Cum face gândirea pozitivă diferența atunci când vine vorba de sănătatea ta generală (și cum să obții acest tip de gândire)

Fata cu o bluză albastră cu un smiley pus pe față.

Gândirea pozitivă: Un șablon cerebral optimist ce este adesea considerat ”hippie”. Această modalitate aparent liberă de a trece prin viață este mult mai puternică, folositoare și are un impact mult mai puternic decât vă puteți imagina. Cu toate că poate părea iresponsabilă și nepăsătoare , alegerea de a fi optimist (alegerea de a vă axa pe gândurile pozitive) este folositoare din punctul de vedere al sănătății, și este o decizie conștientă.

Unii oameni o consideră o soluție după ce au trăit cu starea de gândire negativă, depresia și senzația de nevrednicie. Partea frumoasă a gândirii pozitive este că puteți beneficia de la ea chiar din primul moment – nu contează cine ești sau în ce poziție a vieții vă aflați. Este la fel de simplu ca și luarea deciziilor de moment, luare deciziei de a sta pozitiv în fiecare aspect și scenariu pe care viața vi-l oferă.

Nu numai că este amuzant, eliberator și vă face să vă simțiți puternic, dar este și sănătos. Beneficiile legate de sănătate ce vin cu gândirea pozitivă se găsesc din belșug. Gândirea pozitivă și sănătatea merg mână în mână. Nu vă puteți aștepta să aveți o sănătate optimă dacă mintea dumneavoastră este negativistă. O viață pozitivă începe de la gândire; punct.

Este ușor să dați vina pe circumstanțe, lipsa de oportunități, sau orice altă scuză puteți găsi. O variantă mai eficientă de folosire a timpului dumneavoastră este de a accepta faptul că dumneavoastră dețineți controlul asupra propriei gândiri. Dumneavoastră, și numai dumneavoastră, aveți puterea de a decide pe ce cale doriți să mergeți, și să apăsați pe acel buton din mintea dumneavoastră; butonul ce pornește gândirea optimistă.

Cum vă poate ajuta gândirea pozitivă

Vă menține axat pe obiectivele dumneavoastră

Oprind ”zgomotul de fundal” al negativității vă va lăsa multe tipuri de spații pe care le puteți umple cu visurile dumneavoastră, fără a fi ținuți în spate de bariera negativității pe care mintea dumneavoastră o poate crea. În multe moduri, gândirea pozitivă este un exercițiu zilnic. Vă puteți îmbunătăți puterea ”musculaturii pozitive” prin implementarea acestor scenarii de gândire zilnic.

În fiecare zi, treziți-vă și permiteți-vă să vă amintiți care sunt prioritățile și principiile dumneavoastră. În acest mod, nu contează peste ce veți da pe timpul zilei. Cu gândirea dumneavoastră pozitivă, și optimistă, sunteți echipat corespunzător pentru orice poate să vă ofere viața.

Universul are o modalitate amuzantă de a vă ”testa” pe timpul vieții puterea minții. Puteți trece aceste teste cu brio atunci când aveți o gândire pozitivă.

Vă ajută să treceți peste negativism și criticism

Atunci când permiteți atenției să se îndrepte către evenimentele sau persoanele negative, vă luați singur oportunitatea de a vă umple de optimism. Negativitatea aduce mai mult negativism. În același mod, pozitivul aduce pozitivism. Deci nu este ceva complicat. Dacă doriți rezultate pozitive, concentrași-vă pe lucruri pozitive.

Vă crește starea de bine

Nimic nu vă strică buna dispoziție mai repede decât scăderea motivației, ce vă distruge starea de inspirație împingându-vă spre negativism. Nu vă subestimați puterea scenariilor de gândire. Gândirea negativă poate fi dezactivată. Pe de altă parte, gândirea pozitivă crește exponențial cu amplificarea stării de bine în viața dumneavoastră.

Vă face să vă dați seama de scopul vieții dumneavoastră

Menținerea unei gândiri optimiste vă menține centrat pe momentul prezent. Operând în acest stil de gândire puteți ține la distanță dezordinea, și vă ajută să rămâneți în contact cu scopul vieții dumneavoastră: care este de a vă maximiza potențialul ca ființă umană. Optimismul vă echipează pentru provocările mentale și limitările fizice și vă face să vă utilizați timpul într-un mod benefic.

Fata îmbrăcată în alb sărind într-un lan de grâu.

Puteți obține acest stil de gândire dacă vă reamintiți constant aceste sugestii

Deveniți uimit de frumusețea vieții

Ideea poate suna puțin stupid pentru anumite persoane. Dar, luați-o totuși în considerare. Gândiți-vă în trecut, la perioada în care erați copil. Gândiți-vă la cât de ușor deveneați fascinat de lucrurile mărunte: sunetul cauciucurilor de la bicicletă în timp ce pedalați pe stradă, sentimentul pe care vi-l dădea o furtună zgomotoasă, emoția pe care o simțeați când zburați în sus pe leagăn, trăirile pe care le-ați avut când vă cățărați în vârful unui copac.

Această modalitate de gândire; concentrarea pe micile detalii poate fi răspunsul. Întorcându-vă la cum gândeați pe vremea când erați copil vă poate permite să vedeți frumusețea. Atunci când observați frumusețea, apare gândirea pozitivă. Astfel, ocupați-vă mintea cu lucruri ce vă intrigă, lucruri frumoase, lucruri ce vă fac ”pielea de găină” și lucruri ce vă inspiră până în adâncul sufletului.

Nu vă faceți griji de opțiunile altora

Acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut. Dar, trebuie să știți că este cheia către fericire. Gândiți-vă la cel mai fericit și de succes om; fie atlet, actor sau activist.

Să-l luăm ca exemplu pe Michael Jordan. Este considerat universal ca fiind cel mai bun jucător de basketball din toate timpurile. Vă asigur, nu are parte de tot acest succes și de toate realizările pentru că a ascultat de critici. Cele mai fericite persoane sunt maestre în ignorarea negativității. Persoanele pozitive au o modalitate de contractare a persoanelor ce spun nu.

Din păcate, acest tip de persoane trăiesc într-o stare de gelozie deoarece nu își îndeplinesc propriile misiuni ale vieții. Astfel este mai bine pentru dumneavoastră să știți asta din timp și să nu le dați atenție. Ar trebui să vă pară rău de astfel de persoane, și gândiți-vă că, de multe ori, și-ar dori să fie în locul dumneavoastră.

Luați în considerare faptul că dacă nu vă potriviți într-un loc, probabil faceți ceva bine

Cu un stil de gândire pozitiv, este posibil să derutați alte persoane. Cei ce se luptă să iasă din locurile negre ale minții lor vor fi dați peste cap și enervați de gândirea dumneavoastră optimistă. Autenticitatea dumneavoastră îi va intimida, cel mai probabil pe alții ce luptă pentru a se găsi pe ei. Asta se poate manifesta prin gelozie sau negativism de la astfel de indivizi. Nu lăsați negativitatea să vă îndepărteze de misiunea dumneavoastră, despre care știți că este pe aceiași linie cu scopul dumneavoastră pe pământ: să străluciți.

Mai ales, atunci când lumina strălucește asupra întunericului, întunericul dispare. În alte cuvinte, fiind autentic, adevărat și pozitiv, veți inspira persoanele din jurul dumneavoastră să facă aceleași schimbări mentale în viețile lor. Este pozitiv pentru dumneavoastră, și pozitiv pentru cei din jurul dumneavoastră. Creați multă karma de bun augur pentru dumneavoastră dacă sunteți optimist.

În concluzie, beneficiile legate de sănătate sunt numeroase. Nu numai că veți deschide uși prin acest stil de gândire, dar vă va diminua și nivelul de stres, îmbunătățind vitalitatea și crescând entuziasmul pentru viață.

Transformând scenariile dumneavoastră de gândire în scenarii alternative pozitive țineți cheia spre fericirea dumneavoastră. Nu vă fie frică să tăiați și să schimbați ceea ce vă menține în spate. Concentrați-vă pe lucruri pozitive și priviți cum totul este mai bine.

Te-ar putea interesa și: Care este cel mai bun șampon pentru părul permanent și pentru părul vopsit

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc