Cel mai bun suport lombar pentru scaunele auto

Cel-mai-bun-suport-lombar-pentru-scaunele-auto

Iarba verde, verde, de acasă, după cum cântecul spune, poate fi foarte terapeutică. Într-o după-amiază leneșă de duminică, îmi place să merg la o plimbare cu mașina prin dealurile rurale și să privesc cu uimire creația lui Dumnezeu. Ceea ce nu mi-a plăcut niciodată fost durerea de spate copleșitoare care a însoțit adesea sau a venit după acele călătorii relaxante.

Sună familiar?

Pentru mulți oameni, mai ales dacă suferă deja de dureri de spate, deplasările zilnice la și de la serviciu vor fi uneori insuportabile. Cel mai bun suport lombar pentru utilizat în mașină poate face călătoria mai puțin stresantă prin reducerea durerii și a disconfortului. Aceste perne de susținere sunt concepute pentru a îţi îndepărta tensiunea de pe partea inferioară a spatelui, sporind în același timp confortul și oferind ameliorare  durerii sau rigidităţii.

Cel mai bun suport lombar pentru utilizat în mașină, este unul care umple golul dintre scaun și spate. Multe dintre pernele lombare la care ne-am uitat pot fi scoase cu ușurință din mașină pentru a fi utilizate la birou, în avion, la teatru sau la un eveniment sportiv. Utilizarea pe termen lung a unei perne de sprijin lombar va ușura durerea și va corecta postura, oferind coloanei vertebrale foarte necesara curbura naturală.

Ameliorarea durerii de spate începe cu sprijinul coloanei. Să aruncăm o privire asupra celor mai bune suporturi lombare pentru scaunele auto și de ce ai nevoie de unul. Pune-ţi centura! ora de vârf în trafic, este pe cale să devină mult mai confortabilă.

Top 5 cel mai bun suport lombar pentru scaunele auto

Suport lombar scaun auto Backmed.Perna ortopedică pentru suport lombar din spumă cu memorie – Backmed

Curele duble reglabile pentru a te asigura că perna nu alunecă. Husă din material respirabil hipoalergenic.

Dimensiuni suport lombar scaun auto Suporto.Perna lombară completă – Suporto®

Ideală pentru utilizarea în mașină, sau la birou. Utila şi pentru cei aflați în scaun cu rotile. Te protejează împotriva șederii incorecte.

Dimensiuni suport lombar scaun auto Vivo.Suport lombar pentru scaun auto Vivo

Nu are un miros chimic neplăcut. Plasă respirabilă pentru a preveni transpirația și a te menține răcoros în timpul utilizării

Suport lombar scaun auto Spinecare.Perna premium pentru suport lombar complet, Spinecare

Cu un design ergonomic, fabricată din spumă cu memorie acoperită cu o husă din material Velboa.

Suport lombar scaun auto Ortosan.Perna ortopedică Ortosan – Suport lombar

Ameliorează durerile provocate de sciatică, reducând presiunea asupra coloanei vertebrale.

Importanța sprijinului lombar

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, durerile de spate sunt a doua cea mai frecventă cauză de handicap. Pe măsură ce ne formăm stiluri de viață tot mai sedentare, petrecem o mare majoritate a zilei așezați, problemele legate de durerile de spate au crescut. Unul dintre cele mai comune moduri în care ne petrecem timpul într-o poziție așezată este în mașină sau când călătorim.

Aproape 90 la sută din călătoriile efectuate zilnic sunt cu mașina sau cu orice altă formă de transport terestru, inclusiv autobuze și trenuri. Pentru peste 180 de milioane dintre noi, conducerea cu mașina este principala noastră modalitate de a ajunge din punctul  A în punctul B, indiferent dacă mergi la și de la serviciu sau doar la supermarket. O mare parte din timpul petrecut într-o mașină, suntem așezați într-o poziție care poate agrava durerile de spate, în special în regiunea lombară.

Regiunea lombară, spus simplu, este partea inferioară a spatelui, cunoscută și sub numele de coloana vertebrală inferioară. Curbura naturală care se îndoaie ușor înainte, împreună cu stilul nostru de viață sedentar și postura slabă , forțează lombara să se deplaseze spre exterior și are ca rezultat dureri de spate, care pot deveni cronice în timp.

De ce ai nevoie de o pernă de sprijin lombară

În următorul videoclip Youtube, Dr. Joshua Dorsey, un chiropractor, explică modul în care îţi poți îmbunătăți postura în timp ce conduci pentru a reduce durerile de spate:

https://www.youtube.com/watch?v=ZBBqxAzJxJQ

Sună destul de ușor. Daaar…

Deși designul scaunelor auto a parcurs cu siguranță un drum lung de la scaunele incomode de altădată, multe încă nu oferă suficient suport pentru coloana vertebrală inferioară. Reglarea poziției scaunului auto îţi va corecta atât de mult postura. Iar un prosop înfășurat plasat în spatele tău va fi ineficient și va necesita o reajustare constantă.

Cel mai bun suport lombar pentru utilizat în mașină este plasat în partea de jos a spatelui și te va împiedica să stai într-o poziție înclinată. Poziția corectă va reduce întinderea ușoară a tendoanelor din coloana vertebrală, cunoscută sub numele de fluaj al tendonului și va reduce semnificativ durerile de spate. Fie o pernă sau o rolă mulate vor avea scopul de a umple spațiul dintre spate și scaun.

Ce să cauți la cel mai bun suport lombar pentru mașină

Pernele de susținere pentru sprijinul spatelui inferior au toate formele și dimensiunile, fiind conturate pentru un sprijin suplimentar. Un suport lombar bun ar trebui să ofere următoarele calități:

 • Confort
 • Durabilitate
 • Susținere
 • Corectabilitate

Deoarece vei folosi perna aproape zilnic și pentru perioade mai lungi de timp, ar trebui să alegi una care să fie durabilă și confortabilă. Dacă te uiți la o pernă cu spumă cu memorie, asigură-te că este o spumă cu memorie de înaltă calitate, care nu își va pierde forma sau suportul în timp. Un capac din plasă respirabil te poate ajuta să păstrezi perna răcoroasă și spatele să nu mai transpire în timp ce conduci.

Forma pernei îţi va afecta și confortul, sprijinul și modul în care îţi corectează postura. Suporturile lombare de înaltă calitate ar trebui să se potrivească perfect curburii naturale a coloanei vertebrale pentru a o proteja și a îţi întări mușchii. Indiferent de suportul pe care îl alegi, scaun complet sau doar o pernă, asigură-te că materialul  îți susține spatele.

Alți factori includ compatibilitatea cu mașina  și portabilitatea. Unele suporturi lombare pot fi prea voluminoase sau au curelele prea scurte pentru a se potrivi vehiculului tău. Încercă să te interesezi și să verifici dacă se potrivește cu marca și modelul mașinii tale înainte de cumpărare. Cele mai bune suporturi lombare vor fi portabile, astfel încât să le poți transfera cu ușurință de la o mașină la alta, sau chiar pe scaunul de birou sau pe un scaun de avion.

Cel mai bun suport lombar pentru mașină

Investiția într-un suport lombar bun pentru mașina ta, chiar daca este un pic mai mare, este cu siguranță mai ieftină decât intervenția chirurgicală corectivă sau utilizarea constantă a analgezicelor. Acum sunt multe, de fapt sute, de perne de sprijin lombare disponibile. De unde știi care este cea mai bună? Ei bine, m-am uitat la unele dintre cele mai vândute perne pentru a îţi arăta cinci care, în opinia mea, oferă cel mai bun suport lombar pentru utilizarea în mașină.

Perna ortopedică pentru suport lombar din spumă cu memorie – Backmed

Suport lombar scaun auto Backmed.

Aceasta este cea mai bine vândută pernă de spate din spumă cu memorie; atenuează stresul coloanei vertebrale cu un design ergonomic, ceea ce înseamnă că poate fi folosită și pentru alte zone ale spatelui, nu doar pentru cea lombară. Structura universală conturată îi permite să fie amplasată oriunde de-a lungul spătarului scaunului pentru ameliorarea durerilor gâtului, în partea superioară, medie, toracală și inferioară a spatelui sau coloanei vertebrale. Două curele reglabile asigură menținerea pe loc în timp ce conduci.

O spumă de memorie de 100% de calitate premium ușurează și ameliorează durerile acute și cronice și este un amestec formulat atât pentru confort, cât și pentru sprijin. O husă respirabilă, hipoalergenică permite fluxul de aer prin pernă pentru a îţi menține spatele rece și uscat în condiții mai calde.

Husa se poate curăţa în mașina de spălat. Produsul vine cu o garanție de 2 ani.

Avantaje

 • Versatilă
 • Poate fi utilizată pe toate zonele spatelui și gâtului
 • Design curbat cu laturile stânga și dreapta concepute pentru a se curba, susținând regiunea lombară
 • Husa hipoalergenică nu va irita pielea
 • Spumă de memorie de 100% fără aditivi și nu are tendința de a se lăsa sau de a se strica precum spumele mai ieftine
 • Moale, dar durabilă
 • Se poate spăla la mașină având husa detașabilă
 • Designul cu curele duble oferă o amplasare mai sigură mai ales când conduci
 • Garanție 2 ani

Dezavantaje

  • Unii clienți se plâng că curelele foarte lungi nu se potrivesc cu scaune de birou mai înguste
  • Miros puternic chimic
  • Poate fi rigidă în condiții de climă mai rece până când mașina se încălzește

Verifică preț pernă ortopedică pentru suport lombar – Backmed aici!

Perna lombară completă – Suporto®

Dimensiuni suport lombar scaun auto Suporto.

Această pernă lombară din spumă cu memorie de înaltă calitate figurează în mod constant în topul listelor de vânzare datorită prețurilor sale competitive. Un produs premium care nu numai că oferă asistență, ci îţi  îmbunătățește şi postura. O pernă de susținere, aliniindu-se perfect corpului protejând coloana și întărindu-ţi  mușchii.

O țesătură moale adaugă confort în călătoriile lungi, modelând în același timp conturul coloanei vertebrale. Compatibilă cu cele mai multe scaune, extensia curelei fiind de 80-143 cm.

Husa detașabilă poate fi curăţată în mașina de spălat.

Avantaje

 • Țesătura moale face ca această pernă sa fie fermă, dar confortabilă.
 • Spuma de memorie turnată precis te protejează de a sta în poziții dăunătoare greșite.
 • Te ajută să îţi corectezi postura.
 • Ușor de transportat
 • Preț rezonabil

Dezavantaje

  • Alți utilizatori s-au plâns că pierde forma în timp

Verifică preț pernă lombară completă – Suporto® aici!

Suport lombar pentru scaun auto Vivo

Dimensiuni suport lombar scaun auto Vivo.

Acest suport ortopedic pentru spate este complet confecționat din plasă care permite aerului să circule liber. Un alt bonus este reducerea mirosului chimic pe care îl întâmpini uneori la spuma de memorie. Chiar și atunci când e proaspăt ieșit din ambalaj, majoritatea clienților nu au observat niciun miros. Țesătura din plasă respirabilă oferă un echilibru între moliciune și fermitate.

Suportă o greutate maximă de 110kg, şi are un efect rapid, detensionând mușchii spatelui în câteva minute după instalare.

Are o curea reglabilă ce se extinde astfel încât să o poți fixa pe orice scaun, birou, mașină sau scaun avion.

Avantaje

 • Confecționat din plasă rezistentă dar flexibilă
 • Fără miros.
 • Ţesătură respirabilă asigurând o circulație excelentă a aerului
 • Preț foarte mic

Dezavantaje

  • Nu este la fel de confortabil pentru unii utilizatori, dat fiind ca nu există moliciunea dată de spuma cu memorie

Verifică preț suport lombar auto Vivo aici!

Perna premium pentru suport lombar complet, Spinecare

Suport lombar scaun auto Spinecare.

Spinecare este un brand de familie apărut din necesitatea de a asigura susținere celor care au o viață sedentara, petrecând ore în şir „legați” de un scaun de birou.

Perna este fabricată din spumă cu memorie şi este acoperită cu o husă din material Velboa, material de care te vei îndrăgosti la prima atingere.

Se fixează cu o banda elastică, astfel încât poate fi folosită pe orice fel de scaun. Preia forma naturală a coloanei așezând-o în poziția ei corectă.

Are recenzii foarte bune de la utilizatori care au folosit-o în diverse situații (la birou sau în autoturism).

Avantaje

 • Design ergonomic
 • Curea elastica de prindere, ajustabila pentru orice tip de scaun
 • Husa fabricata dintr-un material foarte prietenos la atingere

Dezavantaje

  • Miros puternic al spumei de memorie, dar care dispare după un timp

Verifică preț suport lombar complet, Spinecare aici!

Perna ortopedică Ortosan – Suport lombar

Suport lombar scaun auto Ortosan.

Această pernă de suport lombar de 100% din spumă cu memorie de la Ortosan ameliorează durerile provocate de sciatică, reducând presiunea asupra coloanei vertebrale si oferind confort in călătorii mai lungi.

O husă respirabilă 3D mesh detașabila, anti-alunecare, maximizează efectele terapeutice, fiind în același timp rezistentă la pete și echipată cu un fermoar ascuns pentru îndepărtare și curățare ușoară. O spumă cu memorie densă este modelată într-o formă ergonomică care te ajută să îţi ghidezi coloana în poziția corectă pentru confortul la condus.

Această pernă este suficient de compactă pentru a putea ajunge la birou, într-un avion sau chiar la un eveniment sportiv (știm cu toții cât pot dura unele meciuri de fotbal!).

Avantaje

 • Husa din material respirabil este atât rezistentă la pete, cât și ușor de îndepărtat pentru curățare.
 • Tamponul antiderapant o menține atașată de scaun.
 • Densă, dar moale.
 • Curea elastică pentru a se potrivi în jurul oricărui scaun

Dezavantaje

  • Unii clienți o considera de dimensiuni prea mari
  • Poate împinge spatele prea mult înainte în anumite mașini

Verifică preț perna ortopedică Ortosan aici!

Alegerea noastră

Nu este nimic mai rău decât să ieși din mașină cu dureri de spate chinuitoare și durabile după o călătorie lungă. Deși multe mașini pretind că vin acum cu suport lombar încorporat pe scaune, o pernă de sprijin pentru spate este o achiziție ieftină care îţi poate face călătoria mult mai confortabilă.

Pentru versatilitatea pe care o oferă, husa ușor de întreținut și spuma de memorie de înaltă calitate, cel mai bun suport lombar pentru utilizarea mașinii, în opinia noastră este perna ortopedică pentru suport lombar din spumă cu memorie – Backmed.

Poți găsi această pernă de spate de calitate superioară la un preț rezonabil de până-n 100 lei, care, dacă șofezi în mod regulat pentru perioade mai lungi de timp, pot fi cei mai bine bani cheltuiți vreodată.

Citește și: Cele mai bune probiotice pentru piele sensibilă şi acnee

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc