Cum te motivezi să slăbești?

Fata alergand pe niste trepte.

Nebunia cu pierderea în greutate

Pierderea în greutate a fost unul dintre cele mai populare subiecte de pe internet și se datorează problemelor masive de obezitate. Odată cu modul în care stilul nostru de viață a devenit mai digital, este mai ușor să ne informăm despre cum să slăbim, decât să facem ceva în acest sens.

Acest lucru a devenit o problemă majoră, în special în ceea ce privește ratele noastre de obezitate, în special în SUA, unde cel puțin 33% din populația lor este obeză. Este ca și cum 1 din 3 persoane transportă mai mult decât ponderea lor în grăsime și acest lucru este un fapt înfricoșător. Oamenii care se concentrează mai mult pe mâncarea instant/rapidă și preferă să mănânce în lanțuri ieftine de fast-food, neglijând valorile nutriționale ale ceea ce consumă aproape în fiecare zi.

Când întrebați o persoană „Burger sau salată?” răspunsul este ușor de ghicit, dar în realitate nu este o problemă de care să se râdă. De fapt, datorită modului în care majoritatea oamenilor preferă mâncarea nesănătoasă, problema cu talia a devenit mai mult decât o afecțiune fizică și este acum o problemă. Oamenii caută în mod constant modalități de a pierde rapid în greutate, dar nu le place  procesul sau munca pe care trebuie să o facă pentru a pierde în greutate.

Cu toate problemele legate de scăderea în greutate, există de fapt o modalitate rapidă de a slăbi? Răspunsul este cu siguranță DA.

Fă ceva

Ceea ce uită majoritatea oamenilor este că, la baza fiecărui plan de dietă, exerciții fizice și pierderea în greutate, este partea „de a face” pe care oamenii o pierd adesea. Pot să citească despre toate articolele, să vizioneze toate videoclipurile și să participe la toate seminariile dorite, dar atâta timp cât nu fac nimic, obiectivul lor de a slăbi nu va fi atins niciodată.

Este un lucru bun să te documentezi despre sănătate și fitness, dar ar fi mult mai bine dacă puteți găsi o modalitate de a vă motiva efectiv să faceți ceva în acest sens. Puteți începe întotdeauna încercând un program de fitness sau un ghid de dietă timp de cel puțin o lună.

Uneori, o lună este mai mult decât suficientă pentru a vedea dacă există rezultate în programul dvs. de slăbire sau dacă suplimentul dvs. preferat de slăbire funcționează. Ceea ce contează este că investești timp într-un program pe care îl alegi, deoarece nu există nicio  sau să pierzi în greutate rapid.

Dacă descoperi că urăști un program sau vezi că nu funcționează pentru tine, pur și simplu  treci la alt program. Abundența informațiilor disponibile pe internet este adesea copleșitoare, dar ar trebui să le folosiți în avantajul dvs. Odată cu era informației, practic nu există nicio scuză pentru a nu ști nimic despre cum să slăbești.

Sfaturi rapide pentru pierderea în greutate

Dacă ești suficient de motivat să acționezi în funcție de obiectivele tale de slăbire, iată câteva sfaturi rapide care funcționează pentru majoritatea oamenilor.

1. Reduceți aportul de zahăr

Una dintre cauzele obezității este consumul excesiv de zahăr. Oamenii care nu știu vă vor spune că o lingură de zahăr nu vă va face să vă  îngrășați 10 kilograme. Dar ceea ce nu știu este că zahărul este ascuns în majoritatea produselor noastre alimentare, iar oamenii, fără să știe, consumă prea mult din el. Ceea ce este mai înspăimântător este că oamenii consumă atât de mult zahăr în fiecare zi. De fapt, există multe modalități prin care zahărul vă poate îngrășa și, fără să știți, consumul de zahăr este doar una dintre ele.

Gândiți-vă: 1 linguriță (aproximativ 4,2 g) de zahăr conține 16 calorii și studiile arată că consumul mediu de zahăr pe an este de 27 kg sau aproximativ 60 de kilograme. Este vorba de aproximativ 74 g pe zi, iar AHA prescrie maximum 38 g. Este aproape de două ori consumul potrivit.

Chiar dacă vă reglați aportul de zahăr, este important să rețineți că adăugarea de zahăr nu este necesară.

2. Reduceți consumul de „alimente procesate”

Acest lucru nu are nevoie de explicații. De fapt, se știe că alimentele nesănătoase și procesate au mai multe efecte negative pentru corpul nostru decât aspecte pozitive.

Un burger va genera mai multe calorii decât o simplă salată. Un alt produs alimentar popular care te face să te îngrași sunt frappe-urile.

Având în vedere că frappe-urile sunt mult mai gustoase decât cafeaua cu gheață simplă, dar dacă scopul tău este să slăbești, ar trebui să-ți dai seama că mâncarea care te face fericit câteva minute poate provoca  depresie.

3. Mănâncă pentru a funcționa

Nu există o modalitate ușoară de a pierde în greutate, dar există o modalitate de a-ți contola cu ușurință obiceiurile alimentare. Există multe motive pentru care ar trebui să vă îmbunătățiți dieta, dar practic este vorba de a mânca pentru a funcționa înainte de a simți plăcere.

Nu este complicat și totuși oamenilor le este greu să evite să mănânce inutil. Un exemplu bun este atunci când aveți nevoie de o gustare rapidă pentru a vă calma stomacul. Ai opta pentru o pungă de chipsuri sau pentru câteva banane?

Numai spunând, știți pe care ar trebui să o alegeți, dar să spunem că o banană are mult mai multe beneficii pentru slăbit decât vă poate oferi cea mai mare sau cea mai organică / vegetariană pungă de chipsuri. Pur și simplu nu există înlocuirea alimentelor sănătoase şi naturale.

Pregătire

Pierderea în greutate este adesea tratată ca un termen intimidant, dar nu ar trebui să fie așa. De fapt, din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de ceea ce trebuie să facă pentru ca corpurile lor să fie într-o formă bună. Pentru a începe trebuie să vă faceți exerciţiile și să vă motivați să acționați după tot ceea ce ați aflat. Poate fi orice lucru la fel de simplu ca reducerea aportului de zahăr, să mâncați verdețuri  sau ceva la fel de complex ca un program complet de slăbire.

Până la sfârșitul zilei, totul se va rezuma la hotărârea ta de a fi sănătos sau de a putea îmbrăca  acea pereche de pantaloni pe care nu ai mai purtat-o ​​din liceu.

Citește și: Cea mai bună marcă de complex de vitamina B de cumpărat

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc