Care sunt cele mai bune pastile pe bază de oțet din cidru de mere?

Cele-mai-bune-pastile-pe-baza-de-otet-din-cidru-de-mere

Oțetul din cidru de mere este un remediu ”băbesc” ales de multe persoane pentru mai multe afecțiuni. Este plin de nutrienți, a fost proclamat drept un remediu sa elixir minune și multe persoane beau zilnic din el pentru a profita de beneficii.

Totuși, nu știu cum considerați dumneavoastră, dar a bea oțet este cea mai îndepărtată idee a mea despre o senzație plăcută! Dacă și dumneavoastră gândiți la fel, dar doriți să profitați de beneficii, aveți noroc, există un supliment pe piață. Dar care sunt cele mai bune pastile pe bază de oțet din cidru de mere? Să ne uităm peste ele.

Flacon de pastile de oțet de mere Nutricost.Nutricost Apple Cider Vinegar Veggie Capsules 500mg
„Capsule vegetale ușor de ingerat, ce conțin oțet din cidru de mere de calitate superioară. Nu conțin ingrediente de umplutură. Nu conțin gluten.”

 

Flacon de pastile de oțet de mere NOW Foods.NOW Foods – Apple Cider 450mg
„Concentrația de acid acetic a oțetului natural din cidru de mere este de 35%. Potrivit pentru persoanele vegetariene. Nu conține gluten, ou sau soia.”

 

Flacon de pastile de oțet de mere Source Naturals.Source Naturals Apple Cider 500mg
“Oțet natural de cidru cu o concentrație de până la 35% acid acetic. Potrivit pentru vegetarieni. Fără gluten, ouă și soia.”

 

Flacon de pastile de oțet de mere Nova Nutritions.Nova Nutritions – Apple Cider Vinegar Pills 500mg
„Capsule ușor de ingerat, pline de vitamine și minerale. Produsul ajută digestia și circulația. Conține miere.”

 

Flacon de pastile de oțet de mere American Health.American Health – Vinegar Tablets, Apple Cider 200 count
„Potrivite pentru persoanele vegane, cu celuloză vegetală și sterate de magneziu vegetale. Nu sunt modificate genetic. Nu au arome artificiale.”

Ce este oțetul din cidru de mere?

Oțetul din cidru de mere este produs prin fermentarea merelor sfărmate. Este făcut printr-un proces ăn doi pași, similar producerii alcoolului.

La început, merele fermentează fiind acoperite de drojdie și produc o soluție alcoolică. În următorul pas, bacteriile sunt adăugate, transformând alcoolul în acid acetic – substanța de bază a oțetului. Nu este de mirare că în franceză, oțetului i se spune vin acru!

Oțetul este folosit de mii de ani drept tonic și remediu natural pentru mai multe afecțiuni. Oțetul din cidru de mere lichid este foarte popular în comunitățile medicinei alternative ce promovează beneficii precum pierderea în greutate, ameliorarea simptomelor diabetului și scăderea nivelului glicemiei din sânge.

Beneficiile oțetului din cidru de mere

Anihilează bacteriile

Oțetul din cidru de mere anihilează mai mulți patogeni, printre care și anumite bacterii.(sursă) Chiar și Hippiocrates, cel ce  este considerat părintele medicinei vestice, folosea oțetul pentru curățarea rănilor.

Oțetul este în general folosit pentru conservarea alimentelor și prevenirea apariției bacteriilor precum E.coli.

Scade nivelul glicemiei din sânge și previne apariția diabetului.

Conform Asociației Americane a Diabetului, 29.1 milioane de americani suferă de diabet, deci 9.4% din populația SUA. Mai mult decât atât, diabetul este a 7a cea mai mare cauză de deces în SUA, cu 234,051 cazuri de deces atribuite diabetului anual.

Se înțelege de ce orice soluție naturală ce poate lupta împotriva aceste boli este foarte importantă.

Un număr larg de studii a dovedit că oțetul, mai exact, oțetul din cidru de mere sub formă lichidă, este remediul potrivit ce poate lupta împotriva diabetului de tip 2 din varii motive:

S-a dovedit faptul că oțetul din cidru de mere poate crește senzitivitatea insulinei între 19 și 34 de procente atunci când meniurile cu un conținut mare de carbohidrați sunt consumate. De asemenea, scade nivelul glicemiei din sânge și al responsivității insulinei.

Studiile arată că oțetul poate scădea nivelul glicemiei din sânge cu 34% atunci când se consumă 50 de grame de pâine albă de grâu.

Dacă luați două linguri de oțet din cidru de mere înainte de somn, nivelul glicemiei din sânge poate scădea cu 4%.

Dacă luați deja medicamente pentru scăderea nivelului glicemiei din sânge, cel mai bine este să consultați medicul înainte de a folosi un supliment, sau un remediu organic.

Faptul că oțetul din cidru de mere poate fi extrem de benefic este clar datorită variilor studii, mai ales în cazul persoanelor prediabetice ( în momentul de față 86 de milioane de americani, conform Asociației Americane a Diabetului) pentru a preveni creșterea nivelului glicemic, evitând clasarea ca diabetic.

Pierderea în greutate

Multe persoane au ales oțetul din cidru de mere drept remediu ajutător pentru pierderea în greutate. Foarte des, rețetele de slăbit naturiste pe care le puteți crea în confortul casei dumneavoastră sunt doar povești fără pic e adevăr, însă cercetătorii susțin că oțetul pare să fie bun, cu adevărat, în această situație.

Studiile arată că ingerarea oțetului împreună cu o masă bogată în carbohidrați vă va lăsa cu sentimentul de stomac plin și satisfacere, ducând la consumul mai puținor calorii pe parcursul zilei.

Un alt studiu, bazat pe obezitate, arată că ingerarea zilnică a oțetului duce la scăderea nivelului de grăsime abdominală și la scăderea în greutate.

Scade riscul de boli cardio-vasculare

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, bolile cardio-vasculare sunt cea mai mare cauză a decesului, pe plan mondial.

Există mai mulți factori biologici ce pot influența apariția bolilor cardio-vasculare, iar cercetătorii arată că oțetul poate avea efecte benefice în cazul mai multor factori.

Studiile făcute pe șobolani au arătat că oțetul din cidru de mere poate scădea nivelul trigliceridelor și al colesterolului.

De asemenea, un studiu realizat la Universitatea Harvard a arătat că femeile ce folosesc ca dressing pentru salată oțetul au un risc scăzut când vine vorba de bolile cardio-vasculare.

Dar despre pastilele pe bază de oțet din cidru de mere?

Dacă doriți să  aveți parte de beneficiile oțetului din cidru de mere, va fi nevoie să îl consumați în mod regulat. Puteți cumpăra o sticlă de oțet de la orice magazine alimentar, și puteți lua până la 2 linguri combinate cu apă sau suc, fiind o doză zilnică recomandată.

Cu toate acestea, nu toată lumea suportă gustul oțetului din cidru de mere! Vestea bună este că puteți opta pentru pastile pe bază de oțet din mere.

Pastilele pe bază de oțet din cidru de mere tind să conțină aproximativ 285mg de oțet din cidru de mere deshidratat și se consideră a avea aceleași beneficii nutriționale precum oțetul lichid. Cantitățile de nutrienți pot varia de la o firmă la alta.

Ce precauții trebuie luate atunci când luați pastile cu oțet din cidru de mere

În primul rând, deoarece pastilele cu oțet nu au fost reglementate de US Food and Drug Administration (FDA), deci există posibilitatea ca ceea ce conține să nu fie reflectat în mod cinstit. Având acest argument în minte, este foarte important , dacă doriți să optați pentru pastile c oțet din cidru de mere, să alegeți o marcă bine cunoscută.

Cu toate că pastilele pe bază de oțet din cidru de mere nu este reglementat de FDA, multe companii bine cunoscute ce fac suplimente creează pastile pe bază de oțet ce îndeplinesc cerințele celor de la FDA, ceea ce înseamnă că facilitatea lor întâlnește standardele celor de la FDA în cazul tuturor produselor create de ei.

De aceea este cel mai bine să cumpărați de la o companie bine cunoscută din SUA.  De asemenea, o companie ce fabrică produse de tip GMP ( bună practică de manufacturare a farmaceuticelor) de la o facilitate acreditată, astfel având siguranța unui supliment de calitate.

Când vine vorba de optarea pentru pastile pe bază de oțet din cidru de mere, sunt câțiva factori pe care trebuie să-i luați în considerare.

Luați aminte faptul că oțetul are o aciditate crescută. Consumul acestuia pentru o perioadă lungă de timp poate duce la slăbirea smalțului dentar și arsuri în zona interioară a gâtului. Puteți crede că aceste simptome apar numai în cazul oțetului lichid, însă. Arsurile în zona interioară a gâtului au fost simptome raportate și de persoanele ce au luat pastile pe bază de oțet din cidru de mere.

De asemenea, în cazul persoanelor ce au deja afecțiuni ale sistemului digestiv, pastilele cu oțet din cidru de mere pot agrava simptomele. De asemenea, din cauza efectului oțetului din cidru de mere asupra insulinei, persoanele ce suferă de diabet ar trebui să consulte un medic înainte de a lua suplimentul.

Cele mai bune pastile pe bază de oțet din cidru de mere

Am făcut o analiză asupra pastilelor pe bază de oțet din cidru de mere ce sunt pe piața curentă și am ales cinci cele mai bune produse pentru dumneavoastră.

Nutricost Apple Cider Vinegar 500mg

Flacon de pastile de oțet de mere Nutricost.

Suplimentul pe bază de oțet din cidru de mere de la Nutricost conține 500mg într-o capsulă gelatinoasă.

Acest produs nu conține ingrediente de umplutură și gluten și nu este modificat genetic. Vine la un preț foarte bun și conține dozajul pentru 8 luni, adică 240 de capsule, fiind o variantă perfectă pentru o opțiune pe timp îndelungat ce nu vă va afecta din punct de vedere financiar. Este făcut în SUA  și produsul este certificat de facilitățile de tip GMP.

Pro

 • 500mg per porție
 • Provizii de 8 luni
 • 240 capsule
 • Nu conțin gluten
 • Nemodificat genetic
 • Făcut în SUA

Contra

 • Capsule mari

Verifică preț Nutricost Apple Cider Vinegar 500mg aici!

NOW Foods – Apple Cider Vinegar 450mg

Flacon de pastile de oțet de mere NOW Foods.

Acest produs de la NOW Foods oferă o formulă potentă pe bază de oțet din cidru de mere de 900mg per porție, Făcut în SUA și acreditat de facilitățile de tip GMP, nu conține ingrediente de umplutură și majoritatea alergenilor. De asemenea, acest produs vine la un preț acceptabil. Singura problemă cu acest produs este că formula potentă a cauzat probleme în cazul sistemului digestiv.

Pro

 • Supliment pe bază de oțet din cidru de mere
 • 900mg per porție
 • Sub formă de capsule
 • Provizii pe 3 luni
 • Făcut în SUA
 • Cerificat de facilitățile de tip GMP
 • Preț acceptabil
 • Nu conține gluten

Contra

 • Poate cauza probleme gastro-intestinale

Verifică preț NOW Foods – Apple Cider Vinegar 450mg aici!

Source Naturals Apple Cider Vinegar 500mg

Flacon de pastile de oțet de mere Source Naturals.

Acest supliment pe bază de oțet din cidru de mere vine sub formă de tablete și oferă provizii pentru 4 luni, cu 500mg per porție, concentrația fiind de 35% acid acetic și 29mg de calciu. Singura problemă a acestui produs este faptul că tabletele sunt mult prea mari. Dacă nu suportați să înghițiți pastile, cel mai probabil veți prefera un alt produs.

Pro

 • 500mg per porție
 • 180 tablete per cutie
 • 35% acid acetic
 • 29 mg de calciu adăugat

Contra

 • Tablete extrem de mari

Verifică preț Source Naturals Apple Cider Vinegar 500mg aici!

Nova Nutritions – Apple Cider Vinegar Pills 500mg

Flacon de pastile de oțet de mere Nova Nutritions.

Acest produs de la Nova Nutritions oferă 500mg de oțet din cidru de mere sub formă de capsule, cu 10 de capsule per flacon, la un preț bun. Conform majorității utilizatorilor, este ușor de tolerat și are puține, sau chiar nici un efect secundar.

Pro

 • 500mg per porție
 • Sub formă de capsule
 • Provizii pentru 4 luni
 • Preț acceptabil
 • Făcut în SUA

Contra

 • Unii utilizatori nu au observat nici un efect

Verifică preț Nova Nutritions – Apple Cider Vinegar Pills 500mg aici!

American Health – Apple Cider Vinegar Tablets

Flacon de pastile de oțet de mere American Health.

Acest supliment pe bază de oțet din cidru de mere de la American Health are o formulă potrivită persoanelor vegetariene, oferă 200 tablete per flacon și 500mg  oțet din cidru de mere per porție. Este făcut în SUA, nu este modificat genetic și nu conține majoritatea alergenilor. Cu toate acestea, conține sterate ce sunt periculoase pe timp îndelungat.

Pro

 • 500mg per porție
 • 200 tablete per flacon
 • Potrivit persoanelor vegane
 • Nu conține soia sau gluten
 • Nu este modificat genetic
 • Făcut în SUA

Contra

 • Conține sterate

Verifică preț American Health – Apple Cider Vinegar Tablets aici!

Alegerea noastră

Pentru noi, suplimentele pe bază de oțet din cidru de mere de la Nutricost sunt cele mai bune. Nu numai că aceste produse sunt făcute în SUA și certificat de facilitările de tip GMP, oferă certitudinea unui produs de calitate.

Nu conține alergeni, fiind potrivit pentru majoritatea utilizatorilor. De asemenea, cea mai bună parte este prețul. Oferă provizii pe 8 luni la un preț mic, fiind potrivite pentru un buget limitat. În concluzie, sunt o bună alegere pentru oricine dorește să încerce pastilele pe bază de oțet din cidru de mere.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc