Care sunt cele mai bune shake-uri organice pentru înlocuirea meselor principale – 2024?

Pahar cu shake pe un fundal roz văzut de sus.

Cu toții am făcut acest lucru de foarte multe ori: după o iarnă petrecută în haine de casă, vizionând seriale pe Netflix, inevitabilele kilograme în plus ale iernii se așează.

Vă spuneți că veți da jos câteva kilograme, și că veți convinge cântarul să își întoarcă acele în direcția favorabilă, dar uitați să mâncați mai puțin și să faceți mai multă mișcare. Vara este după colț, și vă întrebați cum puteți da cât mai repede jos kilogramele în plus.

Pot fi Shake-urile de înlocuire a mesei un răspuns? Posibil.

Desigur, o dietă cu mâncăruri scăzute în grăsimi și pline de nutrienții esențiali corpului, luate din ingrediente naturale este cea mai bună variantă de a pierde în greutate.

Cu toate acestea, uneori, în această lume unde viața se trăiește într-un ritm accelerat, prepararea unui meniu nutritiv, scăzut în grăsimi și plin de proteine este foarte complicată, sau chiar imposibilă.

Din acest motiv, shake-urile organice de înlocuire a mesei sună bine. Însă care sunt cele mai bune proteine organice de înlocuire a meselor? Asta veți afla mai jos.

Shake organic Garden of Life Raw Organic Vegan Meal Replacement.Garden of Life Raw Organic Vegan Meal Replacement
“Conține 20 grame proteine, îmbunătățit cu 44 de superalimente, printre care suc organic de ierburi, fructe și legume. Are 6 grame de fibre.”

 

LyfeFuel - All-in–One Meal Replacement Shake for Weight Loss & Active LifestyleAll-in–One Daily Essentials Shake
“Conține 18 grame de proteine obținute din plante, pentru a tăia senzația de foame, ajutând la controlarea pierderii în greutate. Conține 25 varietăți de ingredient obținute din alimente integrale.”

 

Healthy Skoop - All-in–One Breakfast Protein Organic Nutritional ShakeHealthy Skoop Plant Powered Breakfast Protein Organic Shake
“Conține 20 grame de proteine din plante obținute din orez brun, mazăre și cânepă. 50% din DZR (doza zilnică recomandată) de 12 vitamine și minerale cheie.”

 

CalNaturale Svelte Organic Protein ShakeSvelte CalNaturale Organic Protein Shake, Variety Pack
“Shake-ul proteic prefabricat oferă 11 grame de proteine și 20% din doza zilnică recomandată de fibre. Are o aromă bogată și cremoasă.”

 

Organic Meal, All-in–One Nutrition PowderOrgain – Organic Meal, All-in–One Nutrition Powder
“Conține 20 grame de proteine în pudra proteică de ciocolată. Un mix de fructe și legume organice, plus un mix de verdețuri și germeni.”

 

Avantajele și dezavantajele shake-urilor proteice de înlocuire a mesei

Cu toate că o dietă formată din multe fructe și legume ar trebui să fie prima dumneavoastră alegere, atunci când vine vorba de pierderea în greutate, shake-urile de înlocuire a mesei au și ele avantajele lor.

Convenabilitatea

Shake-urile de înlocuire a mesei sunt incredibil de convenabile, în special dacă sunteți pe fugă. Dacă sunteți o persoană mereu ocupată, ce fuge de la o ședință la alta, shake-urile de înlocuirea a mesei sunt o mult mai bună cale de a vă face necesarul de nutrienți față de mâncarea de tip fast food.

De asemenea, acestea oferă un mix de proteine, carbohidrați, nutrienți importanți, iar numărul de calorii este numărat pentru dumneavoastră. În acest mod, știți exact ceea ce mâncați, și puteți măsura după necesarul zilnic de calorii.

Gestionarea greutății

Mulți oameni își fac griji că aceste shake-uri de înlocuire a mesei sunt o soluție rapidă, ce nu ajută atunci când vine vorba de scăderea în greutate pe termen lung.

Cu toate acestea, cercetătorii Australieni scriu în Jurnalul de Nutriție despre shake-urile de înlocuire a mesei, și cum s-a descoperit că acestea sunt la fel de eficiente, când vine vorba de pierderea în greutate, ca și obișnuitele diete structurate pentru slăbire.

De fapt, un studiu susține că persoanele ce folosesc shake-uri de înlocuire a mesei, mai ales în stadiul incipient al pierderii în greutate, reușesc să piardă mai multe kilograme (12.3%) față de persoanele ce folosesc o dietă obișnuită bazată pe alimente (6.9%), pe o perioadă de 16 săptămâni. (sursă)

Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele ce vor să înceapă mai repede procesul de pierdere în greutate.

Nutriția

Cu toate că un shake de înlocuire a mesei de calitate ar trebui să conțină un nivel echilibrat de macronutrienți esențiali , ele nu conțin toți nutrienții de care are nevoie corpul pentru a se dezvolta corespunzător.

Spre exemplu, acizii grași Omega 3 și antioxidanții sunt absolut esențial pentru o dietă echilibrată și sănătoasă ce ține la distanță acumularea radicalilor liberi și luptă împotriva developării de boli cronice.

Înlocuirea unei mai proporții din dieta dumneavoastră zilnică prin shake-uri de înlocuire a mesei nu vă va oferi destui nutrienți. Astfel, aceste shake-uri sunt o bună alegere pentru înlocuirea unei singure mese, însă nu mai mult de atât.

Sustenabilitatea

Din nou, atunci când vine vorba de shake-urile de înlocuire a mesei, încercarea de a pierde în greutate numai cu ajutorul acestora nu este o dietă viabilă.

Cu toate că s-a dovedit că shake-urile de înlocuire a mesei sunt o bună metodă de a provoca accelerarea pierderii în greutate, o dietă pe o perioadă mai lungă de timp trebuie să aibă un plan detaliat și o nutriție sănătoasă și un plan regulat de exerciții fizice.

Altfel, cel mai probabil veți pune înapoi kilogramele pe care ați reușit să le dați jos imediat ce veți înceta să mai folosiți shake-urile și vă veți întoarce la dieta dumneavoastră obișnuită.

După ce să vă uitați când vine vorba de Shake-uri de înlocuire a mesei

Când decideți că doriți să cumpărați un shake de înlocuire a mesei, luați aceste detalii în considerare:

Verificați eticheta

Uitați-vă mereu după ingredient organice de calitate, ce nu conține ingrediente de umplutură ce nu sunt necesare, sau aditivi.

Ușurința de a fi combinată cu lichide

Cel mai bine este să găsiți o pudră ce poate fi combinată cu ușurință împreună cu laptele sau cu apa.

Caloriile

Verificați conținutul de calorii, depinzând pe obiectivul pe care vi l-ați setat, nivelul de calorii vă va influența decizia.

Conținutul de zahăr

Excesul de zahăr și nivelul scăzut de calorii anulează obiectivul shake-ului de înlocuire a mesei.

Carbohidrații

Verificați ca shake-ul să aibă o cantitate mică de carbohidrați, în cazul în care țineți o dietă cu puțini carbohidrați.

Care sunt cele mai bune shake-uri de înlocuire a mesei în 2020?

Garden of Life – Garden of Life Organic Vegan Meal Replacement

Shake organic Garden of Life Raw Organic Vegan Meal Replacement.

Acest înlocuitor al mesei este adus pe piață de către Garden of Life, acest furnizor fiind bine cunoscut pentru suplimentele sale organice.

Oferă 20 grame de proteine la numai 120 de calorii, toate vitaminele și mineralele importante, un mix de 44 de superalimente, în plus, conține probiotice și enzime ce ajută la digestive.

Este făcut în SUA, fiind aprobat de Departamentul American de Agricultură Organică, are certificare de la NSF, nu conține gluten sau modificări genetice. În plus, vine la un preț foarte bun.

Pro

 • Producător de încredere
 • 20 grame proteine
 • 120 calorii
 • Conține toate vitaminele și mineralele importante
 • Mix de 44 de superalimente
 • Mix de probiotice și enzyme
 • Vegan
 • Făcut în SUA
 • Aprobat de USDA organic
 • Certificat de NSF, fără gluten
 •  Nemodificat genetic

Contra

 • Gust neplăcut

Verifică preț Garden of Life Raw Organic Vegan Meal Replacement aici!

LyfeFuel – All-in–One Meal Replacement Shake for Weight Loss & Active Lifestyle

LyfeFuel - All-in–One Meal Replacement Shake for Weight Loss & Active Lifestyle

Acest shake de înlocuire a mesei de la LyfeFuel este cu adevărat excelent. Oferă o nutriție completă, cu numai 100 de calorii, are 18 grame de proteine, toate vitaminele și mineralele importante, verdețuri, mix de superalimente și un mix de fructe de pădure pline de antioxidanți. De asemenea, conține un mix de probiotice și enzime ce ajută la digestive.

Este vegan, nemodificat genetic, fiind un produs de calitate bazat pe plante. De asemenea, nu conține soia. Din păcate, oferă numai 14 porții per cutie, și este mult mai scump decât toate celelalte produse de acest tip la care ne-am uitat.

Pro

 • Nutriție bazată pe plante
 • 100 calorii/ porție
 • 18 grame de proteine
 • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri.
 • Include toate vitaminele și mineralele esențiale
 • Are adăugat un conținut de superalimente verzi și un mix de fructe de pădure
 • Enzime și probiotice benefice sistemului digestiv
 • Vegan
 • Nemodificat genetic
 • Nu conține soia și gluten

Contra

 • Numai 14 porții per cutie
 • Este foarte scump

Verifică preț Lyfe Fuel All-in–One Daily Essentials Shake aici!

Healthy Skoop – All-in–One Breakfast Protein Organic Nutritional Shake

Healthy Skoop - All-in–One Breakfast Protein Organic Nutritional Shake

Acest înlocuitor de masă de la Healthy Skoop oferă un conținut organic certificate de USDA, proteinele fiind obținute din plante.

Produsul este de o bună calitate, are numai 150 de calorii per porție cu numai 9 grame de carbohidrați și este lipsit de zahăr. Include toate vitaminele și mineralele esențiale, 20 grame de proteine din plante, din mazăre, cânepă și orez. De asemenea, conține un mix de fructe și legume și un mix probiotic benefic sistemului digestiv.

În concluzie, este un produs bun, dar, din păcate, este foarte scump, considerând faptul că fiecare tub conține 10 porții.

Pro

 • Are certificare USDA organic
 • 150 de calorii
 • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri
 • 20 grame de proteine
 • Proteine obținute din plante precum cânepa
 • Sursa de bază a proteinelor este un mix de mazăre și orez
 • Conține un mix de legume și fructe
 • Include probiotice benefice sistemului digestive

Contra

 • Are un preț ridicat
 • Include numai 10 porții per cutie

Verifică preț Healthy Skoop – All-in–One Breakfast Protein Organic Nutritional Shake aici!

Svelte – CalNaturale Svelte Organic Protein Shake

CalNaturale Svelte Organic Protein Shake

Acest produs de înlocuire a mesei de la CalNaturale oferă un shake gata preparat într-un ambalaj convenabil, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să fie amestecat cu nimic. Vine cu aromă de ciocolată, vanilie franțuzească și cappuccino, este făcut în SUA și are certificare organic de la USDA.

Shake-ul este unul responsabil în atunci când vine vorba de calorii, având 180 per porție. De asemenea, vine la un preț foarte bun. Din păcate, are un conținut crescut de carbohidrați (21g) și zaharuri (6g), ceea ce înseamnă că nu este cea mai bună alegere pentru toată lumea.

Pro

 • Ambalaj ce conține produsul gata preparat
 • Trei variante de arome
 • Este făcut în SUA
 • Certificare organic de la USDA

Contra

 • Conținut ridicat de carbohidrați
 • Conținut ridicat de zaharuri

Verifică preț CalNaturale Svelte Organic Protein Shake aici!

Orgain – Orgain Organic Plant Based Meal Powder

Organic Meal, All-in–One Nutrition Powder

Această pudră produsă de Orgain este una organică, fiind o pudră bazată pe plante ce vine cu o aromă de ciocolată.

Pudra oferă 20 grame de proteine per porție și poate fi un excelent înlocuitor de masă pentru atleți și culturiști, însă, are peste 200 de calorii, ceea ce probabil nu o va face să ajungă printre primele alegeri, dacă urmați o dietă în care vă controlați numărul de calorii.

De asemenea, are un conținut crescut de carbohidrați (24 grame), ceea ce înseamnă că nu este potrivită nici pentru dietele cu nivel scăzut de carbohidrați.

Cu toate acestea, este făcută în SUA, nu este modificată genetic și are certificare organic de la USDA.

Pro

 • 20 grame de proteine
 • Făcută în SUA
 • Nemodificată genetic
 • Cerificare organic de la USDA

Contra

 • Conținut crescut de calorii
 • Conținut crescut de carbohidrați
 • Are un gust neplăcut

Verifică preț Organic Meal, All-in–One Nutrition Powder aici!


Cu atât de multe variante de produse prezente pe piață, luarea unei decizii corecte poate fi complicată. Cu toate acestea, am rezolvat partea cea mai complicată pentru dumneavoastră, verificând cele mai bune shake-uri organice de înlocuire a mesei și alegând cele mai bune 5 produse pentru a vi le prezenta astăzi.

Alegerea noastră

Din punct de vedere personal, Garden of Life este cea mai bună alegere pentru un produs de înlocuire a mesei. Nu numai că oferă multe proteine, puține calorii, dar această pudră vine și la un preț bun.

Faptul că este făcută de un producător de încredere din SUA, are certificare organică de la USDA și certificare de la NSF, ce poate garanta încrederea în calitatea produsului. În concluzie, este un produs excelent și o bună alegere pentru oricine dorește să încerce un înlocuitor de masă.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc