Care sunt cele mai bune Probiotice pentru femei?

Fată turnând pastile dintr-un flacon în mână.

Tractul dumneavoastră digestiv este plin de așa numitele bacterii „bune” sau bacterii benefice. Acestea ajută la absorbția nutrienților în corp, instituie imunitatea și stabilesc ce este bun pentru corp și ce este un surplus ce trebuie eliminat.

Probioticele refac echilibrul dintre bacteriile rele și bune din intestinul dumneavoastră. Cele mai bune probiotice pentru femei conțin cantitatea necesară de bacterii benefice, ce vor rămâne în intestinul dumneavoastră pentru a-l păstra sănătos.

Importanța bacteriilor intestinale și a sănătății intestinului

Intestinul dumneavoastră nu este doar un tub gol ce filtrează alimentele din stomac până la evacuare; el conține un amestec bine echilibrat de bacterii ce stimulează digestia și absorbția de nutrienți.

Bacteriile benefice anihilează produsele secundare toxice care au fost create în procesul digestiv. (sursă). De asemenea, ele obstrucționează creșterea germenilor dăunători ce pot cauza diareea și alte deranjamente intestinale.

Vitamine Garden of Life- Raw Biotics Women.Garden of Life- Raw Biotics Women
“Suplimentul conține 85 de bilioane de UFC (Unități Formatoare de Colonii) ce garantează faptul că probioticele vor rămâne active până la data expirării.”

 

Flacon de probiotice RenewLife - Ultimate Flora Women’s Probiotic.RenewLife – Ultimate Flora Women’s Probiotic
“Este făcut special pentru a ajuta la păstrarea sănătății vaginale și pentru a combate nedoritele candidoze vaginale. Îmbunătățește procesul de digestie.”

 

Flacon de probiotice Hyperbiotics - PRO-Women.Hyperbiotics – PRO-Women
“În afară de faptul că produsul ajută la menținerea sănătății vaginale, suplimentul conține merișoare și D-manoză ce ajută sistemul urinar.”

 

Sedona Labs – iFlora Women Multi-ProbioticFlacon de probiotice Sedona Labs iFlora Women’s Probiotic.
“Creat pentru a preveni infecțiile tractului urinar, pentru a îmbunătăți sănătatea vaginală și pentru a ajuta digestia și tranzitul intestinal.”

 

Când apar problemele

Microorganismele „rele” din sistemul digestiv pot afecta celulele intestinale. (sursă)

Fiecare bacterie intestinală are un efect diferit. Unele pot cauza balonare, gaze și diaree, deoarece interacționează negativ cu alimentele. Altele preiau controlul aspra intestinului dumneavoastră, umplând spațiile destinate microorganismelor benefice ce ajută la absorbția vitaminelor esențiale

în corp.

Nu ține totul  numai de excrețiile tractului intestinal

Atunci când bacteriile nocive sunt prezente în cantități mari în interiorul intestinului, pot cauza simptome neașteptate ce nu par să se lege de problemele digestive.

Bolile sistemice autoimune precum artrita reumatică au fost legate de prezența anumitor bacterii în colon (sursă). De fapt, majoritatea afecțiunilor intestinale au intestinul ca punct de pornire.

Diabetul de Tip 2, gingivita și bolile de inimă sunt toate cauzate de inflamații. Reaprovizionarea intestinului cu bacterii benefice pot ajuta la distrugerea sau pot înăbușii bacteriile nocive care pot provoca afecțiuni periculoase și pot scădea imunitatea.

Cine poate beneficia de Probiotice?

Toată lumea poate beneficia prin folosirea celor mai bune probiotice. Persoanele ce nu au un regim nutritiv și echilibrat pot ingera alimente ce hrănesc bacteriile nocive mai mult decât pe cele benefice.

Dacă ați luat de curând antibiotice, cel mai probabil toate bacteriile au fost eradicate, iar imunitatea dumneavoastră este compromisă din acest motiv. Una din părțile bune ale probioticelor este că ajută la refacerea microorganismelor benefice în sistemul digestiv.

Chiar și bebelușii ce au fost născuți prin cezariană, sau ai căror mame au luat antibiotice în timpul sarcinii pot beneficia de un supliment alimentar ce conține probiotice, pentru a introduce bacterii benefice în corpul lor. Persoanele ce doresc să aibă o sănătate perfectă vor vedea îmbunătățiri după apelarea la probiotice.

Dacă aveți o boală auto-imună, suferiți de sindromul intestinului iritabil, aveți afecțiuni gastrointestinale sau aveți infecții urinare și candidoze vaginale periodice, probioticele vă pot ajuta la ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea sistemului imunitar. Personal, am descoperit că probioticele m-au ajutat la pierderea kilogramelor acumulate de-a lungul anilor.

De ce aveți nevoie de Probiotice

Flacon cu probiotice răsturnat.

Cum funcționează Probioticele?

Probioticele sunt bacterii active ce pot fi găsite sub formă de pudră. Capsule sau suspensie orală. Unele alimente, precum iaurtul, conțin doze mari de probiotice. Bacteriile se pot dezvolta și în kefir sau murături, odată cu procesul de fermentare.

Odată ajunse în interiorul tractului intestinal, bacteriile populează intestinul și creează un echilibru între bacteriile benefice și cele nocive.

În anumite cazuri, bacteriile nocive pot fi anihilate de către probiotice. Acest supliment este ca un impuls pentru creșterea sistemului imunitar ce vine din afara corpului.

Cum să alegeți un Probiotic

Nivelul de bacterii benefice care se găsește în alimente este adesea mult prea mic pentru a popula tractul intestinal. Probioticele pot fi luate ca supliment alimentar, însă există multe variații ale calității și efectivității. Ingredientele și potența probioticelor pot varia.

Diferite probiotice conțin o varietate de tulpini probiotice și cantități de bacterii. Unele tulpini, precum lactobacillus bulgaricus, ce se găsesc în majoritatea iaurturilor, ajung să fie distruse de către acidul gastric înainte de a avea o șansă de a ajunge în interiorul intestinului (sursă). Bifidobateria, ce se găsește în iaurtul Activia de la Danone ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv.

Suplimentele alimentare dietetice din pastile, capsule sau suspensii orale conțin anumite bacterii ce s-au dovedit a fi eficiente prin studii clinice. Atunci când luați un probiotic, este bine să alegeți unul ce va fi eficient în cazul simptomelor dumneavoastră.

Dacă doriți să luați probiotice pentru a vă îmbunătăți starea generală de sănătate, atunci este cel mai bine să alegeți o variantă ce conține cât mai multe tulpini, pentru a imita cât mai îndeaproape flora dumneavoastră intestinală.

Dacă aveți o anumită afecțiune, citiți cu atenție prospectul și eticheta suplimentului, pentru a vă asigura că acesta conține tipul de bacterie ce ajută în cazul simptomelor dumneavoastră.

Saccharomyces boulardii poate ajuta persoanele ce călătoresc des în cazul stărilor de diaree, și ajută, de asemenea, la refacerea microorganismelor ce au fost distruse după ce ați luat antibiotic.

Este dovedit că bifidobacterium animalis lactis Bi-07 vă poate ajuta să treceți mai repede peste o răceală comună.

Probioticele și sănătatea femeilor

Anumite probiotice sunt făcute special pentru anumite afecțiuni tipice femeilor. Atunci când bacteriile benefice sunt depășite numeric de bacteriile nocive, apar candidoza vaginală, infecțiile fungice cutanate și problemele intestinale. Tulpinile probiotice potrivite femeilor pot ajuta la anihilarea candidozei vaginale.

Infecțiile urinare afectează mai des femeile decât bărbații. Probioticele pentru femei pot ameliora simptomele infecției urinare și pot ajuta la prevenirea apariției lor. De asemenea, pot ajuta la menținerea greutății dorite și la reglarea glandei tiroide.

Calitatea contează

Atunci când decideți că doriți să luați probiotice, este important să faceți alegerea corectă. Unele probiotice nu conțin îndeajuns de multe bacterii active. Altele trebuie ținute la frigider și se deteriorează ușor în cazul în care nu sunt transportate sau depozitate în condiții optime.

Citiți în continuare pentru a afla care sunt cele mai bune 5 probiotice, în opinia mea.

Cele mai bune Probiotice pentru Femei

Garden of Life – Garden of Life RAW Probiotics

Vitamine Garden of Life- Raw Biotics Women.

Aceste probiotice RAW pentru femei nu conțin substanțe diluante adăugate suplimentar. Produsul susține că este creat pentru a ajuta la funcționarea optimă a glandei tiroide și la menținerea echilibrului drojdiei intestinale. Dacă suferiți de balonare și constipație, aceste probiotice pot fi soluția potrivită pentru aceste probleme.

Verifică preț Garden of Life – Garden of Life RAW Probiotics aici!

Renew Life – Women’s Vaginal Probiotics

Flacon de probiotice RenewLife - Ultimate Flora Women’s Probiotic.

Acest produs conține 10 tulpini bacteriene ce sunt cunoscute pentru efectul lor benefic în cazul sănătății vaginale. Formula cu eliberare temporizată oferă bacteriilor timpul necesar să ajungă unde trebuie. Flaconul conține 60 de pastile, și este recomandat să luați una pe zi. Această formulă nu conține lactate sau gluten.

Verifică preț Renew Life – Women’s Vaginal Probiotics aici!

Hyperbiotics – PRO-Women: Probiotice pentru femei cu extract de merișoare și D-Manoză

Flacon de probiotice Hyperbiotics - PRO-Women.

Aceste probiotice pentru femei susțin că au de 15 ori mai multe probiotice benefice sistemului digestiv decât pastilele obișnuite. Conține 30 de tablete cu eliberare temporizată ce trebuie luate doar odată pe zi.  Formula PRO-Women este creată pentru femeile ce suferă de infecții urinare. Acest produs este făcut în Statele Unite.

Verifică preț Hyperbiotics – PRO-Women aici!

Sedona Labs – Sedona Labs iFlora Women’s Probiotic

Flacon de probiotice Sedona Labs iFlora Women’s Probiotic.

Acest amestec urmărește menținerea sănătății feminine, incluzând bunăstarea vaginală și urinară. Acest probiotic este rezistent la acidul gastric, fiind eficient instantaneu pentru tractul intestinal. Susține că ajută la menținerea echilibrului digestiv și a nivelului de drojdie bacteriană intestinală. Fiecare doză conține 6 tipuri diferite de tulpini bacteriene și 30 de milioane de culturi active.

Verifică preț Sedona Labs – Sedona Labs iFlora Women’s Probiotic aici!

Concluzii

Dacă doriți să alegeți cel mai bun produs, la un preț bun, Garden of Life este cel mai eficient, având și un preț acceptabil. Cu toate că doza zilnică recomandată este de trei pastile, potența dozelor este similară cu cea a pastilelor Utimate Flora Women’s Complete Capsules de la Renew Life.

Dacă nu obișnuiți să luați probiotice, puteți începe prin a la o doză mai mică din probioticele de la Garden of Life, pentru a nu experimenta efecte secundare intense.

Fiecare persoană are parte de rezultate diferite după administrarea probioticelor, depinzând de ceea ce îi cere organismul.

Ar trebui să vedeți o îmbunătățire a digestiei, echilibrului drojdiei bacteriene intestinale și a problemelor urinare după administrarea oricărui probiotic din cele enumerate, însă Garden of Life ar putea avea cele mai bune rezultate. Vitaminele și mineralele adăugate probioticului ajută la creșterea sistemului imunitar.

Probioticele RAW de la Garden of Life conțin o varietate de tulpini bacteriene, precum Lactobacillus achidophilus, îmbunătățind flora naturală a sistemului dumneavoastră digestiv. Această formulă este perfectă pentru problemele uzuale întâmpinate de femei.

Microorganismele vă vor popula intestinul, iar probioticele din pastile vor hrăni bacteriile benefice, ajutându-le să se mențină în tractul intestinal pentru o stare de sănătate optimă.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc