Care sunt cele mai bune corectoare pentru monturi

Fată cu picioarele scoase pe geamul unei mașini.

Întrebați orice persoană care a avut probleme cu monturile, și vă va spune cât de dureroase pot fi. Operațiile de corectare a montului și recuperarea după acestea pot fi și mai dureroasă, și este un proces cu o durată lungă de timp. Din fericire, există multe variante naturale, incluzând folosirea unor corectoare pentru monturi, pentru a reduce durerea din zona montului și poate fi o modalitate ce vă poate scăpa de operație.

Vreți să aflați mai multe despre corectoarele pentru monturi?

Există multe tipuri de manșoane pentru monturi, pernițe pentru monturi și proteze pentru monturi ce se găsesc pe piață, toate având ca obiectiv reducerea durerii în mod natural, fără a fi nevoie de intervenții medicale sau chirurgicale.

Cele mai bune corectoare pentru monturi pot fi cea mai eficientă variantă de ameliorare a durerii și frecării ca dumneavoastră să vă puteți face activitățile zilnice, să puteți merge, alerga și chiar să faceți antrenamente mai complicate. Operațiile de corectare a montului sunt dureroase, corectorii pentru monturi nu provoacă durere, în general.

În mare parte, persoanele ce au probleme cu monturile pot scăpa de costul și durerea unei operații invazive prin simpla alegere a unui corector sau a unor proteze potrivite pentru monturi. Dacă durerea nu încetează, sau devine mai puternică, cel mai bine este să consultați un medic ce vă poate recomanda un tratament corespunzător pentru monturile dumneavoastră.

https://amzn.to/39vZfqzBeaut Bunion Corrector
„Un manșon medical ce realiniază degetele, reduce durerea provocată de monturi și ajută în cazul deformărilor.”

 

Corector monturi ale picioarelor Dr. Frederick's Gel Pad Bunion SleevesDr. Frederick’s Gel Pad Bunion Sleeves

„Include două manșoane, ce au o perniță care vine peste articulația degetului mare – oferă ameliorarea simptomelor provocate de monturi și a sursei principale de durere din zona monturilor.”

 

Corector monturi ale picioarelor Bunion Bootie Original Bunion BootieBunion Bootie Original Bunion Bootie
„Se găsește pe mărimi de la S la XL, pentru piciorul drept, sau pentru cel stâng. O barieră de 0.4 mm previne bătăturile.”

 

Corector monturi ale picioarelor Foot Love Original Bunion Active KitFoots Love Original Bunion Active Kit
„Un kit complet, ce cuprinde tot ceea ce este necesar pentru îndreptarea degetelor și tratarea monturilor, incluzând o carte de tip ebook și videoclipuri.”

 

Corector monturi ale picioarelor Dr. Scholl's Bunion CushionsDr. Scholl’s Bunion Cushions
„Simplu, dar eficient, produsul constă într-o pernă pentru monturi rezistentă la apă, creată pentru a putea fi purtată întreaga zi – are căptușeală interioară.”

 

Beneficiile folosirii corectorilor pentru monturi

Ca și majoritatea persoanelor, probabil știți deja că monturile, în sine, nu sunt ereditare, o problemă a piciorului sau a structurii dumneavoastră osoasă poate fi transmisă de la o generație anterioară. Având probleme ale structurii osoase în gene și neglijarea picioarelor poate cauza durerea și bătăile de cap provocate de monturi.

Având mai multă grijă de picioarele dumneavoastră poate stopa developarea monturilor. În următorul videoclip veți vedea câteva sugestii de cum să preveniți și să tratați monturile:

Dacă în istoricul familiei dumneavoastră aveți rude ce au avut probleme cu monturile, atunci purtând un corector pentru monturi sau proteze pentru monturi pot preveni apariția aceste probleme. Dacă monturile deja au început să apară, sau degetele dumneavoastră nu sunt aliniate corespunzător, atunci cel mai bun corector pentru monturi vă va permite să purtați pantofi ce până acum nu puteați.

Monturile sunt extrem de comune în cazul adulților, cu șanse de la 1 la 51% să developați această problemă, iar femeile sunt de zece ori mai predispuse la a avea monturi față de bărbați. Poate din cauza pantofilor delicați pe care îi poartă femeile, ce pot fi incomozi chiar și fără probleme în zona picioarelor, darmite dacă apar monturile sau bătăturile. Să aruncăm o privire la câteva tipuri diferite de corectoare pentru monturi pe care le puteți folosi pentru a ameliora în mod natural durerea.

Diferitele tipuri de corectoare pentru monturi

Există trei mari tipuri de corectoare pentru monturi pe care le puteți cumpăra fără prescripție medical în ziua de azi. Unele kit-uri de ameliorare a durerii provocate de monturi pot combina două sau mai multe dintre acestea, pentru a calma mai eficient durerea și pentru a ajuta la corecție.

Separatoarele de degete pentru monturi

Aceste separatoare sunt ușor de folosit și flexibile și se pun între degete pentru a le ține separate. Sun tuna dintre cele mai recomandate variante de corectare a monturilor în mod natural, fiind un proces simplu ce oferă ameliorarea durerii aproape în mod instantaneu.

Orteze corectoare de  poziției a degetelor

Una dintre cele mai mari problem ale persoanelor ce suferă de monturi este deformarea degetelor ce poate rezulta în degete strâmbe ce se mai pot numi și  ”degete ciocan” (contracția sau îndoirea articulației degetului ce îl face să arate ca un ciocan) – ce sunt, de asemenea, foarte dureroase.

O orteză de corectare și îndreptare a poziției degetelor este foarte eficientă în cazul realinierii degetelor în poziția lor originală, sau corectarea poziției trăgând ușor de degetul afectat spre exterior. Ușor de folosit, rezistente și destul de confortabile, acestea sunt alegerea perfectă pentru persoanele ce nu pot să poarte pantofi obișnuiți din cauza degetelor deformate.

Manșoanele pentru monturi sau protezele pentru monturi

Manșoanele sunt, probabil, cea mai comună metodă de ameliorare a durerii provocate de monturi. La fel ca orice altă proteză folosită pentru orice articulație din corp, oferă confort de-a lungul zile în timp ce realiniază degetele afectate în poziția lor corectă.

Sunt făcute, în general, din material moi dar ce oferă susținere ce sunt destul de discrete încât să poată fi purtate sub șosete sau în pantofi obișnuiți, incluzând tenișii. Cel mai bun manșon de corectare a monturilor va permite mișcarea piciorului cu ușurință, pentru ca dumneavoastră să vă puteți continua activitățile fizice zilnice.

Ce să luați în considerare

Atunci când alegeți un corector pentru monturi, este bine să luați în considerare grosimea materialului protectiv pentru a vă asigura că acesta va oferi un scut împotriva frecării și răzuirii, fiind, în același timp, destul de subțire încât să încapă în interiorul pantofilor. Manșoanele și separatoarele vor fi mult mai vizibile în cazul unor pantofi cu botul deschis sau a unor sandale, unde ar fi de preferat să optați pentru apărători sau pernuțe.

Severitatea dezalinierii este un alt factor important ce trebuie luat în considerare atunci când doriți să alegeți cel mai bun corector pentru monturi. În anumite cazuri, monturile se referă la degete extrem de dezaliniate.

Unele manșoane sau apărători ce se găsesc pe piață folosesc, mai nou, separatoare pentru degete sau proteze pentru monturi ce vor ajuta la realinierea degetelor dumneavoastră, cu toate că pot face manșoanele mai voluminoase. Le pot face, în același timp, și mai puțin flexibile, deci gândiți-vă bine dacă sunt sau nu necesare în cazul picioarelor dumneavoastră.

Cele mai bune corectoare pentru monturi

Atunci când doriți să alegeți cel mai bun corector pentru monturi, potrivit nevoilor dumneavoastră, există multe opțiuni ce se pot găsi pe piață în ziua de azi. Am analizat cele mai bine vândute produse pentru a vă oferi cinci alegeri ce, în opinia noastră, reprezintă cele mai bune corectoare de monturi pe care le puteți cumpăra în ziua de azi.

Beaut Bunion Corrector

https://amzn.to/39vZfqz

Un produs favorit al persoanelor active ce suferă de monturi, acest corector pentru monturi de la Beaut oferă o soluție completă pentru realiniere degetelor și alinarea durerii asociată cu hallux valgus și deformările din zona monturilor.

Spre deosebire de alte corectoare mai rigide, acest corector pentru monturi vă permite să vă continuați activitățile zilnice în timp ce protejează și oferă suport în zona monturilor. Le puneți pur și simplu pe picioare ca pe o șosetă și pot fi purtate cu șosete sau pantofi întreaga zi pentru corecție și confort maximum.

O variantă de tip manșon pentru monturi, corectorul reduce presiune și inflamația, atenuează simptomele monturilor și face mersul și antrenamentul mai puțin dureros. Gelul folosit în pernuțe ajută la protejarea pielii de la iritații în timpul mișcării. Drept bonus, acest manșon susține că poate reduce durerea asociată cu ”degetele ciocan”.

Pro

 • Manșoane de calitate făcute de un producător de încredere, din materiale de origine medicală
 • Confortabile
 • Extra gelul din interiorul pernițelor protejează de frecarea în interiorul pantofilor și apără piele sensibilă a picioarelor
 • Reduce în mod eficient durerea cauzată de monturi și de ”degete ciocan”
 • Ușor de pus și stă la locul lui, nu alunecă în timpul mișcării
 • Poate fi purtat în aproape orice tip de pantof
 • Ideal pentru persoanele ce duc un stil de viață activ și ce nu au nevoie de atât de mult suport cât oferă corectoarele rigide pentru monturi

Contra

 • Se vând în perechi, însă există o singură mărime universală
 • Pot fi prea mari pentru persoanele cu mărimi mai mici de 36-37
 • Gelul inserat în pernițe poate fi inconfortabil în zona dintre degete
 • Materialul se lasă după ce este purtat în mod repetat

Verifică Beaut Bunion Corrector aici!

Dr. Frederick’s Gel Pad Bunion Sleeves

Corector monturi ale picioarelor Dr. Frederick's Gel Pad Bunion Sleeves

Acest manșon pentru monturi de la brand-ul german Dr Frederick folosește o pernuță moale cu gel potrivită pentru încheietura falange metacarpiane (MTP) de unde provin monturile.

Creat pentru a fi folosit înainte, dar și după operație, poate fi folosit și în cazul afecțiunilor severe legate de monturi. Nu oferă multe opțiuni legate de realiniere ( operația este singura modalitate în care se poate rezolva această problemă) dar va ameliora eficient durerea și va preveni apariția monturilor.

Se vinde drept o pereche de două manșoane (pentru că aveți două picioare) , și se găsesc pe mărimea S și L, fiind destul de elastice încât să se potrivească oricărui tip de picior. Compania oferă returnarea banilor în cazul în care manșonul nu este potrivit. Cu toate că oferă ameliorare a durerii și stresului, aceste manșoane nu ajută la compresie, realiniere sau separare.

Pro

 • Design-ul manșonului menține pernița ferm plasată peste încheietura falangei metacarpiene pentru a stopa durerea de la rădăcină
 • Recomandat de mulți doctori pentru folosirea înainte sau după operație
 • Confortabile în momentul purtării
 • Material ușor și elastic ce se potrivește majorității persoanelor
 • Măsuri ușor de potrivit și returnarea banilor în cazul în care nu se potrivesc
 • Bună valoare, se vând în perechi

Contra

 • Mulți utilizatori se plâng de faptul că manșoanele se strâng sau se ridică în sus, mai ales dacă sunt purtate fără șosete
 • Pernuța se poate freca de degetul mare, mai ales în cazul unei persoane active ce aleargă sau ia parte la activități sportive
 • Nu sunt potrivite pentru realiniere
 • Oferă numai ameliorarea durerii sau suport după operație

Verifică Dr. Frederick’s Gel Pad Bunion Sleeves aici!

Original Buniot Bootie

Corector monturi ale picioarelor Bunion Bootie Original Bunion Bootie

Bunion Bootie este unul dintre cei mai cunoscuți producători de manșoane pentru monturi de pe piață. Manșoanele lor protejează, corectează, oferă suport și sunt confortabile în momentul purtării. O barieră extrem de subțire (0.4 mm) protejează împotriva bătăturilor, a frecării și înroșirii, în timp ce folosiți un înveliș pentru degetul mare ce ajută la îndreptarea temporară.

Este creat dintr-un material moale și flexibil ce oferă suport atunci când este purtat pe picioarele goale, dar și purtat în aproximativ orice tip de pantof. Oferă suport pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții.

Acest manșon este folosit, în genera, de profesioniști și de persoanele ce duc o viață activă și este foarte bine privit de specialiștii în medicină. Se găsește pe mărimile XS, S, M, L și XL, pentru piciorul drept, sau pentru piciorul stâng, ghidul de mărimi este unisex și vă permite să vă găsiți mărimea potrivită.

Bunion Bootie sugerează să purtați manșonul la început între 2 și 6 ore, crescând încet până ajungeți la purtarea acestuia pe durata întregii zile, manșonul fiind potrivit și pentru mers, alergare sau golf. (Mulți jucători profesioniști din NBA și NFL folosesc acest manșon).

Pro

 • Căptușit pentru a oferi extra confort
 • Material ușor și subțire ce se potrivește în interiorul majorității pantofilor
 • Conferă o ușoară realiniere
 • Învelișul pentru degetul mare ancorat de călcâi oferă suport non-stop, chiar și când efectuați activități fizice
 • Se comportă ca o barieră, prevenind bătăturile și frecarea
 • Recomandat de multe asistente și profesioniști din domeniul medicinei sportive
 • Multe variante de mărimi

Contra

 • Preț ridicat
 • Se vinde separat, pentru fiecare picior în parte
 • Mărimile pot fi imprevizibile existând multe cazuri în care acestea nu corespund
 • Materialul subțire se agață și se rupe ușor
 • Se recomandă purtarea șosetelor pe deasupra pentru a prelungi durabilitatea produsului
 • Există posibilitatea de a nu îndrepta sau separa degetele la fel de mult ca și protezele mai rigide
 • Va îndrepta degetele în momentul purtării, însă ele vor reveni rapid la poziția incorectă dacă este dat jos

Verifică Bunion Bootie Original Bunion Bootie aici!

Foots Love – Bunion Pad

Corector monturi ale picioarelor Foot Love Original Bunion Active Kit

Acest kit de la Foot Love conține o serie de dispozitive ortodontice create pentru a îmbunătăți condiția degetelor și a monturilor. Făcute din silicon durabil de calitate superioară, toate dispozitivele din acest kit sunt hipoalergenice, și nu vor provoca iritații pe pielea sensibilă și delicată.

12 pernițe premium pentru monturi și dispozitive de îndreptare a degetelor, create pentru stoparea agravării monturilor și îndreptarea degetelor, la un preț foarte bun, extrem de mic pentru sănătatea picioarelor dumneavoastră.

Ce conține mai exact pachetul? Două scuturi de îndepărtare standard, două dispozitive standard de îndepărtare a degetelor, două scuturi de îndepărtare pentru sport, două separatoare de degete pentru sport, două dispozitive de separare și întindere a degetelor cu gel albastru, și, într-un final, două pernițe de degete pentru piciorul gol/ pentru somn.

Împreună cu ceea ce numesc cei de la Foot Love ””Cheia seifului”- gratuit primiți o librărie de tip ebooks despre îngrijirea picioarelor, videoclipuri și articole – acest articol are ca și obiectiv prevenirea unei operații dureroase în zona monturilor. Cea mai bună parte este că produsul nu este de tip șosetă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-l curățați zilnic, le puteți purta 24/7, chiar și în timpul nopții, și pot fi spălate cu apă și săpun atunci când este nevoie.

Pro

 • Un chit complet pentru îngrijirea tuturor tipurilor de monturi
 • Include și un separator de degete moale și confortabil și include un separator chiar și pentru monturile mici sau bunioanete (monturi în zona degetului mic)
 • Oferă toate beneficiile protecției, îndreptării și reabilitării. Combinațiile diferite vă permit să purtați produsele cu sau fără încălțăminte
 • Pot fi purtate în timpul activităților sportive
 • Oferă corecție și ameliorare a durerii pe timp de noapte
 • Silicon de calitate superioară, nu provoacă iritații ale pielii

Contra

 • Nu sunt potrivite persoanelor cu picioare mai mici
 • Pot fi prea voluminoase și nu stau la locul lor
 • Unele separatoare de degete pot fi prea voluminoase pentru a fi purtate în interiorul pantofilor
 • Unii utilizatori consideră că siliconul din care sunt făcute nu este destul de dur pentru a îndrepta degetele în mod eficient
 • Nu se conformează în mod optim piciorului
 • Siliconul este destul de subțire și se rupe ușor, și tinde să alunece dacă este purtat peste șosete

Dr. Scholl Bunion Cushions

Corector monturi ale picioarelor Dr. Scholl's Bunion Cushions

Acest produs nu este neapărat un corector pentru monturi, dar dacă nu vă place ideea de a purta o proteză sau un manșon ce pot fi voluminoase și restrictive, această pernuță este cea mai bună opțiune.

Perna poate ajuta la protejarea piciorului și reducerea frecării de încălțăminte, și poate aplica presiune în zona monturilor pe parcursul întregii zile. Două straturi de pâslă moale oferă destul confort, și au un adeziv rezistent la apă ce menține perna atașată de piciorul dumneavoastră chiar și când transpirați/

Se găsesc în pachete de 8 pernițe, sunt discrete și nu vor da n efect voluminos picioarelor dumneavoastră. Potrivirea universală se referă la faptul că pot fi purtate în interiorul oricărui tip de încălțăminte pe durata întregii zile.

Probabil vă întrebați de ce au fost incluse aceste pernițe în analiza un corectoare pentru monturi, dar acest tip de pernițe se folosește de mult timp pentru reducerea durerii, presiunii și frecării, oferind alinare pe un timp îndelungat.

Pentru acele ocazii speciale când doriți să purtați un pantof fin, sau un pantof cu vârful deschis în care un manșon voluminos nu s-ar potrivi, aceste pernițe sunt ideale drept variantă de a ameliora în continuare durerea.

Pro

 • Nu va da un efect voluminos piciorului, oferă doar atenuare în zona montului
 • Ideal pentru pantofi mici ce pot provoca precare sau pot aplica presiune pe monturile dumneavoastră
 • Sunt mai discrete decât un manșon sa o proteză folosite pentru corectarea monturilor
 • Au cele mai bune efecte dacă sunt folosite împreună cu un manșon, fiind păstrate doar pentru zilele sau serile în care doriți să purtați pantofi mai eleganți, pentru a continua ameliorarea durerii provocate de monturi
 • Preț scăzut
 • Pachet de opt, ceea ce înseamnă că veți avea mereu o pereche la îndemână

Contra

 • Sunt de unică folosință
 • După o folosire, adezivul nu mai ține, iar pernițele sunt de unică folosință
 • Nu ajută la alinierea sau corectarea monturilor și degetelor
 • Nu previn monturile, doar ameliorează durerea
 • Adezivul este foarte puternic și mulți utilizatori s-au plâns că provoacă durere atunci când încearcă să le dea jos de pe picioare

Verifică Dr. Scholl’s Bunion Cushions aici!

Alegerea noastră

Corectoarele pentru monturi ce se vând fără prescripție medicală au ca și obiectiv ameliorarea durerii provocate de monturi, și a umflăturilor asociate cu frecarea.

Cu toate că fiecare dintre aceste metode analizate va ameliora eficient durerea, pentru calitatea și libertatea de mișcare și ameliorarea durerii oferită, Bunion Corrector de la Beaut sunt, după părerea noastră, cele mai bune corectoare pentru monturi în 2020. Recomandate de medici, plăcute de mulți utilizatori și folosite de atleți profesioniști, nu pot fi o alegere greșită.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc