Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Cele-mai-bune-perii-de-par-cu-aer-cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci de îndreptat de-a lungul anilor. Ce bine ar fi dacă ar exista un singur instrument care le-ar putea face treaba tuturor! Mai ales când pleci în vacanță, nu ai nevoie de o valiză plină cu produse de coafură care altfel ar putea fi umplute cu încă niște bikini drăguți în plus. Din fericire, EXISTĂ un instrument care le face pe toate, pentru toate coafurile, și se numește perie de păr cu aer cald!

Pentru coafuri făcute acasă ca şi cum ai fi fost la salon și pentru a adăuga mult mai mult volum șuvițelor tale, este greu să găsești un produs mai bun ca o perie de păr cu aer cald. Ele pot fi folosite chiar și pentru a adăuga un plus de volum și bucle părului mai fin. Periile de păr cu aer cald sunt extrem de portabile, de dimensiuni potrivite și, în mod normal, mult mai ieftine decât ondulatoarele sau plăcile de îndreptat similare. Dar pe care ar trebui să o cumperi și care este cel mai bun mod de a o folosi?

Să ne uităm la unele dintre caracteristicile pe care ar trebui să le iei în considerare și la modul cel mai bun de a utiliza o perie de păr cu aer cald pentru diferite tipuri și stiluri de păr înainte de a ne uita la unele dintre cele mai vândute perii de păr cu aer cald disponibile. Sperăm că, cu acest ghid, te putem îndrepta în direcția corectă pentru cea mai bună perie de păr cu aer cald pentru a obține acele stiluri profesionale la tine acasă sau chiar într-o cameră de hotel.

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Perie cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901

Perie cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901.

 • Usuci și coafezi cu un singur instrument
 • Usucă în siguranță și promovează păr cu aspect sănătos
 • Generatorul de ioni reduce electrizarea și îmbunătățește strălucirea pentru părul neted și mătăsos
 • Alegerea noastră numărul 1

Perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540

Perie rotativă Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540.

 • Perie cu aer cald: usuci si coafezi părul umed într-un singur pas ușor cu această perie cu aer cald Tehnologie ionică avansată: obții de 2 ori mai multă strălucire și de 3 ori controlul electrizarii statice
 • Prevăzută cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 si 5 cm) cu înveliș ceramic

Perie rotativă încălzită Babyliss Pro Rotating 

Perie rotativa incalzita Babyliss Pro Rotating.

 • Această perie rotativă cu aer cald va fi noul tău instrument de coafură și finisare.
 • Această perie încălzită are un mâner și comenzi ergonomice. Butoiul rotativ se deplasează înainte și înapoi pentru coafare ușoară.

De ce ai nevoie de o perie cu aer cald

Nu este vorba doar de înlocuirea acelor uscătoare de păr voluminoase și ondulatoare, o perie de păr încălzită oferă multe avantaje proprii. Este întotdeauna recomandabil să păstrezi uscătorul de păr tradițional ca rezervă sau, în cazul părului mai gros, pentru a usca părul foarte umed. O perie de păr cu aer cald este folosită cel mai bine pentru coafare atunci când părul este doar umed și poate dura prea mult când încerci să o folosești pe suprafețe mari de păr ud și cu fir mai gros.

Periile de păr cu aer cald sunt grozave pentru toate tipurile de păr, iar unele dublează ca plăci de îndreptat părul sau fier de ondulat, dar sunt mult mai versatile decât atât. Periile de păr cu aer cald sunt pur și simplu perii rotunde care aruncă aer cald în păr în timpul coafării. Orificiile de aerisire din cilindrul periei eliberează aer cald și pot ajuta la reducerea electrizării, fac părul mai ușor de gestionat și, de asemenea, condiționează părul. Iată cinci moduri în care o perie de păr cu aer cald poate deveni indispensabilă odată ce începi să utilizezi una:

Economisești timp, coafezi pe măsură ce usuci

Fără îndoială, cel mai mare avantaj pe care îl oferă o perie de păr cu aer cald este confortul și factorul de economisire a timpului. Indiferent dacă ești o mamă care lucrează sau pur și simplu ai un program strâns, folosirea unei perii de păr cu aer cald îți va economisi mult timp și îți va permite să te usuci pe păr și să te coafezi rapid atunci când te grăbești să ajungi undeva. Pentru o retușare rapidă a coafurii tale la amiază sau dacă părul tău se încrețește în lunile mai umede de vară, o clătire rapidă și o suflare scurtă cu acest instrument îți pot menține părul să arate bine toată ziua.

Mai puține daune cauzate de căldură, părului tău

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți îndrepta părul, dar nu vrei să îl stresezi prea mult, o perie cu aer cald poate fi soluția ideală pentru tine. Periile de păr cu aer cald provoacă daune considerabil mai puține decât ondulatoarele, deoarece există puțin sau deloc contact direct cu căldura. Pot îndrepta bine părul fin fără exces de căldura si sunt bune si pentru îndreptarea părului creț datorita designului lor. Combinați cu aer cald, perii periei îndreptă buclele fără a rupe firele.

Pentru o îndreptare rapidă, este la fel de ușor ca atunci când pur şi simplu îţi perii părul. Nu numai că economisește timp, dar poate fi folosit și pe părul ușor umed pentru rezultate vizibile. De asemenea, perii periei împiedică arderea scalpului, deoarece de obicei au vârfuri de protecție.

Creezi multe stiluri diferite

Nu este vorba doar de îndreptare, o perie de păr cu aer cald poate fi folosită și pentru a crea valuri, bucle și pentru a adăuga volum părului tău. Părul fin spre mediu beneficiază foarte mult de volumul suplimentar. Similar cu ondulatoarele sau baghetele, periile de păr cu aer cald vin în multe forme și dimensiuni diferite, specifice stilului dorit. Unele perii de păr cu aer cald sunt chiar combinate cu plăci asemănătoare fierului de ondulat sau cu un butoi rotativ pentru bucle mai proeminente.

Sunt rentabile

Periile de păr cu aer cald sunt în mod normal semnificativ mai ieftine decât uscătoarele profesionale sau cleștii de ondulat și, de asemenea, folosesc mai puțină energie electrică.

Sunt foarte portabile

Datorită dimensiunilor mici și a construcției ușoare, o perie de păr cu aer cald este însoțitorul ideal de călătorie. Poți chiar să depozitezi una în sertarul biroului sau în dulapul de la serviciu. Unele perii de păr cu aer cald funcționează cu baterii fiind ideale într-o excursie de camping.

După cum am văzut, o perie de păr cu aer cald este o inovație care îți permite să-ți coafezi părul în grabă, adaugă volum pentru părul fin, provoacă mai puține daune de căldură decât instrumentele tradiționale de coafare și este ideală pentru părul mai ondulat, deoarece îndreaptă și descurcă în același timp. Dar cu atât de multe aspecte și tipuri diferite de perie de păr cu aer cald disponibile, ce iei în considerare atunci când alegi cea mai bună perie de păr cu aer cald care este cea potrivită pentru tine?

Ce să cauți atunci când cumperi o perie cu aer cald?

Privind online sau la salonul de înfrumusețare local, alegerea periilor de păr cu aer cald poate părea adesea complicată. Nu toate periile cu aer cald sunt create la fel și, deși sunt vândute ca fiind potrivite pentru toate tipurile de păr, anumite modele pot fi mai bune pentru anumite tipuri de păr decât pentru altele. Privind doar câțiva factori cheie, cum ar fi butoiul, perii sau materialele folosite, te poate asigura că alegi cea mai bună perie de păr cu aer cald pentru părul tău.

Butoiul este crucial

Mărimea butoiului va dicta cât de strânse sau ondulate sunt buclele tale. Butoaiele mai mici tind să creeze bucle mai strânse, cu un butoi mai larg formând mai mult un aspect ondulat. Un butoi mai lat, de 5 centimetri sau mai mult, va oferi părului mai mult volum și ridicare decât bucla unui butoi mic. Persoanele cu păr mai scurt ar trebui să aibă grijă să nu aleagă un butoi prea mare și, ca regulă generală, dacă părul nu se extinde până la umeri, alege modelele cu butoi mai subțire.

La fel ca uscătorul de păr sau fierul de ondulat, un finisaj ceramic sau turmalină permite căldurii să fie distribuită mai uniform pe păr și poate crea stiluri de mai bună calitate. Ceramica poate accelera procesul de uscare și poate menține o temperatură mai consistentă în timp ce te coafezi. Cu cât petreci mai puțin timp încălzindu-ţi părul, cu atât este mai puțin probabil să îl deteriorezi. O perie de păr cu aer cald cu un butoi ceramic va costa în mod normal mai mult, dar ar trebui să  reziste mai mult, cu o șansă mai mică de epuizare.

Perii sunt la fel de importanți

Calitatea perilor de pe o perie de păr cu aer cald poate afecta rezultatele la fel de mult ca și butoiul în sine. Căldura din butoi este transferată în perii periei înainte de a intra în firul de păr. Perii de bună calitate ar trebui să poată suporta daunele de căldură ridicată, precum și să transfere căldura în mod eficient.

Nailonul este folosit în mod obișnuit pentru periile de păr cu aer cald, deoarece poate suportă o căldură mare, prinde bine părul atunci când periezi și ajută la evitarea abraziunii mult de temut a scalpului. Alte materiale folosite includ perii ceramici care transferă căldura mai uniform sau perii care au terminații cu bile mici care împiedică agățarea și încurcarea. În plus, primești bonusul unui masaj al scalpului!

Părul mai gros necesită peri mai lungi, care sunt mai distanțați, iar părul mai scurt necesită peri mai fini și mai scurți. Puterea perilor va schimba, de asemenea, cât de eficient este stilul. Alegerea unei perii cu perii interschimbabile te poate ajuta să obții cele mai bune rezultate și să  economisești  bani pe durata de viață a instrumentului.

Perii rotative cu aer cald

Pentru multă formă și volum, o perie rotativă cu aer cald, dacă este folosită corect, poate da cele mai bune rezultate. Mulți experți susțin că o perie rotativă cu aer cald îți poate oferi efectele cele mai apropiate de un salon profesional atunci când îți coafezi părul acasă. Odată ce stăpânești tehnica, eforturile tale de coafură pot dura până la două sau trei zile, atâta timp cât stai departe de prea multă umiditate.

La fel ca o perie de păr tradițională cu aer cald, un model rotativ usucă părul suflând aer cald, în timp ce un butoi rotativ se învârte (de obicei în ambele direcții) pentru a-ți coafa părul, oferind mai mult volum și strălucire. Periile rotative necesită, de obicei, mai puțin efort de utilizare, deoarece ușurează efortul asupra brațelor și necesită mai puțin timp pentru coafare, ideale pentru acele sesiuni de dimineață devreme.

În timp ce periile care nu se rotesc pot părea mai simple în design, ele oferă control manual asupra modului în care se rotește peria și, prin urmare, cât de strânse sunt buclele, cât de drept dorești să fie părul sau cât de libere sunt valurile.

Îndreptarea părului cu ajutorul periilor cu aer cald

Uneori, periile de păr cu aer cald care sunt folosite pentru a  îndrepta părul se numesc perii de îndreptat la căldură și vor arăta ca o perie obișnuită, în afară de cablul electric care iese din mâner. Capul periei va fi în mod normal mai pătrat sau mai plat, deși există câteva perii circulare care au două perii față în față. Acestea au avantajul față de plăcile plate tradiționale de a provoca mai puține daune părului, deoarece folosesc o căldură mai scăzută și tehnologii avansate, precum ceramica sau ionică, pentru a reduce daunele provocate de căldură părului.

Perii ionice cu aer cald

Ionii din păr pot fi principalul vinovat al acelor șuvițe care tind să se ridice la capăt sau al electrizării. Periile de păr ionice cu aer cald eliberează ioni negativi pentru a combate ionii pozitivi supărători din părul tău și etanșează foliculii de păr în timp ce blochează umiditatea. O perie ionică cu aer cald va condiționa părul în timp ce coafează, lăsându-ți părul mai strălucitor, mai moale și fără fire răzlețe.

Setări variabile de căldură

Diferite tipuri de păr au nevoie de temperaturi diferite pentru a obține o coafare adecvată fără a deteriora părul. Alegerea unei perii de păr cu aer cald cu diverse setări de căldură poate ajuta la crearea unor stiluri mai bune, fără a amenința sănătatea părului tău. De regulă, părul fin, fragil sau deteriorat nu ar trebui să fie expus la temperaturi de peste 150 de grade, în timp ce părul mai gros sau mai des va avea nevoie de temperaturi mai ridicate de până la 170 de grade.

Femeile care au mai multă experiență în abilitățile de ondulare a părului ar putea dori să experimenteze cu diferite setări de căldură pentru a obține o diversitate de bucle sau stiluri distinctive. Temperaturile prestabilite vor fi mai potrivite pentru persoanele care doresc doar cele mai bune bucle rapid. Deși experimentarea poate produce rezultate creative, o temperatură prea ridicată sau o durată prea lungă poate provoca deteriorarea scalpului sau a părului.

Multe dintre aceste caracteristici suplimentare vor adăuga costuri pentru o perie de păr cu aer cald, dar, în general, ar trebui să te uiți la capacitatea unei perii de a se încălzi rapid și, dacă bugetul tău este destul de extensibil, eliberează ioni concentrați pentru a reduce electrizarea. Periile de păr ceramice cu aer cald sunt de departe cele mai bune, dar de obicei au un preț pe măsură.

Considerații practice

Nu subestima valoarea confortului atunci când decizi ce perie de păr cu aer cald să cumperi. Coafarea complexă a părului mai gros sau mai lung poate dura ceva timp chiar și cu o perie de păr cu aer cald. Un mâner de calitate, moale, amortizat și ergonomic va face o mare diferență. Butoanele de pe mâner care sunt ușor de utilizat și plasate strategic pot fi și ele importante. Cu cât este mai ușor de utilizat, cu atât mai puține efort pe mâini și încheieturi și mai puține șanse de a opri accidental peria vor face coafarea mult mai ușoară și mai plăcută.

Cele mai bune perii cu aer cald

M-am uitat la unele dintre cele mai bine vândute perii de păr cu aer cald disponibile astăzi pentru a îți prezenta câteva produse care, în opinia noastră, sunt cele mai bune perii de păr cu aer cald pe care le poți cumpăra.

Perie cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901

Perie cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901.

Această perie de păr cu aer cald la preț mediu de la Remington folosește tehnologia ceramică cu control ionic care emite de 100 de ori mai mulți ioni concentrați pentru a oferi mai multă strălucire, protejând în același timp sănătatea părului. Perii antistatici, care nu se încurcă, împiedică prinderea părului și opresc orice scăpare a firelor sau încrețire.

Trei setări diferite de căldură și două trepte de viteză sunt ușor de comutat de la un mâner ergonomic pe care îl puteți ține în orice unghi. Peria Remington Hydraluxe are 1200 W, astfel ca suflă un flux de aer puternic care te ajuta sa obții rezultate excelente la fiecare folosire.

Avantaje

 • Tehnologia ceramică coafează delicat și protejează părul.
 • De 100 de ori mai mulți ioni sporesc strălucirea părului tău.
 • Nu se încurcă și este antistatică.
 • Cablu rotativ

Trei setări de căldură și două comenzi de viteză.

Dezavantaje

  • Persoanele cu mâini mai mici pot considera mânerul prea mare și incomod de ținut.
  • Dimensiunea cilindrului face dificilă prinderea firelor mai scurte

Verifică preț perie cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901 aici!

Perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540

Perie rotativă Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540.

Pentru cineva care caută o perie de păr cu aer cald la un preț convenabil, fără a compromite calitatea sau puterea aerului, acest produs de la cunoscutul brand Rowenta este alegerea perfectă. O putere avansată iconică de 1000 de wați oferă cu 50% mai mulți ioni decât alte perii, lăsându-ți părul mătăsos, neted și mai strălucitor. Un tambur acoperit cu ceramică distribuie căldura mai uniform pentru a coafa delicat părul și pentru a proteja de punctele fierbinți.

Două setări de căldură și o setare rece cu flux de aer avansat ajută la obținerea stilurilor perfecte, iar cele doua perii interschimbabile asigură o acoperire maximă a șuvițelor de păr şi uscarea rapidă a tuturor lungimilor de păr.

Avantaje

 • Fuziunea cilindrului de titan și ceramică rezistă la mai multă căldură decât aluminiul și multe alte metale.
 • Cu 50% mai mulți ioni asigură părul neted și strălucitor.
 • Control îmbunătățit al fluxului de aer.
 • Două setări de căldură și setare de răcire.
 • Cablu pivotant pentru utilizare ușoară.
 • Preț excelent pentru 1000 watt putere

Dezavantaje

  • Controlul temperaturii nu este foarte ușor de schimbat; clienții s-au plâns că ar putea fi mai ușor de utilizat.
  • Tamburul se poate încinge foarte mult în funcție de cât timp îl folosești

Verifică preț perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540 aici!

Perie rotativă încălzită Babyliss Pro Rotating

Perie rotativa incalzita Babyliss Pro Rotating.

Poate dura ceva timp să înțelegi folosirea periilor de păr rotative cu aer cald, precum aceasta de la Babyliss Pro, dar odată ce te obișnuiești cu asta, rezultatele pot fi minunate. Tamburul folosește tehnologia nano-titan pentru a etanșa umezeala în firul de păr și pentru a preveni încrețirea cauzată adesea de umiditate. Tehnologia ionică și perii fără electrostatică funcționează pentru a opri acumularea de electricitate statică și fire răzlețe rezultate.

Această perie de păr cu aer cald este confortabilă și ușoară, cu un tambur rotativ multidirecțional , care ar trebui să fie potrivită pentru majoritatea tipurilor de păr. Deși poate fi nevoie de puțină practică, există trei setări diferite de căldură care îți permit să experimentezi fără a  deteriora părul și o fac potrivită pentru ondularea părului fin, normal sau gros.

Avantaje

 • Ușoară și proiectată ergonomic
 • Comenzi ușor de accesat.
 • Tehnologia nano-titan asigură o distribuție uniformă a căldurii și condiționează părul.
 • Trei setări de căldură și cilindrul fac din aceasta perie de păr cu aer cald ideală pentru majoritatea tipurilor și lungimilor de păr.
 • Adaugă un plus de volum și strălucire aproape oricărui păr.

Dezavantaje

  • Mai scumpă decât multe modele similare.
  • Poate provoca încurcare cronică dacă nu este utilizată cu grijă
  • Este mai bună pentru persoanele cu experiență în periile de păr rotative cu aer cald.
  • Zgomotoasă

Verifică preț perie rotativă încălzită Babyliss Pro Rotating aici!

Alegerea noastră

O perie bună cu aer cald poate oferi părului tău volumul si strălucirea unui uscător profesional, dar cu mai puțin efort şi în jumătate de timp. Periile de păr rotative cu aer cald pot da rezultate mai definite și de durată cu odată cu practica.

Peria noastră de păr preferată cu aer cald este Remington Hydraluxe, pentru a te ajuta să obții stilurile preferate acasă. Versatilitatea ei la un preț bugetar, în opinia noastră, o face cea mai bună perie de păr cu aer cald disponibilă.

Citește și:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Cele mai bune perii de păr cu aer cald

Ca și mine, probabil ai strâns deja un sertar plin cu instrumente de coafat, inclusiv uscătoare de păr, accesorii difuzoare, clești de ondulat și plăci

Pastile formand litere M si g pe o masa.

Cele mai bune suplimente cu magneziu

Dacă simți uneori palpitații, iar cardiologul nu ţi-a dat un diagnostic de probleme cardiace, atunci poate dorești să iei în considerare  beneficiile pentru sănătate ale

Alimente asezate intr-un desen.

Cele mai bune probiotice vegane

Probioticele (bacteriile bune) sunt esențiale pentru a ajuta digestia și sunt conținute în multe alimente, inclusiv în produsele lactate. Dacă ești vegan, este posibil să

Cele mai bune perii pentru perierea uscată

Periajul uscat presupune folosirea unei perii special concepute utilizarea pe piele. Majoritatea celor care practica periajul uscat recomandă să îţi periezi trunchiul, brațele și picioarele

Top 5 cele mai bune produse pentru epilare

Nu știu dacă ai dat de  istorisirea aceasta până acum, dar circulă pe net o povestioară despre crema depilatoare. Am auzit-o pentru prima dată acum

Mere si recipiente cu suc de mere.

Care sunt beneficiile sucului de mere?

Când ne străduim să adoptăm un stil de viață sănătos, majoritatea dintre noi știm că apa este cel mai bun prieten al tău. A bea

Fruct si pahar cu suc de karela.

Care sunt beneficiile sucului de karela?

Astăzi, nu este neobișnuit ca oricine să aibă un storcător în bucătăria sa. Oamenii sunt dispuși să scoată bani mulți pentru un pahar de suc