Care este cea mai bună pudră proteică pe bază de ouă în 2024?

Cea-mai-buna-pudra-proteica-pe-baza-de-oua

În zilele noastre, foarte mulți oameni introduc pudra proteică, ce este un supliment alimentar, în dieta lor zilnică, din varii motive.

Unele persoanel le folosesc pentru a crește sau scădeaa în greutate, altele pentru a-și îmbnătății nivelul de nutrienți.

Ca și orice altceva ce urmează să ingerați, este foarte important să fiți informat corespunzător despre conținutul fiecărui supliment alimentar. Proteinele din ouă fiind proclamate standardul de top al suplimentelor alimentare, am decis să analizez care este cea mai bună proteină pe bază de albuș de ou de pe piață.

Cine ar trebui să folosească proteine pe bază de ou?

Cu toate că antrenamentul cu greutăți este văzut ca fiind o distracție rezervată bărbaților și bodybuilderi-lor înrăiți, își găsește ușor locul în rutina zilnică a turor persoanelor ce merg la sală.

Nutriția corespunzătoare joacă un rol important în rutina dumneavoastră de antrenament. Acest lucru se aplică și în cazul în care doriți să pierdeți în greutate, și atunci când doriți să depuneți masă musculară, sau orice alt obiectiv țintă persoanel aveți. O dietă echilibrată ce conține alimente întregi și suplimente pot ajuta la menținerea uni corp sănătos și puternic.

Proteina este unul din cei mai importanți macronutrienți într-o dietă – cea mai importantă în cazul depunerii masei musculare sau a refacerii acesteia. De aceea, toate peroanele ce au obiectiv setat ce se leagă de fitness aleg să își umple dieta de proteine.

Departamentul de Agricultură al Statelor Unite susține că doza zilnică recomandată de proteine per kilogram într-o zi în care ridicați greutăți este de 0,36 de grame. Cu toate acestea, doza este una modestă ce asigură exclusiv evitarea unei deficiențe de proteine în corp, pentru ca acesta să poată funționa după rutina sa zilnică.

Pentru persoanele ce participă la antrenamente grele sau antrenamente cu greutăți, cea mai potrivită doză de proteine zilnic este de 1 g per kilogram. Acest număr poate fi greu de atins. Cu toate că alimentele întregi organice precum curcanul, puiul sau ouăle sunt cele mai bune surse de proteine, multe persoane ajung să ia suplimente proteice pentru a umple golurile din dieta zilnică.

Cu toate că proteinele din zer sunt cele mai cunoscute, proteinele pe bază de ou pot fi benefice și persoanelor ce suferă de intoleranță la lactoză.

BulkSupplements – Egg White Paleo Protein PowderPungă cu proteine BulkSupplements – Egg White Paleo Protein Powder.
“O pudră proteică completă și curată. Fără ingrediente de umplutură. Conține o doză mare de amino azici. Nu conține lactoză.”

 
Recipient cu proteine Optimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg ProteinOptimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg Protein
“Proteine pe bază de ou de tip instant cu aromă de ciocolată. Conține toți cei 8 amino acizi esențiali. Nu conține lactoză. Nu conține aspartam.”

 

Recipient cu proteine Now Sports – Egg White Protein Vanilla Creme Powder.Now Sports – Egg White Protein Vanilla Creme Powder
“Pudră proteică cremoasă, pe bază de ou, cu aromă de vanilie. Conține 20 grame proteine de bună calitate și BCAA-uri (lanțuri ramificate de aminoacizi).”

 

Recipient cu proteine NAKED Nutrition – Vanilla Less Naked Egg Protein PowderNAKED Nutrition – Vanilla Less Naked Egg Protein Powder
“Conține numai proteine din albuș de ou, zahăr organic din cocos, vanilie și lecitină din floarea soarelui. 25g proteine, 8g carbohidrați și 5.9 g BCAA-uri.”

 

Pungă cu proteine Julian Bakery – Paleo Thin Protein Egg White Powder.Julian Bakery – Paleo Thin Protein Egg White Powder
“Pudră proteică fără gust. Conține pudră de albuș  și lecitină din soia. 25 grame proteine per porție.”

 

Ce este pudra proteică pe bază de ou

Proteinele pe bază de ou există de mai mult timp decât proteinele pe bază de zer sau de cazeină au apărut pe piață, fiind astfel cele mai de încredere siplimente pentru dietele persoanelor ce se antrenează cu greutăți.

Proteinele pe bază de ou sunt proteine complete. Asta înseamnă că poate oferi esențialul de amino acizi necesari corpului dumneavoastră pentru a menține și regenera tețuturile din corp – un important factor în antrenamentul cu greutăți.

Totuți, lafel ca orice aliment sau supliment, proteinele pe bază de ou vin cu argumentle lor pro și contra, pe care le vom expune mai jos.

Beneficiile proteinelor pe bază de ou

Proteinele pe bază de ou, mai ales cele ce sunt derivate din albuș de ou pur, pot oferi aproximativ de 4 ori proteinele conținute de un ou întreg, asta numai într-o singură lingură de pudră proteică.

Deoarece proteinele pe bază de ou nu conțin lactate, fiind o bună alegere pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. De asemenea, majoritatea pudrelor proteice conțin numai 2 g carbohidrați în fiecare doză, sunt o bună opțiune pentru persoanele ce țin o dietă săracă în carbohidrați sau o dietă paleo.

Riscurile proteinelor pe bază de ou

Ouăle crude nu trebuie consumate în cantități mari pe o perioadă lungă de timp. Din caza nivelului ridicat de avidin ce leagă puternic biotinul și poate aduce o deficiență de biotin. Această deficiență poate duce la căderea părului, probleme dermice și chiar și depresie.

Proteinele pe bază de ou sunt în general făcute prin uscarea prin pulverizare, proteinele ideale pe bază de ou ar trebui să fie gătite înainte de a fi consumate. Folosind proteinele pentru a face clătite este o variantă mult mai eficientă decât folosirea lor în shake-uri.

Există mereu riscul ca proteinele pe bază de ou să conțină patogeni periculoși precum Salmonella precum și urme de antibiotice și hormoni. Această posibilitate apare în momentl în care pudra proteică este de proastă calitate, de la pui crescuți în fabrici. De aceea, este foarte important să foloșiți o pudră proteică făcută din ouă organice ce au ca sursă de proveniență SUA.

Cele mai bune proteine pe bază de albuș din ou

Am analizat proteinele pe bază de ou de pe piață și am ales cele mai bune cinci proteine pentru a le aduce astăzi în fața dumneavoastră. Oricare dintre aceste variante este o alegere excelentă dacă doriți să adăugați proteinele pe bază de ou în dieta dumneavoastră obișnuită.

BulkSupplements –BulkSupplements Pure Egg White Protein Powder

Pungă cu proteine BulkSupplements – Egg White Paleo Protein Powder.

Atunci când vine vorba de pudre proteice, nu există variantă mai bună decât Bulksupplements și din motivul purității, dar și din motivul prețului.

Proteinele pe bază de albuș de ou de la această marcă au 23g proteine per porție, ce sunt incredibil de pure, singurul ingredient fiind albușul de ou.  Nu conține grăsimi, zaharuri și are foarte puține calorii.

Acest produs nu are aproape nici un alergen, nu conține preserativi sau aditivi și este făcut în SUA la o unitate de tip GMP. Cea mai bună parte a acestui produs este că a fost testat nivelul de puritate în laboratoare oferind astfel garanție. De asemenea, are și un preț foarte bun.

Singura problemă este lipsa unei arome. Dacă vă uitați după calitate la un preț bun, și un produs pur, atunci aceasta ar fi o alegere minunată.

Pro

 • Proteine pure din albuș de ou
 • 23 grame proteine per porție
 • Conține toți amino acizii necesari
 • Are numai un ingredient
 • Nu conține carbohidrați, zaharuri sau grăsimi
 • Are un conținut scăzut de calorii
 • Nu conține prezervativi și aditivi 
 • Nu conține lactoză, gluten, soia sau drojdie
 • Este făcut în SUA
 • Produs într-o unitate de tip GMP
 • Garanție de puritate oferită de testele făcute în laboratoare

Contra

 • Gust neplăcut

Verifică preț BulkSupplements – Egg White Paleo Protein Powder aici!


Optimum Nutrition – Optimum Nutrition 100% Egg Protein

Recipient cu proteine Optimum Nutrition – Gold Standard 100% Egg Protein

Optimum Nutrition este o firmă extrem de cunoscută pentru suplimentele alimentare în comunitatea de fitness. Oferă în mod continuu suplimente alimentare de calitate, deci nu este surprinzător faptul că una din cele mai bune proteine pe bazp de ou ar fi făcută de ei.

Această pudră oferă 24 grame de proteine per porție. Cu toate că este aromată, reușește să păstreze un nivel scăzut de calorii și carbohidrați. Are un profil complet de amino acizi și conține aminogen pentru creșterea nivelului de absorbție a proteinelor. De asemenea, nu conține lactoză, zaharuri și grăsimi saturate.

Problema cu acest brand este prețul foarte mare al produsului. Totuși, dacă aveți posibilitatea să plătiți mai mult pentru un brand bine cunoscut, atunci acesta ar fi produsul potrivit pentru dumneavostră.

Pro

 • Conține proteine din albuș de ou
 • 24 grame proteine per porție
 • Profil complet de amino acizi
 • Este făcută o firmă de încredere
 • Făcut într-o unitate de tip GMP
 • Făcut în SUA
 • 4 grame de carbohidrați per porție
 • Nu conține lactoză
 • Nu conține zahăr
 • Are o varietate de arome

Contra

 • Prețul este foarte mare

Verifică preț Optimum Nutrition – Optimum Nutrition 100% Egg Protein aici!


Now Sports – Egg White Protein Vanilla Creme Powder

Recipient cu proteine Now Sports – Egg White Protein Vanilla Creme Powder.

Aceste proteine pe bază de albuș de ou de la Now Foods sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru oricine dorește să ia proteine ca supliment alimentar  pentru pierderea în greutate. Conține numai 100 de calorii per porție și nu conține grăsimi, are numai 3 grame de carbohidrați și este un o excelentă alegere de shake pentru slăbit.

Oferă 20 grame de proteine per porție, de asemenea, este pasteurizată, nu este nevoie să fie gătită înainte de a fi consumată. Pasteurizarea dezactivează  glycoproteinele avidine. Acest lucr este perfect pentru persoanele ce foresc să combine proteinele cu lapte.

Acest produs este lipsit de majoritatea alergenilor, crustacee și lapte. De asemenea, este făcut în SUA.

Partea proastă este că nu are foarte multe porții incluse. De asemenea, mulți cumpărători susțin că produsul are un gust foarte neplăcut, dar el nu are arome incluse.

Verifică preț Now Sports – Egg White Protein Vanilla Creme Powder aici!

Naked Nutrition – Vanilla Less Naked Egg

Recipient cu proteine NAKED Nutrition – Vanilla Less Naked Egg Protein Powder

Această pudră proteică de la Naked Nutrition oferă o doză mare de proteine, adico 25 de grame per porție. Acest produs are aromă de vanilie ( încercând să acopere gustul de ou) dar nu folosește îndulcitori și coloranți artificiali.

Este importantă alegerea unui produs cât mai pur – acesta are numai patru ingrediente. Conține proteine din albuș de ou, zahăr organic  din nucă de cocos și aromă naturală de vanilie. Ouăle din care provin proteinele vin de la ferme din SUA și sunt procesate rapid pentru a obție o doză mare de BCAA, 5,9 grame per porție. De asemenea, nu este modificată genetic și nu conține gluten.

Din păcate, prețul este foarte ridicat, cu toate că fiecare pachet are destul de multe porții. Dacă sunteți dispus să cheltuiți mai mult pentru a vă asigura că folosiți un produs de calitate, aceasta ar fi o opțiune bună pentru dumneavoastră.

Pro

 • Pudră proteică cu proteine din ou
 • 25 grame de proteine per porție
 • 5.9 grame BCAA
 • Conținut scăzut de calorii
 • Făcut din ouă ce provin din SUA
 • Nu este modificată genetic
 • Nu conține gluten
 • Nu conține lactoză
 • Nu conține coloranți și arome artificiale
 • Are ingrediente simple și naturale
 • Are aromă de vanilie

Contra

 • Conținut ridicat de carbohidrați
 • Are un preț ridicat
 • Unii cumpărători au fost dezamăgiți de consistența prodsului

Verifică preț Naked Nutrition – Vanilla Less Naked Egg aici!


Julian Bakery – Protein Paleo Egg White Powder

Pungă cu proteine Julian Bakery – Paleo Thin Protein Egg White Powder.

Această pudră proteică pe bază de albuș de ou este perfectă pentru entuziaștii de antrenament paleo. Oferă o doză de 25 grame proteine per porție, nu este modificată genetic și ingredientele vin de la fermele din SUA. Deoarece dieta cere celor ce o urmează să reducă carbohidrații, acest produs conține mai puțin de 1 gram – este potrivită pentru oricine dorește să își realizeze obiectivul de pierdere în greutate.

Din păcate, produsul este foarte scump, luând în considearare faptul că vine în pachete foarte mici ce vor ajunge pentru mai puțin de o lună. De asemenea, persoanele ce au încercat această pudră susțin că are un gust foarte puternic de ou, ceea ce nu face acest shake cel mai plăcut la gust. Dacă sunteți un entuziasmat de antrenament și dietă de tip paleo și doriți să adăugați mai multe proteine rețetelor dumneavoastră, atunci aceasta este varianta potrivită pentru dumneavoastră.

Pro

 • Proteine pe bază de albuș de ou 
 • 25 grame de proteine per porție
 • Mai puțin de 1 gram de carbohidrați per porție 
 • Nemodificat genetic
 • Făcut din ouăle găinilor ce nu au fost tratate cu hormoni sau antibiotice
 • Făcut din ouă din fermele din SUA
 • Nu conține gluten 
 • Nu conține lactoză

Contra

 • Prețul este foarte ridicat
 • Are un puternic gust de ou.

Verifică preț Julian Bakery – Protein Paleo Egg White Powder aici!

Alegerea noastră

Consider că în alegerea unui supliment, un factor foarte important este conținutul de ingrediente pure și reale. Trebuie să știți în mod exact ce ingerați, mai ales pe termen lung. Din acest motiv, pudra proteică de la Bulk Supplements este cea mai bună alegere, în opinia noastră, de pudră proteică bazată pe albuș de ou.

Având numai un ingredient, este perfect pentru persoanele ce doresc să piardă în greutate și au alergii (altele în afară de ou) venind la un preț acceptabil. În concluzie, acest produs este cel câștigător.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc