxidant ce ajută la stabilizarea metabolismului.

Asta înseamnă că în cazul în care consumați grapefruit în fiecare dimineață, șansele de a avea o cădere de glicemie mai târziu sunt scăzute. Este foarte benefic persoanelor ce suferă de diabet, dar este bun și pentru restul oamenilor.

Atunci când aveți o glicemie stabilă, nu veți mai simți la fel de mult nevoia de a consuma alimente nesănătoase și gustări de care nu aveți nevoie pe parcursul zilei.

Puteți beneficia de beneficiile oferite de acest antioxidant consumând fructul întreg, dar și bând suc. Și dacă nu vă place gustul sucului, îl puteți combina cu alte sucuri pentru a ameliora gustul. Eu consider că sucul de morcovi cu grapefruit este o combinație perfectă.

Un alt beneficiu ce vine împreună cu sucurile combinate este că veți obține o varietate de vitamine. Deci, poate grapefruit-ul să ardă grăsimea? Nu, dar vă oferă o alternativă în fața gustărilor ce conțin grăsimi.

Nu este un proces magic precum îl consideră anumiți oameni; dacă ați consumat grapefruit, nu înseamnă că se vor topi pur și simplu kilogramele din corp.

Partea bună este că acest fruct sănătos poate preveni supraalimentarea satisfăcându-vă și reglându-vă nivelul glicemiei din sânge. Poate, de asemenea, să ajute la îmbunătățirea sistemului imunitar și vă va oferi un plus de energie pe care îl puteți folosi în sesiunile dumneavoastră de antrenament. Tăind caloriile în plus și antrenându-vă în mod regulat veți pierde cu siguranță în greutate.

Citește și: Cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de tip crossfit

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc